Lund - Torna Hällestad

Åsvägen 17

Visa på karta

MODERN CHARM - NATURNÄRA - FAMILJEBOENDE

Välkommen till ett smart och snyggt boende i rofyllda Torna Hällestad. Bra materialval med nordiska influenser, uteplats + balkong, välplanerad yta och härligt ljusflöde är några av många fördelar med radhuset på Åsvägen 17. Det är en plats man vill stanna på. En plats där man finner ro och kan skapa ett hem. Byggåret 2016 medför en arkitektur och design som är anpassad för dagens behov. Praktiska lösningar för kök, bad och tvätt är tacksamt när man ska få vardagen att gå ihop. Radhuset är helt enkelt ett strålande resultat av nutida tänkande och klassisk stil. Varmt välkommen på visning!

I korthet

Utgångspris 2 195 000 kr
Månadsavg. 4 777 kr
Rum 3
Boarea 81 Kvm
Balkong Balkong och Uteplats
Typ Bostadsrättsradhus
Ägandeform Bostadsrätt - Lägenhet
Byggår 2016
Visa all fakta

Ansvarig mäklare

Magnus Lind

Direkt:
Mobil: 070-626 73 13

Ansvarig mäklare: Magnus Lind
Kontakta

Visning

Nästa visning hålls om:

4 dagar
  • Söndag 30 juni 11:30 - 12:15
    • Välkommen på öppen visning!
Visa alla

Hall

När man kliver in genom ytterdörren välkomnas man av härligt fri sikt genom hall och vardagsrum. Ljuset flödar fritt över ytan som upplevs luftig och generös. Väggarna är vitmålade och på golvet ligger sandfärgade klinkers vilket är både snyggt och slitstarkt. Samtliga rum på både entréplan och övre plan har skön golvvärme. Här finns plats för avhängning och på badrumsdörren sitter en fast spegel. Från hallen når vi badrum, kök/vardagsrum och trappa till övre plan.

Alla bilder

Kök

Köket är öppet mot matplats och vardagsrum vilket skapar en trevlig och social yta. Nuvarande ägare gjorde här tillval i form av vitt kakel med fasade kanter och ljusgrå fog plus ett mer påkostat, mattlackat ekparkettgolv. Skåpsinredningen går i stilrent vitt och bänkskivan i laminat är mörkgrå. Samtliga vitvaror är från Whirlpool. Kyl och frys i fullsize, spishäll, fläkt, ugn, mikrovågsugn och diskmaskin.

Alla bilder

Matplats

Parkettgolvet löper vidare från köket till matplatsen som ligger i en utbyggnad från huskroppen. Matplatsen har ett fint ljusinsläpp från fönster i två riktningar med uppdragbara plisségardiner från Markisol som reglerar ljusinsläppet. Matplatsen har utrymme för större matgrupp, väggarna är vitmålade och fönsterna har snygga fönsterbänkar i kalksten.

Alla bilder

Vardagsrum

Parkettgolvet, de vitmålade väggarna och de fina altandörrarna med spröjsade fönster ger en lyxig och modern känsla samtidigt som rummet har en hemtrevlig och avslappnad stämning. Ytan kan möbleras på olika sätt och här är gott om plats för soffgrupp.

Alla bilder

Uteplats

Invid huset är uteplatsen stenlagd och resten är gräsmatta. Det är en bra yta som har plats för möblemang, grill och planteringar. Det önskvärda söderläget ger solsken hela dagen.

Alla bilder

Badrum

Badrummet har vitt kakel på väggarna och sandfärgat klinkersgolv med golvvärme. Här är vitfärgad inredning med skåpsförvaring och arbetsbänk med grå laminatskiva. Badrummet är utrustat med vägghängd toalett, handfat med kommod, spegelskåp med belysning, dusch och elektrisk handdukstork. Tvättmaskin och torktumlare från Whirlpool.

Alla bilder

Hall - Övre Plan

Trappan leder upp till hallen på övre plan. Här ligger vitpigmenterat, mattlackat, 3-stavs parkettgolv och väggarna är vitmålade. Från hallen nås en rymlig klädkammare med Elfa-system som skapar praktisk förvaring. Samtliga rum på övre plan har golvvärme.

Alla bilder

Sovrum 1

Det större sovrummet ligger mot husets baksida och har en generös balkong i söderläge. Snedtaket och den väl tilltagna takhöjden ger en häftig designkänsla till rummet. Här ligger vitpigmenterad, mattlackad, 3-stavs parkettgolv och väggarna är vitmålade. Det finns plats för dubbelsäng och förvaringsmöbler alt skrivbord.

Alla bilder

Balkong

Balkongen har ett snyggt plankgolv och här finns utrymme för möblemang eller solstolar. Söderläget medför att solen ligger på i stort sett hela dagen.

Alla bilder

Sovrum 2

Sovrum 2 ligger mot husets framsida och även här är det snedtak med ordentlig takhöjd. Takfönstret har en praktisk mörkläggningsgardin. Väggarna är vitmålade och här är samma 3-stavs parkett som i övriga rum på övre plan.

Alla bilder

Gästtoalett

Gästtoaletten är helkaklad med vita kakelplattor och sandfärgad klinker på golvet. Här finns en vägghängd toalett, handfat med kommod och spegel.

Alla bilder

Förening

Föreningen registrerades 2016 och har 8 bostadsrätter i en radhuslänga. Arkitekt Malin Jonsson tog inspiration från gathusen i Kensington, London när hon skapade de skånska landskapshusen som smälter in fint med omgivningarna.

Uppfört av City Entreprenad. www.cityentreprenad.se/

Bostadsrätten har ett isolerat förråd på 7 kvm.

Varje bostadsrätt har en parkeringsplats i nära anslutning till radhuslängan. Det finns även gästparkering.

 

 

Alla bilder

Område

Torna Hällestad tillhör Lunds kommun och ligger ca 15 km öster om Lund. Byn ligger på en utlöpare till Romelåsen och omgärdas av betesmarker, åkrar och bokskog. Den pittoreska byn med närhet till vandringsleder och naturupplevelser, Skrylle naturreservat, lockar många besökare. Här finns även en trevlig lanthandel som erbjuder både butik, restaurang och bageri.

Närheten till Lund och Malmö gör det möjligt för de boende att dagpendla till arbete.

Regionbuss går in till Lund.

Torna Hällestads Byskola har F-3. Därefter blir det skolbuss in till Dalby som har Hagalundsskolan F-6 och Nyvångsskolan F-9.

Alla bilder

Försäljningsformation, bostadsrätt

ALLMÄN INFORMATION: De uppgifter som lämnas i objektsbeskrivning, prospekt samt i annan annonsering är i huvudsak grundade på information lämnad av säljaren. Viss väsentlig information är också inhämtad ifrån berörd förening och/eller dess förvaltare. Uppgifterna kontrolleras av fastighetsmäklaren endast om omständigheterna ger anledning till det. Köpare/spekulanter uppmanas att kontrollera dessa uppgifter samt annat som är av betydelse för köpet av bostadsrätten.  

 

BUDGIVNING
Vid köp av bostadsrätt är varken säljare eller köpare bunden förrän ett skriftligt köpeavtal undertecknats av bägge parter. Innan dess kan säljare och köpare ändra sig utan att motparten kan ställa några krav. Säljaren behöver inte sälja till den som givit högsta budet. Fastighetsmäklaren får ej fatta egna beslut i fråga om försäljningen utan det är hela tiden säljaren som bestämmer. Ansvarig mäklare måste alltid vidarebefordra bud som inkommer innan köpeavtal har undertecknats och säljaren avgör sedan om det nya budet ska antas eller avfärdas. Mer information om budgivning finns att hämta på Fastighetsmäklarinspektionens hemsida, www.fmi.se
 
LÅNELÖFTE
För dig som är intresserad och vill lägga bud på bostaden är det viktigt att ha ett lånelöfte. Fastighetsmäklaren behöver få information om vem som är långivare och på så vis får säljaren reda på att det finns ett seriöst bud med godkänd finansiering.
 
BOENDEKOSTNADSKALKYL
Ansvarig fastighetsmäklare tillhandahåller gärna en individuell boendekostnadskalkyl vid förfrågan. Enligt gällande lag finns det en skyldighet från mäklarens sida att erbjuda den slutlige köparen en individuell boendekostnadskalkyl. Den som inte vill lämna ut information om sin privatekonomi eller redan anser sig ha fullgod inblick hur bostadsköpet påverkar hushållets ekonomi har möjlighet att avstå från en sådan kalkyl.
 
ÖVERLÅTELSE- & PANTSÄTTNINGSAVGIFT
Föreningen eller den ekonomiska förvaltaren tar i normalfallet ut en överlåtelseavgift på högst 2,5 % av prisbasbeloppet, det varierar om den faller på säljaren eller köparen. I regel tas också en pantsättningsavgift om 1 % av prisbasbeloppet per pant, om man pantsätter bostaden.
 
UNDERSÖKNINGSPLIKT
Fastighetsmäklaren uppmanar köpare och spekulanter att noggrant undersöka fastighetens skick för att fullgöra sin undersökningsplikt enligt Köplagens § 20. Är man som köpare/spekulant osäker på vad detta innebär så uppmanas man härmed att kontakta ansvarig mäklare för frågor kring detta. Undersökningsplikten är förhållandevis långtgående.

 

MÄTINFORMATION
Information om bostadens boarea hämtas i regel från berörd föreningen, dess förvaltare eller säljaren. Boarea kan variera beroende på skillnader mellan olika uppmätningsnormer och spekulanter uppmanas därför att kontrollmäta boarean. Information om hur man mäter upp bostaden kan man få genom fastighetsmäklaren eller på http://www.sis.se/matabostad
 
BANKKONTAKT
Kontakta gärna vår samarbetspartner Sparbanken Syd för boendekostnadskalkyl och lånerådgivning. Sparbanken Syd på Malmö Arena hjälper dig/er gärna, ring dem på 040-37 40 00.

 

ÖVRIGT
När du varit i kontakt med Bülow & Lind för visning godkänner du att Bülow & Lind, eller tredje part, kontaktar dig i form av telefonsamtal, sms eller mail på de kontaktuppgifter du lämnat till fastighetsmäklaren vid visningen eller bokningen av visningen.

Alla bilder

entreplan

Med reservation för avvikelser

övre plan

Med reservation för avvikelser

Fakta

Utgångspris 2 195 000 kr
Månadsavg. 4 777 kr
Ingår i avgift Vatten, Renhållning, Parkeringsplats
Adress Åsvägen 17
Kommun Lund
Område Torna Hällestad
Typ Bostadsrättsradhus
Ägandeform Bostadsrätt - Lägenhet
Rum 3
Boarea 81 Kvm (Föreningens information)
Balkong Balkong och Uteplats
Byggår 2016
Förening BRF Fölet i Torna Hällestad
Pantsatt Ja
Förråd Ja
Byggnadssätt
Uppvärmning Fjärrvärme
Fönster 3-glas
TV/Internet Fiber
Driftskostnad 4 800 kr/år varav:
El: 4 800 kr

Boka en kostnadsfri värdering här!

Boka visning

  • Söndag 30 juni 11:30 - 12:15
    • Välkommen på öppen visning!