Malmö - Ribersborg / Slottsstaden

Kilian Zollsgatan 21A

Visa på karta

Västerbalkong - Välrenoverad - Charm

På fjärde våningen med fantastiskt ljus från väster ligger denna 2:a i ypperligt skick. Varsamt renoverad utan att funkiskänslan från 50-talet gått förlorad. Uppdaterat kök med alla bekvämligheter, helkaklat badrum, vackra originalgolv och ljusa släta väggar plus en fantastisk västerbalkong gör detta till en perfekt tvåa.

I korthet

Utgångspris 1 695 000 kr
Månadsavg. 3 753 kr
Rum 2
Boarea 53 Kvm
Våning 4 av 4
Hiss Nej
Balkong Västerbalkong
Typ Bostadsrätt
Ägandeform Bostadsrätt - Lägenhet
Byggår 1952
Visa all fakta

Ansvarig mäklare

Christoffer Carlström

Direkt: 040-30 27 00
Mobil: 070-876 01 80

Ansvarig mäklare: Christoffer Carlström
Kontakta

Visning

Tveka inte att höra av dig till mäklaren om du är intresserad av en visning. Visa alla

Budgivning pågår

Högsta bud: 1 695 000 kr – Visa budhistorik

Entréhall

Välkomnande entré med ett fräckt svart golv som kontrasterar mot den i övrigt helljusa lägenheten. 4 inbyggda garderober med överskåp tillfredsställer förvaringsbehoven. Släta vita dörrar och luckor utan ger ett stilrent utseende. Hallen ger tillgång till lägenhetens samtliga rum.

Alla bilder

Kök

I köket möts gammalt med nytt på bästa sätt. Stommar och luckor i original som är i nyskick och vitlackerade. Köket har moderniserats och fräschats upp till nyskick med massiv bänkskiva i laserad ek, modern vask med avställningsyta, ljusgrå mosaik ovan arbetsytorna, inbyggd diskmaskin, kyl/frys, samt spis och spisfläkt i rostfritt utförande. Stavparkett i original och vitmålade väggar. I köket ryms matplats för 4 personer utan problem.

Alla bilder

Vardagsrum

Ett härligt rum med massor av ljus tack vare det stora fönsterpartiet i väster mot balkongen och innergården. Fint parkettgolv i originalutförande på golvet och väggarna är ljusa. I vardagsrummet får ni enkelt plats med både soffgrupp och extra matplats, eller som idag en arbetshörna.

Alla bilder

Balkong

Högt upp och solsäkert västerläge gör denna balkongen till en perfekt plats att njuta på. Trätrall på golvet ger ombonad känsla och storleken gör att möblemang får plats utan problem.

Alla bilder

Sovrum

Rogivande sovrum med ljusa väggar i vitt samt en fondvägg som bryter vackert mot stavparketten i originalutförande. Fönster mot innergården i väster. Bra storlek på sovrummet ger utrymme till både dubbelsäng samt garderober eller arbetsplats om så önskas.

Alla bilder

Badrum

Badrummet renoverades i föreningens regi under 2011 av våtrumsbehöriga fackmän. Stora vita kakelplattor på väggarna och mörkare klinker på golvet gör badrummet inbjudande. Väggskåp med spegel och infälld belysning, vask med kommod, wc samt fristående badkar.

Alla bilder

Förening

Brf Hanaholm 1 har lämnat följande uppgifter om fastigheten. Vi uppmanar den slutlige köparen att själv bekräfta denna information med någon representant för styrelsen.

Föreningen bildades i mars 2009 och består av tre fastigheter (byggår 1952), uppdelade på 109 lägenheter som upplåts med bostadsrätt samt 10 st lägenheter och 6 st lokaler som är upplåtna med hyresrätt. Marken är friköpt.

Den ekonomiska förvaltningen sköts av Bredablick. En överlåtelseavgift om 1120 kr samt en pantsättningsavgift på 448 kr/pantsättning debiteras köparen. Föreningen har tecknat kollektivt bostadsrättstillägg för föreningens medlemmar.

AVGIFT
Senast avgiften höjdes var den 1/1 2015 då den höjdes med 2% enligt årsredovisningen.

RENOVERINGAR & UNDERHÅLL
1994 - Fönster kläddes med aluminium.
2009 - Provtryckning och spolning av V/A-stammar i kök och bad
2010 - Balkongräcken och balkongväggar målades, säkerhetsdörrar sattes in
2010/2011 - Samtliga badrum renoverades (Badrummen är förberedda för stambyte)
2011 – Elstambyte, målning av källargångar och trapphus, brister i fasad och tak åtgärdades
2012 och framåt - Byte av fläktar och injustering av dessa pågår i byggnaderna.
2013/2014 - Relining av avloppsstammar Kilian Zollsgatan och Sergels väg.
2014 - Ventilationsåtgärder där samtliga ventiler och frånluftsdon kontrolleras. Godkänd OVK. Bredbandsbolaget installerade fiber i fastigheten med uttag i varje lägenhet.
2015 - Relining av avloppsstammar Tessins väg
2016 - Byte av tappvattenstammar.
Planerade/påbörjade renoveringar: Takbyte påbörjades hösten 2017.
Pågående är också relining av avloppsstammarna.

TV & INTERNET
Kabel-TV via Com Hem ingår i avgiften.
Bredband finns via höghastighetsfiber genom Bredbandsbolaget eller Com Hem. Ingår ej i avgiften.

GEMENSAMT
Det finns en samlingslokal i källaren på Sergels väg som hyrs ut till boende i föreningen för 300 kr/dygn. Föreningen har även en gästlägenhet som medlemmar kan hyra för 300 kr/dygn vardag och 350 kr/dygn helgdag. Denna rymmer upp till 4 vuxna och 1 barn.

PARKERING
Föreningen har 6st p-platser, boendepris 500kr/månad. Det finns även 75 st garageplatser, boendepris 250-500 kr för bil och 200 kr för MC. Kösystem tillämpas.

Gå gärna in på föreningens hemsida för mer information: www.hanaholm1.se

Alla bilder

Område

Ribersborg är detsamma som Malmös verkliga Riviera. Malmös stolthet och gräddhylla. Funkishusen, grönskan och havet bidrar till vällust och vackert sinne. På kartan blir det fantastiska läget påtagligt. Öster om Slottsparken pulserar Malmös hjärta, Gustav Adolfs torg. Slottsparken och Västra Hamnen nås enkelt till fots och den välbesökta Ribersborgsstranden finns ett stenkast bort. Kallbadhuset, Regementsgatan och Kronprinsen är andra närliggande och välbesökta platser, som gjorda för ett skönt och bekvämt liv. Väster om Ribersborg breder Malmös mest exklusiva villaområde, Fridhem, ut sig. Söder om Regementsgatan heter området Rönneholm och i dessa samtliga kvarter väster om centrum blomstrar nuförtiden krogar, vinbarer, caféer och sushihak. Det är en omgivning i förvandling och en boplats för dig som vill säkerställa högsta livskvalitet.

Alla bilder

Försäljnings­information

BUDGIVNING
Vid köp av fastighet, tomträtt eller bostadsrätt är varken säljare eller köpare bunden förrän ett skriftligt köpeavtal undertecknats av bägge parter. Innan dess kan säljare och köpare ändra sig utan att motparten kan ställa några krav. På Bülows & Lind tillämpar vi öppen budgivning, vilket innebär att fastighetsmäklaren löpande redovisar högsta budet till säljare och övriga spekulanter. Säljaren behöver inte sälja till den som givit högsta budet. Fastighetsmäklaren får ej fatta egna beslut i fråga om försäljningen utan det är hela tiden säljaren som bestämmer. Ansvarig mäklare måste alltid vidarebefordra bud som inkommer innan köpeavtal har undertecknats och säljaren avgör sedan om det nya budet ska antas eller avfärdas. Mer information om budgivning finns att hämta på www.fastighetsmaklarnamnden.se.
 
LÅNELÖFTE
För dig som är intresserad och vill lägga bud på bostaden är det viktigt att ha ett lånelöfte. Fastighetsmäklaren behöver få information om vem som är långivare och på så vis får säljaren reda på att det finns ett seriöst bud med godkänd finansiering.
 
BOENDEKOSTNADSKALKYL
Ansvarig fastighetsmäklare tillhandahåller gärna en individuell boendekostnadskalkyl vid förfrågan. Enligt gällande lag finns det en skyldighet från mäklarens sida att erbjuda den slutlige köparen en individuell boendekostnadskalkyl. Den som inte vill lämna ut information om sin privatekonomi eller redan anser sig ha fullgod inblick hur bostadsköpet påverkar hushållets ekonomi har möjlighet att avstå från en sådan kalkyl.
 
UNDERSÖKNINGSPLIKT
Köparen uppmanas att noga undersöka bostadens skick. Informationen i objektsbeskrivningen är till största delen hämtad från säljaren. Ansvarig fastighetsmäklare kontrollerar säljarens uppgifter i enlighet med gällande lagstiftning.
 
MÄTINFORMATION
Information om bostadens boarea har hämtats från bostadsrättsföreningens förvaltare. Boarea kan variera beroende på skillnader mellan olika uppmätningsnormer och spekulanter uppmanas därför att kontrollmäta boarean. Information om hur man mäter upp bostaden kan man få genom fastighetsmäklaren eller på http://www.sis.se/matabostad
 
BANKKONTAKT
Kontakta gärna vår samarbetspartner Sparbanken Syd för boendekostnadskalkyl och lånerådgivning, 040-37 40 00.

Alla bilder

Planritning Kilian Zollsgatan 21A

Med reservation för avvikelser

Fakta

Utgångspris 1 695 000 kr
Månadsavg. 3 753 kr
Ingår i avgift Värme, Vatten, Kabel-TV
Adress Kilian Zollsgatan 21A
Kommun Malmö
Område Ribersborg / Slottsstaden
Typ Bostadsrätt
Ägandeform Bostadsrätt - Lägenhet
Rum 2
Boarea 53 Kvm (Föreningens information)
Våning 4 av 4
Hiss Nej
Balkong Västerbalkong
Byggår 1952
Förening Brf Hanaholm 1
Pantsatt Ja
Förråd Källare
Byggnadssätt
Uppvärmning Fjärrvärme
TV/Internet Kabel-TV via Com Hem ingår i avgiften. Bredband finns via höghastighetsfiber genom Bredbandsbolaget eller Com Hem. Ingår ej i avgiften.
Driftskostnad 4 505 kr/år varav:
El: 2 705 kr
Försäkring: 1 800 kr
Beräknat på 1 person(er)
Energiprestanda 175 kWh/kvm/år

Boka en kostnadsfri värdering här!

Boka visning

Tveka inte att höra av dig till mäklaren om du är intresserad av en visning.

Budgivning pågår

Högsta bud: 1 695 000 kr

Bud Budgivare Datum Tid
1 695 000 kr Budgivare 1 2018-01-16 15:41