Malmö - Hyllieby / Djupadal

Bysmedsgatan 87

Visa på karta

Friköpt tomt - Uterum - Bra planlösning

Välkommen till en mycket trevlig 1-plans villa med friköpt tomt. Huset har en bra placering i området, hörntomt med en gröning framför huset. Den vackra trädgården är i princip helt insynsfri och det finns ett rymligt uterum. Huset har en mycket bra planlösning med väl tilltagna rum. Man kan enkelt ändra planlösningen och få fler sovrum om så önskas. Alla rum har stora fönsterpartier, vilket förklarar varför rummen får så mycket dagsljus. Rymligt vardagsrum i vinkel med öppen spis (kamin). Det finns ett förrådd på ca 25 kvm som är integrerat med huset. Denna del räknas idag som biarea. Huset har även begåvats med fjärrvärme, vilket innebär låga driftkostnader. Huset har nya syllar. I samfälligheten ingår, garage, kabel-tv och fiber. Huset ligger i Djupadals skolområde. Gå gärna in på https://my.matterport.com/show/?m=XUvzvRp17tW&brand=0

I korthet

Utgångspris 4 195 000 kr
Rum 5
Boarea 155 Kvm
Biarea 25 Kvm
Tomtarea 616 Kvm
Typ 1-plansvilla
Ägandeform Friköpt - Småhus
Byggår 1971
Visa all fakta

Ansvarig mäklare

Peter Starck

Direkt: 040-20 82 96
Mobil: 070-886 01 13

Ansvarig mäklare: Peter Starck
Kontakta

Visning

Tveka inte att höra av dig till mäklaren om du är intresserad av en visning. Visa alla

Välkommen

Välkommna till denna gedigna, friliggande villa i 1 plan om hela 155 m2.

Alla bilder

Vardagsrum

Fantastiskt genomgående vardagsrum i vinkel med ett härligt ljus. Den ena delen används idag som soffhörna. Andra delen av vardagsrummet har stora skjutbara fönsterpartier mot uterummet. Här ryms långbord till hela släkten. På golvet ligger ett vackert parkettgolv och väggarna är ljusa. Den behagliga öppna spisen blir en naturlig samlingspunkt och sprider värme under kalla vinterdagar.

Alla bilder

Kök

Välplanerat och rymligt kök med en modern och öppen planlösning. Fullutrustat med kyl/frys (2017), spis (2016) och diskmaskin (2014). Här finner ni generöst med förvaringsutrymme bakom ljusa köksluckor. I anslutning till köket ligger en rymlig matplats med plats för 4-6 personer. Här sitter ni och äter med en härlig utsikt över den grönskande trädgården.

Alla bilder

Uterum

Från matsalen når ni det inglasade uterummet genom stora skjutdörrar i glas. Rummet är generöst tilltaget och blir en naturlig förlängning av utesäsongen.

Alla bilder

Allrum

Allrumet i den mer privata delen av huset bjuder till härligt umgänge. Här finns det plats för soffgrupp och mediamöbler. På golvet ligger en tåligt parektt och väggarna är sobert gråa.

Alla bilder

Sovrum 1

Master bedroom är det första sovrummet ni når. Det är ett rymligt rum med gott om plats för dubbelsängen och garderober för förvaring. De stora fönsterpartierna bidrar till att ge rummet ett härligt ljus.

Alla bilder

Sovrum 2 & 3

De två andra sovrummen är båda rymliga och kan användas som sovrum eller kontor som så önskas. Med samma genomgående parkettgolv, gråa väggar och stora fönsterpartier får de ett fantasktiskt ljus.

Alla bilder

Hall

Ni välkomnas in i en ljus hall med en härlig rymd. Till vänster har ni en rymlig garderob med skjutbara glasdörrar. Väggarna är vita och på golvet ligger en gediget stengolv.

Alla bilder

Gästtoalett

Gästtoalett med ljust kinker på golvet och en matchande våtrumstapet på väggen. Utrustad med wc och kommod med handfat och spegel.

Alla bilder

Badrum

Rymligt och ljust, äldre badrum i ljusa färger. På golvet ligger vitt klinker och väggarna är klädda med en ljus våtrumstapet. Komplett med wc, kommod med handfat, högskåp och en väl tilltagen inkaklad duschhörna.  

Alla bilder

Förråd

Förrådet i anslutning till huset är generöst till sin storlek Ca 25 kvm. Här ryms det mesta! 

Alla bilder

Grovkök

I grovköket finner ni tvättmaskinen, torktumlaren och torkskåpet. På govlet ligger tålig klinker och väggarna är vita, med ett praktiskt stänkskydd av vit kakel. Härifrån når ni den grönskande trädgården. 

Alla bilder

Trädgård

Uppvuxen och grönskande trädgård på insynsskyddat läge. Här finns ett härligt trädäck, buskage, damm och en grönskande gräsmatta - perfekt för lek och bus.

Alla bilder

Område

 

Området består av villor och radhus från 1960- och 1970-talen. Här finns även en del nybyggda villor men framförallt finns i stadsdelen Malmös största utbyggnadsområde. Här byggs ett nytt centrumområde med betydelse för tillväxten i både Malmö och Öresundsregionen. Fullt utbyggt beräknas Hyllie centrum ha ca 9 000 bostäder och lika många arbetsplatser. I söder ligger bytomten för Hyllie by, med medeltida anor. Enskiftet gjordes 1809, och kvar i byn blev Hyllie Boställe och Hyllie gård. Den medeltida kyrkan revs 1889, när Limhamns kyrka, till en början också benämnd Hyllie kyrka, byggdes, men kyrkogården finns kvar. Det finns en del självklara saker att nämna. Närheten till Hyllie stationstorg med utmärkta pendlingsläget i hela Öresundsregionen, Malmömässan, Hylliebadet, Emporia shoppingcenter men även närheten till småstadslivet på Limhamn såklart.

Djupadalsskolan bildar tillsammans med Hyllie skola och sex förskolor, Djupadals rektorsområde. Rektorsområdet tillhör Limhamn-Bunkeflo stadsdel. Djupadalsskolan omfattar grundskola i årskurs F-5 för drygt 500 elever och skolbarnsomsorg för drygt 400.

 

Alla bilder

Gemensamhetsanläggningar

GEMENSAMHETSANLÄGGNING MALMÖ HYLLIE GA:9
fnr_120023073, 1989-10-18

Alla bilder

Byggnadsbeskrivning

Småhusenhet, helårsbostad (220)
Byggnad, värde: 1 554 000 kr
Mark, värde: 1 409 000 kr
Summavärde: 2 963 000 kr

Taxeringsår: 2012
Byggår: 1971
Värdeår: 1978

Alla bilder

Säljarnas bilder

Alla bilder

planritning Bysmedsgatan

Med reservation för avvikelser

Allternativ

Med reservation för avvikelser

Fakta

Utgångspris 4 195 000 kr
Adress Bysmedsgatan 87
Kommun Malmö
Område Hyllieby / Djupadal
Typ 1-plansvilla
Ägandeform Friköpt - Småhus
Rum 5
Boarea 155 Kvm (Fastighetsregistret)
Biarea 25 Kvm (Enligt uppmätning)
Tomtarea 616 Kvm (Fastighetsregistret)
Byggår 1971
Grundläggning Gjuten betongplatta
Stomme Trä
Fasad Tegel och Trä
Tak Papp
Plåtarbete Plåt
Ventilation Självdrag
Uppvärmning Fjärrvärme
Vatten/Avlopp Kommunalt vatten året om. Kommunalt avlopp.
Fönster 3-glas
Driftskostnad 36 227 kr/år varav:
Värme: 16 765 kr
El: 8 486 kr
Samfällighet: 8 800 kr
Renhållning: 2 176 kr
I samfällighetsavgiften ingår garage, kabel-tv, vatten och avlopp Försäkring tillkommer.
Beräknat på 2 person(er)
Taxeringskod 220
Taxeringsvärde 2 963 000 kr
Summa pantbrev 1 785 000 kr
Servitut/GA GEMENSAMHETSANLÄGGNING MALMÖ HYLLIE GA:9

Boka en kostnadsfri värdering här!

Boka visning

Tveka inte att höra av dig till mäklaren om du är intresserad av en visning.