Lund - Dalby

Veberödsvägen 22c

Visa på karta

BALKONG I SÖDERLÄGE - ORIGINALDETALJER - GENOMGÅENDE

Trevlig genomgående lägenhet i rofyllda Dalby. Bra planlösning med generösa utrymmen och goda förvaringsmöjligheter. Den härliga balkongen i söderläge och det stora fönsterpartiet i vardagsrummet är klara fördelar med detta boende. Varmt välkommen på visning!

I korthet

Utgångspris 695 000 kr
Månadsavg. 3 300 kr
Rum 2
Boarea 59 Kvm
Våning 1
Hiss Nej
Balkong Balkong
Typ Bostadsrätt
Ägandeform Bostadsrätt - Småhus
Byggår 1952
Visa all fakta

Ansvarig mäklare

Magnus Lind

Direkt:
Mobil: 070-626 73 13

Ansvarig mäklare: Magnus Lind
Kontakta

Visning

Tveka inte att höra av dig till mäklaren om du är intresserad av en visning. Visa alla

Budgivning pågår

Högsta bud: 750 000 kr – Visa budhistorik

Hall

Hallen har plats för hatthylla och skohylla. Här finns även en fast garderob som ger extra förvaring. Ljus tapet på väggarna och plastmatta på golvet.

Alla bilder

Vardagsrum

Vardagsrummet har ett härligt ljusinsläpp från det stora fönsterpartiet mot balkongen. Golvet är fiskbensparkett och väggarna har en ljus mönstrad tapet. En fin originaldetalj är fönsterbrädet i sten.

 

Alla bilder

Balkong

Balkongen ligger i söderläge och är rymlig. Den är på husets baksida.

Alla bilder

Sovrum

Sovrummet är bra till storleken och har både 2 inbyggda garderober och klädkammare. Från sovrummet kommer man direkt ut på den härliga balkongen. Golvet är plastmatta och väggarna är ljusa.

Alla bilder

Kök

Köket är till stor del original. Blommig tapet och vitt kakel ovanför diskbänken. Här är utrymme för matgrupp. Kyl och frys från Elektrolux. Smal modell tvättmaskin från Whirlpool. Plastmatta på golvet. Fönstret vätter mot husets framsida och har ett fint fönsterbräde i sten.

Alla bilder

Badrum

Våtrumsmatta och våtrumstapet. Utrustat med toalett, handfat med överskåp och dusch.

Alla bilder

Övrigt

Bostadsrätten tillhör ett dödsbo och säljes med friskrivningsklausul av Allmänna Arvsfonden.

Alla bilder

Förening

Brf Dalbyhem 1 har i sin försäkring tecknat ett bostadsrättstillägg för samtliga lägenheter.

Alla bilder

Försäljningsformation, bostadsrätt

ALLMÄN INFORMATION: De uppgifter som lämnas i objektsbeskrivning, prospekt samt i annan annonsering är i huvudsak grundade på information lämnad av säljaren. Viss väsentlig information är också inhämtad ifrån berörd förening och/eller dess förvaltare. Uppgifterna kontrolleras av fastighetsmäklaren endast om omständigheterna ger anledning till det. Köpare/spekulanter uppmanas att kontrollera dessa uppgifter samt annat som är av betydelse för köpet av bostadsrätten.  

 

BUDGIVNING
Vid köp av bostadsrätt är varken säljare eller köpare bunden förrän ett skriftligt köpeavtal undertecknats av bägge parter. Innan dess kan säljare och köpare ändra sig utan att motparten kan ställa några krav. Säljaren behöver inte sälja till den som givit högsta budet. Fastighetsmäklaren får ej fatta egna beslut i fråga om försäljningen utan det är hela tiden säljaren som bestämmer. Ansvarig mäklare måste alltid vidarebefordra bud som inkommer innan köpeavtal har undertecknats och säljaren avgör sedan om det nya budet ska antas eller avfärdas. Mer information om budgivning finns att hämta på Fastighetsmäklarinspektionens hemsida, www.fmi.se
 
LÅNELÖFTE
För dig som är intresserad och vill lägga bud på bostaden är det viktigt att ha ett lånelöfte. Fastighetsmäklaren behöver få information om vem som är långivare och på så vis får säljaren reda på att det finns ett seriöst bud med godkänd finansiering.
 
BOENDEKOSTNADSKALKYL
Ansvarig fastighetsmäklare tillhandahåller gärna en individuell boendekostnadskalkyl vid förfrågan. Enligt gällande lag finns det en skyldighet från mäklarens sida att erbjuda den slutlige köparen en individuell boendekostnadskalkyl. Den som inte vill lämna ut information om sin privatekonomi eller redan anser sig ha fullgod inblick hur bostadsköpet påverkar hushållets ekonomi har möjlighet att avstå från en sådan kalkyl.
 
ÖVERLÅTELSE- & PANTSÄTTNINGSAVGIFT
Föreningen eller den ekonomiska förvaltaren tar i normalfallet ut en överlåtelseavgift på högst 2,5 % av prisbasbeloppet, det varierar om den faller på säljaren eller köparen. I regel tas också en pantsättningsavgift om 1 % av prisbasbeloppet per pant, om man pantsätter bostaden.
 
UNDERSÖKNINGSPLIKT
Fastighetsmäklaren uppmanar köpare och spekulanter att noggrant undersöka fastighetens skick för att fullgöra sin undersökningsplikt enligt Köplagens § 20. Är man som köpare/spekulant osäker på vad detta innebär så uppmanas man härmed att kontakta ansvarig mäklare för frågor kring detta. Undersökningsplikten är förhållandevis långtgående.

 

MÄTINFORMATION
Information om bostadens boarea hämtas i regel från berörd föreningen, dess förvaltare eller säljaren. Boarea kan variera beroende på skillnader mellan olika uppmätningsnormer och spekulanter uppmanas därför att kontrollmäta boarean. Information om hur man mäter upp bostaden kan man få genom fastighetsmäklaren eller på http://www.sis.se/matabostad
 
BANKKONTAKT
Kontakta gärna vår samarbetspartner Sparbanken Syd för boendekostnadskalkyl och lånerådgivning. Sparbanken Syd på Malmö Arena hjälper dig/er gärna, ring dem på 040-37 40 00.

 

ÖVRIGT
När du varit i kontakt med Bülow & Lind för visning godkänner du att Bülow & Lind, eller tredje part, kontaktar dig i form av telefonsamtal, sms eller mail på de kontaktuppgifter du lämnat till fastighetsmäklaren vid visningen eller bokningen av visningen.

Alla bilder

Planlösning

Med reservation för avvikelser

Fakta

Utgångspris 695 000 kr
Månadsavg. 3 300 kr
Ingår i avgift Vatten, Kabel-TV, Värme
Adress Veberödsvägen 22c
Kommun Lund
Område Dalby
Typ Bostadsrätt
Ägandeform Bostadsrätt - Småhus
Rum 2
Boarea 59 Kvm (Föreningens information)
Våning 1
Hiss Nej
Balkong Balkong
Byggår 1952
Förening BRF Dalbyhem 1
Förråd Ja
Ventilation Självdrag
Uppvärmning Fjärrvärme
Fönster 3-glas
TV/Internet Com Hem
Energiprestanda 154 kWh/kvm/år

Boka en kostnadsfri värdering här!

Boka visning

Tveka inte att höra av dig till mäklaren om du är intresserad av en visning.

Budgivning pågår

Högsta bud: 750 000 kr

Bud Budgivare Datum Tid
750 000 kr Budgivare 2 2019-01-14 14:32
720 000 kr Budgivare 1 2019-01-14 09:29