Burlöv - Kronetorp

Kronetorps allé 29

Visa på karta

Gavellägenhet - Inglasad balkong - Gäst-wc

Gavellägenhet med den bästa planlösningen på Kronetorp park! Mängder av tillval gör denna bostadsrätt till en bostad att verkligen trivas i. Måste upplevas! Här bor du i en lantlig idyll i Burlövs kommun med mycket bra kommunikationer med såväl buss som tåg till Malmö/Lund. Välkommen att boka tid till visning!

I korthet

Utgångspris 1 795 000 kr
Månadsavg. 4 678 kr
Rum 3
Boarea 79 Kvm
Våning 3 av 4
Hiss Ja
Balkong Ja, inglasad balkong
Typ Bostadsrätt
Ägandeform Bostadsrätt - Lägenhet
Byggår 2018
Visa all fakta

Ansvarig mäklare

Ing-Marie Bengtsson

Direkt:
Mobil: 070-253 63 73

Ansvarig mäklare: Ing-Marie Bengtsson
Kontakta

Visning

Nästa visning hålls om:

4 dagar
Visa alla

Välkommen

Varmt välkommen till Kronetorp park - med lite lantligt läge vid Kronetorp Gård - här bor du i ett toppmodernt boende med mycket välplanerade kvadratmeter. Märk väl de höga fönstren (2,1 meter) som ger ett sagolikt ljusinsläpp. Den öppna planlösningen mellan kök och vardagsrum bygger rymd på ett inbjudande och socialt sätt och här finns också utgången till den inglasade balkongen med utsikt över den trivsamma innergården. Balkongen fungerar som ett extra rum från tidiga våren till sena hösten. Rymligt badrum med både tvättmaskin och torktumlare samt separat gästtoalett. Genomgående golvvärme (vattenburen).

Alla bilder

Matplats

Trivsam matplats med parkettgolv, här ryms gott och väl 4-8 personer, i öppen planlösning med både kök och vardagsrum. Utgång till inglasad balkong. 

Alla bilder

Balkong

Mycket trivsam, inglasad balkong mot innergården. Läge: väster, som innebär att du kan njuta här i solen efter jobbet under sommarhalvåret. 

Alla bilder

Kök

Stilrent kök med gråa köksluckor och parkettgolv. Utrustning: Induktionshäll, spisfläkt (frånluft), kyl, frys, inbyggnadsugn och -micro samt diskmaskin. Mellan kök och vardagsrum finns matplatsen - allt i öppen planlösning, som bjuder in till trevlig samvaro med nära och kära. 

Alla bilder

Vardagsrum

Vardagsrum - i öppen planlösning med kök/matplats. Genomgående parkettgolv. Utgång till inglasad balkong med eftermiddags-/kvällssol.

Alla bilder

Hall

Rymlig välkomnande hall med goda avhängningsmöjligheter. Klinkersgolv med golvvärme direkt innanför dörren. I övrigt är det genomgående parkettgolv och släta, ljusa väggar. I hallen finns även en garderobsvägg med skjutdörrar. 

Alla bilder

Månadskostnad

Om priset är 1.840.000 kr och vi utgår från att köparen har 15 % i egen insats och att räntan är 2 %, så betyder det en kostnad på 1.825 kr/månad efter ränteavdraget på 30 % (och exklusive amortering). Lägg därtill lägenhetens driftskostnad (ca 495 kr/mån) och månadsavgiften (4.678 kr/mån) så får ni fram er nettoboendekostnad per månad: 6.998 kr. 

Alla bilder

Sovrummen

Det finns 2 bra sovrum i lägenheten:
Sovrum 1: Det stora, sk föräldrasovrummet, är stort och har en hel garderobsvägg med skjutdörrar. Parkettgolv med golvvärme. 
Sovrum 3: Parkettgolv och golvvärme. 

Alla bilder

Badrum

Smakfullt, helkaklat och rymligt badrum kombinerad tvättstuga med golvvärme. Bra arbetsytor för att vika tvätt etc samt överskåp för förvaring av handdukar och tvättmedel m.m. Utrustning: Dusch med duschväggar, WC, handfat, handdukstork, tvättmaskin samt torktumlare. Kort och gott - ett badrum att trivas i! 

Alla bilder

Gästtoalett

Separat gästtoalett med klinkersgolv. Utrustning: WC och handfat. 

Alla bilder

Mäklaren i Burlöv

Kul att ni visar intresse för denna bostad!

Mitt namn är Ing-Marie Bengtsson och jag har arbetat som fastighetsmäklare i Burlöv sedan 2003, då jag tog min högskoleexamen som fastighetsmäklare. Jag har bott med min familj i Åkarp i 15 år och därför har Burlövs kommun på ett naturligt sätt blivit mitt gebit. Som person är jag driven, målinriktad och social. Ska jag göra något – ska det göras ordentligt – gärna med ett leende på läpparna. År efter år är jag den mäklare som förmedlar flest bostäder och får flest rekommendationer i Burlövs kommun (källa: Hitta mäklare). Jag lovar att göra mitt bästa för att ni ska få korrekt information och att alla ska få samma möjligheter att tänka, bjuda och köpa.

Eftersom jag mestadels ägnar dagarna åt att prata med människor så brukar det vara enklast att nå mig via mejl. Så snart jag får en lucka så hör jag av mig med ett svar, eller ett telefonsamtal. Normalt är fredagar och lördagar lediga dagar för mig, men undantag förekommer.

Har ni frågor så är ni varmt välkomna att skicka dessa via: 
i-m.bengtsson@bulowlind.se.

Är ni i behov av hjälp med lånelöfte eller en värdering/samtal kring eget nuvarande boende så står jag gärna till tjänst, och all förhandsrådgivning är självklart gratis. Dessutom är jag Handelsbankens godkända värderingsman i Burlövs kommun.

Mina tidigare uppdragsgivare har betygsatt mitt arbete och skrivit egna kommentarer kring hur de tycker att jag skött mig. Allt finns att läsa på >> www.hittamaklare.se/ingmarie.bengtsson

Den som vill vara först med att få reda på kommande bostadsförsäljningar i Åkarp och Arlöv följer lämpligen mitt konto på Instagram som heter: Maklaren_i_Burlov. Nya uppdrag visas alltid där allra först, oftast flera veckor före det syns på öppna internetsidor.

Alla bilder

Område

Kronetorp Park ligger intill en trivsam gårds- och parkmiljö. Här bor du i ett nybyggt område med lite lantligt läge men har ändå alla bekvämligheter inom behörigt avstånd. 

Arlöv ligger på utmärkt pendlingsläge med goda kommunikationer med såväl buss som tåg och dessutom är det en jättefin cykelbana till Malmö och Lund. Man promenerar snabbt och lätt till både busshållplatser och tågstationen i Arlöv. Till Sockerbitstorget som är Arlöv centrum är det cykelavstånd och här finns jourbutik, bibliotek, restauranger, frisör mm. Till Burlöv Center och Burlövsbadet är det gångavstånd. Burlöv Center erbjuder allt du behöver inom shopping och flera restauranger och på Burlövsbadet finns förutom badet även ett omtyckt gym. 

Alla bilder

Brf Allén 2 i Kronetorp

Värme, kyla, kall- och varmvatten:
Energieffektiva byggnader med lokalt producerad värme och kyla. Golvvärme ger en jämn och mycket behaglig uppvärmning. Under sommen tillförs svalkande kyla i lägenheterna. Förbrukningskostnaderna för varmvatten ingår ej i månadsavgiften.

Hushållsel:
Varje lägenhet har en egen mätare. Solpaneler och solceller låter husen använda solens strålar för uppvärmning och utvinning av el. Hushållsel ingår ej i månadsavgiften.

Bredband, ip-telefoni och tv:
Fastigheten är fiberansluten för Internet, TV och telefoni. Abonnemang ingår ej i månadsavgiften.
TV- och Internet tecknas separat hos Telia:
Bredband hastighet 700/700, 369 kr/mån
Bredband/TV grundkanaler, 418 kr /mån (6 kanaler 49 kr/mån)
Bredband/TV lagom, 648 kr/mån (40 kanaler, 279 kr/mån)
Bredband/TV stor, 748 kr/mån (80 kanaler, 379 kr/mån)
TV-box (Telia) ca 500 kr i engångskostnad.

Parkering:
Markparkering alternativt garageplats i kvarter 2. Avgift inte ej i månadsavgiften.
P-plats, 390 kr/mån. Separat kö.
Garageplats, 650 kr/mån. Separat kö.

Bilpool:
I kvarteret finns bilpool tillgänglig och till varje lägenhet ingår ett abonnemang (exkl driftskostnader).

Förråd:
Till varje lägenhet hör ett förråd som finns på vinden i hus A.

Sophantering:
I kvarteret finns en anlägggning med underjordiska behållare för källsortering av ca åtta fraktioner.

Alla bilder

Försäljningsformation, bostadsrätt

ALLMÄN INFORMATION: De uppgifter som lämnas i objektsbeskrivning, prospekt samt i annan annonsering är i huvudsak grundade på information lämnad av säljaren. Viss väsentlig information är också inhämtad ifrån berörd förening och/eller dess förvaltare. Uppgifterna kontrolleras av fastighetsmäklaren endast om omständigheterna ger anledning till det. Köpare/spekulanter uppmanas att kontrollera dessa uppgifter samt annat som är av betydelse för köpet av bostadsrätten.  

 

BUDGIVNING
Vid köp av bostadsrätt är varken säljare eller köpare bunden förrän ett skriftligt köpeavtal undertecknats av bägge parter. Innan dess kan säljare och köpare ändra sig utan att motparten kan ställa några krav. Säljaren behöver inte sälja till den som givit högsta budet. Fastighetsmäklaren får ej fatta egna beslut i fråga om försäljningen utan det är hela tiden säljaren som bestämmer. Ansvarig mäklare måste alltid vidarebefordra bud som inkommer innan köpeavtal har undertecknats och säljaren avgör sedan om det nya budet ska antas eller avfärdas. Mer information om budgivning finns att hämta på Fastighetsmäklarinspektionens hemsida, www.fmi.se
 
LÅNELÖFTE
För dig som är intresserad och vill lägga bud på bostaden är det viktigt att ha ett lånelöfte. Fastighetsmäklaren behöver få information om vem som är långivare och på så vis får säljaren reda på att det finns ett seriöst bud med godkänd finansiering.
 
BOENDEKOSTNADSKALKYL
Ansvarig fastighetsmäklare tillhandahåller gärna en individuell boendekostnadskalkyl vid förfrågan. Enligt gällande lag finns det en skyldighet från mäklarens sida att erbjuda den slutlige köparen en individuell boendekostnadskalkyl. Den som inte vill lämna ut information om sin privatekonomi eller redan anser sig ha fullgod inblick hur bostadsköpet påverkar hushållets ekonomi har möjlighet att avstå från en sådan kalkyl.
 
ÖVERLÅTELSE- & PANTSÄTTNINGSAVGIFT
Föreningen eller den ekonomiska förvaltaren tar i normalfallet ut en överlåtelseavgift på högst 2,5 % av prisbasbeloppet, det varierar om den faller på säljaren eller köparen. I regel tas också en pantsättningsavgift om 1 % av prisbasbeloppet per pant, om man pantsätter bostaden.
 
UNDERSÖKNINGSPLIKT
Fastighetsmäklaren uppmanar köpare och spekulanter att noggrant undersöka fastighetens skick för att fullgöra sin undersökningsplikt enligt Köplagens § 20. Är man som köpare/spekulant osäker på vad detta innebär så uppmanas man härmed att kontakta ansvarig mäklare för frågor kring detta. Undersökningsplikten är förhållandevis långtgående.

 

MÄTINFORMATION
Information om bostadens boarea hämtas i regel från berörd föreningen, dess förvaltare eller säljaren. Boarea kan variera beroende på skillnader mellan olika uppmätningsnormer och spekulanter uppmanas därför att kontrollmäta boarean. Information om hur man mäter upp bostaden kan man få genom fastighetsmäklaren eller på http://www.sis.se/matabostad

 

ÖVRIGT

När du varit i kontakt med Bülow & Lind för visning godkänner du att Bülow & Lind, eller tredje part, kontaktar dig i form av telefonsamtal, sms eller mail på de kontaktuppgifter du lämnat till fastighetsmäklaren vid visningen eller bokningen av visningen.

Alla bilder

Planskiss - Kronetorps allé 29, Arlöv

Med reservation för avvikelser

Fakta

Utgångspris 1 795 000 kr
Månadsavg. 4 678 kr
Ingår i avgift Värme/kyla och vatten
Adress Kronetorps allé 29
Kommun Burlöv
Område Kronetorp
Typ Bostadsrätt
Ägandeform Bostadsrätt - Lägenhet
Rum 3
Boarea 79 Kvm (Säljarens information)
Våning 3 av 4
Hiss Ja
Balkong Ja, inglasad balkong
Byggår 2018
Förening BRF Allén 2 i Kronetorp
Pantsatt Ja
Förråd Vindsförråd i hus A
Byggnadssätt
Uppvärmning Fjärrvärme (vattenburen golvvärem
Fönster 3-glas isolering, trä/aluminium
TV/Internet Telia
Driftskostnad 495 kr/år varav:
El: 375 kr
Vatten/Avlopp: 120 kr
Kostnaden för V/A avser varmvatten. Ni betalar för det ni förbrukar.
Beräknat på 3 person(er)

Boka en kostnadsfri värdering här!

Boka visning