Malmö - Kvarnby - Husie

Nummertrevägen 2

Visa på karta

1-plans stenhus på 212 kvm - Härliga sällskapsytor - Vacker tomt med pool

Underbart stenhus i ett plan på hela 212 kvm med härliga sällskapsytor. Vardagsrum med takhöjd som sträcker sig 4,3 meter och stora fönsterpartier, sällskapsrum, 4 stora sovrum, 2 smakfulla helkaklade badrum samt gästtoalett, loft och ännu mer takhöjd. Under senare år har det utförts många renoveringar. Ett hus med karaktär och fantastisk rymd. Den vackra trädgården på 1076 kvm inbjuder för umgänge och här finns stort trädäck, damm, uppvärmd pool, vackra växter och fina lekytor för de små. Garage. Välkomna på visning!

I korthet

Utgångspris 6 495 000 kr
Rum 7
Boarea 212 Kvm
Biarea 30 Kvm
Tomtarea 1076 Kvm
Typ 1-plansvilla
Ägandeform Friköpt - Småhus
Byggår 2000
Visa all fakta

Ansvarig mäklare

Andreas Bülow

Direkt:
Mobil: 070-830 13 05

Ansvarig mäklare: Andreas Bülow
Kontakta

Visning

Tveka inte att höra av dig till mäklaren om du är intresserad av en visning. Visa alla

Budgivning pågår

Högsta bud: 6 495 000 kr – Visa budhistorik

Välkommen

Välkomna på visning till detta underbara stenhus i ett plan.

Alla bilder

Trädäck

Stort, härligt och skyddat trädäck som ligger inbäddat i lummig grönska på bästa västerläge. Här finns gott om plats för det stora sällskapet, som man gärna sitter tillsammans med och njuter av solnedgången. För den som vill ha lite avkoppling finns en rogivande damm täckt med pergola och integrerad i trädäcket. Den som är badsugen kan istället ta ett svalkande dopp i poolen, som även den är integrerad i trädäcket. Kort sagt, här finns allt man kan önska sig...

Alla bilder

Trädgård

En vacker, uppvuxen och varierad trädgård omger huset. Trädgården består av en härlig mix bestående av gräsmatta, stenläggning och trädäck blandat med massa varierade växter och buskar. Från garageuppfarten eller biluppstälningsplatsen tar du dig lätt via en stenlagd gång till både huvudentrén och entrén på baksidan. Vid entrén på framsidan finns även en liten stenlagd uteplats, perfekt för att avnjuta morgonkaffet på en solig morgon. Här finns även en rejäl gräsplätt där det finns gott om lekutrymme för barnen.

Alla bilder

Pool

Integrerad i ena delen av trädäcket finns denna fina och uppvärmda pool som erbjuder härlig svalka under varma sommardagar. Intill poolen finns en del täckt med pergola och skyddad av trästaket där det finns plats för exempelvis loungedel eller solsängar. Idag finns här även en hängmatta där man kan ta sig en tupplur. Även här finns växtlighet som gör det lummigt och mysigt. Här kopplar man gärna av med ett dopp efter en arbetsdag.

Alla bilder

Garage

Här finns även ett praktiskt garage med stor och stenlagd biluppställningsplats framför.

Alla bilder

Vardagsrum

Mycket trivsamt vardagsrum med härlig takhöjd som sträcker sig 4,3 meter vilket ger skön rymd och känsla. De stora fönsterpartierna ger rummet fantastiskt ljusinsläpp. Vackert Junckersgolv och väggar i vitt.

Alla bilder

Matplats

Mycket inbjudande matplats som ligger luftigt mot både kök och vardagsrum vilket bidrar till härlig atmosfär. Här finns plats för stort matsalsbord och många glada gäster. Stort fönsterparti som gör det riktigt ljust, vackert Junckersgolv och väggar i vitt.

Alla bilder

Kök

Snyggt kök från 2017 med inredning i klassiskt vitt. Bra med skåp och fina arbetsytor samt en bardel mot den luftiga matplatsen. Ugn, kombinerad ugn och mikrovågsugn, fläkt, integrerad diskmaskin, fristående kyl och frys - maskinerna är rostfria. Väggar i vitt och klinker på golvet.

Alla bilder

Sällskapsrum

Generöst tilltaget rum med skönt ljusinsläpp. Här umgås man gärna och sommartid öppnar man upp två stora skjutbara fönsterpartier mot det rogivande trädäcket. Snygg klinker från -12 och väggar i vitt.

Alla bilder

Hall

Huset har två hallar. Den första är den som gästerna väljer och här välkomnas man av en luftig känsa direkt. Fin klinker vid entrén och i övrigt Junckersgolv samt spotlights i taket. Här finns även en klädkammare.

Den andra hallen nås praktiskt när man parkerat bilen och här välkomnas man av härlig takhöjd som sträcker sig ca 4,5 meter samt extra ljusinsläpp från takfönstret. Fin klinker från 2012, spotlights i taket och trappa till loftet.

Alla bilder

Loft

I hallen finns en trappa som leder upp till ett litet loft som ligger öppet ner mot hallen. Här finns även ett halvmånefönster. Perfekt för Tv eller mys.

Alla bilder

Badrum 1

Fint och rymligt badrum från 2010 med mestadels kaklade väggar och klinker på golvet. Här finns både badkar och rymlig dusch samt bastu. Vägghängd wc, handdukstork, handfat med kommod och blandare från Villeroy & Boch.

Alla bilder

Bastu

I badrum 1 finns även bastu. Aggregat dock ej inkopplat.

Alla bilder

Badrum 2

Smakfullt badrum från 2012 med helkaklade väggar samt snygg mosaik. Klinker och mosaik på golvet. Spotlights i taket, wc, handfat med kommod och rymlig dusch.

Alla bilder

Gästtoalett

Mycket fin gästtoalett som renoverades 2018. Helkaklade väggar i vitt som möter snyggt marmorgolv. Vägghängd wc, handfat och spegel.

Alla bilder

Sovrum 1

Huset erbjuder 4 st sovrum i bra storlek. Detta första sovrum är ljust och luftigt med vita väggar och vackert Junckersgolv. Ett stort fönster släpper in riklligt med dagsljus.

Alla bilder

Sovrum 2

Stort och härligt sovrum med två fönster som skänker härligt ljus. Stor garderob bakom skjutdörrar för praktisk förvaring. Ljusa väggar och samma vackra Junckersgolv här.

Alla bilder

Sovrum 3

Ljust och stort sovrum med härlig takhöjd. Stort fönsterparti kombinerat med ytterligare ett fönster för optimalt ljusinsläpp. Ljusa väggar, ekparkett på golvet och infällda spotlights i taket.

Alla bilder

Sovrum 4

Rymligt sovrum med två stora fönster som ger behagligt ljusinsläpp. Ljusa väggar, ekrparkett på golvet och infällda spotlights i taket även här.

Alla bilder

Grovkök

Fint grovkök som renoverats 2012. Inredning i vitt och arbetsbänk med vask. Ljusgrå klinker på golvet. Tvättmaskin -18, torktumlare -18, torkskåp -12 och här finns även frånluftsvärmepumpen från -11.

Alla bilder

Samfälligheter

Samfällighet Malmö Fjädermolnet S:9, Gemensamhetsanläggning Malmö Silvermolnet GA:1, Gemensamhetsanläggning Malmö Fjädermolnet GA:1. Avser lekplats, grönytor och fotbollsplan.Avgiften är 500:-/år och medräknad i driftskostnaderna.

Alla bilder

Övrigt

Huset byggdes till på ett mycket bra sätt 2011 med 48 kvm. Den nya boarean har inte ändrats i fastighetsregistret.

2018 renoverades gästtoaletten.

2017 byttes köket.

2014 pool och trädäck.

2014 målning av fasaden.

2012 renoverades badrum 2.

2012 de flesta golv byttes 2012.

2010 renoverades badrum 1.

Fiber via Sydantenn för 385:-/månaden. Köparen tar över säljarens fiberavtal.

Larm med kameror och rökdetektorer kan övertas.

Centraldammsugare.

 

Alla bilder

Område

Fantastiskt boende i ett barnvänligt område. Fin gata med varierad bebyggelse och i mitten finns det både lekplats och fotbollsplan. Bra cykelväg till den populära Bäckagårdsskolan (F-9). I stadsdelen finns det dessutom många bra förskolor. Även fina cykelvägar både in till stan och ut till bokskogen. Bra kommunikationer. På bara 1 minut är man ute på Yttre Ringvägen och för dig som åker buss ligger busshållplatsen nära. Ca 300 meter till Kvarnby Golfklubb med sina öppna, fina och gröna omgivningar där man även kan stanna till på Kvarny Byakrog. Nära till Toftanäs och dess affärer, såsom t. ex. välsorterade Ica Maxi. Även Citygross på Stora Bernstorp ligger nära. Man promenerar också till både natursköna Husie Mosse Gyllins Trädgård. Lite längre bort finns Bulltofta rekreationsområde men det bästa måste ändå vara att man endast bor 150 meter från ansvarig mäklare. Kort och gott är Kvarnby ett område för dig som gillar att bo lugnt och tryggt med naturen inpå knuten. Välkommen du också!

Alla bilder

Planritning

Med reservation för avvikelser

Loft

Med reservation för avvikelser

Fakta

Utgångspris 6 495 000 kr
Adress Nummertrevägen 2
Kommun Malmö
Område Kvarnby - Husie
Typ 1-plansvilla
Ägandeform Friköpt - Småhus
Rum 7
Boarea 212 Kvm (Säljarens information)
Biarea 30 Kvm (Fastighetsregistret)
Tomtarea 1076 Kvm (Fastighetsregistret)
Byggår 2000
Grundläggning Betongplatta
Stomme Lättbetong och isoblock
Fasad Puts
Tak Betongpannor
Plåtarbete Plåt
Ventilation Mekanisk frånluft med återvinning
Uppvärmning Frånluftsvärmepump
Vatten/Avlopp Kommunalt vatten året om. Kommunalt avlopp.
Fönster 3-glas
TV/Internet Fiber via Sydantenn
Driftskostnad 45 290 kr/år varav:
El: 39 000 kr
Vatten/Avlopp: 4 260 kr
Samfällighet: 500 kr
Renhållning: 1 530 kr
Hemförsäkring, fastighetsavgift (8049 kr) och fiber (385 kr) är ej medräknat i driftskostnaderna.
Beräknat på 3 person(er)
Taxeringskod 220
Taxeringsvärde 3 758 000 kr
Summa pantbrev 2 500 000 kr
Servitut/GA Samfällighet Malmö FJÄDERMOLNET S:9
Gemensamhetsanläggning Malmö SILVERMOLNET GA:1
Gemensamhetsanläggning Malmö FJÄDERMOLNET GA:1

Boka en kostnadsfri värdering här!

Dokument

  • Inga dokument tillgängliga

Boka visning

Tveka inte att höra av dig till mäklaren om du är intresserad av en visning.

Budgivning pågår

Högsta bud: 6 495 000 kr

Bud Budgivare Datum Tid
6 495 000 kr Budgivare 2 2019-02-12 12:27