Malmö - Husie

Hallstorpsvägen 48A

Visa på karta

Unikt boende där det gedigna samspelar med lyx och funktionalitet

Unikt tillfälle för er som har höga krav på kvalité, design och formgivning. Här får man det mesta av det bästa. Innerväggar i murad lättbetong, betongbjälklag & ytterväggar med välisolerade Isoblock borgar för det gedigna. Planlösning som bjuder på ljusa, luftiga och öppna ytor. Detta i kombination med utsökta materialval samt tre lyxiga badrum är en del av de attribut som gör detta boende helt magiskt. På köpet får man även den värmande braskaminen, terrass i solläge varifrån man har direkt access från både allrum och det största badrummet på övre plan. Att även tanken på funktion var viktig vid uppförande visar detaljer såsom, tvättnedkast på varje plan som för tvätten automatiskt till tvättstugan i källaren. Även källaren har vattenburen golvvärme och här har man stora fina ytor som bara väntar på att användas. Den generösa takhöjden om 2,5 meter gör att källarens största rum även kan användas som vardagsrum. Välkommen till en bostad där hög trivsel och kvalité spelar i samklang.

I korthet

Utgångspris 7 995 000 kr
Rum 7
Boarea 185 Kvm
Biarea 97 Kvm
Tomtarea 489 Kvm
Typ 2-plansvilla med källare
Ägandeform Friköpt - Småhus
Byggår 2009
Visa all fakta

Ansvarig mäklare

Andreas Bülow
Bitr. mäklare

Visning

Tveka inte att höra av dig till mäklaren om du är intresserad av en visning. Visa alla

Välkommen

Välkommen till detta funkisinspirerade stenhus. Här möts färg och form samt funktionalitet på en hög nivå. Allt ramas in av det gedigna och hållbara som var en av stöttepelarna när man påbörjade denna idé.

Alla bilder

Entré

Man välkomnas av en fantastisk yta som öppnar upp mot resterande boendet. På golvet ligger praktisk klinker precis vid ingången som sedan övergår i fin ekparkett. Här finns gott om plats för både kläder och skor. I anslutning till denna hall har man desssutom en riktigt stor klädkammare. Perfekt med generösa ytor redan här. 

Alla bilder

Kök

Stilrent och snyggt kök med inredning i klassiskt vitt. Fina arbetsytor på den praktiska och vackra bänkskivan i granit som går över i rostfritt vid vasken samt gott om förvaringsmöjligheter. Rostfria vitvaror från 2009. Luftig och ljus matplats som gärna bjuder in till stora festen i goda vänners lag. Här sitter man lätt och ledigt tio personer. En underbar yta för både frukost och fest. Detta är ett kök där man gärna samlas och umgås, ytorna är mer än generösa och i blickfånget har man både vardagsrummet samt den majestätiska trappan som leder upp till ovanvåningen.

Alla bilder

Vardagsrum

Ljust och härligt vardagsrum med en lite fräckare utformning än det klassiska rektangulära. Rummet ligger öppet mot kök och matplats med en värmande och trivsam braskamin som man kan njuta av från båda ställen. Samma fina ekparkett här som går i ett genom hela entréplan (förutom i bad och entré). En plats man gärna dras mot till vardags.

Alla bilder

Eldstad

Centralt placerad mellan kök och vardagsrum finns en braskamin som både värmer och skänker trevnad.

Alla bilder

Badrum - Entréplan

Rymlig och helkaklat badrum med fina ytor. Detta badrum nås både från sovrummet och hallen. Vägghängd toalett samt två rejäla handfat som vilar på granit under vilken det finns flera skåp. Stor dusch med gott om plats och rejäl glasdörr som skiljer av. En lyxig känsla infinner sig i detta badrum, så trevligt ...

Alla bilder

Sovrum 1

Sovrum 1 på entréplan är stort, ljust och härligt. Härifrån har man utgång till trädgården men även ingång till det fina badrummet beläget på entréplan. Oavsett vilket rum som väljs till sovrum så bjuds man på samma underbara ljus som följer en genom detta boende.

Alla bilder

Trappa

Den fräcka ektrappan som tar en mellan planen är rustik och gedigen samt andas kvalité.

Alla bilder

Allrum

På ovanvåningen har man ytterligare en social knutpunkt, allrummet som ligger centralt placerat med stora fönster samt utgång till den härligt soliga terrassen. Ett rum som bjuder in till barnens lek och spel, deras egna yta där de bara kan ha skoj. Lika väl passar detta rum som hela familjens samlingsplats då man på detta plan har de flesta sovrummen. Den riktigt stora familjen som är i behov av ytterligare ett sovrum kan på ett enkelt sätt få det här, då med en fantastisk yta.

Alla bilder

Hall - Övre plan

Här slås man av ljuset, rymden och den härliga atmosfär som bara infinner sig av allt det vackra.

Alla bilder

Badrum - Övre plan

Det här är badrummet många drömmer om! Man blir hänförd när man kliver in, ytan är fantastisk och här finns även plats för möblemang likt ett dressing table och ljuset flödar in genom de stora fönstren. Badrummet är givetvis helkaklat med klinkergolv och har vägghängd toalett, två gedigna handfat som vilar på granit under vilken det finns flera skåp för förvaring och ovanför finns en spegel. Här finns både stort och härligt duschutrymme med skyddande glasdörr samt ett badkar, och som sagt gott om utrymmen. Utgång härifrån till den mysiga terrassen förhöjer givetvis känslan av det kompletta badrummet. 

Alla bilder

Sovrum 2

Detta är det första sovrum man når när man kommer upp på ovanvåningen och är ett perfekt master bedroom. Generöst med yta och en egen riktigt stor klädkammare, ja här kan man verkligen" walk in" så att säga.

Alla bilder

Sovrum 3

Det mellersta sovrummet på ovanvåningen har även det en yta som gott räcker till. Ett perfekt rum för barn och undgom.

Alla bilder

Sovrum 4

Här finns plats för den stora sängen och mer därtill. Gott om förvaringsmöjligheter i garderober. Hörnfönster så ljuset kommer in via två väderstreck ger ett sagoligt ljus till detta rum.

Alla bilder

Allrum/Källare

Här finns ett fantastiskt extrarum, vardagsrum eller coolt biorum, ja ytan räcker mer än väl oavsett. Även det perfekta rummet till rekreation och träning. Detta är verkligen huset med möjligheter.

Alla bilder

Badrum - Källare

Rymligt och helkaklat badrum med handfat, spegel, vägghängd toalett samt dusch med dörr i glas. Underbart med badrum på alla tre våningsplan.

Alla bilder

Grovkök

Tvättstugan av modell större har vi i källaren. Här finns goda arbetsytor samt gott om förvaring. Tvättmaskin och torktumlare av märket Bosch är inköpta för ca 2 år sedan. En riktigt finurlig detalj som underlättar är en lucka för tvätt i badrummen ovanför, tvätten landar praktiskt ner här i tvättstugan. Helt perfekt!

Alla bilder

Källare

I källaren finns även pannrummet som är hjärtat i uppvärmningssystemet. Här är bergvärme installerad vilket borgar för driftssäkerhet samt låga kostnader. Mellan allrum och pannrum har man även ett rum i fil, perfekt som förvaring likt den stora garderoben. I källaren finns även ytterligar ett stort rum, kanske något för tonåringen som gillar spela hög musik? Här stör man ingen ...

Alla bilder

Uteplats

I trädgården finns många ställen att njuta på så var och en finner enkelt sin plats. Vid stora utemöblemanget på trädäcket njuter man gärna av sommardrinken och solbad.

Alla bilder

Spa

På perfekta hörnplatsen i trädgården har vi ett riktigt lockande utespa. Den höga muren gör platsen privat samtidigt som den skyddar mot väder och vind. Här får man total avkoppling samtidigt som man har full uppsikt över trädgården och det vackra huset. Perfekt för livsnjutaren, här kan man verkligen stressa av och bara må bra.

Alla bilder

Terrass

Från allrum och badrum på övre plan når man denna härliga terrass. Att sitta här på sommaren och avnjuta frukosten samtidigt som man lyssnar till fåglarnas kvitter, eller att mysa med ett glas vin innan man håller kväll. En av alla detaljer som gör detta boende till något alldeles extra.

Alla bilder

Trädgård

Liksom övriga boendet är trädgården väldigt genomtänkt och välplanerad. Här finns flera uteplatser varifrån man kan njuta av sol och härliga grillkvällar. Tomten är lättskött med både gräsyta och ett vackert trädäck som passar byggnationen. Trädgården ligger i solläge och ytan räcker även gott åt barnens lek. Perfekt.

Alla bilder

Garage

Praktiskt och rejält vidbyggt garage med elport samt stenlagd biluppställningsplats framför.

Alla bilder

Område

Här bor man endast någon minuts promenad bort från den populära Husieskolan. Välrenommerade Bäckagårdsskolan (F-9)  ligger även den väldigt nära. I stadsdelen finns det dessutom många andra bra förskolor. Även fina cykelvägar både in till stan och ut till bokskogen. Bra kommunikationer. På bara 2 minuter är man ute på Yttre Ringvägen och för dig som åker buss ligger busshållplatsen ca 100 meter bort. Även närhet till Kvarnby Golfklubb med sina öppna, fina och gröna omgivningar där man även kan stanna till på Kvarny Byakrog. Nära till Toftanäs och dess affärer, såsom t. ex. välsorterade Ica Maxi. Även Citygross på Stora Bernstorp ligger nära. Man promenerar snabbt till natursköna Husie Mosse och Gyllins trädgård. Lite längre bort finns Bulltofta rekreationsområde. Kort och gott är Husie ett område för dig som gillar att bo lugnt och tryggt med både kommunikation och natur inpå knuten. Välkommen du också!

Alla bilder

Byggnadsbeskrivning

Småhusenhet, bebyggd (220)
Byggnad, värde: 3 071 000 kr
Mark, värde: 795 000 kr
Summavärde: 3 866 000 kr

Taxeringsår: 2018
Byggår: 2009
Värdeår: 2009

Alla bilder

Planritning bottenvåning

Med reservation för avvikelser

Planritning ovanvåning

Med reservation för avvikelser

Planritning källare

Med reservation för avvikelser

Fakta

Utgångspris 7 995 000 kr
Adress Hallstorpsvägen 48A
Kommun Malmö
Område Husie
Typ 2-plansvilla med källare
Ägandeform Friköpt - Småhus
Rum 7
Boarea 185 Kvm (Fastighetsregistret)
Biarea 97 Kvm (Fastighetsregistret)
Tomtarea 489 Kvm (Fastighetsregistret)
Byggår 2009
Grundläggning Källare med gjuten sula isolerad med 200 mm frigolit
Stomme Isoblock (innerväggar är murade i Leca)
Fasad Puts på 350 mm Isoblock
Tak Papp
Plåtarbete Aluplåt samt förzinkat
Ventilation Frånluft med utsug på taket
Uppvärmning Bergvärme ( två st borrhål a 100 m), vattenburen golvvärme i husets samtliga ytor
Vatten/Avlopp Kommunalt vatten året om. Kommunalt avlopp.
Fönster 3-glas
TV/Internet Fiber
Driftskostnad 29 730 kr/år varav:
El: 23 000 kr
Vatten/Avlopp: 3 800 kr
Renhållning: 2 930 kr
Beräknat på 4 person(er)
Taxeringskod 220
Taxeringsvärde 3 866 000 kr
Summa pantbrev 3 900 000 kr

Boka en kostnadsfri värdering här!

Dokument

  • Inga dokument tillgängliga

Boka visning

Tveka inte att höra av dig till mäklaren om du är intresserad av en visning.