Burlöv - Åkarp

Ingelstadsvägen 21

Visa på karta

Södertomt - Barnvänligt - Möjligheternas hus

Välkommen till en mycket bra familjevilla i omtyckta Åkarp. Huset är beläget i Åkarps mest omtyckta område med skola, gröningar och lekplatser. Området ligger i princip granne med Lomma. Detta boende har många fördelaktiga egenskaper såsom; bilfritt område, garage, tomt i bästa söderläge, tillhörande förråd, fönsterbänkar av marmor, tre klädkammare, gäst-wc, två badrum, fyra bra sovrum och två rymliga allrum med fönster i två väderstreck. Tomten är friköpt. Man kan med enkelhet öppna upp mellan kök och vardagsrum och på så sätt få en öppen planlösning.

I korthet

Utgångspris 2 695 000 kr
Rum 6
Boarea 170 Kvm
Tomtarea 305 Kvm
Typ Radhus
Ägandeform Friköpt - Småhus
Byggår 1976
Visa all fakta

Ansvarig mäklare

Peter Starck

Direkt:
Mobil: 070-886 01 13

Ansvarig mäklare: Peter Starck
Kontakta

Visning

Tveka inte att höra av dig till mäklaren om du är intresserad av en visning. Visa alla

Budgivning pågår

Högsta bud: 2 825 000 kr – Visa budhistorik

Välkommen

Välkomna till detta 1 1/2-plansradhus i omtyckta Åkarp. 

Alla bilder

Trädgård

Grönskande och rogivande trädgård i bästa söderläge med en stenlagd uteplats, välskötta planteringar, träd och gräsmatta.

Alla bilder

Vardagsrum

Det genomgående vardagsrummet får ett fantastiskt ljusinsläpp via fönstren i två vädersträck. Rummet är väl tilltaget och rymmer både soffgruppen och matsalsmöblemanget. Vacker ekparkett på golvet och en ljus tapet på väggarna. 

Önskar man en öppen och modern planlösning kan väggen mellan kök och vardagsrum tas ner. 

Alla bilder

Kök

Trevligt kök med en matplats som rymmer 4-6 personer. Utrustat med spis, fläkt, diskmaskin, kyl och frys. Utgång till trädgården. 

Alla bilder

Sovrum 1 & 2

På det nedre planet finns två väl tilltagna sovrum. Dessa rymmer dubbelsäng, garderober och annat möblemang om så önskas. I det största sovrummet finns även en klädkammare. Laminatgolv och tapet. Fönster ut mot den grönskande trädgården. 

Alla bilder

Badrum

Ljust badrum med klinker på golvet och våtrumstapet på väggarna. Utrustat med wc, handfat med kommod, spegelskåp och badkar. Det frostade fönstret släpper in behagligt med ljus.  

Alla bilder

Gästtoalett

Praktisk gästtoalett i sobra färger utrustad med wc och handfat. Klinker på golvet och våtrumstapet på väggarna. Frostat fönster släpper i ljus. 

Alla bilder

Tvättstuga

Mycket praktisk och bekväm tvättstuga utrustad med torkskåp, tvättmaskin och vask. På golvet ligger beständig klinker och väggarna är halvkaklade i vitt. Dörren leder vidare ut till trädgården. 

Alla bilder

Hall

Ni välkomnas in i den rymliga och inbjudnde hallen med härlig rymd. På golvet ligger tålig klinker och på väggarna sitter en ljus tapet. Trappan leder upp till det övre planet.  

Alla bilder

Allrum

Stort vardagsrum/allrum på det övre planet. Rummet är bra i storlek och kan även delas in till fler sovrum om så önskas. Rummet får ett fantastiskt ljusinsläpp genom det stora fönsterpartiet och takkuporna. 

Alla bilder

Sovrum 3 & 4

Två bra sovrum som rymmer sängar och skrivbord. I anslutning till de båda sovrummen finns två väl tilltagna klädkammare som rymmer bra med förvaring. Takfönster som skänker rummen generöst med dagsljus. 

Alla bilder

Badrum - Övre plan

Helkaklat badrum i jordnära nyanser. Takfönstret släpper in bra med ljus. Utrustat med wc, handfat och inkaklad dusch.  

Alla bilder

Övrigt

En avfuktare har installerats i krypgrunden med en driftskostnad på ca. 100 kr/månad och en underhållskostnad på 400 kr/år.

Alla bilder

Gemensamhetsanläggningar

Gemensamhetsanläggning Burlöv KARSTORP GA:1
fnr_120001619

Gemensamhetsanläggning Burlöv KARSTORP GA:2
fnr_120001620

Alla bilder

Byggnadsbeskrivning

Småhusenhet, bebyggd (220)
Byggnad, värde: 1 284 000 kr
Mark, värde: 502 000 kr
Summavärde: 1 786 000 kr

Taxeringsår: 2015
Byggår: 1976
Värdeår: 1976

Alla bilder

Område

Åkarp är lugnt och barnvänligt och ligger endast 9 km från både Malmö och Lund. Det finns dagis samt tre skolor. I Åkarp finns bland annat matbutik, pizzeria, blomsteraffär, frisör, fotvård och restaurang/pub. Åkarp ligger på utmärkt pendlingsläge med goda kommunikationer med såväl buss som tåg. Det är dessutom bara några km till både Burlöv Center och Burlövsbadet. Burlöv Center erbjuder allt du behöver inom shopping och på Burlövsbadet finns förutom badet också ett omtyckt gym.

Alla bilder

Försäljnings­information

ALLMÄN INFORMATION: De uppgifter som lämnas i objektsbeskrivning, prospekt samt i annan annonsering är i huvudsak grundade på information lämnad av säljaren. Viss väsentlig information är också inhämtad ifrån Lantmäteriet. Uppgifterna kontrolleras av fastighetsmäklaren endast om omständigheterna ger anledning till det. Köpare/spekulanter uppmanas att kontrollera dessa uppgifter samt annat som är av betydelse för köpet av fastigheten. 

BUDGIVNING
Vid köp av fastighet, tomträtt eller bostadsrätt är varken säljare eller köpare bunden förrän ett skriftligt köpeavtal undertecknats av bägge parter. Innan dess kan säljare och köpare ändra sig utan att motparten kan ställa några krav. Säljaren behöver inte sälja till den som givit högsta budet. Fastighetsmäklaren får ej fatta egna beslut i fråga om försäljningen utan det är hela tiden säljaren som bestämmer. Ansvarig mäklare måste alltid vidarebefordra bud som inkommer innan köpeavtal har undertecknats och säljaren avgör sedan om det nya budet ska antas eller avfärdas. Mer information om budgivning finns att hämta på Fastighetsmäklarinspektionens hemsida, www.fmi.se
 
LÅNELÖFTE
För dig som är intresserad och vill lägga bud på bostaden är det viktigt att ha ett lånelöfte. Fastighetsmäklaren behöver få information om vem som är långivare och på så vis får säljaren reda på att det finns ett seriöst bud med godkänd finansiering.
 
BOENDEKOSTNADSKALKYL
Ansvarig fastighetsmäklare tillhandahåller gärna en individuell boendekostnadskalkyl vid förfrågan. Enligt gällande lag finns det en skyldighet från mäklarens sida att erbjuda den slutlige köparen en individuell boendekostnadskalkyl. Den som inte vill lämna ut information om sin privatekonomi eller redan anser sig ha fullgod inblick hur bostadsköpet påverkar hushållets ekonomi har möjlighet att avstå från en sådan kalkyl.
 
LAGFART & PANTBREV
Lagfartsavgiften (stämpelskatten) är f n 1,5 % av köpeskillingen samt en avgift på f n 875 kr som betalas av köparen. Köparen står även för kostnaden vad gäller uttagande av nya pantbrev, som för närvarande är 2 % av pantbrevsbeloppet samt en avgift på f n 375 kr per pantbrev.
 
UNDERSÖKNINGSPLIKT
Fastighetsmäklaren uppmanar köpare och spekulanter att noggrant undersöka fastighetens skick för att fullgöra sin undersökningsplikt enligt Jordabalken 4:19. Är man som köpare/spekulant osäker på vad detta innebär så uppmanas man härmed att kontakta ansvarig mäklare för frågor kring detta. Undersökningsplikten är förhållandevis långtgående. Till sin hjälp kan man exempelvis anlita en godkänd besiktningsman.  

MÄTINFORMATION
Information om fastighetens areor hämtas i regel från Lantmäteriet eller säljaren. Boarea kan variera beroende på skillnader mellan olika uppmätningsnormer och spekulanter uppmanas därför att kontrollmäta boarean. Information om hur man mäter upp bostaden kan man få genom fastighetsmäklaren eller på http://www.sis.se/matabostad
 
BANKKONTAKT
Kontakta gärna vår samarbetspartner Sparbanken Syd för boendekostnadskalkyl och lånerådgivning. Sparbanken Syd på Malmö Arena hjälper dig/er gärna, ring dem på 040-37 40 00.

ÖVRIGT
När du varit i kontakt med Bülow & Lind för visning godkänner du att Bülow & Lind, eller tredje part, kontaktar dig i form av telefonsamtal, sms eller mail på de kontaktuppgifter du lämnat till fastighetsmäklaren vid visningen eller bokningen av visningen.

Alla bilder

Planritning - entrèplan

Med reservation för avvikelser

Alternativ planlösning

Med reservation för avvikelser

Planritning - ovanvåning

Med reservation för avvikelser

Alternativ planlösning

Med reservation för avvikelser

Med reservation för avvikelser

Fakta

Utgångspris 2 695 000 kr
Adress Ingelstadsvägen 21
Kommun Burlöv
Område Åkarp
Typ Radhus
Ägandeform Friköpt - Småhus
Rum 6
Boarea 170 Kvm (Fastighetsregistret)
Tomtarea 305 Kvm (Fastighetsregistret)
Byggår 1976
Grundläggning Krypgrund
Stomme Trä
Fasad Tegel
Tak Betongpannor
Plåtarbete Målad plåt
Ventilation Självdrag
Uppvärmning Direktverkande el, Luft+Luft
Vatten/Avlopp Kommunalt vatten året om. Kommunalt avlopp.
Fönster Original 2-glas
TV/Internet Fiber
Driftskostnad 28 928 kr/år varav:
El: 17 527 kr
Vatten/Avlopp: 3 911 kr
Samfällighet: 1 500 kr
Renhållning: 1 690 kr
Försäkring: 4 300 kr
Kostnad antennförening 1700 kr/år
Beräknat på 1 person(er)
Taxeringskod 220
Taxeringsvärde 1 786 000 kr
Summa pantbrev 393 100 kr
Servitut/GA Gemensamhetsanläggning Burlöv KARSTORP GA:1
Gemensamhetsanläggning Burlöv KARSTORP GA:2

Boka en kostnadsfri värdering här!

Boka visning

Tveka inte att höra av dig till mäklaren om du är intresserad av en visning.

Budgivning pågår

Högsta bud: 2 825 000 kr

Bud Budgivare Datum Tid
2 825 000 kr Budgivare 2 2018-10-23 19:36
2 800 000 kr Budgivare 3 2018-10-23 19:13
2 785 000 kr Budgivare 2 2018-10-23 18:51
2 775 000 kr Budgivare 3 2018-10-23 18:20
2 765 000 kr Budgivare 2 2018-10-23 16:20
2 755 000 kr Budgivare 3 2018-10-23 12:11
2 750 000 kr Budgivare 2 2018-10-21 20:05
2 700 000 kr Budgivare 1 2018-10-21 15:21