Hörby - Ludvigsborg

Zefyrvägen, 8

Visa på karta

Nytt stenhus med härlig takhöjd och stora fönsterpartier - Smakfulla materialval - Idyllisk miljö

Nybyggt stenhus i praktiskt 1-plan med generöst tilltagen takhöjd i alla rum och härligt öppen planlösning med fina sociala ytor. Stora fönster låter dagsljuset flöda in, tre fina sovrum samt två mycket smakfulla och lyxbetonade badrum. Stor tomt på idylliskt och nybyggt område. Varmt välkommen på visning!

I korthet

Utgångspris 4 895 000 kr
Rum 5
Boarea 150 Kvm
Tomtarea 1034 Kvm
Typ 1-plansvilla
Ägandeform Friköpt - Småhus
Byggår 2022
Visa all fakta

Ansvarig mäklare

Andreas Bülow

Direkt:
Mobil: 070-830 13 05

Ansvarig mäklare: Andreas Bülow
Kontakta

Visning

Tveka inte att höra av dig till mäklaren om du är intresserad av en visning. Visa alla

Välkommen

Välkommen till Zefyrvägen 8!

Alla bilder

Vardagsrum

Underbart vardagsrum med härlig takhöjd som sträcker sig ända upp i nock vilket ger en skön rymd. Planlösningen är luftig med öppen planlösning mot det fina köket och matrummet och dessa bildar tillsammans fina sociala ytor. Fantastiskt ljusinsläpp från de två stora dubbla glaspartierna som öppnar upp mot trädgården utanför. Vita väggar och vackert parkettgolv.

Alla bilder

Kök

Stilrent kök med inredning planerat i ett u - vilket ger gott om skåpsutrymme - med inredning i mörka toner som kontrasterar snyggt mot det i övrigt ljusa. Kyl och frys i fullstorlek, spishäll, diskmaskin samt inbyggd ugn och mikrovågsugn i praktisk arbetshöjd - samtliga i svart eller rostfritt utförande. Alla köksmaskiner från Samsung. Samma fina parkettgolv följer oss obrutet in från vardagsrummet och väggarna är vita. 

Alla bilder

Matrum

I anslutning till köket ligger ett spatiöst matrum med stora glasdörrar ut mot trädgården. Öppet upp i nock även här - vilket ger underbar rymdkänsla. Parkettgolv, vita väggar och träpanel i taket.

Alla bilder

Badrum 1

Stilrent badrum med helkaklade väggar och klinkergolv i ljus marmor. Duschen har väggar med industriglaskänsla och takdusch samt duscharmatur i matchande svart. Handfat med kommod, cirkelformad badrumsspegel, wc och infällda spotlights i taket, vilket ger behagligt jämn belysning.

Alla bilder

Sovrum 1

Trevligt sovrum på 10,5 kvm med skön takhöjd, oljad parkett och väggar i vitt.

Alla bilder

Sovrum 2

Sovrum 2 är en tvilling till sovrum 1 och är också 10,5 kvm. Skön takhöjd även här.

Alla bilder

Sovrum 3

Sovrum tre är på 11,1 kvm och beläget intill walk in closet. Oljad ekparkett, väggar i vitt och skön takhöjd även här. 

Alla bilder

Walk in closet

En lyxig walk in closet med frostat fönster som börjar ända nere vid golvet. Inredd med både hyllor och plats att hänga kläder. Något för fashionistan!

Alla bilder

Badrum 2

Badrummet är en dröm i marmor - helkaklade väggar med lyxbetonat stora plattor i marmor och matchande golv. Duschplatsen i hörnan omgärdas av vikbara väggar i glas som kan fällas undan när duschen inte används för att få större golvyta. Spektakulära dubbla handfat i naturstensdesign på kommod i mörkt trä med badrumsspegel ovanför. Två fönster som går ända från golvet släpper in dagsljuset medan de frostade rutorna hindrar insyn. 

Alla bilder

Hall

Välkomnande hall där man direkt möts av ett nytt och fräscht intryck som ytterligare förstärks av de enorma fönsterpartierna som finns här. Takhöjd redan här och de stora och exklusiva klinkerplattorna känns så rätt. 

Alla bilder

Grovkök

Grovköket har klinkergolv i sobert mörkgrått, vita väggar och dörr med fönster som dagsljusinsläpp. Tvättmaskin och torktumlare under praktisk arbetsbänk med infälld vask. 

Alla bilder

Trädgård

Stor tomt på hela 1034 kvm - underbara ytor för en köpare att planera sin trädgård efter eget tycke och smak!

Alla bilder

Övrigt

Frånluftsvärmepump med återvinning från Bosch. 

Fönsterbänkar i granit. 

Fiber ej indraget men finns i gatan. 

Tillfälle att flytta in i ett helt nybyggt hus. 

Huset är ännu inte omtaxerat från tomt.

Alla bilder

Område

Nybyggt och idylliskt område som passar barnfamiljen utmärkt! Inte långt till Ica Närabutik för de vardagliga inköpen samt Ludvigsborgs Friskola (F-9). Närhet även till Fulltofta naturrestervat med härliga strövområden, och badplats i Östra Ringsjön. Goda bussförbindelser till Höör och Hörby.

Ludvigsborg är en kommungränsöverskridande tidigare tätort, huvudsakligen belägen i Hörby kommun i Skåne län men även innefattande en del av Höörs kommun, belägen mellan Hörby och Höör öster om Ringsjön. Vid 2015 års tätortsavgränsning hade bebyggelsen vuxit samman med Höörs tätort.

Alla bilder

Försäljningsinformation, fastighet

ALLMÄN INFORMATION: De uppgifter som lämnas i objektsbeskrivning, prospekt samt i annan annonsering är i huvudsak grundade på information lämnad av säljaren. Viss väsentlig information är också inhämtad ifrån Lantmäteriet. Uppgifterna kontrolleras av fastighetsmäklaren endast om omständigheterna ger anledning till det. Köpare/spekulanter uppmanas att kontrollera dessa uppgifter samt annat som är av betydelse för köpet av fastigheten. 

BUDGIVNING
Vid köp av fastighet, tomträtt eller bostadsrätt är varken säljare eller köpare bunden förrän ett skriftligt köpeavtal undertecknats av bägge parter. Innan dess kan säljare och köpare ändra sig utan att motparten kan ställa några krav. Säljaren behöver inte sälja till den som givit högsta budet. Fastighetsmäklaren får ej fatta egna beslut i fråga om försäljningen utan det är hela tiden säljaren som bestämmer. Ansvarig mäklare måste alltid vidarebefordra bud som inkommer innan köpeavtal har undertecknats och säljaren avgör sedan om det nya budet ska antas eller avfärdas. Mer information om budgivning finns att hämta på Fastighetsmäklarinspektionens hemsida, www.fmi.se
 
LÅNELÖFTE
För dig som är intresserad och vill lägga bud på bostaden är det viktigt att ha ett lånelöfte. Fastighetsmäklaren behöver få information om vem som är långivare och på så vis får säljaren reda på att det finns ett seriöst bud med godkänd finansiering.
 
BOENDEKOSTNADSKALKYL
Ansvarig fastighetsmäklare tillhandahåller gärna en individuell boendekostnadskalkyl vid förfrågan. Enligt gällande lag finns det en skyldighet från mäklarens sida att erbjuda den slutlige köparen en individuell boendekostnadskalkyl. Den som inte vill lämna ut information om sin privatekonomi eller redan anser sig ha fullgod inblick hur bostadsköpet påverkar hushållets ekonomi har möjlighet att avstå från en sådan kalkyl.
 
LAGFART & PANTBREV
Lagfartsavgiften (stämpelskatten) är f n 1,5 % av köpeskillingen samt en avgift på f n 875 kr som betalas av köparen. Köparen står även för kostnaden vad gäller uttagande av nya pantbrev, som för närvarande är 2 % av pantbrevsbeloppet samt en avgift på f n 375 kr per pantbrev.
 
UNDERSÖKNINGSPLIKT
Fastighetsmäklaren uppmanar köpare och spekulanter att noggrant undersöka fastighetens skick för att fullgöra sin undersökningsplikt enligt Jordabalken 4:19. Är man som köpare/spekulant osäker på vad detta innebär så uppmanas man härmed att kontakta ansvarig mäklare för frågor kring detta. Undersökningsplikten är förhållandevis långtgående. Till sin hjälp kan man exempelvis anlita en godkänd besiktningsman.  

MÄTINFORMATION
Information om fastighetens areor hämtas i regel från Lantmäteriet eller säljaren. Boarea kan variera beroende på skillnader mellan olika uppmätningsnormer och spekulanter uppmanas därför att kontrollmäta boarean. Information om hur man mäter upp bostaden kan man få genom fastighetsmäklaren eller på http://www.sis.se/matabostad
 

ÖVRIGT

När du varit i kontakt med Bülow & Lind för visning godkänner du att Bülow & Lind, eller tredje part, kontaktar dig i form av telefonsamtal, sms eller mail på de kontaktuppgifter du lämnat till fastighetsmäklaren vid visningen eller bokningen av visningen.

Alla bilder

Planritning

Med reservation för avvikelser

Fakta

Utgångspris 4 895 000 kr
Adress Zefyrvägen, 8
Kommun Hörby
Område Ludvigsborg
Typ 1-plansvilla
Ägandeform Friköpt - Småhus
Rum 5
Boarea 150 Kvm (Säljarens information)
Tomtarea 1034 Kvm (Fastighetsregistret)
Byggår 2022
Grundläggning Betongplatta
Stomme Lättbetong
Fasad Puts
Tak Betongpannor
Plåtarbete Plåt
Ventilation Mekanisk frånluft
Uppvärmning Frånluftsvärmepump
Vatten/Avlopp Kommunalt vatten året om/Kommunalt avlopp.
Fönster 3-glasfönster (Elit)
Driftskostnad 38 400 kr/år varav:
El: 25 000 kr
Vatten/Avlopp: 3 500 kr
Renhållning: 3 300 kr
Försäkring: 6 600 kr
Driftskostnaderna är uppskattade eftersom huset är nybyggt och ingen bott där.
Beräknat på 4 person(er)
Taxeringskod 210
Taxeringsvärde 290 000 kr

Boka en kostnadsfri värdering här!

Boka visning

Tveka inte att höra av dig till mäklaren om du är intresserad av en visning.