Dum fråga, men

Vill du ha bra betalt?

Vi vet hur mycket din bostad har stigit i värde, vi känner omgivningarna och vi har köparna som vill bo i ert område. Det är vår kunskap som gör oss till en fastighetsmäklare att räkna med och framförallt, till en trygg och erfaren samarbetspartner när du ska sälja din bostad i Skåne. Boka en fri värdering med en av våra erfarna och kunniga mäklare så får du dessutom 2 biobiljetter. Låter det intressant? Kontakta oss redan idag!

Vi på Bülow & Lind tror inte på trolleritrick eller hokus pokus.
För att du ska få rätt pris för din bostad gäller det att vi genomför hela affären med omsorg om varje moment.

I grunden handlar det om ett systematiskt och genomtänkt arbete, där vi strävar efter att, så långt det går, komma bort från slumpmässiga resultat.

Kunskap om bostadsförsäljning är lönsam.

Vi kan

BOSTADSFÖRSÄLJNING

Bostadsmarknaden går upp och ner, det känner vi alla till. För att garantera att du som säljare gör en så bra affär som möjligt, oavsett konjunkturer och trender, är vi på Bülow & Lind experter på bostadsförsäljning.

Vår erfarenhet, kompletterad av våra noggrant utvalda samarbetspartners, skapar bästa möjliga förutsättningar för försäljningen av just din villa, bostadsrätt eller fritidshus.

För även om vi inte kan trolla, så kan vi lova en genomtänkt och gedigen arbetsinsats.

Läs mer om vad som är bra att tänka på när du ska sälja din bostad. Ladda ner vår folder om bostadsförsäljning här.

Sälja bostad Skåne

Att sälja

– steg för steg

Bostadsmäklare Skåne

Fem goda skäl att

välja Bülow & Lind

Vi på Bülow & Lind är stolta över hela vår verksamhet. Men några saker är vi lite extra bra på:

God lokalkännedom är en trovärdighetsfråga. Vi på Bülow & Lind vet att det är först när vi själva hittar till affären eller känner till närmaste grundskola som vi kan göra ett riktigt bra jobb.

Presentationen av din bostad är inte allt, men nästan! Detta är en väldigt viktig del av en lyckad affär. Det gäller att lyfta fram det som säljer just din bostad bäst – och att se till att den sticker ut och blir ihågkommen.

Köpare från Malmö, Lund och hela Öresundsregionen gör de potentiella spekulanterna fler och ökar chansen till ett bra försäljningspris. Vi arbetar aktivt för att nå köpare lokalt, regionalt, nationellt och även utomlands, med tyngdvikt på Danmark.

Lönsamma bankrelationer vinner alla på. Därför är det självklart för oss att erbjuda dig som kund goda, nära banksamarbeten.
Vårt arbetssätt är lika enkelt som klokt. Vi utgår helt enkelt ifrån hur vi själva skulle vilja ha det om vi vore säljare. Det innebär bland annat att du har en enda kontaktperson från början till slut – din mäklare.

Detta är

Bra att veta

1 juli 2011 trädde en ny mäklarlag i kraft. Även om den till stor del är baserad på tidigare lagstiftning, finns det en del nyheter.

Bland dessa märks:

*Det är numera inskrivet i lagen att köpare och säljare ska få en skriftlig budgivningslista efter avslutad affär. *Fastighetsmäklare får motta ekonomisk ersättning vid förmedling av sidotjänster, men bara i ringa omfattning.

*En ytterligare nyhet är att mäklare ska överlämna en uppdragsjournal om de väsentliga arbetsmoment, kontroller eller överenskommelser som är gjorda under uppdragets gång. Både köpare och säljare får journalen i samband med slutuppgörelsen.

Det krävs mer än bara tur för att göra ett bra bostadsköp. Har ni frågor? Ring din personliga fastighetsmäklare på Bülow & Lind!

Fastighetsmäklare Malmö