Svedala - Bara - Bara Backar

Utsiktsgatan 38

Visa på karta

Nyproduktion - Söderläge - Härlig utsikt

Tillfälle att få ett nyckelfärdigt hus genom Movehome/Trivselhus. Enda som tillkommer är pantbrevskostnad och eventuella extra markarbeten. Här bor man på högt och mycket bra läge i barnvänlig idyll med milsvid utsikt! Välkommen att höra av er för mer information.

I korthet

Utgångspris 5 260 000 kr
Rum 6
Tomtarea 694 Kvm
Typ Suterränghus
Ägandeform Friköpt - Tomt
Visa all fakta

Ansvarig mäklare

Andreas Bülow

Direkt:
Mobil: 070-830 13 05

Ansvarig mäklare: Andreas Bülow
Kontakta

Visning

Tveka inte att höra av dig till mäklaren om du är intresserad av en visning. Visa alla

Huset

Huset kommer att ligga på en högt belägen tomt från vilken man blickar mot bland annat grönska, en damm och fria vidder. Området håller på att växa fram och det kommer finnas väldigt många barnfamiljer i hela området. Malmö nås snabbt och smidigt med antingen bil, cykel eller fina busskommunikationer. Man bor intill PGA international golfbana, friluftsbad och man cyklar snabbt till Bokskogen. Bara är en barnvänlig idyll med bra skolor och förskolor. 

Alla bilder

Område

Bara Backar är ett nytt och högt beläget område i Bara med milsvid utsikt. Här pågår just nu byggnation av många spännande hus och det blir ett väldigt attraktivt och modernt område.

Bara Centrum växer I Bara finns ICA Nära, folktandvården, vårdcentral, bibliotek, frisersalonger, friluftsbad, en fotbollsplan, en idrottshall (KUBEN) samt en pizzeria.
Bara har två grundskolor: Spångholmsskolan och Baraskolan. Det finns även förskolor/dagis i Bara.   Med bil tar ni er snabbt via länsväg 108 och Inre Ringvägen och vidare till Malmö . Ni når även enkelt Yttre Ringvägen som tar er vidare till Köpenhamn eller Lund. Bra bussförbindelser med Malmö med regionbussarnas linje 142 och Lund samt Trelleborg med linje 165.  

Fritidsbad finns i Bara samt i Pude sjö nära Hyby kyrka. Traktens kullar och vidder erbjuder fantastiska golfupplevelser på flera golfbanor, bl.a. PGA Sweden National.  I Torups rekreationsområde, mitt i Bokskogen, finns motionsslingor, dusch och bastu, Statarmuseet och skolmuseet, caféer och Torups slott med tillhörande park. Naturen är rik och mångfacetterad, många gånger helt unik. Här finns lummiga gamla skogar, örtrika betesmarker, orkidérika kärr och ett brett spektrum av vattenmiljöer. Allt finns inrymt i ett varierat och spännande kultur- och jordbrukslandskap, där vyer över kullar, skogsdungar och sjöar avlöser varandra.

Alla bilder

Gemensamhetsanläggningar

Gemensamhetsanläggning Svedala Skammarp GA:1. Avser samfällighet för miljöhus som gör att renhållningskostnaderna för hushållen i samfälligheten blir lägre.

Alla bilder

Försäljningsinformation, fastighet

ALLMÄN INFORMATION: De uppgifter som lämnas i objektsbeskrivning, prospekt samt i annan annonsering är i huvudsak grundade på information lämnad av säljaren. Viss väsentlig information är också inhämtad ifrån Lantmäteriet. Uppgifterna kontrolleras av fastighetsmäklaren endast om omständigheterna ger anledning till det. Köpare/spekulanter uppmanas att kontrollera dessa uppgifter samt annat som är av betydelse för köpet av fastigheten. 

BUDGIVNING
Vid köp av fastighet, tomträtt eller bostadsrätt är varken säljare eller köpare bunden förrän ett skriftligt köpeavtal undertecknats av bägge parter. Innan dess kan säljare och köpare ändra sig utan att motparten kan ställa några krav. Säljaren behöver inte sälja till den som givit högsta budet. Fastighetsmäklaren får ej fatta egna beslut i fråga om försäljningen utan det är hela tiden säljaren som bestämmer. Ansvarig mäklare måste alltid vidarebefordra bud som inkommer innan köpeavtal har undertecknats och säljaren avgör sedan om det nya budet ska antas eller avfärdas. Mer information om budgivning finns att hämta på Fastighetsmäklarinspektionens hemsida, www.fmi.se
 
LÅNELÖFTE
För dig som är intresserad och vill lägga bud på bostaden är det viktigt att ha ett lånelöfte. Fastighetsmäklaren behöver få information om vem som är långivare och på så vis får säljaren reda på att det finns ett seriöst bud med godkänd finansiering.
 
BOENDEKOSTNADSKALKYL
Ansvarig fastighetsmäklare tillhandahåller gärna en individuell boendekostnadskalkyl vid förfrågan. Enligt gällande lag finns det en skyldighet från mäklarens sida att erbjuda den slutlige köparen en individuell boendekostnadskalkyl. Den som inte vill lämna ut information om sin privatekonomi eller redan anser sig ha fullgod inblick hur bostadsköpet påverkar hushållets ekonomi har möjlighet att avstå från en sådan kalkyl.
 
LAGFART & PANTBREV
Lagfartsavgiften (stämpelskatten) är f n 1,5 % av köpeskillingen samt en avgift på f n 875 kr som betalas av köparen. Köparen står även för kostnaden vad gäller uttagande av nya pantbrev, som för närvarande är 2 % av pantbrevsbeloppet samt en avgift på f n 375 kr per pantbrev.
 
UNDERSÖKNINGSPLIKT
Fastighetsmäklaren uppmanar köpare och spekulanter att noggrant undersöka fastighetens skick för att fullgöra sin undersökningsplikt enligt Jordabalken 4:19. Är man som köpare/spekulant osäker på vad detta innebär så uppmanas man härmed att kontakta ansvarig mäklare för frågor kring detta. Undersökningsplikten är förhållandevis långtgående. Till sin hjälp kan man exempelvis anlita en godkänd besiktningsman.  

MÄTINFORMATION
Information om fastighetens areor hämtas i regel från Lantmäteriet eller säljaren. Boarea kan variera beroende på skillnader mellan olika uppmätningsnormer och spekulanter uppmanas därför att kontrollmäta boarean. Information om hur man mäter upp bostaden kan man få genom fastighetsmäklaren eller på http://www.sis.se/matabostad
 
BANKKONTAKT
Kontakta gärna vår samarbetspartner Sparbanken Syd för boendekostnadskalkyl och lånerådgivning. Sparbanken Syd på Malmö Arena hjälper dig/er gärna, ring dem på 040-37 40 00.

ÖVRIGT
När du varit i kontakt med Bülow & Lind för visning godkänner du att Bülow & Lind, eller tredje part, kontaktar dig i form av telefonsamtal, sms eller mail på de kontaktuppgifter du lämnat till fastighetsmäklaren vid visningen eller bokningen av visningen.

Alla bilder

Planritning övre plan

Med reservation för avvikelser

planritning nedre plan

Med reservation för avvikelser

Planritning övre plan 3D

Med reservation för avvikelser

Planritning nedre plan 3D

Med reservation för avvikelser

Fakta

Utgångspris 5 260 000 kr
Adress Utsiktsgatan 38
Kommun Svedala
Område Bara - Bara Backar
Typ Suterränghus
Ägandeform Friköpt - Tomt
Rum 6
Tomtarea 694 Kvm (Fastighetsregistret)
Pantsatt Nej
Byggnadssätt
Vatten/Avlopp Kommunalt vatten året om.. Kommunalt avlopp.
Taxeringskod 210
Taxeringsvärde 543 000 kr

Boka en kostnadsfri värdering här!

Boka visning

Tveka inte att höra av dig till mäklaren om du är intresserad av en visning.