Eslöv - Bosarp

Öslöv 212

Visa på karta

NYRENOVERAT - GENERÖSA YTOR - LANTLIGT OCH MODERNT

På rofyllt läge, 10 minuter utanför Eslöv, hittar vi Öslöv 212. Ett bra hem för familjen som önskar stora sociala ytor, gedigna material och mötet mellan gammalt och nytt. Huset från tidigt 1900-tal har moderniserats för att möta dagens behov. Här finns 4 sovrum, två badrum, öppen spis i vardagsrummet och generös tvättstuga. Samtliga rum på entréplan har golvvärme. Övre plan har imponerande takhöjd och härligt ljusinsläpp. Helt enkelt en bostad med många fördelar. Varmt välkommen på visning!

I korthet

Utgångspris 2 975 000 kr
Rum 7
Boarea 220 Kvm
Tomtarea 590 Kvm
Typ 1 1/2-plansvilla
Ägandeform Friköpt - Småhus
Byggår 1929
Visa all fakta

Ansvarig mäklare

Magnus Lind

Direkt:
Mobil: 070-626 73 13

Ansvarig mäklare: Magnus Lind
Kontakta

Visning

Tveka inte att höra av dig till mäklaren om du är intresserad av en visning. Visa alla

Fastighet

På tomten finns en trekammarbrunn för avlopp och egen vattenbrunn. Här finns uppfart, fruktträd och utrymme för uteplats och planteringar.

Alla bilder

Hall

Trevlig och ljus hall med grå klinkers och vita väggar. Här finns badrum och kapprum med bra förvaringsmöjligheter. Infällda spotlights i taket som har synliga takbjälkar.

Alla bilder

Matplats

Från hallen når vi matplatsen, en härlig yta med utrymme för större matgrupp. Behandlat betonggolv, vita väggar och tre fönster mot framsidan av huset. Infällda spotlights i taket som är vitmålat med synliga takbjälkar.

Alla bilder

Kök

Köket från 2018 är utrustat med kyl och frys i fullhöjd, diskmaskin (Elektrolux), induktionshäll, kolfilterfläkt och både ugn (Elektrolux) och mikrovågsugn (Elektrolux) i bekväm arbetshöjd. Inredningen är grå, bänkskivan är av betong och bardisken som bryter av mot matplatsen är av trä. Ovanför bänkskivan sitter kakel i en roströd ton. Köket som öppnar upp mot matplatsen är ett genomgående utrymme med ljusinsläpp från två väderstreck. Här finns ett rymligt skafferi. Vita väggar, behandlat betonggolv, vitmålat tak med synliga takbjälkar och infällda spotlights.

Alla bilder

Tvättstuga

Praktisk och rymlig trättstuga med  tvättmaskin+torktumlare (Elektrolux) och bra förvaring. Här är grå klinkers och halvkaklat med vita kakelplattor. Tvättstugan nås från köket och via groventrén.

På husets baksida finns en groventré med varmvattenberedare, vattenpump och ackumulator.

Alla bilder

Kontor / Gästrum

I anslutning till kök och matplats finns ett rum som kan användas som kontor eller ett extra sovrum. Rummet har behandlat betonggolv, vita väggar, infällda spotlights i taket och fönster mot baksidan av huset.

Alla bilder

Badrum - Entréplan

Badrummet på entréplan är utrustat med wc, handfat och dusch. Grå klinkers, vitt kakel på väggarna förutom i dusch-sektionen där det är grått kakel. Infällda spotlights i taket.

Alla bilder

Vardagsrum

Vardagsrummet är generöst till ytan. här ligger ljusgrått laminatgolv och väggarna är vita. Den öppna spisen tillför en mysig känsla. I taket sitter infällda spotlights och takbjälkarna är synliga. Härifrån går trappan i ek till övre plan och fönster mot både fram- och baksida släpper in härligt dagsljus.

Alla bilder

Allrum

Via den gedigna ektrappan kommer man till allrummet på övre plan. Det första man slås av när man kommer upp är den härliga takhöjden och rymden i rummet. Övre plan är uppdelat i 3 sovrum, ett badrum och ett allrum. Ljusinsläpp från fyra fönster i två takkupor på husets framsida. Vitmålade väggar och vitmålat plank i snedtak och tak. Infällda spotlights. Vitlaserat 38 mm trägolv.

Alla bilder

Sovrum 1 & 2

På ena gaveln ligger två sovrum i samma storlek. Här är samma vitlaserade trägolv och vitmålat planktak med infällda spotlights. Väggarna är målade i en avslappnat nougatfärgad ton.

Alla bilder

Sovrum 3

På motsatt gavel ligger det tredje sovrummet. Här är samma vitlaserade trägolv och vitmålat planktak med infällda spotlights som i de första två sovrummen och väggarna är målade i samma ton. Här finns även en generös klädkammare.

Alla bilder

Badrum - Övre plan

Badrummet på övre plan har en lyxig spa-känsla. Det är utrustat med wc, handfat, dusch, badkar och golvvärme. Här kommer in härligt dagsljus från två dubbelfönster i takkupa på husets baksida. Infällda spotlights i taket, grå klinkers och vitt kakel.

Alla bilder

Försäljningsinformation - Fastighet

ALLMÄN INFORMATION
De uppgifter som lämnas i objektsbeskrivning, prospekt samt i annan annonsering är i huvudsak grundade på information lämnad av säljaren. Viss väsentlig information är också inhämtad ifrån Lantmäteriet. Uppgifterna kontrolleras av fastighetsmäklaren endast om omständigheterna ger anledning till det. Köpare/spekulanter uppmanas att kontrollera dessa uppgifter samt annat som är av betydelse för köpet av fastigheten.

BUDGIVNING
Vid köp av fastighet, tomträtt eller bostadsrätt är varken säljare eller köpare bunden förrän ett skriftligt köpeavtal undertecknats av bägge parter. Innan dess kan säljare och köpare ändra sig utan att motparten kan ställa några krav. Säljaren behöver inte sälja till den som givit högsta budet. Fastighetsmäklaren får ej fatta egna beslut i fråga om försäljningen utan det är hela tiden säljaren som bestämmer. Ansvarig mäklare måste alltid vidarebefordra bud som inkommer innan köpeavtal har undertecknats och säljaren avgör sedan om det nya budet ska antas eller avfärdas. Mer information om budgivning finns att hämta på Fastighetsmäklarinspektionens hemsida, www.fmi.se

LÅNELÖFTE
För dig som är intresserad och vill lägga bud på bostaden är det viktigt att ha ett lånelöfte. Fastighetsmäklaren behöver få information om vem som är långivare och på så vis får säljaren reda på att det finns ett seriöst bud med godkänd finansiering.

BOENDEKOSTNADSKALKYL
Ansvarig fastighetsmäklare tillhandahåller gärna en individuell boendekostnadskalkyl vid förfrågan. Enligt gällande lag finns det en skyldighet från mäklarens sida att erbjuda den slutlige köparen en individuell boendekostnadskalkyl. Den som inte vill lämna ut information om sin privatekonomi eller redan anser sig ha fullgod inblick hur bostadsköpet påverkar hushållets ekonomi har möjlighet att avstå från en sådan kalkyl.

LAGFART & PANTBREV
Lagfartsavgiften (stämpelskatten) är f n 1,5 % av köpeskillingen samt en avgift på f n 875 kr som betalas av köparen. Köparen står även för kostnaden vad gäller uttagande av nya pantbrev, som för närvarande är 2 % av pantbrevsbeloppet samt en avgift på f n 375 kr per pantbrev.

UNDERSÖKNINGSPLIKT
Fastighetsmäklaren uppmanar köpare och spekulanter att noggrant undersöka fastighetens skick för att fullgöra sin undersökningsplikt enligt Jordabalken 4:19. Är man som köpare/spekulant osäker på vad detta innebär så uppmanas man härmed att kontakta ansvarig mäklare för frågor kring detta. Undersökningsplikten är förhållandevis långtgående. Till sin hjälp kan man exempelvis anlita en godkänd besiktningsman.

MÄTINFORMATION
Information om fastighetens areor hämtas i regel från Lantmäteriet eller säljaren. Boarea kan variera beroende på skillnader mellan olika uppmätningsnormer och spekulanter uppmanas därför att kontrollmäta boarean. Information om hur man mäter upp bostaden kan man få genom fastighetsmäklaren eller på http://www.sis.se/matabostad

BANKKONTAKT
Kontakta gärna vår samarbetspartner Handelsbanken Ideon för boendekostnadskalkyl och lånerådgivning.Handelsbanken Ideon hjälper dig/er gärna, ring dem på 046-15 95 90.

ÖVRIGT
När du varit i kontakt med Bülow & Lind för visning godkänner du att Bülow & Lind, eller tredje part, kontaktar dig i form av telefonsamtal, sms eller mail på de kontaktuppgifter du lämnat till
fastighetsmäklaren vid visningen eller bokningen av visningen. Önskar du inte bli kontaktad så meddelar du bara det så tar vi bort dig ur våra register.

Alla bilder

Byggnadsbeskrivning

Småhusenhet, bebyggd (220)
Byggnad, värde: 180 000 kr
Mark, värde: 215 000 kr
Summavärde: 395 000 kr

Taxeringsår: 2015
Byggår: 1929
Värdeår: 1929

Alla bilder

entréplan

Med reservation för avvikelser

övre plan

Med reservation för avvikelser

Fakta

Utgångspris 2 975 000 kr
Adress Öslöv 212
Kommun Eslöv
Område Bosarp
Typ 1 1/2-plansvilla
Ägandeform Friköpt - Småhus
Rum 7
Boarea 220 Kvm (Säljarens information)
Tomtarea 590 Kvm (Fastighetsregistret)
Byggår 1929
Grundläggning Makadam, 300 mm frigolit, flytspakel
Stomme Tegel, Siporex och Leca
Fasad Vitt puts
Tak Betongpannor
Plåtarbete Svart plåt
Ventilation Självdrag + PAX i våtutrymme
Uppvärmning Luft/vatten värmepump
Vatten/Avlopp Enskilt vatten året om. Enskilt avlopp.
Fönster 2-glas
Driftskostnad 5 981 kr/år varav:
Vatten/Avlopp: 3 000 kr
Renhållning: 2 981 kr
Taxeringskod 220
Taxeringsvärde 395 000 kr
Summa pantbrev 510 000 kr

Boka en kostnadsfri värdering här!

Dokument

  • Inga dokument tillgängliga

Boka visning

Tveka inte att höra av dig till mäklaren om du är intresserad av en visning.