Burlöv - Burlövs egnahem

Tussilagovägen 2

Visa på karta

Gavelradhus - inglasat uterum - garage

Välkommen till detta friköpta gavelradhus i mycket fint skick med inredd vindsvåning med fönster. Stilrent, helrenoverat kök (2019) och rymligt vardagsrum med utgång till inglasat uterum och trädäck i soligt västerläge! 4 bra sovrum och 2 kaklade badrum med dusch resp badkar samt separat tvättstuga. Lättskött trädgårdstäppa/hörntomt. Beläget på mycket barnvänligt område. Garage! Måste upplevas för att komma till sin fulla rätt! Varmt välkomna att boka tid för visning!

I korthet

Utgångspris 2 495 000 kr
Rum 5
Boarea 103 Kvm
Biarea 4 Kvm
Tomtarea 205 Kvm
Typ Radhus
Ägandeform Friköpt - Småhus
Byggår 1988
Visa all fakta

Ansvarig mäklare

Ing-Marie Bengtsson

Direkt:
Mobil: 070-253 63 73

Ansvarig mäklare: Ing-Marie Bengtsson
Kontakta

Visning

Tveka inte att höra av dig till mäklaren om du är intresserad av en visning. Visa alla

Budgivning pågår

Högsta bud: 2 735 000 kr – Visa budhistorik

Välkommen

Välkommen till detta mycket trevliga gavelradhus med välkomnande, stenlagd entré med plats för en liten cafégrupp. Det här huset har inredd vindsvåning, självklart med platsbyggd trappa av fackman. Garage och förråd i separat länga.
Välkommen till Burlövs kommuns egna lilla "Bullerby". 

Klicka på "ALLA BILDER" för att se samtliga bilder!

Alla bilder

Hall

Ljus och fräsch hall med klinkers som ger ett välkomnande intryck. Så, välkommen in! Samma typ av klinkersgolv i såväl hall som kök, vilket ger ett enhetligt intryck. Trappa till ovanvåning. På övre plan finns en mindre hall med laminatgolv, klädkammare och trappa till vindsvåningen.

Alla bilder

Kök

Snyggt, helrenoverat kök (2019) med vita luckor och klinkersgolv. Här finns gott om skåp och riktigt bra arbetsytor. I köket finns också matplatsen som ger plats för 6 personer. Utrustning: Spishäll, köksfläkt, inbyggnadsugn, kyl och frys samt integrerad diskmaskin.

Alla bilder

Matplats

Mycket hemtrevlig matplats i varma färger, belägen i själva köket. Här finns med lätthet plats för 6 personer. 

Alla bilder

Vardagsrum

Ljust, rymligt vardagsrum med fint trägolv och stora fönster som ger ett riktigt bra ljusinsläpp. Utgång till stort, härligt inglasat uterum samt insynsskyddad uteplats i form av trädäck.

Alla bilder

Uterum

Stort, härligt inglasat uterum med klinkers. Ett härligt extrarum från tidiga våren till sena hösten. Här finns gott om plats och uterummet rymmer ex båda en loungegrupp och "vanlig" utegrupp. Eller varför inte duka långbord och bjuda in till fest?

Alla bilder

Sovrum

Sovrum 1: Stort sovrum med laminatgolv och takkupa. Garderobsvägg.
Sovrum 2: Takkupa och laminatgolv. 
Sovrum 3: Även det tredje sovrummet har laminatgolv och takkupa. Här finns 2 garderober. 
Vad gäller förvaring finns det dessutom en klädkammare i hallen på ovanvåningen. 

Alla bilder

Sovrum 4

Med riktig trappa från ovanvåningen kommer man upp till vindsvåningen med fönster. Perfekt som gäst-, arbets- eller tonårsrum. 

Alla bilder

Badrum

Kaklat badrum med våtrumsmatta på golv - bv: Dusch med duschvägg, WC, tvättställ och handdukstork.

Stort kaklat badrum med våtrumsmatta på golv - ov: Utrustning: Badkar, WC, tvättställ med kommod samt handdukstork. Takfönstret släpper in bra med extra ljus.  

Mycket fräsch tvättstuga med klinkers. Tvättstugan har ett fönster som ger ett fint ljusinsläpp. Utrustning: Tvättmaskin, torktumlare (2017), tvättho samt elpanna/VVB (2009). 

Alla bilder

Mäklaren i Burlöv

Kul att ni visar intresse för denna bostad!

Mitt namn är Ing-Marie Bengtsson och jag har arbetat som fastighetsmäklare i Burlöv sedan 2003, då jag tog min högskoleexamen som fastighetsmäklare. Jag har bott med min familj i Åkarp i 15 år och därför har Burlövs kommun på ett naturligt sätt blivit mitt gebit. Som person är jag driven, målinriktad och social. Ska jag göra något – ska det göras ordentligt – gärna med ett leende på läpparna. År efter år är jag den mäklare som förmedlar flest bostäder och får flest rekommendationer i Burlövs kommun (källa: Hitta mäklare). Jag lovar att göra mitt bästa för att ni ska få korrekt information och att alla ska få samma möjligheter att tänka, bjuda och köpa.

Eftersom jag mestadels ägnar dagarna åt att prata med människor så brukar det vara enklast att nå mig via mejl. Så snart jag får en lucka så hör jag av mig med ett svar, eller ett telefonsamtal. Normalt är fredagar och lördagar lediga dagar för mig, men undantag förekommer.

Har ni frågor så är ni varmt välkomna att skicka dessa via: 
i-m.bengtsson@bulowlind.se.

Är ni i behov av hjälp med lånelöfte eller en värdering/samtal kring eget nuvarande boende så står jag gärna till tjänst, och all förhandsrådgivning är självklart gratis.

Mina tidigare uppdragsgivare har betygsatt mitt arbete och skrivit egna kommentarer kring hur de tycker att jag skött mig. Allt finns att läsa på >> www.hittamaklare.se/ingmarie.bengtsson

Alla bilder

Instagram

Den som vill vara först med att få reda på kommande bostadsförsäljningar i Åkarp och Arlöv följer lämpligen mitt konto på Instagram som heter: Maklaren_i_Burlov. Nya uppdrag visas alltid där allra först, oftast flera veckor före det syns på öppna internetsidor.

Alla bilder

Uteplats

Stort, härligt trädäck med eftermiddags-/kvällssol och insynsskydd på baksidan.
Även på framsidan finns en stenlagd uteplats, här finns plats för en liten cafégrupp. Här njuter man med fördel av kaffet i förmiddagens värmande solstrålar.

Alla bilder

Område

Välkommen till Burlövs egnahem - ett lugnt och barnvänligt område. Vid Sockerbitstorget finns uttagsautomat, frissör, mataffär, restauranger mm. Dessutom är det nära till Burlövs center - ett mycket fräscht och populärt köpcentrum.

Arlöv bjuder på riktigt bra kommunikationer med såväl buss som tåg. Direkt utanför Burlövs egnahem stannar bussen två ggr/timme. Burlövs tågstation finns vid Burlöv Center och på Lundavägen stannar buss 130 som går var 10:e minut. Om du arbetar i Malmö eller Lund och vill cykelpendla går det alldeles utmärkt på cykelbanan som går mellan Malmö och Lund. 

Alla bilder

Månadskostnad

Om priset är 2.495.000 kr och vi utgår från att köparen har 15 % i egen insats och att räntan är 2 %, så betyder det en kostnad på 2.474 kr/månad efter ränteavdraget på 30 % (och exklusive amortering). Lägg därtill fastighetens driftskostnad (ca 2.775 kr/mån) och fastighetsavgiften (671 kr/mån) så får ni fram er nettoboendekostnad per månad: 5.920 kr. 

Alla bilder

Planskiss - Tussilagovägen 2, Arlöv - bv

Med reservation för avvikelser

Planskiss - Tussilagovägen 2, Arlöv - ov

Med reservation för avvikelser

Planskiss - Tussilagovägen 2, Arlöv - vv

Med reservation för avvikelser

Fakta

Utgångspris 2 495 000 kr
Adress Tussilagovägen 2
Kommun Burlöv
Område Burlövs egnahem
Typ Radhus
Ägandeform Friköpt - Småhus
Rum 5
Boarea 103 Kvm (Säljarens information)
Biarea 4 Kvm (Fastighetsregistret)
Tomtarea 205 Kvm (Fastighetsregistret)
Boarea 103 kvm är tidigare ägares uppgift och skiljer sig från Fastighetsregistret. Märk väl att vindsvåningen inte är medräknad.
Byggår 1988
Grundläggning Torpargrund
Stomme Trä
Fasad Tegel
Tak Takpannor
Ventilation Mekanisk
Uppvärmning Vattenburen el (ny panna 2009)
Vatten/Avlopp Kommunalt vatten året om. Kommunalt avlopp.
Fönster 3-glas
TV/Internet Kabel-TV: Comhem (ingår). Internet via kabel-TV (Comhem).
Driftskostnad 33 300 kr/år varav:
El: 18 900 kr
Samfällighet: 14 400 kr
I kostnaden för el ingår både värme och hushållsel. I samfällighetsavgiften ingår V/A, sophämtning, kabel-TV, garage, förråd samt gårdsskötsel. Obs! De senaste åren har samfälligheten endast debiterat 13.200 kr/år då föreningen endast debiterat för 11 månader.
Beräknat på 5 person(er)
Energiprestanda 95 kWh/kvm/år
Taxeringskod 220
Taxeringsvärde 1 584 000 kr
Summa pantbrev 1 921 080 kr
Servitut/GA Gemensamhetsanläggning Burlöv BURLÖV GA:3
Samfällighet Burlöv BURLÖV S:8

Boka en kostnadsfri värdering här!

Dokument

  • Inga dokument tillgängliga

Boka visning

Tveka inte att höra av dig till mäklaren om du är intresserad av en visning.

Budgivning pågår

Högsta bud: 2 735 000 kr

Bud Budgivare Datum Tid
2 735 000 kr Budgivare 5 2019-09-12 08:30