Vi hjälper dig

Tänk efter före

Oavsett om du ska sälja eller köpa bostad, är det viktigt att förstå alla förutsättningar kring försäljningen eller köpet i god tid innan du skriver på köpeavtalet.

Vi hjälper dig att sätta dig in i det du behöver veta. Det är vår skyldighet som mäklare. Undersökningsplikten och information om vad som ingår i bostadsköpet ifall inget avtalas är exempel på sådant som du kan läsa om på vår hemsida.

Köpa bostad Skåne undersökningsplikt
Bostäder till salu i Skåne

BOSTADSBEVAKNING

Skapa din egen sida hos oss så ger vi dig förhandstips om nyinkomna bostäder i Skåne som matchar dina önskningar. Tjänsten utvecklas ytterligare i nuläget för vi vill erbjuda våra kunder ännu bättre service än tidigare.

Vill ni redan nu skapa en bostadsbevakning av villor, bostadsrätter eller ex. tomter och vara med direkt från nystarten, kontakta oss!

Dags för

livets största affär?

Det bästa rådet vi kan ge dig som bostadsköpare är att vara påläst i hur regelverket kring en bostadsförsäljning ser ut. Det finns många viktiga frågor att ställa. Vad innebär till exempel undersökningsplikten? Och hur tänker sig egentligen lagstiftaren att en bostadsaffär ska genomföras? Bra källor för information är Fastighetsmäklarinspektionen, Fastighetsmäklarförbundet och Mäklarsamfundet – och så din egen fastighetsmäklare, naturligtvis.

Köpa bostadsrätt Malmö