Malmö - Kvarnby - Husie

Bolagsbacken 16

Visa på karta

Byggt 2002 - Stora fönsterpartier och rymd - 3 till 5 sovrum

Modernt och fint 2-planshus från 2002 med stora fönsterpartier och skön rymd. Genomtänkt och ljus planlösning med stort vardagsrum, två helkaklade badrum, Ballingslövkök, grovkök och 3 sovrum som enkelt kan utökas till 5 sovrum. Ovanvåningen har skön takhöjd. Den putsade fasaden är precis bytt till en 2-stegstätad och ventilerad fasad. Inglasat uterum samt friköpt och lättskött tomt med utsikt mot gröning och lekplats. Carport samt biluppställningsplats för flera bilar. Med bil tar man sig snabbt ut på både yttre och inre Ringvägen. Välkommen på visning!

I korthet

Utgångspris 3 995 000 kr
Rum 5
Boarea 147 Kvm
Biarea 16 Kvm
Tomtarea 433 Kvm
Typ 2-plansvilla
Ägandeform Friköpt - Småhus
Byggår 2002
Visa all fakta

Ansvarig mäklare

Andreas Bülow

Direkt: 040-20 82 91
Mobil: 070-830 13 05

Ansvarig mäklare: Andreas Bülow
Kontakta

Visning

Tveka inte att höra av dig till mäklaren om du är intresserad av en visning. Visa alla

Välkommen

Välkommen på visning till detta moderna och fina 2-planshus med nyputsad och ventilerad fasad.

Alla bilder

Läget

Mycket bra och idylliskt läge där barnen trivs. Här bor man med grönskande utsikt mot en gröning och lekplats som barnen kan roa sig på medan man själv kopplar av i sin trädgård. Promenadavstånd till den populära Bäckagårdsskolan, Husie Mosse, Gyllins trädgård och golfbana. 

Alla bilder

Vardagsrum

Stort och härligt vardagsrum i vinkel med skön rymd. De stora fönsterpartierna känns helt rätt och ger rikligt med ljusinsläpp. Från vardagsrummet har man utgång till uterummet och trädgården. Parkettgolv och väggar i vitt. Önskar man fler sovrum kan vardagsrummet enkelt delas av.

Alla bilder

Kök

Kök från Ballingslöv med bänkskiva i gedigen granit. Bra med skåp och arbetsytor. Liggande fönster ovanför diskbänken som ger extra karaktär och ljusinsläpp. Spishäll, fläkt, diskmaskin, inbyggd ugn, inbyggd mikrovågsugn, fristående kyl och fristående frys - maskinerna är från byggåret -02. Klinker på golvet med komfortvärme och väggar i vitt. Utgång till en stenlagd uteplats där man kan ta sitt morgonkaffe.

Alla bilder

Matplats

I hjärtat av huset finns denna rymliga och inbjudande matplats med burspråk. Här umgås man gärna.

Alla bilder

Badrum - Entréplan

Fint badrum med helkaklade väggar och klinker på golvet med komfortvärme. Dusch, wc, handfat med kommod, belyst spegel och handdukstork.

Alla bilder

Grovkök

Grovkök med helkaklade väggar och klinker på golvet. Inredning i vitt, tvättmaskin, torktumlare, vask och praktisk grovingång.

Alla bilder

Hall

Luftig och välkomnande hall med bra plats för avhängning. Klinker på golvet med komfortvärme och väggar i ljusgrått. På ovanvåningen finns det även en hall med parkettgolv och takhöjd.

Alla bilder

Allrum

Trivsamt allrum på ovanvåningen med skön takhöjd som tillsammans med flera fönster gör rummet ljust och behagligt att vistas i. Här ryms både den stora soffgruppen och en läshörna för den som önskar. Parkettgolv, ljusa väggar och klädkammare. Önskar man fler sovrum kan man enkelt dela av detta rum.

Alla bilder

Badrum - Övre plan

Fint badrum med helkaklade väggar och klinker på golvet. Badkar, wc, handfat med kommod, belyst spegel, handdukstork, fönster och takhöjd.

Alla bilder

Sovrum 1

Trevligt sovrum med parkettgolv, ljusa väggar, garderober och skön takhöjd.

Alla bilder

Sovrum 2

Rymligt sovrum med stora fönsterpartier samt en fransk balkong som släpper in rikligt med ljus. Den franska balkongen gör det smidigt att vädra sängkläderna. Öppet upp i nock vilket ytterligarare bidrar till den luftiga känslan. Parkettgolv och ljusa väggar. Sovrummet bjuder även på gott om plats för förvaring i flertalet garderober.

Alla bilder

Sovrum 3

Även här är takhöjden skön och rummet är rejält. Parkettgolv, gula väggar och två fönster.

Alla bilder

Uterum

Inglasat uterum som byggdes samtidigt som huset -02. Här kopplar man gärna av och njuter av den fina och grönskande utsikten mot lekplatsen mittemot.

Alla bilder

Trädgård

Friköpt och lättskött tomt med två stenlagda uteplatser, gräsmatta och äppleträd. Framsida med carport och biluppställningsplats.

Alla bilder

Övrigt

Den putsade fasaden blev precis utbytt till en 2-stegstätad och ventilerad fasad och arbetet blev klart i februari 2018. I uterummet ansåg byggarna att det inte var nödvändigt att byta fasaden. Finns även delar med träpanel från byggåret men den fasaden är ventilerad redan.

Larm kan övertas.

Centraldammsugare.

Carport samt rymligt och isolerat förråd.

Två stenlagda uteplatser från -09 varav den ena har markis.

Fiber via Sydantenn för 370:- månaden. 150:- av dessa 370:- är en installationskostnad som försvinner om 9 år. Internet (1000 Mbit), telefoni och basuttbud Tv ingår. Köparen tar över säljarens avtal. Finns även kabel-Tv via samfälligheten med uttag i alla sovrum/allrum. Ca 20 av de vanligaste kanalerna.

 

Alla bilder

Gemensamhetsanläggningar

Gemensamhetsanläggning Malmö Månskäran GA:1. Avser vatten-och avloppsledningar med tillhörande anordningar, körvägar, gång-och cykelvägar, belysning med tillhörande anordningar, lekplats, gräsytor och planteringar, kabel-tv-anläggning och likartade teknikfunktioner med tillhörande anordningar och teknikhus. Kabel-tv ingår. Vattenräkningen debiteras utöver genom samfälligheten. Avgiften är ca 3 024:- om året och medräknad i driftskostnaderna.

Alla bilder

Område

Modernt och fint boende med bra cykelväg till den populära Bäckagårdsskolan (F-9). I stadsdelen finns det dessutom många bra förskolor. Även fina cykelvägar både in till stan och ut till bokskogen. Bra kommunikationer. På bara 2 minuter är man ute på Yttre Ringvägen och för dig som åker buss ligger busshållplatsen ca 200 meter bort. Ca 300 meter till Kvarnby Golfklubb med sina öppna, fina och gröna omgivningar där man även kan stanna till på Kvarny Byakrog. Nära till Toftanäs och dess affärer, såsom t. ex. välsorterade Ica Maxi. Även Citygross på Stora Bernstorp ligger nära. Man promenerar också till natursköna Gyllins trädgård, Husie Mosse och lite längre bort finns Bulltofta rekreationsområde. Kort och gott är Kvarnby ett område för dig som gillar att bo lugnt och tryggt med naturen inpå knuten. Välkommen du också!

Alla bilder

Planritning bottenvåning

Med reservation för avvikelser

Planritning ovanvåning

Med reservation för avvikelser

Fakta

Utgångspris 3 995 000 kr
Adress Bolagsbacken 16
Kommun Malmö
Område Kvarnby - Husie
Typ 2-plansvilla
Ägandeform Friköpt - Småhus
Rum 5
Boarea 147 Kvm (Fastighetsregistret)
Biarea 16 Kvm (Fastighetsregistret)
Tomtarea 433 Kvm (Fastighetsregistret)
Byggår 2002
Grundläggning Betongplatta
Stomme Trä
Fasad Träpanel samt helt ny putsad 2-stegstätad (ventilerad) fasad
Tak Papp
Plåtarbete Lackerad plåt
Ventilation Mekanisk till och frånluft med återvinning (FTX)
Uppvärmning Vattenburen el samt uppvärmning av vattnet via återvinning av varmluften genom värmepump och integrerad elpanna.
Vatten/Avlopp Kommunalt vatten året om. Kommunalt avlopp.
Fönster 3-glas
TV/Internet Fiber via Sydantenn
Driftskostnad 24 586 kr/år varav:
El: 16 472 kr
Vatten/Avlopp: 3 200 kr
Samfällighet: 3 024 kr
Renhållning: 1 890 kr
Försäkring är ej medräknad
Beräknat på 1 person(er)
Energiprestanda 70 kWh/kvm/år
Taxeringskod 220
Taxeringsvärde 2 212 000 kr
Summa pantbrev 630 000 kr
Servitut/GA Gemensamhetsanläggning Malmö MÅNSKÄRAN GA:1

Boka en kostnadsfri värdering här!

Boka visning

Tveka inte att höra av dig till mäklaren om du är intresserad av en visning.