Burlöv - Åkarp

Humlevägen 1

Visa på karta

Familjevilla - Barnvänligt - Garage med fjärrstyrd garageport

1½-plans friköpt familjevilla med hörntomt, belägen på lugnt, barnvänligt område. Nuvarande ägare har bott här sedan huset byggdes och det säger lite om området, inte sant? Hemtrevligt kök, stort vardagsrum med parkettgolv och utgång till trädgård och uteplats i soligt söderläge. Här finns 4 sovrum, varav ett har har används som matrum. Renoveringar: Nytt tak, inkl takpapp, 2015; ny gaspanna 2009 och ny, fjärrstyrd garageport 2016, men i övrigt är det här huset i behov av lite kärlek! Pontential! Välkomna att boka tid för visning!

I korthet

Utgångspris 3 750 000 kr
Rum 5
Boarea 125 Kvm
Biarea 8 Kvm
Tomtarea 477 Kvm
Typ Kedjehus
Ägandeform Friköpt - Småhus
Byggår 1967
Visa all fakta

Ansvarig mäklare

Ing-Marie Bengtsson

Direkt:
Mobil: 070-253 63 73

Ansvarig mäklare: Ing-Marie Bengtsson
Kontakta

Visning

Tveka inte att höra av dig till mäklaren om du är intresserad av en visning. Visa alla

Budgivning pågår

Högsta bud: 3 850 000 kr – Visa budhistorik

Välkommen

Varmt välkommen på visning till detta välplanerade hus som är i behov av lite uppfräschning. Förutom bostadshuset finns garage med fjärrstyrd garageport, förråd samt p-plats för en bil på uppfarten. Här bor du med några kilometer till Lomma, några till Lund och några till Malmö... Med andra ord: Bo i lugna, fina Åkarp - ett lugnt och mysigt litet samhälle - mitt i den expansiva öresundsregionen. Nuvarande ägare har bott här sedan huset byggdes och det säger lite om området, inte sant?

 

Alla bilder

Hall

Hall i vinkel med trappa till ovanvåning med bra utrymme under trappan för barnvagn, byråer etc. 

Alla bilder

Kök

Hemtrevligt kök med bra arbetsytor och matplats för 4-5 pers. Utrustning: Spis, spisfläkt, kyl/frys, skafferi och städskåp. Dessutom finns en frysbox i förrådet/garaget som ingår i köpet. 

Alla bilder

Vardagsrum

Stort, härligt vardagsrum med fint parkettgolv. Här finns plats för både soff- och matsalsgrupp. Utgång till uteplats i soligt söderläge!

Alla bilder

Månadskostnad

Om priset är 3.750.000 kr och vi utgår från att köparen har 15 % i egen insats och att räntan är 2 %, så betyder det en kostnad på 3.719 kr/månad efter ränteavdraget på 30 % (och exklusive amortering). Lägg därtill husets driftskostnad (2.636 kr/mån) och den årliga fastighetsavgiften (8.524 kr/år = 710 kr/mån) så får ni fram er nettoboendekostnad per månad: 7.065 kr. 

Alla bilder

Sovrum 1 & 2

Det första sovrummet är rymligt, ligger på bottenvåningen och har en klädkammare. Sovrum nr 2 har parkettgolv, finns också på bottenvåningen och har tidigare används som matsal. 

Alla bilder

Sovrum 3 & 4

På ovanvåningen finns sovrum 3 och 4, båda är stora och rymmer gott och väl en dubbelsäng. 

Alla bilder

Badrum - Entréplan

Badrum i original med klinkergolv, fönster och tidstypiska färger på badrumsporslinet. Utrustning: Badkar, WC, handfat och bidé. 

Alla bilder

Gästtoalett

På ovanvåningen finns en extra toalett med handfat. 

Alla bilder

Groventré

Separat groventré/tvättstuga med fönster. Utrustning: Tvättmaskin och gaspanna (2009). 

Alla bilder

Trädgård

Lummig trädgård som ramas in med höga häckar. 

Alla bilder

Mäklaren i Burlöv

Kul att ni visar intresse för denna fastighet!

Mitt namn är Ing-Marie Bengtsson och jag har arbetat som fastighetsmäklare i Burlöv sedan 2003, då jag tog min högskoleexamen som fastighetsmäklare. Jag har bott med min familj i Åkarp i 15 år och därför har Burlövs kommun på ett naturligt sätt blivit mitt gebit. Som person är jag driven, målinriktad och social. Ska jag göra något – ska det göras ordentligt – gärna med ett leende på läpparna. År efter år är jag den mäklare som förmedlar flest bostäder och får flest rekommendationer i Burlövs kommun (källa: Hitta mäklare). Jag lovar att göra mitt bästa för att ni ska få korrekt information och att alla ska få samma möjligheter att tänka, bjuda och köpa.

Eftersom jag mestadels ägnar dagarna åt att prata med människor så brukar det vara enklast att nå mig via mejl. Så snart jag får en lucka så hör jag av mig med ett svar, eller ett telefonsamtal. Normalt är fredagar och lördagar lediga dagar för mig, men undantag förekommer.

Har ni frågor så är ni varmt välkomna att skicka dessa via:
i-m.bengtsson@bulowlind.se.

Är ni i behov av hjälp med lånelöfte eller en värdering/samtal kring eget nuvarande boende så står jag gärna till tjänst, och all förhandsrådgivning är självklart gratis.

Mina tidigare uppdragsgivare har betygsatt mitt arbete och skrivit egna kommentarer kring hur de tycker att jag skött mig. Allt finns att läsa på >> www.hittamaklare.se/ingmarie.bengtsson

Alla bilder

Område

Åkarp är lugnt och barnvänligt och ligger endast 9 km från både Malmö och Lund. Det finns dagis samt tre skolor. På bara några minuters promenad kommer man till matbutik, pizzeria, restaurang/pub. Åkarp ligger på utmärkt pendlingsläge med goda kommunikationer med såväl buss som tåg. Det är dessutom bara ca 3 km till både Burlöv Center och Burlövsbadet. Burlöv Center erbjuder allt du behöver inom shopping och på Burlövsbadet finns förutom badet också ett omtyckt gym.

En järnvägstunnel om 400 meter genom Åkarp är i full gång. Du kan läsa mer om arbetet på: http://www.trafikverket.se/flackarp-arlov.

Alla bilder

Instagram

Den som vill vara först med att få reda på kommande bostadsförsäljningar i Åkarp och Arlöv följer lämpligen mitt konto på Instagram som heter: Maklaren_i_Burlov. Nya uppdrag visas alltid där allra först, oftast flera veckor före det syns på öppna internetsidor.

Alla bilder

Försäljningsinformation, fastighet

ALLMÄN INFORMATION: De uppgifter som lämnas i objektsbeskrivning, prospekt samt i annan annonsering är i huvudsak grundade på information lämnad av säljaren. Viss väsentlig information är också inhämtad ifrån Lantmäteriet. Uppgifterna kontrolleras av fastighetsmäklaren endast om omständigheterna ger anledning till det. Köpare/spekulanter uppmanas att kontrollera dessa uppgifter samt annat som är av betydelse för köpet av fastigheten. 

BUDGIVNING
Vid köp av fastighet, tomträtt eller bostadsrätt är varken säljare eller köpare bunden förrän ett skriftligt köpeavtal undertecknats av bägge parter. Innan dess kan säljare och köpare ändra sig utan att motparten kan ställa några krav. Säljaren behöver inte sälja till den som givit högsta budet. Fastighetsmäklaren får ej fatta egna beslut i fråga om försäljningen utan det är hela tiden säljaren som bestämmer. Ansvarig mäklare måste alltid vidarebefordra bud som inkommer innan köpeavtal har undertecknats och säljaren avgör sedan om det nya budet ska antas eller avfärdas. Mer information om budgivning finns att hämta på Fastighetsmäklarinspektionens hemsida, www.fmi.se
 
LÅNELÖFTE
För dig som är intresserad och vill lägga bud på bostaden är det viktigt att ha ett lånelöfte. Fastighetsmäklaren behöver få information om vem som är långivare och på så vis får säljaren reda på att det finns ett seriöst bud med godkänd finansiering.
 
BOENDEKOSTNADSKALKYL
Ansvarig fastighetsmäklare tillhandahåller gärna en individuell boendekostnadskalkyl vid förfrågan. Enligt gällande lag finns det en skyldighet från mäklarens sida att erbjuda den slutlige köparen en individuell boendekostnadskalkyl. Den som inte vill lämna ut information om sin privatekonomi eller redan anser sig ha fullgod inblick hur bostadsköpet påverkar hushållets ekonomi har möjlighet att avstå från en sådan kalkyl.
 
LAGFART & PANTBREV
Lagfartsavgiften (stämpelskatten) är f n 1,5 % av köpeskillingen samt en avgift på f n 875 kr som betalas av köparen. Köparen står även för kostnaden vad gäller uttagande av nya pantbrev, som för närvarande är 2 % av pantbrevsbeloppet samt en avgift på f n 375 kr per pantbrev.
 
UNDERSÖKNINGSPLIKT
Fastighetsmäklaren uppmanar köpare och spekulanter att noggrant undersöka fastighetens skick för att fullgöra sin undersökningsplikt enligt Jordabalken 4:19. Är man som köpare/spekulant osäker på vad detta innebär så uppmanas man härmed att kontakta ansvarig mäklare för frågor kring detta. Undersökningsplikten är förhållandevis långtgående. Till sin hjälp kan man exempelvis anlita en godkänd besiktningsman.  

MÄTINFORMATION
Information om fastighetens areor hämtas i regel från Lantmäteriet eller säljaren. Boarea kan variera beroende på skillnader mellan olika uppmätningsnormer och spekulanter uppmanas därför att kontrollmäta boarean. Information om hur man mäter upp bostaden kan man få genom fastighetsmäklaren eller på http://www.sis.se/matabostad

ÖVRIGT
När du varit i kontakt med Bülow & Lind för visning godkänner du att Bülow & Lind, eller tredje part, kontaktar dig i form av telefonsamtal, sms eller mail på de kontaktuppgifter du lämnat till fastighetsmäklaren vid visningen eller bokningen av visningen.

Alla bilder

Planskiss - Entrévåning

Med reservation för avvikelser

Planskiss - Ovanvåning

Med reservation för avvikelser

Fakta

Utgångspris 3 750 000 kr
Adress Humlevägen 1
Kommun Burlöv
Område Åkarp
Typ Kedjehus
Ägandeform Friköpt - Småhus
Rum 5
Boarea 125 Kvm (Fastighetsregistret)
Biarea 8 Kvm (Fastighetsregistret)
Tomtarea 477 Kvm (Fastighetsregistret)
Byggår 1967
Grundläggning Torpargrund
Stomme Lättbetong
Fasad Puts
Tak Takpannor (nytt tak 2015)
Ventilation Självdrag
Uppvärmning Naturgas (panna 2009)
Vatten/Avlopp Kommunalt vatten året om. Kommunalt avlopp.
Fönster 2- och 3-glasfönster
Driftskostnad 31 634 kr/år varav:
Värme: 19 983 kr
El: 5 436 kr
Vatten/Avlopp: 4 025 kr
Renhållning: 2 190 kr
Beräknat på 1 person(er)
Energiprestanda 129 kWh/kvm/år
Taxeringskod 220
Taxeringsvärde 1 991 000 kr
Summa pantbrev 75 200 kr

Boka en kostnadsfri värdering här!

Budgivning pågår

Högsta bud: 3 850 000 kr

Bud Budgivare Datum Tid
3 850 000 kr Budgivare 3 2021-10-18 16:40
3 800 000 kr Budgivare 2 2021-10-17 19:10
3 750 000 kr Budgivare 1 2021-10-17 15:00