Malmö - Toftanäs - Tullstorp - Husie

Tullstorpsvägen 37b

Visa på karta

Nyproduktion - Trivselhus - Lugnt läge

Ett unikt tillfälle att bygga sitt drömhus via Trivselhus på lugnt och nästan lantligt läge men ändå med närhet till det mesta! En generöst tilltagen tomt där en köpare kan bygga fint hus från Trivselhus anpassat efter egna önskemål. Omgiven av åkrar men på gångavstånd till Gyllins trädgård och Toftanäs med allt man kan önska av vardaglig service. Flera bra skolor och förskolor i området. Bra kommunikationer och för den bilburne tar man sig snabbt upp på Yttre Ringvägen och därifrån vidare till Köpenhamn eller varthelst man önskar.

I korthet

Utgångspris 7 701 225 kr
Rum 5
Boarea 165 Kvm
Tomtarea 724 Kvm
Typ Tomt
Ägandeform Friköpt - Tomt
Byggår 2021
Visa all fakta

Ansvarig mäklare

Andreas Bülow

Direkt:
Mobil: 070-830 13 05

Ansvarig mäklare: Andreas Bülow
Kontakta

Visning

Tveka inte att höra av dig till mäklaren om du är intresserad av en visning. Visa alla

Välkommen

Bülow & Lind Fastighetsförmedling förmedlar en tomt på fantastiskt läge! Som köpare  förbinder man sig att bygga hus via Trivselhus - flera olika modeller finns att välja mellan, bland annat de som presenteras här. Samtliga fina och gedigna hus med hög standard och bl a kök från Ballingslöv, maskiner från Miele och golv från Kährs. Möjligheter att välja utförande, tillval och olika material. Avtal gällande detta tecknas direkt med Trivselhus.

Som köpare kan man välja fritt bland olika modeller från Trivselhus - under förutsättning att bygglov beviljas via Malmö stad. (Husserien Movehome exkluderas dock dessa försäljningar och ett av dessa hus kan ej väljas här). 

Tomtpriset är 2 950 000:-, till det tillkommer hus enligt preliminär kalkyl från Trivselhus. Kalkylerna är exempel och kan komma ändras efter behov eller önskemål.

Alla bilder

Villa Simrishamn

Villa Simrishamn är ett fint hus med en boarea på 165 kvm och fyra sovrum i 1,5-plan.

På Trivselhus hemsida kan man läsa: "Klassisk villa som passar det lantliga läget. Generös möblerbar entré med plats för god förvaring. Öppet kök med vinklad köksö som bildar en fin rumskänsla trots att köket ligger i en öppen sfär tillsammans med matplats och vardagsrum. Föräldrasovrum på vindsplan med egen klädkammare och fransk balkong."

https://www.trivselhus.se/husmodeller/villa-simrishamn/

Alla bilder

Villa Ålstorp

Villa Ålstorp är på hela 173 kvm med upp till fyra sovrum. Ett klassiskt 1,5-plans hus med takkupor och följande beskrivning på Trivselhus hemsida: "Klassisk villa med träpanel, spröjsade fönster och flera takkupor. Precis innanför ytterdörren är bjälklaget mellan de båda planen öppet vilket tillsammans med de två takfönstren skapar fint ljus och en härlig rymd. Fin sovdel på vindsplanet med tre rymliga sovrum, stort badrum och ett ljust allrum."

https://www.trivselhus.se/husmodeller/villa-alstorp/

Alla bilder

Stella 98

Villa Stella är i 1,5-plan där grundutförandet är med oinredd vind - vinden kan en köpare själv välja att inreda i efterhand. Två sovrum finns på entrévåningen med möjlighet till ytterligare två på ovanvåningen.

Beskrivningen på Trivselhus hemsida lyder: "Härligt vinkelhus med öppen nytänkande planlösning där kök och matplats ligger i vinkeldelen. Här ger ryggåstaket stor rymdkänsla med hela 4 meters invändig takhöjd. Välj till kamin som syns fint från både soffgrupp och matplats. Här finns två sovrum på entréplan, samt möjlighet till ytterligare två sovrum om ni väljer att inreda vindsplanet. I grundutförande är vinden oinredd. Med sin enkla vinkelform är det här huset lättplacerat på många tomter."

https://www.trivselhus.se/husmodeller/stella-98-klassisk/

Alla bilder

Villa Klövsjö

Villa Klövsjö är ett 1,5-planshus med modernt yttre på 171 kvm med fyra sovrum och härliga sociala ytor, det beskrivs på Trivselhus hemsida som följande: "Funktionellt ladhus med härliga ljusflöden och generös förvaring. Fin kontakt mellan vardagsrum och kök med köksön som samlingspunkt. Allrummet på vindsplan har vackert ljusinsläpp från tre takfönster. Vindsplanets klädkammare gör garderober i barnrummen överflödiga vilket ger extra plats för lek."

https://www.trivselhus.se/husmodeller/villa-klovsjo/

Alla bilder

Tomten

En tomt har styckats av och fått fastighetsbeteckning Husie 172:410 på 724 kvm (vägen ingår här och utan vägen är tomten ca 603 kvm).

Husie 172:409 och Husie 172:411 är sålda

Husie 172:410 och grannfastigheten Husie 172:411 kommer tillsammans med en ytterligare granne att ingå i en vägsamfällighet för grusvägen som utgör infartsväg. En mindre årsavgift för vägunderhåll kommer att tas ut av denna.

Köp av denna tomt förutsätter att köparen även ingår avtal med Trivselhus om uppförande av bostadsbyggnad på tomten. Mäklarens uppdrag omfattar enbart förmedling av den aktuella tomtmarken. Huset på bilderna är endast exempelhus från Trivselhus och överensstämmer inte alltid med verkliga förhållanden. För information avseende hustyper beskrivningar och entreprenadens genomförande hänvisas till Per-Magnus Baeck på Trivselhus. Mailadressen är per-magnus.baeck@trivselhus.se 

Alla bilder

Flygbild

Se ungefärlig tomtindelning på flygbilder

Alla bilder

Område

Grönt och lantligt läge utanför detaljplanerat område. Närhet till Toftanäs med all vardaglig service som till exempel Ica Maxi, Blomsterlandet, Hårstudion Mikz, Poolkeminsten, Dollarstore, ÖB, Arken Zoo och nyöppnade godisbutiken Kandyz.

Flera förskolor och skolor i området som t ex Bäckagårdsskolan och Toftanässkolan.

Goda kommunikationer och bra pendlingsmöjligheter för den bilburne - man tar sig snabbt upp på Yttre Ring och därifrån vidare till Köpenhamn eller vart helst man önskar!

Alla bilder

Fakta

Utgångspris 7 701 225 kr
Adress Tullstorpsvägen 37b
Kommun Malmö
Område Toftanäs - Tullstorp - Husie
Typ Tomt
Ägandeform Friköpt - Tomt
Rum 5
Boarea 165 Kvm (Säljarens information)
Tomtarea 724 Kvm (Fastighetsregistret)
Byggår 2021
Pantsatt Nej
Byggnadssätt
Uppvärmning Frånluftsvärmepump
Vatten/Avlopp Kommunalt vatten och avlopp
Servitut/GA Gemensamhetsanläggning MALMÖ HUSIE GA:54
Officialservitut vatten och avlopp

Boka en kostnadsfri värdering här!