Malmö - Videdal - Husie

Axhögsgränd 6

Visa på karta

Friköpt och fint radhus - Uterum - Källare med extra ytor

Fint och mycket trevligt radhus med ljust och trivsamt vardagsrum, snyggt badrum från 2017, helkaklad gästtoalett, fräscht kök och tre sovrum. Dessutom bra källare med allrum/sovrum, tvättstuga och fina förvaringsmöjligheter. Härligt uterum från 2014 med utsikt mot den lummiga och fina trädgården. Här bor man i barnvänlig idyll nära Videdalsparken och Bulltofta rekreationsområde. Välkommen på visning!

I korthet

Utgångspris 3 495 000 kr
Rum 5
Boarea 92 Kvm
Biarea 46 Kvm
Tomtarea 186 Kvm
Typ Radhus
Ägandeform Friköpt - Småhus
Byggår 1964
Visa all fakta

Ansvarig mäklare

Andreas Bülow

Direkt:
Mobil: 070-830 13 05

Ansvarig mäklare: Andreas Bülow
Kontakta

Visning

Nästa visning hålls:

Imorgon
Visa alla

Välkommen

Välkommen på visning till detta barnvänliga och väl omhändertagna boende på Axhögsgränd 6.

Alla bilder

Trädgård

Mysig och skyddad trädgård där de vackra växterna ger härlig grönska -  ett perfekt ställe för avkoppling. Här finns även förvaringsmöjligheter i förrådet som byggdes 2006.

Alla bilder

Uterum

Underbart uterum som finns i anslutning till vardagsrummet. De skjutbara glaspartierna öppnar upp mot den grönskande trädgården. Här myser man gärna regniga eller kalla dagar och är en självklar plats på midsommarafton. Byggdes år 2014.

 

Alla bilder

Framsida

På den prydliga framsidan finns det en fin stenlagd biluppställningsplats med plats för 2 bilar samt uteplats där man kan avnjuta morgonkaffet.

Alla bilder

Entré

Välkomnande entré med avhängningsmöjligheter direkt innanför dörren. Trevligt ljus fås från sidofönster vid ytterdörren. Härifrån når man både källaren och övriga bostaden.

Alla bilder

Kök

Kök inredning i klassiskt vitt och bra med skåp. Utrustat med spis med häll -11, fläkt -19, diskmaskin -10, fristående kyl -11 och fristående frys -11 - maskinerna är rostfria. Klinker och väggar i vitt. Inbjudande matplats med stort fönsterparti mot den lugna återvändsgatan.

 

Alla bilder

Vardagsrum

Ljust vardagsrum och trivsamt vardagsrum med vita väggar samt vitpigmenterat ekgolv. Från vardagsrummet har man direkt access till det härliga uterummet.

Alla bilder

Toalett

Helkaklad gästtoalett med wc, handfat, skåp samt spegel.

Alla bilder

Badrum

Mycket snyggt och stilrent badrum som renoverades och byggdes ut 2017 och det finns kvalitetsdokument. Helkaklade väggar i vitt som kontrasterar fint mot den mörkgråa klinkern som även har behaglig golvvärme. Dusch med glasdörr, vägghängd wc, handdukstork, fuktstyrd fläkt, spotlights i taket, spegelskåp och väggskåp.

Alla bilder

Hall - övre plan

På ovanvåningen möts man av en hall som har fina förvaringsmöjligheter i garderoberna med skjutdörrar. Här finns även Elfasystem. I mellanplanet precis under finns även ytterligare förvaringsmöjligheter.

Alla bilder

Sovrum 1

Rymligt sovrum med laminatgolv, väggar i vitt och stort fönsterparti mot framsidan där man fri utsikt.

Alla bilder

Sovrum 2

Trevligt sovrum, med laminatgolv, väggar i vitt och stort fönsterparti med lummig utsikt.

Alla bilder

Sovrum 3

Det tredje sovrummet har också laminatgolv, väggar i vitt och fönster med grönskande utsikt.

Alla bilder

Källare

Källaren är fräsch och har bra takhöjd. Perfekt bonusyta med allrum som även kan användas som tonårsavdelning eller sovrum. Parkettgolv med platonmatta under.

I källaren finns även en renoverad klädkammare med Elfasystem samt ett mycket praktiskt förrådsrum.

Alla bilder

Tvättstuga

Helkaklad tvättstuga med vask och arbetsbänk. Under finns tvättmaskin, torktumlare och Elfasystem. Här finns också bra plats för att hänga tvätten.

Alla bilder

Renovering och underhåll

2000 byttes samtliga fönster samtliga fönster mot trädgårdssidan förutom källarfönstret samt ny dörr (SP.fönster) mot uterummet.

2002 renoverades gästtoaletten. Kakel, klinker och golvvärme.

2003 byttes papptaket, plåt, hängrännor och stuprör.

2003 renoverades och helkaklades tvättstugan.

2005 nya stenplattor, ny entrétrappa och byte av staket mot framsidan.

2005 utrustades tvättstugan med Elfasystem och arbetsbänk.

2006 byggdes förråd i trädgården.

2007 byttes elcentralen och det installerades jordfelsbrytare.

2007 gästtoaletten fick ny wc-stol och handfat.

2007 torktumlare.

2008 ytterväggarna mot trädgårdssidan dränerades och det finns platonmatta samt pump. Papper finns.

2008  renoverades källarrummet. Plastfärgen på golv och väggar slipades bort. Trägolv med platonmatta under, väggarna målade med silikatfärg.

2009 inbyggd Elfa garderob med Elfa inredning på övervåningen

2010 staket på trädgårdssidan.

2010 tvättmaskin (Cylinda).

2011  Kyl och frys Samsung samt spis Siemens.

2013 byttes samtliga fönster mot framsidan till aluminiumbeklädda Elitefönster.

2013 sprutlackering köksluckor och kökslådor samt nya handtag.

2014 byggdes uterum och bygglov finns.

2014 nya järnbalkar ovanför fönster vid badrum och gästtoalett.

2016 klädkammaren i källaren fick nytt golv, ny väggpanel och Elfainredning.

2017 Badrum utbyggt och helrenoverat. Helkaklat, klinker, golvvärme, duschvägg, vägghängd Wc, fuktstyrd fläkt, spotlights, spegelskåp och väggskåp. Kvalitetsdokument finns.

2018 vardagsrum - nytt undergolv gjutet samt lagt vitpigmenterat ekgolv ovanpå.

2019 ny köksfläkt Bosch.

 

Alla bilder

Område

Här bor man i barnvänlig miljö vid Videdalsparken där den populära Bondgårdslekplatsen finns och även fina grönytor. Det är kort gångväg till både flera förskolor i närområdet och till Videdalsskolan (0-9), vilken kan nås utan att man behöver korsa någon gata. Kort promenadavstånd till välsorterad Coop butik, kinarestaurang, Burger King och pizzeria. Ca 10 minuters promenad bort finns natursköna Bulltofta rekreationsområde med motionsslingor, gym, dammar, minigolfbanor, pulkabackar och fantastisk natur. Här bor man i Husie stadsdel med Virentofta, Stenkällan och Riseberga som grannområden. Bra kommunikationmöjligheter. Man cyklar enkelt till stan på bra cykelvägar. 6:ans och 35:ans buss promenerar man enkelt till. Med bil tar man sig snabbt ut på både yttre och inre Ringvägen och Öresundsbron nås på ca 12-15 minuter. Andra naturmiljöer som Bokskogen ute vid Torup är endast 10 minuter bort.

Alla bilder

Försäljningsinformation, fastighet

ALLMÄN INFORMATION: De uppgifter som lämnas i objektsbeskrivning, prospekt samt i annan annonsering är i huvudsak grundade på information lämnad av säljaren. Viss väsentlig information är också inhämtad ifrån Lantmäteriet. Uppgifterna kontrolleras av fastighetsmäklaren endast om omständigheterna ger anledning till det. Köpare/spekulanter uppmanas att kontrollera dessa uppgifter samt annat som är av betydelse för köpet av fastigheten. 

BUDGIVNING
Vid köp av fastighet, tomträtt eller bostadsrätt är varken säljare eller köpare bunden förrän ett skriftligt köpeavtal undertecknats av bägge parter. Innan dess kan säljare och köpare ändra sig utan att motparten kan ställa några krav. Säljaren behöver inte sälja till den som givit högsta budet. Fastighetsmäklaren får ej fatta egna beslut i fråga om försäljningen utan det är hela tiden säljaren som bestämmer. Ansvarig mäklare måste alltid vidarebefordra bud som inkommer innan köpeavtal har undertecknats och säljaren avgör sedan om det nya budet ska antas eller avfärdas. Mer information om budgivning finns att hämta på Fastighetsmäklarinspektionens hemsida, www.fmi.se
 
LÅNELÖFTE
För dig som är intresserad och vill lägga bud på bostaden är det viktigt att ha ett lånelöfte. Fastighetsmäklaren behöver få information om vem som är långivare och på så vis får säljaren reda på att det finns ett seriöst bud med godkänd finansiering.
 
BOENDEKOSTNADSKALKYL
Ansvarig fastighetsmäklare tillhandahåller gärna en individuell boendekostnadskalkyl vid förfrågan. Enligt gällande lag finns det en skyldighet från mäklarens sida att erbjuda den slutlige köparen en individuell boendekostnadskalkyl. Den som inte vill lämna ut information om sin privatekonomi eller redan anser sig ha fullgod inblick hur bostadsköpet påverkar hushållets ekonomi har möjlighet att avstå från en sådan kalkyl.
 
LAGFART & PANTBREV
Lagfartsavgiften (stämpelskatten) är f n 1,5 % av köpeskillingen samt en avgift på f n 875 kr som betalas av köparen. Köparen står även för kostnaden vad gäller uttagande av nya pantbrev, som för närvarande är 2 % av pantbrevsbeloppet samt en avgift på f n 375 kr per pantbrev.
 
UNDERSÖKNINGSPLIKT
Fastighetsmäklaren uppmanar köpare och spekulanter att noggrant undersöka fastighetens skick för att fullgöra sin undersökningsplikt enligt Jordabalken 4:19. Är man som köpare/spekulant osäker på vad detta innebär så uppmanas man härmed att kontakta ansvarig mäklare för frågor kring detta. Undersökningsplikten är förhållandevis långtgående. Till sin hjälp kan man exempelvis anlita en godkänd besiktningsman.  

MÄTINFORMATION
Information om fastighetens areor hämtas i regel från Lantmäteriet eller säljaren. Boarea kan variera beroende på skillnader mellan olika uppmätningsnormer och spekulanter uppmanas därför att kontrollmäta boarean. Information om hur man mäter upp bostaden kan man få genom fastighetsmäklaren eller på http://www.sis.se/matabostad
 
BANKKONTAKT
Kontakta gärna vår samarbetspartner Sparbanken Syd för boendekostnadskalkyl och lånerådgivning. Sparbanken Syd på Malmö Arena hjälper dig/er gärna, ring dem på 040-37 40 00.

ÖVRIGT
När du varit i kontakt med Bülow & Lind för visning godkänner du att Bülow & Lind, eller tredje part, kontaktar dig i form av telefonsamtal, sms eller mail på de kontaktuppgifter du lämnat till fastighetsmäklaren vid visningen eller bokningen av visningen.

Alla bilder

Planritning - bottenvåning

Med reservation för avvikelser

Planritning - ovanvåning

Med reservation för avvikelser

planritning - källare

Med reservation för avvikelser

Fakta

Utgångspris 3 495 000 kr
Adress Axhögsgränd 6
Kommun Malmö
Område Videdal - Husie
Typ Radhus
Ägandeform Friköpt - Småhus
Rum 5
Boarea 92 Kvm (Fastighetsregistret)
Biarea 46 Kvm (Fastighetsregistret)
Tomtarea 186 Kvm (Fastighetsregistret)
Byggår 1964
Grundläggning Källare
Stomme Trä
Fasad Tegel och plåt
Tak Papp
Plåtarbete Plåt
Ventilation Självdrag
Uppvärmning Fjärrvärme
Vatten/Avlopp Kommunalt vatten året om.. Kommunalt avlopp.
Fönster 3-glas
TV/Internet Finns i gatan men inte anslutet till huset
Driftskostnad 27 347 kr/år varav:
Värme: 9 900 kr
El: 11 489 kr
Vatten/Avlopp: 3 968 kr
Renhållning: 1 990 kr
Fastighetsavgift på 8 349:-/år samt försäkring tillkommer.
Beräknat på 2 person(er)
Taxeringskod 220
Taxeringsvärde 1 712 000 kr
Summa pantbrev 1 879 000 kr

Boka en kostnadsfri värdering här!

Boka visning