Malmö - Gullvik

Gullviksgatan 34

Visa på karta

Stor hörntomt - 20-talsvilla - Originaldetaljer

På ett av områdets absolut bästa lägen stoltserar denna 20-talsvilla på en friköpt stor hörntomt om hela 770 m² i perfekt söderläge. Entréplanet erbjuder ett härligt genomgående vardagsrum med braskamin, välkomnande entréhall med praktiskt klinkergolv, helkaklad toalett samt renoverat kök med utgång till trädäck mot trädgården. Ovanvåningen är hemmets privata del med tre sovrum i bra storlek som samtliga har charmiga trägolv i originalutförande. Fräsch källare med stort helkaklat badrum, hobbyrum/gästrum, rymlig tvättstuga samt ett mindre badrum. Ett charmigt hus med underbar tomt som perfekt för barnfamiljen.

I korthet

Utgångspris 3 295 000 kr
Rum 4
Boarea 112 Kvm
Biarea 72 Kvm
Tomtarea 770 Kvm
Typ 1 1/2-plansvilla med källare
Ägandeform Friköpt - Småhus
Byggår 1924
Visa all fakta

Ansvarig mäklare

Christoffer Carlström

Direkt:
Mobil: 070-876 01 80

Ansvarig mäklare: Christoffer Carlström
Kontakta

Visning

Tveka inte att höra av dig till mäklaren om du är intresserad av en visning. Visa alla

Budgivning pågår

Högsta bud: 3 125 000 kr – Visa budhistorik

Välkommen

20-talsvilla med massor av originalcharm fördelad på 5 rum och kök plus källare som bl.a. rymmer helkaklat badrum, stor tvättstuga och ett hobby/tonårsrum. Omputsad fasad, dränerad källare, omlagt tak och nyare fjärrvärmeväxlare minimerar framtida underhåll och skötsel. Hela entréplanet har dessutom skön golvvärme. Fantastisk hörntomt om hela 770 kvm i perfekta väderstreck gör detta till en trädgård där hela familjen kan samlas och dessutom finns bra utrymme till framtida pool om så önskas.

Alla bilder

Vardagsrum

Generöst tilltaget och genomgående vardagsrum som låter ljuset flöda tack vare fönster i två väderstreck. Här får ni med lätthet plats till både stor soffgrupp och extra matplats om så önskas. I vardagsrummet finns dessutom en snygg braskamin installerad som skänker både värme och mysfaktor. Snyggt massivt trägolv med golvvärme och vitputsade väggar återknyter till byggåret 1924.

Alla bilder

Matplats

Vardagsrummets generösa storlek ger bra med utrymme till en stor separat matplats om så önskas.

Alla bilder

Kök

Renoverat kök som är helt rätt i stilen och harmoniserar med huset i stort. Gott om både arbetsytor och förvaring. Vitvarorna är nyligen utbytta så ni får en mycket bra maskinpark. Från köket nås ett trevligt trädäck mot trädgården på baksidan där många middagar kan avnjutas. Kaklet ovan arbetsytorna går i perfekt ton med det praktiska klinkergolvet, som dessutom har underliggande golvvärme.

Alla bilder

Trädäck

Med utgång från köket ligger detta upphöjda trädäck med fritt läge mot trädgården. Perfekt plats att dyka upp middagen på under de varma sommarkvällarna.

Alla bilder

Toalett

I entréplanet finns en helkaklad toalett med trevligt fönster som låter dagsljuset stråla in.

Alla bilder

Hall - Övre plan

Via den charmiga trätrappan når ni ovanvåningens hall där det finns ett större utrymme längs ena väggen till förvaring. Hela ovanvåningen har ett tidstypiskt brädgolv i originalutförande och från hallen nås de tre sovrummen.

Alla bilder

Master bedroom

Längs huset ena gavel ligger det största sovrummet, passande Master bedroom. Generöst tilltaget till ytan och rymmer med lätthet dubbelsängen och fristående garderober eller kanske en fåtölj för lite kvällsläsning innan läggdags. Brädgolv i originalutförande tillför charmen och dubbla fönster bidrar med ljuset.

Alla bilder

Sovrum 2 & 3

Sovrum 2 och 3 är belägna på motsatta gaveln som Master bedroom och passar perfekt som barnrum. Bra till storleken så att både säng, skrivbord och leksakerna får sin plats. Båda rummen har trevliga brädgolv, varsitt fönster och ljusa väggar.

Alla bilder

Badrum

Helkaklat, mycket stort badrum som är beläget i källaren. Strålande gott skick med grått klinkergolv och vitkaklade väggar. Duschhörna avskärmas på ett trevligt sätt med en glasbetongvägg och vidare hittar ni vask med underskåp, wc samt en belyst väggspegel. Den generösa ytan gör att ni även kunnat få plats med ett hörnbadkar om så önskas. Dubbla fönster, i två väderstreck, ger behagligt dagsljus.

Alla bilder

Tvättstuga

Källare är bra till mycket, som exempelvis att man kan få en rejält stor tvättstuga med fina torkmöjligheter. Fullutrustade med nyare tvättmaskin och torktumlar, arbetsbänk och massor av förvaring. Klinkergolv säkerställer det goda klimatet och gör tvättstugan mindre känslig. Fyra fönster mot trädgården bidrar med ett bra ljusinsläpp.

Alla bilder

Källare

I källaren hittar ni, utöver badrummet och tvättstugan, ett stort rum som kan användas till massor, tonårsrum, hemmabio eller lekrum för barnen. Vidare finns också ett bra förråd och ett mindre badrum med inkaklat badkar och wc.

Alla bilder

Carport

Bredvid huset, ligger en bred carport som rymmer två bilar. På uppfarten finns uppställningplats för ytterligare två, tre bilar. Vitmålat staket mot trädgården ger bra avskärmning.

Alla bilder

Trädgård

En bättre trädgård kan ni knappas finna, hörntomten på 770 kvm är helt enkelt perfekt. Väderstrecken är helt rätt och ger sol från morgon till kväll. Nära huset finns en stenlagd terras med snygg grussättning runtomkring. Vidare finner ni ett rymligt isolerat förråd i anslutning till cykelparkering under tak. I motsatta hörnan av trädgården finns ytterligare ett förråd som lämpar sig perfekt till gräsklipparen och trädgårdsredskapen. Den stor och uppväxta trädgården blir till en helt privat oas sommartid, insynen från grannar är minimal. Önskas en framtida pool finns det gott om utrymme till anläggning utan att ni behöver göra avkall på annat.

Alla bilder

Område

Gullvik är ett lugnt, trevligt och barnvänligt område där bebyggelsen utgörs av både nyare moderna villor och äldre hus med vacker arkitektur. Gullvik har också ett utmärkt strategiskt läge med bra kommunikationer, närhet till citypuls, affärer och köpcenter m.m. I närheten finns även grundskolor och gymnasium. Cykelvägar eller buss tar dig smidigt in till city och tar du hellre bilen når du Ringvägen på någon minut.

Alla bilder

Försäljnings­information

ALLMÄN INFORMATION: De uppgifter som lämnas i objektsbeskrivning, prospekt samt i annan annonsering är i huvudsak grundade på information lämnad av säljaren. Viss väsentlig information är också inhämtad ifrån Lantmäteriet. Uppgifterna kontrolleras av fastighetsmäklaren endast om omständigheterna ger anledning till det. Köpare/spekulanter uppmanas att kontrollera dessa uppgifter samt annat som är av betydelse för köpet av fastigheten. 

BUDGIVNING
Vid köp av fastighet, tomträtt eller bostadsrätt är varken säljare eller köpare bunden förrän ett skriftligt köpeavtal undertecknats av bägge parter. Innan dess kan säljare och köpare ändra sig utan att motparten kan ställa några krav. Säljaren behöver inte sälja till den som givit högsta budet. Fastighetsmäklaren får ej fatta egna beslut i fråga om försäljningen utan det är hela tiden säljaren som bestämmer. Ansvarig mäklare måste alltid vidarebefordra bud som inkommer innan köpeavtal har undertecknats och säljaren avgör sedan om det nya budet ska antas eller avfärdas. Mer information om budgivning finns att hämta på Fastighetsmäklarinspektionens hemsida, www.fmi.se
 
LÅNELÖFTE
För dig som är intresserad och vill lägga bud på bostaden är det viktigt att ha ett lånelöfte. Fastighetsmäklaren behöver få information om vem som är långivare och på så vis får säljaren reda på att det finns ett seriöst bud med godkänd finansiering.
 
BOENDEKOSTNADSKALKYL
Ansvarig fastighetsmäklare tillhandahåller gärna en individuell boendekostnadskalkyl vid förfrågan. Enligt gällande lag finns det en skyldighet från mäklarens sida att erbjuda den slutlige köparen en individuell boendekostnadskalkyl. Den som inte vill lämna ut information om sin privatekonomi eller redan anser sig ha fullgod inblick hur bostadsköpet påverkar hushållets ekonomi har möjlighet att avstå från en sådan kalkyl.
 
LAGFART & PANTBREV
Lagfartsavgiften (stämpelskatten) är f n 1,5 % av köpeskillingen samt en avgift på f n 875 kr som betalas av köparen. Köparen står även för kostnaden vad gäller uttagande av nya pantbrev, som för närvarande är 2 % av pantbrevsbeloppet samt en avgift på f n 375 kr per pantbrev.
 
UNDERSÖKNINGSPLIKT
Fastighetsmäklaren uppmanar köpare och spekulanter att noggrant undersöka fastighetens skick för att fullgöra sin undersökningsplikt enligt Jordabalken 4:19. Är man som köpare/spekulant osäker på vad detta innebär så uppmanas man härmed att kontakta ansvarig mäklare för frågor kring detta. Undersökningsplikten är förhållandevis långtgående. Till sin hjälp kan man exempelvis anlita en godkänd besiktningsman.  

MÄTINFORMATION
Information om fastighetens areor hämtas i regel från Lantmäteriet eller säljaren. Boarea kan variera beroende på skillnader mellan olika uppmätningsnormer och spekulanter uppmanas därför att kontrollmäta boarean. Information om hur man mäter upp bostaden kan man få genom fastighetsmäklaren eller på http://www.sis.se/matabostad
 
BANKKONTAKT
Kontakta gärna vår samarbetspartner Sparbanken Syd för boendekostnadskalkyl och lånerådgivning. Sparbanken Syd på Malmö Arena hjälper dig/er gärna, ring dem på 040-37 40 00.

ÖVRIGT
När du varit i kontakt med Bülow & Lind för visning godkänner du att Bülow & Lind, eller tredje part, kontaktar dig i form av telefonsamtal, sms eller mail på de kontaktuppgifter du lämnat till fastighetsmäklaren vid visningen eller bokningen av visningen.

Alla bilder

Med reservation för avvikelser

Med reservation för avvikelser

Med reservation för avvikelser

Fakta

Utgångspris 3 295 000 kr
Adress Gullviksgatan 34
Kommun Malmö
Område Gullvik
Typ 1 1/2-plansvilla med källare
Ägandeform Friköpt - Småhus
Rum 4
Boarea 112 Kvm (Fastighetsregistret)
Biarea 72 Kvm (Fastighetsregistret)
Tomtarea 770 Kvm (Fastighetsregistret)
Byggår 1924
Grundläggning Källargrund, delvis dränerat
Stomme Tegel
Fasad Puts
Tak Tegelpannor
Plåtarbete Plåt
Ventilation Självdrag
Uppvärmning Fjärrvärme, ny fjärrvärmeväxlare 2011
Vatten/Avlopp Kommunalt vatten året om. Kommunalt avlopp.
Fönster 3-glas
TV/Internet Com Hem
Driftskostnad 29 480 kr/år varav:
Värme: 13 000 kr
El: 11 000 kr
Vatten/Avlopp: 3 200 kr
Sotning: 800 kr
Renhållning: 1 480 kr
Beräknat på 4 person(er)
Energiprestanda 167 kWh/kvm/år
Taxeringskod 220
Taxeringsvärde 2 508 000 kr
Summa pantbrev 2 422 500 kr

Boka en kostnadsfri värdering här!

Dokument

  • Inga dokument tillgängliga

Boka visning

Tveka inte att höra av dig till mäklaren om du är intresserad av en visning.

Budgivning pågår

Högsta bud: 3 125 000 kr

Bud Budgivare Datum Tid
3 125 000 kr Budgivare 2 2019-03-26 18:05
3 100 000 kr Budgivare 2 2019-03-21 17:37
2 950 000 kr Budgivare 2 2019-03-18 11:57
2 900 000 kr Budgivare 1 2019-03-15 16:59