Malmö - Gyllins trädgård - Husie

Lönnebergagatan 101

Visa på karta

Nybyggt - Hörntomt - Ypperligt läge intill Gyllins trädgård -

Under december finns det tillfälle att bli den första som flyttar in i detta sprillans nya radhus på en hörna. Säljarna valde omsorgsfullt läge och betalade extra för att få en hörntomt direkt vid Gyllins trädgårds härliga grönska samt omedelbar närhet till både Junibackens förskola och Toftanässkolan. Här väntar ett modernt och välplanerat boende med öppen planlösning mellan det ljusa vardagsrummet och det fina Marbodalköket, 2 fina helkaklade badrum, 3 sovrum samt allrum som enkelt kan bli ett fjärde sovrum. Uteplats i sydväst som är större än flera andra i området. Här bor man bekvämt i barnvänlig idyll med naturen som granne, bra kommunikationer och nära vardaglig service.

I korthet

Utgångspris 3 495 000 kr
Månadsavg. 5 488 kr
Rum 5
Boarea 122 Kvm
Våning 1+2
Balkong Trädgård med betongplattor på uteplatsen och gräsmatta därefter.
Typ Bostadsrättsradhus
Ägandeform Bostadsrätt - Lägenhet
Byggår 2020
Visa all fakta

Ansvarig mäklare

Andreas Bülow

Direkt:
Mobil: 070-830 13 05

Ansvarig mäklare: Andreas Bülow
Kontakta

Visning

Tveka inte att höra av dig till mäklaren om du är intresserad av en visning. Visa alla

Hall

Välkomnande hall med avhängningsmöjligheter direkt innanför dörren. På golvet vid entrén ligger ljusgrå klinker vilken, längre in i hallen övergår till ljust parkettgolv - Kährs 3-stavig, mattlack, borstad, vit, 15mm. Ljus fås från sidofönster.

Alla bilder

Vardagsrum

Luftigt och trevligt vardagsrum som får rymd genom sin öppenhet mot köket samt härligt ljusinsläpp från fönsterpartierna mot trädgården. Tack vare att det är ett hörnhus så har man även ett extra fönster mot söder vilket ytterligare bidrar till det härliga ljusinsläppet. Från vardagsrummet har man access till uteplatsen och trädgården. Väggarna är vita och samma ljusa parkettgolv som i hallen löper vidare in i rummet. 

Alla bilder

Kök

Ljust och fint kök med vit köksinredning från Marbodal. Vitt matt kakel (10x30 cm) kontrasterar snyggt mot en grå bänkskiva i laminat i vilken det sitter en underlimmad vask. Praktiskt och bra. Dimbara spotlights under köksskåpen som extra tillval skänker behagligt ljus. Köket har en bardel öppen mot vardagsrummet vilket inbjuder till umgänge även under matlagningen. Utrustat med induktionshäll, fläkt (rostfri), inbyggnadsugn, mikrovågsugn, kyl och frys (vita) samt en helintegrerad diskmaskin. Samtliga vitvaror är från Siemens. Matplats vid fönstret med utsikt mot framsidan.

Alla bilder

Badrum - Nedre plan

Helkaklat och fint badrum med vitt matt kakel (20x40 cm) på väggarna och grå klinker (10x10 cm) på golvet. Duschhörna med glasdörrar från INR, wc, vask med kommod, spegel med ledbelysning och handdukstork.

Alla bilder

Grovkök

Grovköket är utrustat med tvättmaskin och torktumlare från Siemens. Dessa döljs snyggt och praktiskt under en arbetsbänk i vit laminat med vitt kakel (10x30 cm) som stänkskydd. Ovanför finns två skåp för förvaring. På golvet ligger grå klinker (10x10 cm).

Alla bilder

Allrum

En snygg trappa (extra tillval) i vitlaserad ek leder upp till den mer privata ovanvåning bestående av allrum, tre sovrum, badrum och klädkammare. Allrummet på 10,5 kvm är ett perfekt rum där barnen kan husera med sina kompisar och exempelvis spela spel, titta på tv eller bara umgås. Vita väggar och ljus ekparkett (Kährs) på golvet. Detta rum kan enkelt göras om till ett fjärde sovrum om behovet finns.

Alla bilder

Badrum - Övre plan

Även detta badrum är helkaklat. Vitt matt kakel på väggarna (20x40 cm) och grå klinker (10x10 cm) på golvet. Wc, vask med kommod spegelskåp med ledbelysning samt handdukstork. Här är förberett för badkar.

Alla bilder

Sovrum 1

Stort och trevligt sovrum på 12,3 kvm med tre vita garderober som löser förvaringen. Vita väggar och ljus ekparkett på golvet.

Alla bilder

Sovrum 2

Även detta sovrum är rymligt och är på 10,2 kvm. Ljus ekparkett på golvet och vita väggar.

Alla bilder

Sovrum 3

Trevligt sovrum på 9,2 kvm med garderob, vita väggar och ljus ekparkett på golvet.

Alla bilder

Klädkammare

På ovanvåningen finns en praktisk klädkammare som löser det mesta av förvaringen. 

Alla bilder

Trädgård

Hörntomt på ypperligt läge intill Gyllin trädgårds härliga grönska och stora naturpark. Stenlagd uteplats och gräsmatta i härligt sydvästläge mot områdets gemensamma gräsyta. Trädgården är en av de större i området. På tomten finns också ett rymligt förråd. Stenlagd och lättskött framsida. Trädgården är upplåten med nyttjanderätt.

Alla bilder

Övrigt

Genomgående ljust parkettgolv - Kährs 3-stavig, mattlack, borstad, vit, 15mm förutom i entré, badrum och grovkök där det ligger grå klinker.

Uppvärmning: Frånluftsvärmepump. Golvvärme på bottenvåningen och radiatorer på ovanvåningen.

Trädgården är upplåten med nyttjanderätt.

 

 

 

Alla bilder

Förening

Brf Äppelrosen i Gyllins har lämnat följande uppgifter om fastigheten. Vi uppmanar den slutlige köparen att själv bekräfta denna information med någon representant för styrelsen.

Brf Äppelrosen i Gyllins är en äkta bostadsrättsförening som består av 20 radhus i Gyllins Trädgård. Husen uppförs av Peab under 2019-2020. Till varje radhus finns en trädgård som är upplåten med nyttjanderätt. Föreningen köpte fastigheten 2020 (äger marken). Bonea sköter den ekonomiska förvaltningen. En överlåtelseavgift om 1 183 kr samt en eventuell pantsättningsavgift om 473 kr/pant debiteras köparen. Beloppen är beräknade på prisbasbeloppet för år 2020.

AVGIFT
I avgiften ingår kallvatten och bostadsrättstillägg. Ett obligatoriskt tillägg om 222 kr/månad tillkommer för TV, telefoni och bredband.

TV & INTERNET
Föreningen är ansluten till TV, bredband och IP-telefoni via Telia Triple Play.

TVÄTT
Tvättmöjligheter finns i varje lägenhet.

PARKERING
I föreningen finns 28 stycken parkeringsplatser som kan hyras till en kostnad om 350 kr/månad. I övrigt råder betalparkering och p-skiva i området.

GEMENSAMT
Föreningen har en grön och lummig innergård med grill-, sitt- och lekplats. Föreningen har även miljörum med sopsortering.

ÖVRIGT
Del i gemensamhetsanläggning tillsammans med Brf Nyponrosen och Brf Solrosen. Gemensamhetsanläggningen hanterar renhållningen, lokalgatorna i området, den gemensamma grönytan samt skötseln av parkeringsplatser inom området. Kostnaden för gemensamhetsanläggningen ingår och är en del av månadsavgiften.

Alla bilder

Område

Här bor man mitt i den härliga naturen, men samtidigt är Gyllins Trädgård mycket välplacerat och lättillgängligt i staden. Stigar och gångvägar genomkorsar det lugna bostadsområdet och naturparken där det även finns en temalekplats som är riktigt skojig. Junibackens förskola ligger intill och är en väldigt bra förskola med fantastisk personal och stora fina lekytor. Även nybyggda Toftanässkolan (F-9) ligger inpå knuten. Lite längre bort finns även Bäckagårdsskolan (F-9). Båda skolorna är mycket populära.

Stadsbusslinjer trafikerar området med busshållplatser på Sallerupsvägen i anslutning till gång- och cykeltunnlar. Via Sallerupsvägen är du i centrala Malmö med bil på mindre än tio minuter. Till Värnhemstorget med all vardaglig service och bussknutpunkt är det bekvämt cykelavstånd. Tvärs över Sallerupsvägen ligger Toftanäs med bland annat Ica-Maxi, Dollarstore, två gym, Öb, frisör och Blomsterlandet. Här byggs just nu även en foodcourt med 4 restauranger. Kvarnby golfklubb med restaurang, Husie Mosse och gröna Bulltofta rekreationsområde ligger även det mycket nära.

Yttre ringvägen ligger inom två minuter från Gyllins Trädgård och sedan ligger vägen öppen vart du än ska.

Alla bilder

Planritning bottenvåning

Med reservation för avvikelser

Planritning ovanvåning

Med reservation för avvikelser

Fakta

Utgångspris 3 495 000 kr
Månadsavg. 5 488 kr
Ingår i avgift Vatten och bostadsrättstillägg. Ett obligatoriskt tillägg om 222 kr/månad tillkommer för tv, telefon och bredband
Adress Lönnebergagatan 101
Kommun Malmö
Område Gyllins trädgård - Husie
Typ Bostadsrättsradhus
Ägandeform Bostadsrätt - Lägenhet
Rum 5
Boarea 122 Kvm (Ritning)
Våning 1+2
Balkong Trädgård med betongplattor på uteplatsen och gräsmatta därefter.
Byggår 2020
Förening Brf Äppelrosen i Gyllins
Pantsatt Ja
Förråd Kallförråd klätt med stående vitmålad träpanel.
Byggnadssätt
Ventilation Frånluft
Uppvärmning Frånluftsvärmepump. Golvvärme på bottenvåningen och radiatorer på ovanvåningen. Man ansvarar själv för pannan.
Fönster 2-glas träfönster med aluminiumbeklädd utsida.
TV/Internet Telia Triple Play
Driftskostnad 16 668 kr/år varav:
Värme: 6 000 kr
El: 6 000 kr
Försäkring: 2 004 kr
Övrigt: 2 664 kr
Driftskostnaderna är schablonmässigt uppskattade. Övrigt avser Telia Triple Play.
Beräknat på 3 person(er)

Boka en kostnadsfri värdering här!

Boka visning

Tveka inte att höra av dig till mäklaren om du är intresserad av en visning.