Vi är

DIN PERSONLIGA MÄKLARE

På Bülow & Lind vet vi vad som är viktigt att tänka på när du är i färd med att göra en av
livets viktigaste affärer - att köpa eller sälja bostad.

Vi erbjuder hög kvalitet i alla våra tjänster, vi kan marknaden och de lokala förutsättningarna
och vi sätter dig som kund i fokus.

Hos oss hittar du din egen personliga mäklare i Skåne – och du är i trygga händer!

Läs mer om våra mäklare här!

Vill du bli en av oss?

Vi söker ständigt nya talanger

Vi är ett växande företag som alltid är intresserade av att träffa engagerade och drivna personer.

Är du social, förtroendeingivande, ambitiös och tycker om att arbeta självständigt och ta mycket eget ansvar?

Hör av dig till oss!

För fast anställning är erfarenhet en fördel.
Vi erbjuder lönsamma villkor för rätt person. Specialområden och ett stort kontaktnät är önskvärt.

Just nu söker vi en ung, hungrig mäklare till Malmö.

Intresserad? Kontakta Andreas Bülow på 0708-301 305
alternativt andreas.bulow@bulowlind.se

Välkommen med din ansökan!

Lär känna

människorna runt omkring oss

Vårt mål är att ge kunden ett komplett och skräddarsytt tjänsteerbjudande. För att nå dit har vi byggt upp ett brett nätverk av samarbetspartners som tillför passande kompetenser. Bland dessa ingår ett flertal fotografer, stylister m.fl.  Nedan kan du läsa mer om några av de människor och yrkesroller som arbetar runt omkring oss på Bülow & Lind.

Malin Lindau

stylisten

Malin har arbetat som inredare i mer än 20 år. När bostadsmarknaden började efterfråga styling så insåg hon att det gick väldigt bra att kombinera sina inredningskunskaper med styling som yrke. Kort där efter startade hon inredningsbyrån studio Gaselin.

Kontakten med Bülow & Lind startade för drygt ett år sedan genom en fotografs rekommendation. Sedan dess har studio Gaselin anlitats för konsultationer och stylingar. Stylistens kunskap och tjänster kan bidra till att bostadsaffären går fortare och att priset går upp pga. att fler intressenter tilltalas av bostaden.

Malins erfarenhet av potentiella köpare säger att de vill komma till en visning som öppnar upp och tar fram det bästa med bostaden. Spekulanten vill inte känna att hen kliver direkt in i någons privata sfär och hem.
 
Detta är inte helt enkelt att tillgodose, men med 3 enkla tips menar Malin att man minimerar den känslan och lyfter bostaden:
1. Städa och lägg alla saker på sin plats.
2. Plocka undan personliga bilder/fotografier 
3. Tillför textiler och växter/snittblommor.


Instagram: @photos_by_bjorn
e-post: foto@bjornforsberg.se

Björn Forsberg

fotografen

Björns kärlek till kameran uppstod när han som 25-åring reste med enbart kameran som sällskap. När han sedan utvecklade en karriär inom bostadsfotografering insåg han att han hittat hem. Utmaningen att hantera logistiken, de sociala kontakterna och samtidigt vara kreativ är vad som driver Björn i sitt arbete.

 Ett flertal mäklarbyråer anlitar Björn regelbundet. Bland dem är Bülow & Lind som var hans första uppdragsgivare inom bostadsfotografering för 7 år sedan. I november når han till den respektabla nivån av 4000 bostadsfotograferingar.

 Enligt Björn är grunden i hans arbete att vara lyhörd. Detta för att på bästa sätt visa den aktuella bostaden så att den i ett försäljningssammanhang presenteras på ett sätt som speglar känslan av den. Björn anser att i yrkesrollen som bostadsfotograf ingår det både att ta förstklassiga bilder och att vara en medmänniska som dagligen tar del av nya personers vardag och hem.

 Till den som ska sälja sin bostad vill Björn tipsa om att satsa på att röja undan och städa för att visa bostaden från sin bästa sida. Städfirmor och stylister kan vara en bra hjälp. Han vill särskilt att säljaren ska tänka på entrén, alltså det första man möts av. Det räcker med två jackor och två par skor :)

Richelle Cruz

privatrådgivaren

Med ett personligt intresse för privatekonomi och en vilja att möta människor i sitt dagliga arbete så är rollen som privatrådgivare naturlig för Richelle. Med snart tre års erfarenhet hos Sparbanken Syd så kan man säga att hon minst sagt är varm i kläderna. Enligt Richelle handlar hennes roll om att bygga värdeskapande relationer med sina kunder och att vara en trygg axel de kan luta sig mot när de är i färd med köp/försäljning av sin bostad.

Här kommer kontakten med mäklarbranschen in och dialogen mellan mäklare och privatrådgivare är av största vikt. Sparbanken Syd och Bülow & Lind har ett löpande samarbete med målet att ge kunderna den stöttning och rådgivning som behövs utifrån varje enskild kunds behov. Richelle är med i hela processen från att diskutera lånelöften innan budgivning till att ta fram låneupplägg och sedan slutligen vara en aktiv part vid tillträdesdagen.

Till den som ska köpa ny bostad rekommenderar Richelle att tänka på vad den nya boendekostnaden per månad blir och hur denna kostnad påverkar hushållets ekonomi. Boendekostnadskalkylen bygger på hushållets inkomst i förhållande till hur mycket man önskar låna. Detta är en av många tjänster som privatrådgivaren erbjuder att hjälpa till med.

Anders Fredson

besiktningsmannen

Anders valde rollen som besiktningsman pga att han blev tillfrågad av en medarbetare från
Eminenta om han var intresserad av att arbeta hos dem. Hans långa erfarenhet från byggbranschen gjorde honom till en lämplig kandidat och han kände att han ville göra
något nytt. Från den dagen har han inte ångrat sitt beslut någon gång. Att träffa nya
människor och hjälpa dem vid sin största affär i livet är både givande och trevligt!

Anders tycker att samarbetet med mäklare och kunder via Bulow & Lind fungerar väldigt bra.
Mäklaren får göra sitt jobb och besiktningsmannen sitt. På det viset blir, enligt hans erfarenhet, blir alla nöjda.

Uppdraget innebär att på ett professionellt sätt gå igenom fastigheter och pedagogiskt förklara vad som är bra och om det eventuellt finns några risker. Han kan påtala om det t.ex. är en riskkonstruktion eller om det finns fel som behöver åtgärdas. Eminenta har även
tilläggstjänster som innebär utökade kontroller av konstruktionsdelar eller installationsdelar
som el, vatten, avlopp etc.

Anders rekommendation är att om man inte kan så mycket om hus så kan det vara lönsamt att låta en erfaren besiktningsman/kvinna gå igenom huset innan man köper det. Som köpare får man då förståelse för vad det är man köper och får tips på vad man skall tänka på vid t.ex. renovering av fastigheten.

Våra

SAMARBETSpartners

Sparbanken Syd, Malmö Syd
040-37 40 00
Besöksadress: Arena Stationstorg 2 B
www.sparbankensyd.se


Sparbanken Syd, Malmö STUDIO
040-37 40 00
Besöksadress: Nordenskiöldsgatan 22
www.sparbankensyd.se


Handelsbanken Lund Ideon
046-15 95 90
Besöksadress: Scheelevägen 17
www.handelsbanken.se/lund_ideon


Handelsbanken, Malmö Öster
Monica Gullberg, 040-38 15 89
Elin Landhager, 040-38 15 94
Besöksadress: Lundavägen 78
www.handelsbanken.se/arlov

Enspecta AB
010-33 33 365
Besöksadress: Stadiongatan 65, Malmö
www.enspecta .se

"Enspecta är ett konsultföretag som bildades 2009 och arbetar med i energi, fukt och byggnadstekniska frågor. Vi ställer höga krav på kvalitet tillgänglighet och personligt engagemang och kännetecknas av att ha den mest välutbildade personalen i branschen. Samtliga konsulter är utbildade ingenjörer som har ambitionen att ständigt vidareutvecklas. Vi förmedlar kunskap, därför är pedagogik en stor del av vårt dagliga arbete. Oavsett om du anlitar en besiktningsman eller energiexpert är uppdraget inte avslutat förrän alla frågor är besvarade."

Bulow & Lind är medlem i SPARIS


Få tillgång till inköpsrabatter på produkter och tjänster som alla företag behöver.
www.sparis.nu

Din personliga mäklare i Skåne