Malmö - Virentofta - Husie

Hallstorpsvägen 28A

Visa på karta

Friliggande och charmigt hus på friköpt hörntomt - Inredd källare - Garage

Charmigt och trevligt hus med generöst tilltaget vardagsrum med stora fönsterpartier som ligger luftigt mot köket från 2012. Inredd källare som renoverats 2014 och här finns två extra sovrum så totalt finns det 5 sovrum i huset. Inre renovering 2014 då de två badrummen samt gästtoaletten renoverades. Värmepump från 2014 och 2012 dränerades huset. Beläget på en lummig hörntomt med stort trädäck i västerläge. Välkommen på visning!

I korthet

Utgångspris 3 295 000 kr
Rum 4
Boarea 130 Kvm
Biarea 57 Kvm
Tomtarea 670 Kvm
Typ 1 1/2-plansvilla med källare
Ägandeform Friköpt - Småhus
Byggår 1931
Visa all fakta

Ansvarig mäklare

Andreas Bülow

Direkt:
Mobil: 070-830 13 05

Ansvarig mäklare: Andreas Bülow
Kontakta

Visning

Tveka inte att höra av dig till mäklaren om du är intresserad av en visning. Visa alla

Välkommen

Välkommen på visning tilll detta charmiga och gedigna stenhus.

Alla bilder

Kök

HTH-kök från 2012 med inredning i klassiskt vitt med svart bänkskiva i granit som kontrasterar fint. Köket ligger luftigt mot både vardagsrummet och matplatsen. Integrerad diskmaskin (Siemens), spishäll (Siemens), rostfri fläkt (Ikea), rostfri fristående kyl (Siemens) och rostfri fristående frys (Siemens) - maskinerna är från 2012. Marrakechklinker på golvet och väggar i vitt.

Alla bilder

Matplats

Rymlig och inbjudande matplats med fönster åt två håll samt gott om plats för förvaring. Parkettgolv och väggar i vitt.

Alla bilder

Vardagsrum

Generöst tilltaget vardagsrum på ca 27 kvm med stora fönsterpartier mot trädgården som skänker härligt ljusinsläpp. Parkettgolv, spotlights i taket och väggar i vitt med en sober fondvägg.

Alla bilder

Gästtoalett

Smakfull gästtoalett som renoverades 2014 med helkaklade väggar och klinker på golvet. Wc, belyst spegel och handfat med kommod.

Alla bilder

Sovrum 1

Rejält sovrum med fönster åt två håll, garderober, parkettgolv och ljusa väggar.

Alla bilder

Badrum - Övre plan

Snyggt och stilrent badrum som renoverats 2014. Helkaklade väggar i vitt med svart klinker. Dusch, wc, handfat med kommod, frostat fönster och komfortvärme.

Alla bilder

Sovrum 2

Sovrum med takkupa, parkettgolv och ljusa väggar.

Alla bilder

Sovrum 3

Rymligt sovrum med två klädkammare, parkettgolv och vita väggar med en sober fondvägg.

Alla bilder

Tvättstuga

Tvättstuga med inredning i vitt från 2014 med gott om skåp och fina arbetsytor. Tvättmaskin (Miele) och torktumlare (Electrolux). Marrakechklinker.

Alla bilder

Badrum - Källare

Snyggt och stilrent badrum som renoverats 2014. Helkaklade väggar i vitt med svart klinker på golvet och mosaik i duschen. Wc, belyst spegel och handfat med kommod.

Alla bilder

Sovrum Källare

Två sovrum i källaren som de äldre barnen älskar. Parkettgolv och väggar i vitt i båda.

Alla bilder

Hall

Välkomnande hall med marrakechklinker och en klädkammare. Charmig trappa till ovanvåningen samt källaren. Hallen på ovanvåningen har parkettgolv och ett fönster som gör den ljus. I källaren finns en hall med Marrakechklinker samt en utgång.

Alla bilder

Trädäck

Stort trädäck i västerläge där man gärna kopplar av.

Alla bilder

Trädgård

Friköpt och inhägnad hörntomt med fruktträd och fina lekytor för barnen.

Alla bilder

Övrigt

Rymligt garage.

Förråd i trädgården.

2012 dränerades huset. Väggarna asfalterades och det sattes en platonmatta.

2013 byttes köket.

2014 renoverades båda badrummen samt gästtoaletten.

2014 renoverades källaren

2014 renoverades ovanvåningen.

2014 sattes det in värmepump.

Fiber finns via Sydantenn.Köparen tar över säljarens fiberavtal.

I taxeringsinformationen är boarean 103 kvm men då är inte tillbyggnaden med. Säljaren har mätt upp huset till 130 kvm och köparen uppmanas att själv kontrollmäta.

Alla bilder

Område

Hallstorpsvägen 28a ligger på ett lugnt och barnvänligt område. Kommunikationerna härifrån är bra och det tar endast några minuter att komma ut på såväl Inre som Yttre Ringvägen. Det är också lätt att ta sig in till centrum med både buss och fina cykelvägar. Handlar gör man enkelt på Coop, Ica Maxi Toftanäs eller Citygross. Inte långt härifrån finns även hela affärsutbudet på Jägersro centrum. 

Husie kallas för den gröna stadsdelen, detta för att andelen grönområde är stor i förhållande till övriga Malmö. Ta till ex. Bulltofta rekreationsområde som anlades efter att Bulltofta flygplats lades ner. Idag består området av omväxlande natur med skog, sjöar, ängar och kullar med rikt djur- och växtliv. Här finns bollplaner, motionsspår och promenadvägar. På vintrarna finns här skidspår och skiduthyrning samt två riktigt bra pulkabackar. På somrarna är det populärt med minigolf, tennis eller att grilla på de anvisade grillplatserna. I närheten från Hallstorpsvägen finns också Husie Mosse med härlig natur och vacker sjö.

Här finns ca 20 000 invånare. Barnfamiljer och pensionärer utgör majoriteten av befolkningen och här finns ett stort antal förskolor och grundskolor i både kommunal och privat regi. Det är en växande stadsdel med handel och industri, t. ex Stora Bernstorp och Gyllins trädgård, men här förespråkas också en viss försiktighet och stadsdelen vill ta hänsyn till den unika miljön som råder.

Stadsdelen består av Almgården, Jägersro villastad, Höja, Ellenbrog, Stenkällan, Riseberga, Videdal, Virentofta, Kvarnby, Södra Sallerup och Östra Skrävlinge.

Alla bilder

Försäljningsinformation, fastighet

ALLMÄN INFORMATION: De uppgifter som lämnas i objektsbeskrivning, prospekt samt i annan annonsering är i huvudsak grundade på information lämnad av säljaren. Viss väsentlig information är också inhämtad ifrån Lantmäteriet. Uppgifterna kontrolleras av fastighetsmäklaren endast om omständigheterna ger anledning till det. Köpare/spekulanter uppmanas att kontrollera dessa uppgifter samt annat som är av betydelse för köpet av fastigheten. 

BUDGIVNING
Vid köp av fastighet, tomträtt eller bostadsrätt är varken säljare eller köpare bunden förrän ett skriftligt köpeavtal undertecknats av bägge parter. Innan dess kan säljare och köpare ändra sig utan att motparten kan ställa några krav. Säljaren behöver inte sälja till den som givit högsta budet. Fastighetsmäklaren får ej fatta egna beslut i fråga om försäljningen utan det är hela tiden säljaren som bestämmer. Ansvarig mäklare måste alltid vidarebefordra bud som inkommer innan köpeavtal har undertecknats och säljaren avgör sedan om det nya budet ska antas eller avfärdas. Mer information om budgivning finns att hämta på Fastighetsmäklarinspektionens hemsida, www.fmi.se
 
LÅNELÖFTE
För dig som är intresserad och vill lägga bud på bostaden är det viktigt att ha ett lånelöfte. Fastighetsmäklaren behöver få information om vem som är långivare och på så vis får säljaren reda på att det finns ett seriöst bud med godkänd finansiering.
 
BOENDEKOSTNADSKALKYL
Ansvarig fastighetsmäklare tillhandahåller gärna en individuell boendekostnadskalkyl vid förfrågan. Enligt gällande lag finns det en skyldighet från mäklarens sida att erbjuda den slutlige köparen en individuell boendekostnadskalkyl. Den som inte vill lämna ut information om sin privatekonomi eller redan anser sig ha fullgod inblick hur bostadsköpet påverkar hushållets ekonomi har möjlighet att avstå från en sådan kalkyl.
 
LAGFART & PANTBREV
Lagfartsavgiften (stämpelskatten) är f n 1,5 % av köpeskillingen samt en avgift på f n 875 kr som betalas av köparen. Köparen står även för kostnaden vad gäller uttagande av nya pantbrev, som för närvarande är 2 % av pantbrevsbeloppet samt en avgift på f n 375 kr per pantbrev.
 
UNDERSÖKNINGSPLIKT
Fastighetsmäklaren uppmanar köpare och spekulanter att noggrant undersöka fastighetens skick för att fullgöra sin undersökningsplikt enligt Jordabalken 4:19. Är man som köpare/spekulant osäker på vad detta innebär så uppmanas man härmed att kontakta ansvarig mäklare för frågor kring detta. Undersökningsplikten är förhållandevis långtgående. Till sin hjälp kan man exempelvis anlita en godkänd besiktningsman.  

MÄTINFORMATION
Information om fastighetens areor hämtas i regel från Lantmäteriet eller säljaren. Boarea kan variera beroende på skillnader mellan olika uppmätningsnormer och spekulanter uppmanas därför att kontrollmäta boarean. Information om hur man mäter upp bostaden kan man få genom fastighetsmäklaren eller på http://www.sis.se/matabostad
 
BANKKONTAKT
Kontakta gärna vår samarbetspartner Sparbanken Syd för boendekostnadskalkyl och lånerådgivning. Sparbanken Syd på Malmö Arena hjälper dig/er gärna, ring dem på 040-37 40 00.

ÖVRIGT
När du varit i kontakt med Bülow & Lind för visning godkänner du att Bülow & Lind, eller tredje part, kontaktar dig i form av telefonsamtal, sms eller mail på de kontaktuppgifter du lämnat till fastighetsmäklaren vid visningen eller bokningen av visningen.

Alla bilder

Planritning bottenvåning

Med reservation för avvikelser

Planritning ovanvåning

Med reservation för avvikelser

Planritning källare

Med reservation för avvikelser

Fakta

Utgångspris 3 295 000 kr
Adress Hallstorpsvägen 28A
Kommun Malmö
Område Virentofta - Husie
Typ 1 1/2-plansvilla med källare
Ägandeform Friköpt - Småhus
Rum 4
Boarea 130 Kvm (Säljarens information)
Biarea 57 Kvm (Fastighetsregistret)
Tomtarea 670 Kvm (Fastighetsregistret)
Byggår 1931
Grundläggning Källare
Stomme Tegel
Fasad Mexisten och fasadpanel
Tak Tegelpannor
Plåtarbete Plåt
Ventilation Självdrag
Uppvärmning Luft/vatten värmepump från 2014
Vatten/Avlopp Kommunalt vatten året om. Kommunalt avlopp.
Fönster 2-glas och 3-glas
TV/Internet Fiber via Sydantenn
Driftskostnad 46 473 kr/år varav:
El: 38 800 kr
Vatten/Avlopp: 4 743 kr
Renhållning: 2 930 kr
Försäkring är ej medräknad
Beräknat på 5 person(er)
Taxeringskod 220
Taxeringsvärde 2 202 000 kr
Summa pantbrev 1 580 000 kr

Boka en kostnadsfri värdering här!

Dokument

  • Inga dokument tillgängliga

Boka visning

Tveka inte att höra av dig till mäklaren om du är intresserad av en visning.