Malmö - Oxie - Kristineberg

Pepparrotsvägen 82

Visa på karta

Mycket välskött och fint - Friköpt och lättskött hörntomt - Garage

Fint och mycket välskött gavelradhus i 2-plan på lugnt och bra läge. Väldigt bra sällskapsytor med stort vardagsrum samt generöst tilltaget allrum med kamin. Två helkaklade badrum. Planlösningen kan enkelt ändras så man får 5 sovrum. Från balkongen har man fin och milsvid utsikt. Friköpt och välskött hörntomt med uteplatser. Rymligt garage. Här bor man i en barnvänlig miljö. Välkommen på visning!

I korthet

Utgångspris 3 195 000 kr
Rum 4
Boarea 160 Kvm
Biarea 40 Kvm
Tomtarea 326 Kvm
Typ Radhus
Ägandeform Friköpt - Småhus
Byggår 1978
Visa all fakta

Ansvarig mäklare

Andreas Bülow

Direkt:
Mobil: 070-830 13 05

Ansvarig mäklare: Andreas Bülow
Kontakta

Visning

Tveka inte att höra av dig till mäklaren om du är intresserad av en visning. Visa alla

Välkommen

Välkommen på visning till detta mycket trevliga och välskötta boende på fin och friköpt hörntomt!

Alla bilder

Trädgård

Friköpt hörntomt som är lättskött. Framsida med stenlagd biluppställningsplats samt stenlagd uteplats för morgonkaffet. Baksida med trädäck och stenläggning samt skyddande markis.

Alla bilder

Vardagsrum

Stort och trivsamt vardagsrum i vinkel med skön rymd och gott om plats för både stor soffgrupp och matsalsmöbler. Vardagsrummet kan enkelt delas av ifall man önskar fler sovrum. Fin parkett och ljusa väggar. Flera fönster i väster samt utgång till trädgården.

Alla bilder

Kök

Kök med ljus inredning och lagom med skåp och bra arbetsytor. Spis med häll -13, fläkt -14, fristående kyl och fristående frys. Klinker på golvet och ljusa väggar. Inbjudande matplats med ljusinsläpp från två håll.

Alla bilder

Badrum - Nedre plan

Fräscht badrum från -00 med helkaklade väggar och klinker på golvet. Dusch, wc, handfat med kommod, handdukstork och spotlights i taket.

Alla bilder

Grovkök

Grovkök med våtrumsmatta, tvättmaskin och torktumlare. Här finns även varmvattenberedaren.

Alla bilder

Hall

Mycket välkomnande hall där man direkt möts av ett skönt ljusinsläpp tack vare takkupan. Gott om plats för avhängning och det finns även klädkammare.

Alla bilder

Trappa

Trappa som leder oss till ovanvåningen och här får man härligt ljusinsläpp från takkupan.

Alla bilder

Allrum

Mycket trevligt och generöst tilltaget allrum med värmande kamin, parkettgolv och väggar i vitt. Gott om fönster och ljusinsläpp från två håll samt utgång till balkongen. Rummet kan enkelt delas av och kan antingen bli ett sovrum och allrum eller två sovrum.

Alla bilder

Balkong

Fin balkong med ledbelysning. Här kopplar man gärna av och njuter av den milsvida utsikten.

Alla bilder

Sovrum 1

Trevligt sovrum med parkettgolv, ljusa väggar och två fönster. Används idag som kontor därav inga bilder.

Alla bilder

Sovrum 2

Stort sovrum med parkettgolv, ljusa väggar, två fönster och garderober med skjutdörrar.

Alla bilder

Badrum - Övre plan

Fräscht badrum med helkaklade väggar och klinker på golvet. Dusch, wc, handfat, handdukstork och spotlights i taket samt takkupa som gör badrummet riktigt ljust.

Alla bilder

Bastu

Intill badrummet finns denna avkopplande bastu.

Alla bilder

Garage

Rymligt garage på ca 40 kvm med plats för hobbydel och här finns även en kyl.

Alla bilder

Övrigt

2000 gjordes en helrenovering invändigt och då byttes även fönsterna, radiatorer samt installation av jordfelsbrytare.

Taket byttes ca 2008.

Fönsterna byttes 2011.

Panelen på garaget samt på framsidan av huset byttes ca 2008.

Larm.

 

 

Alla bilder

Försäljningsinformation, fastighet

ALLMÄN INFORMATION: De uppgifter som lämnas i objektsbeskrivning, prospekt samt i annan annonsering är i huvudsak grundade på information lämnad av säljaren. Viss väsentlig information är också inhämtad ifrån Lantmäteriet. Uppgifterna kontrolleras av fastighetsmäklaren endast om omständigheterna ger anledning till det. Köpare/spekulanter uppmanas att kontrollera dessa uppgifter samt annat som är av betydelse för köpet av fastigheten. 

BUDGIVNING
Vid köp av fastighet, tomträtt eller bostadsrätt är varken säljare eller köpare bunden förrän ett skriftligt köpeavtal undertecknats av bägge parter. Innan dess kan säljare och köpare ändra sig utan att motparten kan ställa några krav. Säljaren behöver inte sälja till den som givit högsta budet. Fastighetsmäklaren får ej fatta egna beslut i fråga om försäljningen utan det är hela tiden säljaren som bestämmer. Ansvarig mäklare måste alltid vidarebefordra bud som inkommer innan köpeavtal har undertecknats och säljaren avgör sedan om det nya budet ska antas eller avfärdas. Mer information om budgivning finns att hämta på Fastighetsmäklarinspektionens hemsida, www.fmi.se
 
LÅNELÖFTE
För dig som är intresserad och vill lägga bud på bostaden är det viktigt att ha ett lånelöfte. Fastighetsmäklaren behöver få information om vem som är långivare och på så vis får säljaren reda på att det finns ett seriöst bud med godkänd finansiering.
 
BOENDEKOSTNADSKALKYL
Ansvarig fastighetsmäklare tillhandahåller gärna en individuell boendekostnadskalkyl vid förfrågan. Enligt gällande lag finns det en skyldighet från mäklarens sida att erbjuda den slutlige köparen en individuell boendekostnadskalkyl. Den som inte vill lämna ut information om sin privatekonomi eller redan anser sig ha fullgod inblick hur bostadsköpet påverkar hushållets ekonomi har möjlighet att avstå från en sådan kalkyl.
 
LAGFART & PANTBREV
Lagfartsavgiften (stämpelskatten) är f n 1,5 % av köpeskillingen samt en avgift på f n 875 kr som betalas av köparen. Köparen står även för kostnaden vad gäller uttagande av nya pantbrev, som för närvarande är 2 % av pantbrevsbeloppet samt en avgift på f n 375 kr per pantbrev.
 
UNDERSÖKNINGSPLIKT
Fastighetsmäklaren uppmanar köpare och spekulanter att noggrant undersöka fastighetens skick för att fullgöra sin undersökningsplikt enligt Jordabalken 4:19. Är man som köpare/spekulant osäker på vad detta innebär så uppmanas man härmed att kontakta ansvarig mäklare för frågor kring detta. Undersökningsplikten är förhållandevis långtgående. Till sin hjälp kan man exempelvis anlita en godkänd besiktningsman.  

MÄTINFORMATION
Information om fastighetens areor hämtas i regel från Lantmäteriet eller säljaren. Boarea kan variera beroende på skillnader mellan olika uppmätningsnormer och spekulanter uppmanas därför att kontrollmäta boarean. Information om hur man mäter upp bostaden kan man få genom fastighetsmäklaren eller på http://www.sis.se/matabostad
 
BANKKONTAKT
Kontakta gärna vår samarbetspartner Sparbanken Syd för boendekostnadskalkyl och lånerådgivning. Sparbanken Syd på Malmö Arena hjälper dig/er gärna, ring dem på 040-37 40 00.

ÖVRIGT
När du varit i kontakt med Bülow & Lind för visning godkänner du att Bülow & Lind, eller tredje part, kontaktar dig i form av telefonsamtal, sms eller mail på de kontaktuppgifter du lämnat till fastighetsmäklaren vid visningen eller bokningen av visningen.

Alla bilder

Planritning bottenvåning

Med reservation för avvikelser

Planritning ovanvåning

Med reservation för avvikelser

Fakta

Utgångspris 3 195 000 kr
Adress Pepparrotsvägen 82
Kommun Malmö
Område Oxie - Kristineberg
Typ Radhus
Ägandeform Friköpt - Småhus
Rum 4
Boarea 160 Kvm (Fastighetsregistret)
Biarea 40 Kvm (Säljarens information)
Tomtarea 326 Kvm (Fastighetsregistret)
Byggår 1978
Grundläggning Betongplatta
Stomme Trä
Fasad Tegel och fasadpanel
Tak Papp
Plåtarbete Plåt
Ventilation Självdrag
Uppvärmning Direktverkande el samt luft-luft värmepump
Vatten/Avlopp Kommunalt vatten året om. Kommunalt avlopp.
Fönster 3-glas från 2011
TV/Internet Finns i gatan via Telia
Driftskostnad 19 800 kr/år varav:
El: 14 940 kr
Vatten/Avlopp: 3 570 kr
Renhållning: 1 290 kr
Försäkring är ej medräknad.
Beräknat på 2 person(er)
Taxeringskod 220
Taxeringsvärde 2 188 000 kr
Summa pantbrev 892 000 kr

Boka en kostnadsfri värdering här!