Malmö - Stenkällan - Husie

Beväringsgatan 4

Visa på karta

Fantastiska sällskapsytor - Inredd och fin källare - Totalyta 170 +121 kvm

Mycket trevligt och fint hus som bjuder på fantastiska sällskapsytor, luftig planlösning mellan kök och vardagsrum, 4 sovrum, fint helkaklat badrum, fin helkaklad gäst wc, allrum samt källare med sällskapsrum, ytterligare ett sovrum, gym, hobbyrum, lyxigt spa med bubbelbad och bastu. Friköpt, insynsskyddad och lättskött tomt i västerläge med trädäck och lekytor. Välkommen på visning!

I korthet

Utgångspris 3 975 000 kr
Rum 6
Boarea 170 Kvm
Biarea 121 Kvm
Tomtarea 300 Kvm
Typ 1 1/2-plansvilla med källare
Ägandeform Friköpt - Småhus
Byggår 1972
Visa all fakta

Ansvarig mäklare

Andreas Bülow

Direkt: 040-20 82 91
Mobil: 070-830 13 05

Ansvarig mäklare: Andreas Bülow
Kontakta

Visning

Nästa visning hålls om:

2 dagar
  • Söndag 27 maj 16:00 - 16:30
    • Välkommen på öppen visning!
Visa alla

Välkommen

Välkommen på visning till detta mycket prisvärda, fina och välplanerade hus på lugn återvändsgata.

Alla bilder

Vardagsrum

Generöst tilltaget vardagsrum med skön rymd som förstärks av den luftiga planlösningen mot köket. De stora fönsterpartierna i västerläge skänker skönt ljusinsläpp och man har även utgång till trädgården. Parkettgolv, spotlights i taket och väggar i vitt med fräck fondvägg.

Alla bilder

Badrum - Entréplan

Snyggt badrum med helkaklade väggar i klassiskt vitt som kontrasterar fint mot den mörkgråa klinkern med golvvärme. Dusch med vikbara dörrar, wc, spotlights i taket, handdukstork, handfat med kommod och belyst spegel.

Alla bilder

Gästtoalett

Stilren och fin gästtoalett med helkaklade väggar i vitt som möter fin klinker i sjösten. Wc, rundat handfat, belyst spegel samt fönster.

Alla bilder

Kök

Specialdesignat och platsbyggt kök med inredning i oljad och gedigen al. Köket erbjuder bra skåpsförvaring och bra arbetsytor. Köksön med granitskiva blir en naturlig samlingsplats när man har gäster och är dessutom perfekt att duka upp tilltugget på. Rostfri kyl/frys med ismaskin -14, diskmaskin -14, mikrovågsugn -18, induktionshäll -02, varmluftsugn med pyrolys -02 och rostfri fläkt -02.

Alla bilder

Sovrum 1

Trevligt sovrum med ekparkett, väggar i vitt och fönster mot den lugna återvändsgatan.

Alla bilder

Sovrum 2

Parkettgolv, väggar i vitt, garderober med skjutdörrar och fönster mot den skyddade trädgården.

Alla bilder

Sovrum 3

Parkettgolv, väggar i vitt, garderober med skjutdörrar och fönster mot den skyddade trädgården.

Alla bilder

Klädkammare

Praktisk klädkammare. Går det att ha fler skor? Flytta in själv och pröva.

Alla bilder

Hall

Välkomnande hall med snygg sjösten vid entrén och i övrigt parkettgolv samt väggar i vitt.

Alla bilder

Allrum

Mycket trivsamt rum som barnen bara älskar. Perfekt rum för lek och spel medan de vuxna kan koppla av på nedanvåningen. Rummet bjuder på härlig takhöjd ända upp till nocken, synliga takbjälkar, parkettgolv och stort panoramafönster som bidrar med skönt ljusinsläpp.

Alla bilder

Sovrum 4

Stort och trevligt sovrum med gott om förvaring bakom garderoberna med skjutdörrar. Parkettgolv, väggar i vitt samt utgång till rymlig balkong i västerläge där man enkelt vädrar sängkläderna.

Alla bilder

Sällskapsrum

Sällskapsytorna i detta hus är fantastiska. Från utsidan sett kan man aldrig föreställa sig vad som väntar. Detta hus är väl värt ett besök. Mycket ytor för dessa pengar.

Alla bilder

Gym

Generös yta även här som används som perfekt gym. Klinker på golvet och väggar i vitt.

Alla bilder

Sovrum källare

Behöver man ett femte sovrum finns det här eller så har man ett perfekt gästrum. Parkettgolv från -13, garderober och fina väggar.

Alla bilder

Badrum - Källare

Lyxigt spa med helkaklade väggar i kakel och mosaik samt klinker på golvet. Här väntar avkopplande bubbelbadkar, kombinerad torr/ångbastu för flera stycken, dusch, wc, handdukstork, belyst spegel och spotlights i taket.

Alla bilder

Tvättstuga

Fräsch tvättstuga med klinker på golvet. Vask, skåpsinredning, tvättmaskin -10, torktumlare -10 och varmvattenberedare -14. Plats för att torka tvätten.

Alla bilder

Hobbyrum

För hemmafixaren finns här ett perfekt rum med arbetsbänk. Klinker på golvet, väggar i vitt samt utgång. Intill finns även ett förrådsrum.

Alla bilder

Trädäck

Insynsskyddat trädäck i västerläge där man gärna kopplar av. För soliga dagar finns här även en skuggande markis.

Alla bilder

Trädgård

Lättskött, friköpt och vintergrön trädgård som bjuder på lagom stora lekytor.

Alla bilder

Framsida

Framsida med biluppställningsplats.

Alla bilder

Övrigt

2000 byttes alla fönster utom de två källarfänsterna och sovrumsfönstret på ovanvåningen.

2006 renoverades mycket av huset såsom badrum, gästtoalett, 3 sovrum, hallen, spabadrummet och stora delar av källaren. Pappen på lågdelen byttes också.

2010 renoverades tvättstugan.

2012 byggdes muren på fram och baksida.

2013 byttes golven i sällskapsrummet och sovrummet i källaren.

Öppen fiber via Telia.

Larm kan övertas.

 

Alla bilder

Område

Här bor man på ett barnvänligt område nära natursköna Husie Mosse. Andra vackra områden här ute är Bulltofta rekreationsområde och Gyllins trädgård och även till Jägersro köpcentrum. Nära till flera skolor. Även fina cykelvägar både in till stan och ut till bokskogen. Här bor man granne med andra populära områden som Virentofta och Videda. På bara någon minut är man ute på inre Ringvägen och för dig som åker buss ligger busshållplatsen nära. Kort och gott är Husie ett område för dig som gillar att bo tryggt med naturen inpå knuten. Välkommen du också!

Alla bilder

Försäljningsinformation, fastighet

ALLMÄN INFORMATION: De uppgifter som lämnas i objektsbeskrivning, prospekt samt i annan annonsering är i huvudsak grundade på information lämnad av säljaren. Viss väsentlig information är också inhämtad ifrån Lantmäteriet. Uppgifterna kontrolleras av fastighetsmäklaren endast om omständigheterna ger anledning till det. Köpare/spekulanter uppmanas att kontrollera dessa uppgifter samt annat som är av betydelse för köpet av fastigheten. 

BUDGIVNING
Vid köp av fastighet, tomträtt eller bostadsrätt är varken säljare eller köpare bunden förrän ett skriftligt köpeavtal undertecknats av bägge parter. Innan dess kan säljare och köpare ändra sig utan att motparten kan ställa några krav. Säljaren behöver inte sälja till den som givit högsta budet. Fastighetsmäklaren får ej fatta egna beslut i fråga om försäljningen utan det är hela tiden säljaren som bestämmer. Ansvarig mäklare måste alltid vidarebefordra bud som inkommer innan köpeavtal har undertecknats och säljaren avgör sedan om det nya budet ska antas eller avfärdas. Mer information om budgivning finns att hämta på Fastighetsmäklarinspektionens hemsida, www.fmi.se
 
LÅNELÖFTE
För dig som är intresserad och vill lägga bud på bostaden är det viktigt att ha ett lånelöfte. Fastighetsmäklaren behöver få information om vem som är långivare och på så vis får säljaren reda på att det finns ett seriöst bud med godkänd finansiering.
 
BOENDEKOSTNADSKALKYL
Ansvarig fastighetsmäklare tillhandahåller gärna en individuell boendekostnadskalkyl vid förfrågan. Enligt gällande lag finns det en skyldighet från mäklarens sida att erbjuda den slutlige köparen en individuell boendekostnadskalkyl. Den som inte vill lämna ut information om sin privatekonomi eller redan anser sig ha fullgod inblick hur bostadsköpet påverkar hushållets ekonomi har möjlighet att avstå från en sådan kalkyl.
 
LAGFART & PANTBREV
Lagfartsavgiften (stämpelskatten) är f n 1,5 % av köpeskillingen samt en avgift på f n 875 kr som betalas av köparen. Köparen står även för kostnaden vad gäller uttagande av nya pantbrev, som för närvarande är 2 % av pantbrevsbeloppet samt en avgift på f n 375 kr per pantbrev.
 
UNDERSÖKNINGSPLIKT
Fastighetsmäklaren uppmanar köpare och spekulanter att noggrant undersöka fastighetens skick för att fullgöra sin undersökningsplikt enligt Jordabalken 4:19. Är man som köpare/spekulant osäker på vad detta innebär så uppmanas man härmed att kontakta ansvarig mäklare för frågor kring detta. Undersökningsplikten är förhållandevis långtgående. Till sin hjälp kan man exempelvis anlita en godkänd besiktningsman.  

MÄTINFORMATION
Information om fastighetens areor hämtas i regel från Lantmäteriet eller säljaren. Boarea kan variera beroende på skillnader mellan olika uppmätningsnormer och spekulanter uppmanas därför att kontrollmäta boarean. Information om hur man mäter upp bostaden kan man få genom fastighetsmäklaren eller på http://www.sis.se/matabostad
 
BANKKONTAKT
Kontakta gärna vår samarbetspartner Sparbanken Syd för boendekostnadskalkyl och lånerådgivning. Sparbanken Syd på Malmö Arena hjälper dig/er gärna, ring dem på 040-37 40 00.

ÖVRIGT
När du varit i kontakt med Bülow & Lind för visning godkänner du att Bülow & Lind, eller tredje part, kontaktar dig i form av telefonsamtal, sms eller mail på de kontaktuppgifter du lämnat till fastighetsmäklaren vid visningen eller bokningen av visningen.

Alla bilder

Planritning - entréplan

Med reservation för avvikelser

Planritning - ovanvåning

Med reservation för avvikelser

Planritning - källare

Med reservation för avvikelser

Fakta

Utgångspris 3 975 000 kr
Adress Beväringsgatan 4
Kommun Malmö
Område Stenkällan - Husie
Typ 1 1/2-plansvilla med källare
Ägandeform Friköpt - Småhus
Rum 6
Boarea 170 Kvm (Fastighetsregistret)
Biarea 121 Kvm (Fastighetsregistret)
Tomtarea 300 Kvm (Fastighetsregistret)
Byggår 1972
Grundläggning Källare/Betongplatta
Stomme Trä
Fasad Kalksandsten (Mexi) och fasadpanel
Tak Betongpannor och papp
Plåtarbete Plåt
Ventilation Mekanisk frånluft
Uppvärmning Direktverkande el samt luft-luft värmepump
Vatten/Avlopp Kommunalt vatten året om. Kommunalt avlopp.
Fönster 2-glas och 3-glas
TV/Internet Öppen fiber via Telia
Driftskostnad 31 109 kr/år varav:
El: 25 183 kr
Vatten/Avlopp: 3 716 kr
Renhållning: 2 210 kr
Försäkring och fiber är ej medräknat.
Beräknat på 2 person(er)
Energiprestanda 48 kWh/kvm/år
Taxeringskod 220
Taxeringsvärde 2 232 000 kr
Summa pantbrev 2 750 000 kr

Boka en kostnadsfri värdering här!

Boka visning

  • Söndag 27 maj 16:00 - 16:30
    • Välkommen på öppen visning!