Malmö - Husie - Kvarnby

Bygränd 2

Visa på karta

Suterrängvilla med fantastiska ytor- Stor friköpt tomt - Återvändsgata!

Belägen på en lugn återvändsgata ligger denna unika sutterängvilla på totalt hela 240 kvm i flera plan - härliga sociala ytor och en stor överbyggd terrass. Här finns 4 stora sovrum, två helkaklade badrum och stort kombinerat allrum/kök med murad öppen spis. Friköpt trädgårdstomt på 910 kvm i bästa soliga sydvästläge och med härliga lekytor, flera uteplatser och uppvuxen grönska samt fristående garage med förrådsdel. Närhet till förskolor, skola och grönområden. Välkommen på visning!

I korthet

Utgångspris 5 995 000 kr
Rum 6
Boarea 140 Kvm
Biarea 100 Kvm
Tomtarea 910 Kvm
Typ Suterränghus
Ägandeform Friköpt - Småhus
Byggår 1981
Visa all fakta

Ansvarig mäklare

Andreas Bülow

Direkt:
Mobil: 070-830 13 05

Ansvarig mäklare: Andreas Bülow
Kontakta

Visning

Nästa visning hålls:

Imorgon
Visa alla

Välkommen

Välkommen till Bygränd 2 - En sutterängvilla med stor friköpt tomt i grönskande omgivningar!

Alla bilder

Vardagsrum

Ljust och luftigt vardagsrum med generöst tilltagna ytor, stora fönsterpartier, fönsterbänkar i marmor och pulpettak - vilket innebär härlig takhöjd! Härifrån finns utgång till en uppbyggd uteplats i soligt söderläge samt ytterligare en uteplats i västerläge. Handgjorda murade väggar och ekparkett på golvet. (Under ekparketten ligger enligt tidigare ägare klinkergolv). 

Alla bilder

Uteplats

Uppbyggd uteplats med härlig trädgårdsutsikt och perfekt söderläge som bjuder på sol större delen av dagen. En låg mur avgränsar från resten av trädgården och längs ena sidan leder några trappsteg nedåt till den överbyggda terrassen som nås från kök och allrum. Här njuter man!

Alla bilder

Sovrum 1

Ett stort sovrum beläget i en hörna med fönster i två väderstreck och utgång till en härlig och långsträckt balkong. Här finns gott om förvaring i en hel garderobsvägg, laminatgolv och ljusa väggar.

Alla bilder

Balkong

Balkongen, som sträcker sig längs två stora sovrum vetter åt sydost - mot husets framsida - och har sol från förmiddagen och långt in på dagen. Trätrall är skönt för bara fönster och tak skyddar för eventuella regndroppar.

Alla bilder

Sovrum 2

Ännu ett ljust och rymligt hörnrum med fönster i två väderstreck och utgång till den stora och gemensamma balkongen. I dagsläget i bruk som tv-rum, men som sovrum får man enkelt plats med både dubbelsängen och ytterligare möblering, till exempel garderober och klädförvaring. Laminatgolv och ljusa väggar.

Alla bilder

Sovrum 3

Vårt tredje sovrum ligger lugnt beläget med fönster mot husets sida - här skiner morgonsolen in genom ett stort fönster. Laminatgolv, väggar målade i ljust himmelsblått och en stor garderob ger gott om förvaringsyta.

Alla bilder

Sovrum 4

Ett riktigt stort sovrum som utgör en svit - där väggen mellan två rum tagits ner och gett oss härliga ytor. Ett brett valv med infällda spotlights öppnar upp mellan rummen. Fönster lugnt mot husets baksida, laminatgolv och ljusa väggar.

Alla bilder

Badrum - Övre plan

Splitternytt och mycket smakfullt badrum från 2022 med helkaklade väggar i ljus marmordesign och matchande mosaikgolv. Wc, handfat och cirkelformad badrumsspegel med infälld belysning. Dusch med både takdusch och extra handhållet munstycke.

Alla bilder

Hall

Vi välkomnas in i entréhallen genom dörr med sidoljus. Här finns en praktisk garderob för ytterkläderna och vackert marmorgolv som följer oss ut i den pampiga hall som slutligen mynnar ut i vardagsrummet. Här ligger ett vackert marmorgolv och väggar med strukturerad yta.  

Alla bilder

Kök

Fantastiska ytor i kombinerat kök och allrum med härligt öppen planlösning - total yta är imponerande ca 70 kvm! Utgång till en spatiös överbyggd terrass där sommarens alla måltider med fördel intas. Generöst tilltagen inredning i ek med vitrin i vissa överskåp, fina arbetsytor och gott om skåpsutrymme - en spotlightsramp skiner ner på mörk bänkskiva med vitt kakel ovanför som stänkskydd. Kyl/frys, spis med ugn och häll samt spisfläkt i rostfritt utförande. Diskmaskin i vitt.
Matplatsen rymmer ett bord för det stora sällskapet - här ryms hela familjen med vänner och bekanta därtill. 
Strukturerade vita väggar och klinkergolv i marmordesign.

Alla bilder

Terrass

Inbjudande terrass med stora ytor, klinkergolv lagt i fina mönster och stora mexitegelvalv ut till den grönskande trädgården. Här sitter man skyddat av balkongen på våningen ovanför kompletterat med transparenta tak som släpper in dagsljuset. Ytan innebär att här ryms både ett stort matbord och loungegrupp med soffor för härligt sommarhäng. En trappa leder vidare runt knuten upp till uteplatsen vid vardagsrummet.

 

Alla bilder

Allrum

Allrumsdelen är väl tilltagen med samma vita väggar i handgjord murad struktur och ett mörkt laminatgolv. En murad avsats med plats för tv:n går längs en kortsidan och från taket lyser spotlights. Stor öppen spis med kassett där man tänder sprakande brasor under de mysiga kalla vinterkvällarna.  

Alla bilder

Badrum - Nedre plan

Stort badrum med mosaikklädda väggar i blått och vitt samt klinkergolv i grå nyanser på golvet. Väggparti med glasbetongblock ut mot hallen släpper in ljus och utgör en fin detalj. Handfat och inmurad badrumsspegel med matchande kakeldekorlist runt wc och duschplats omgärdad av glasdörrar placerad  i hörnan  Härifrån finns även dörr in till bastun. (Tylöaggregatet ej inkopplat). 

Alla bilder

Gästtoalett

Helkaklad gästtoalett i ljusa nyanser och ett högt sittande fönster som släpper in dagsljuset. Wc, handfat med kommod och badrumsskåp med spegel.

Alla bilder

Tvättstuga

Pannrum och tvättstuga i ett - bra ytor med klinkergolv och vitmålade väggar. Tvättmaskin och torktumlare från Bosch under praktisk arbetsbänk och ljusinsläpp fås från fönster mot husets baksida.
Innanför tvättstugan ligger ett praktiskt förrådsrum med dörr som leder vidare ut till trädgården. 

Alla bilder

Trädgård

Härligt stor trädgårdstomt på hela 910 kvm med fina lekytor, planteringar samt uppvuxna träd och buskar. Trädgården ligger till största delen i sydväst - vilket är det optimala solläget, här har man sol hela dagen och ända in på kvällen. Flera uteplatser där man kan välja sittplats efter solens gång på himlen. 

I trädgården finns även ett fristående garage med praktiskt förrådsdel. Här finns fina möjligheter att omvandla detta till ett gästhus.

Alla bilder

Övrigt

Nuvarande ägare har bland annat utfört följande förbättringar/renoveringar av fastigheten:

- Tak byttes 2020 och i samband med detta utvändig träpanel.
- Badrum övre plan nytt från 2022.

Alla bilder

Område

Fint boende i ett barnvänligt område med trivsamt varierad bebyggelse. Bäckagårdsskolan (F-9) ligger inte många steg från ytterdörren och i stadsdelen finns det dessutom många bra förskolor. Även fina cykelvägar både in till stan och ut till bokskogen. Bra kommunikationer med närhet till busshållplats. Yttre ringvägen ligger inom två minuter från huset och sedan ligger vägen öppen vart du än ska. Till Sturups flygplats tar man sig med bil på 17 minuter blankt.
Närheten även till grönska och rekreation i Gyllins trädgård, Husie mosse och lite längre bort Bulltofta rekreationsområde med strövområden, lekplatser och grönytor.
Kvarnby golfklubb finns för den golfintresserade och för all vardaglig service finns Toftanäs med till exmpel Ica Maxi, Blomsterlandet, Hårstudion Mikz, Poolkeminsten, Dollarstore, ÖB, Arken Zoo och nyöppnade godisbutiken Kandyz.

Kort och gott är Husie ett område för dig som gillar att bo lugnt och tryggt med naturen inpå knuten men ändå med allt inom räckhåll. Välkommen du också!

 

Alla bilder

Planlösning ovanvåning

Med reservation för avvikelser

Planlösning sutterängvåning

Med reservation för avvikelser

Fakta

Utgångspris 5 995 000 kr
Adress Bygränd 2
Kommun Malmö
Område Husie - Kvarnby
Typ Suterränghus
Ägandeform Friköpt - Småhus
Rum 6
Boarea 140 Kvm (Fastighetsregistret)
Biarea 100 Kvm (Fastighetsregistret)
Tomtarea 910 Kvm (Fastighetsregistret)
Byggår 1981
Grundläggning Betongplatta
Stomme Trä
Fasad Mexitegel och fasadpanel
Tak Plåt
Uppvärmning Vattenburen värme, Värmepump från 2009
Vatten/Avlopp Kommunalt vatten året om.. Kommunalt avlopp.
Fönster 3-glas
Driftskostnad 49 456 kr/år varav:
El: 36 000 kr
Vatten/Avlopp: 4 416 kr
Renhållning: 2 640 kr
Försäkring: 6 400 kr
Fastighetsavgift på 8 874:-/år tillkommer.
Beräknat på 3 person(er)
Energiprestanda 91 kWh/kvm/år
Taxeringskod 220
Taxeringsvärde 2 869 000 kr
Summa pantbrev 1 780 000 kr

Boka en kostnadsfri värdering här!