Kävlinge - Löddeköpinge- nära centrum

Radhusvägen 2G

Visa på karta

Toppenfint skick - härligt uterum - lugnt läge

Välkomna till Radhusvägen och denna praktiska 3:a, nyligen totalrenoverad med väl valda tillval. Entréplan om 78,5m² fördelat på ett sovrum, ett underbart luftigt kök, vardagsrum där vägg tagits bort mot sovrum så man har både stor matplats och soffhörna. Utgång till rymligt uterum. I källaren finns extra bonusytor om ca 46m² i form av allrum, kontor och tvättstuga. I källarplan finns dessutom ett stort förråd om ca 22m²som tillhör lägenheten. Tillfälle för er som söker lägenhet med liten trädgård! Ett bekvämt och trivsamt bostadsrättsradhus på lugnt läge nära Lödde centrum, kommunikationer och strövområden. Garageplats tillhör. Välkomna!

I korthet

Utgångspris 3 795 000 kr
Månadsavg. 4 787 kr
Rum 3
Boarea 78.5 Kvm
Biarea 46 Kvm
Balkong Uterum
Typ Bostadsrättsradhus
Ägandeform Bostadsrätt - Lägenhet
Byggår 1966
Visa all fakta

Ansvarig mäklare

Anna Kajrup

Direkt:
Mobil: 070-263 02 60

Ansvarig mäklare: Anna Kajrup
Kontakta

Visning

Nästa visning hålls om:

2 dagar
  • Söndag 23 januari 13:15 - 13:45
Visa alla

Budgivning pågår

Högsta bud: 3 300 000 kr – Visa budhistorik

Välkommen

Varmt välkommen till Radhusvägen och Brf Heden. Husen ligger omgärdade av grönområden och det är ett lugnt och bilfritt område med närhet till Lödde Centrum och kommunikationer. Bostadsrättsradhusen byggdes 1966 i enplan och med smart bonusyta i källaren. De extra ytorna gör att lägenheten passar bra för både barnfamilj och par som egentligen vill minska ner sitt boende men ändå önskar bra ytor.

Framsidan bjuder på stilfull stenläggning och rabatter med olika vackra perenner. Det finns möjlighet att ha sittgrupp vid stenbeläggningen och det finns plats för cyklar.

Lägenheten har totalrenoverats under slutet av 2020 och början av 2021, då har allt det gamla rivits ut och ersatts med nya golv, nya gipsskivor och tapeter, all el är omdragen, helt nytt kök samt badrummet totalrenoverat och då gjordes även stambyte för både tapp- och avloppsvatten i hela lägenheten. Dessutom har ägaren byggt till ett uterum på baksidan som förlänger utomhussäsongen.

Välkomna!

Alla bilder

Uterum

Underbart uterum om ca 29m² med gott om plats för både matbord och sittgrupp. Uterummet ligger åt söder och används flitigt av ägaren från tidig vår till sen höst. Ett extra sällskapsrum där familj och vänner trivs!

Trätrall på golvet, kanalplast som tak, skjutbara fönster och dörrar. Utanför fortsätter trätrallen och ger plats åt grillen och solstolen.

Eluttag finns inne i uterummet och utanför.

Gräsmatta, buskar och nybyggt staket mot båda grannarna. Växthus, robotgräsklippare och vissa trädgårdsredskap kan ägaren lämna kvar. Diskuteras.

Alla bilder

Entré

Vi stiger in i den lilla praktiska kapphallen där man får plats att hänga av sig ytterkläder.

På golvet ligger klinkergolv och väggen är klädd med vitmålad tapet. Några steg in så tar ett parkettgolv av vitlaserad ek vid som fortsätter vidare in i kök, sovrum och vardagsrum.

Alla bilder

Kök

Vem blir inte sugen på att laga mat här i detta luftiga och tilltalade kök!

Praktisk handtagsfri köksinredning med grå luckor, smart hörnskåp och lådor i lådor som gömmer undan alla köksprylar. Grå/vit bänkskiva i komposit och vägg klädd med matchande kakel upp till tak. Stilfullt och inbjudande!

Öppna hyllor med plats för porslin och kryddor gör köket levande. Bra arbetsljus med spotlights i taket och extra eluttag som gör det smidigt att ansluta maskiner på flera ställen. Även ett eluttag med infälld USB-laddare finns som gör det praktiskt att ladda paddan samtidigt som du läser av ditt recept!

Utrustning: Induktionshäll med inbyggd kolfilterfläkt- Elica, varmluftsugn AEG, mikro AEG, integrerad diskmaskin från Ikea , side by side kyl/frys, LG med is- och vattendispenser samt door in door.

I köket finns plats för mindre matbord.

Alla bilder

Detalj

Snygga rostfria vitvaror smälter fint in i det grå köket. Häll med inbyggd kolfilterfläkt ger luftig yta ovanför då vägghängd fläkt inte behövs.

Alla bilder

Matplats

Vardagsrummet är stort och rymligt då ägaren har tagit bort väggen in till ett sovrum. Flera fönster längs med väggen ger fint ljus och fin kontakt mot trädgården och uterummet utanför.

Nu skapas två avdelningar där man har möjlighet att ha ett stort matbord när vänner och familj kommer på besök och sedan en soffhörna för tv-tittande.

En detalj som finns kvar och som skvallrar lite om lägenhetens byggår är den glasade pardörren mellan hallen och vardagsrummet. Den är målad och givetvis inlämnad för spraymålning hos en firma. Noga renoverad precis som allt annat i bostaden.

 

 

Alla bilder

Vardagsrum

Soffhörnan ger plats åt hela familjens mys. Kanske lockar en film på TV eller en bok i fåtöljen?

Behöver man fler sovrum så kan man sätta upp väggen igen.

Alla bilder

Sovrum

Vid entrén finns detta sovrum som har ett flertal garderober längs en vägg. Inbyggd belysning i garderoberna.

Sovrummet är rymligt och ger bra plats åt en dubbelsäng och även extra garderober om man så önskar.

Alla bilder

Badrum

Badrummet är ett viktigt och välbesökt rum i hemmet och här har ägaren med fina detaljer och finesser skapat ett perfekt slutresultat som gör att man gärna stannar lite längre!

Längst in i badrummet finns en rymlig dusch bakom en glasad vägg. Lägg märket till den smarta vägghyllan som ger en funktionell förvaring åt schampo och duschtvål.

Snyggt handfat med lådor under och ovanför en spegel med infälld belysning bakom. I underskåpet finns belysning då det öppnas och man har även elkontakt här precis som i väggskåpet bredvid toaletten. Det finns även bluetooth högtalare så man kan lyssna på favoritmusiken medans man duschar. Under underskåpet finns också belysning som ger fint ledljus på natten då man helst inte vill tända spotlighten i taket.

Svart klinkergolv med mosaik i duschen och resten större plattor, såklart med skön golvvärme-el under, kakel på väggarna i vit och grå ton samt matchande möbelpaket med svarta lådor, stilfull handdukstork, takdusch, fuktstyrd paxfläkt och extra hög toalettstol ger dig sköna morgonrutiner och badrummet att trivas i! All utrustning i badrummet från INR.

Alla bilder

Allrum

Direkt när man kommer ner för trappan möts man av ett öppet rum som ägaren har som extra sällskapsrum/gästrum.

På golvet ligger en heltäckningsmatta och väggen är målad i ljus ton. Trappan är målad grå och handledaren inlämnad för sprutmålning-vit. Spotlight i tak vid trappan ger bra ljus.

Dörren leder ut till källargången där man har ett eget förråd, om ca 22m².

Alla bilder

Kontor

I källaren finns ett rum som ägaren använder som kontor. Golv och väggar är målade.

Rummet kan också användas som walk-in closet.

Alla bilder

Tvättstuga

En rymlig och ljus tvättstuga med gott om plats att hantera tvätten. Vask med trådlådor bredvid samt tvättmaskin- Cylinda och torktumlare- Bosch. (Årtal okänt). Extra kyl och garderob lämnas kvar.

Här finns målat betonggolv i grå nyans och vitmålade väggar.

Alla bilder

Förråd

I källargången utanför allrummet finns ingången till detta förråd om ca 22m² som tillhör lägenheten. Det är farligt stort- det är alldeles för lätt att spara saker här men också oförskämt praktiskt och smidigt!

Ägaren har byggt upp en verkstadshörna med arbetsbänk, hyllor och skiva för att hänga verktyg. På andra sidan finns hyllor för förvaring. Hyllor, bänk och skiva lämnas kvar.

Alla bilder

Mäklaren informerar

- All el omdragen i hela lägenheten. Jordfelsbrytare finns. Ägaren har kompletterat med fler uttag i varje rum än som fanns från början. Det finns dimmerfunktion i alla lamputtag.
- Alla vatten-och avloppsledningar är omdragna i lägenheten. "Rör i rör system" och vid eventuellt läckage rinner allt vatten ut i tvättstugan i stället för väggarna/golven.
- Vägghyllor i kök lämnar säljaren kvar.
- Platsbyggt skrivbord i kontor- källare lämnas kvar.
- Kvalitetsdokument till badrum finns

Alla bilder

Förening

HSB BRF Heden (745000-3830) registrerades 1965 och nuvarande stadgar registrerades 2017. Bostadsrättsföreningens byggnader uppfördes år 1966 på fastigheterna  Löddeköpinge 93:3 och 93:154 som föreningen innehar med äganderätt. Fastighetens adresser är Edvin Anderssons väg 3-7 och Radhusvägen 2-7. Föreningen förvaltas av HSB. Som bostadsrättshavare ska man vara medlem i HSB (500kr).
HSB tar ut en överlåtelseavgift på 1208kr som säljaren betalar. Pantsättningsavgift på 483kr/pant som köparen betalar.

Bostadsrättsföreningen har städdagar två gånger om året, en gång på våren och en gång på hösten. Föreningen bjuder på grillad korv. Det är frivilligt att delta men brukar vara en populär social sammankomst. Föreningen gör ingen tillsyn av lägenhet innan köparen flyttar in.

Det finns 54 lägenheter i föreningen. 3st ettor, 3st tvåor, 26st treor och 22st fyror.
Det finns garageplats som ingår i månadsavgiften. Föreningen har ca 15 parkerings- och gästplatser.

Det finns en gemensam tvättstuga med två tvättmaskiner, torktumlare och torkskåp. Bastu och boulebana.

Föreningens följer en underhållsplan.
Utförda renoveringar:
2014 Byte av fönster, Anläggning p-platser.
2018 Byte av garageportar, tvättat tak.
2019 Uppdatering av värmesystemet, byte av TV-bredbandsleverantör, putsning och målning av murar vid garagen.
2020 Byte av armaturer i området.
2021 Relining av samtliga avloppsledningar i föreningen. Målningsarbete av allt trä. Utbyte av termostater element.

Framtida underhåll:
2024-25 Stambyte av tappvatten. Diskussion pågår i styrelsen om man ska byta alla stammar samtidigt eller vid varje lägenhets egen renovering av badrummet. I så fall står föreningen för all merkostnad av stambytet. I denna lägenhet är allt utbytt.

Årsavgifterna höjdes 2020-01-01 med 1,5%, 2021-01-01 med 2% samt 2022-01-01 med 2%. Föreningen har god ekonomi men kan komma att höja avgiften inför kommande renoveringar men ingen större höjning på gång enligt ordföranden (2022-01-05).

Alla bilder

Område

Bostadsrättslägenheten ligger på ett lugnt och naturskönt läge och endast en kort promenad från Lödde Centrum där man bl.a hittar ICA, massör, frisör, bibliotek, restauranger, café, kläd- och blomsteraffär. 

Bra kommunikation med buss mot Malmö, Lund och Kävlinge. Busshållplats ca 400-450 m från bostaden.

Fina promenad- och löparslingor i Lödde Sandskog. Golfbana vid Björkenäs.

Alla bilder

Planritning

Med reservation för avvikelser

Planritning källare

Med reservation för avvikelser

Fakta

Utgångspris 3 795 000 kr
Månadsavg. 4 787 kr
Ingår i avgift Värme, vatten, sophämtning, kabel-TV, bredband och garageplats
Adress Radhusvägen 2G
Kommun Kävlinge
Område Löddeköpinge- nära centrum
Typ Bostadsrättsradhus
Ägandeform Bostadsrätt - Lägenhet
Rum 3
Boarea 78.5 Kvm (Föreningens information)
Biarea 46 Kvm (Föreningens information)
Bostadsrättsföreningen ansvarar inte för att arean överensstämmer med verklig area. Uppgiften om angiven area grundas på uppgifter från den ekonomiska planen eller uppgjord mätning. Arean kan ha förändrats och säljaren uppmanar slutlig köpare att göra en kontrollmätning.
Balkong Uterum
Byggår 1966
Förening Heden Brf HSB
Pantsatt Nej
Förråd Källare
Byggnadssätt
Ventilation Självdrag, paxfläkt
Uppvärmning Centralgas
Fönster 3-glas
TV/Internet TV och Bredband via Fiber - Telia. Grundutbud ingår i avgift.
Driftskostnad 11 800 kr/år varav:
El: 11 800 kr
Driftskostnad gäller för 2020. I driftskostnaden ingår hushållsel. Ca 983kr/mån. Just nu har ägaren en pågående diskussion med EON med anledning av ovanligt hög förbrukning i jämförelser med grannarna som ligger på ca 500-600kr / mån.
Beräknat på 2 person(er)
Energiprestanda 129 kWh/kvm/år

Boka en kostnadsfri värdering här!

Boka visning

  • Söndag 23 januari 13:15 - 13:45

Budgivning pågår

Högsta bud: 3 300 000 kr

Bud Budgivare Datum Tid
3 300 000 kr Budgivare 1 2022-01-14 15:23