Lund - Gunnesbo

Rudeboksvägen 602

Visa på karta

Två balkonger - Renoverat - Nära tågstationen

I populära Gunnesbo bor ni ett stenkast från tåg- och busskommunikationer. Lägenheten har bra läge i föreningen och även till parkeringen. Under 2019 är flera renoveringar gjorda i lägenheten där alla väggar tapetserats om eller målats. Taken är nymålade och även snickerier i alla fönster. Köksluckorna har fräschats upp med ny lack. Lägenheten är genomgående ljus, luftig och har stora rum. Här finns två rymliga balkonger där ni kan njuta av både morgon- och kvällssol. Vardagsrummet har härlig yta till både större soffgrupp och matmöbler. Golvet är nyslipat och lackat under hösten. Egen tvättstuga med nya maskiner och bra förvaring underlättar i vardagen. På Rudeboksvägen bor ni i ett bilfritt område i en välskött förening som är mycket omtyckt av de boende. I området finns det både förskola och skola. Ni har stort utbud av matbutiker vid Mobila och cykelavstånd till shopping på Nova Lund. Gunnesbo har en härlig kombination av närhet till naturen men även stadens bekvämligheter.

I korthet

Utgångspris 2 195 000 kr
Månadsavg. 4 245 kr
Rum 3
Boarea 85.5 Kvm
Våning 2 av 2
Hiss Nej
Balkong 2st balkonger
Typ Bostadsrätt
Ägandeform Bostadsrätt - Lägenhet
Byggår 1987
Visa all fakta

Ansvarig mäklare

Magnus Lind

Direkt:
Mobil: 070-626 73 13

Ansvarig mäklare: Magnus Lind
Kontakta

Visning

Nästa visning hålls:

Imorgon
  • Onsdag 16 oktober 17:00 - 17:45
    • Vänligen ring eller maila för tidsbokning!
Visa alla

Välkommen

Nära till både tågstation och bilparkering kommer ni till lägenhet nummer 602. Lägenheten ligger på andra våningen där ni tar trappan upp och möts av en inbjudande balkong. På golvet ligger det ny trätrall och ni har bra plats till både utemöbler och blomsterkrukor. Balkongen ligger i härligt västerläge där ni kan njuta av kvällssolen. Härifrån har ni utsikt över föreningens innergård och balkongen ligger skyddat under tak.

Alla bilder

Hall

Hallen är rymlig och känns luftig av ljusflödet som strömmar in från både kök och vardagsrum. Väggarna är nytapetserade med ränder och på golvet finns det mönstrad plastmatta. Ni kan hänga av ytterplagg till höger och längre fram finns även en garderob. Från hallen leds ni vidare till badrum, tvättstuga, kök och vardagsrum. Insidan av ytterdörren är nymålad i september.

Alla bilder

Badrum

Till höger i hallen når ni badrummet. Här är väggarna kaklade i vitt och grått samt målade vita. På golvet ligger det ljus plastmatta. Badrummet är utrustat med handdukstork, handfat, spegelskåp, WC och badkar.

Nuvarande ägare har beställt ett nytt badkar med front som kommer att bytas ut.

Alla bilder

Tvättstuga

Tvättstugan ligger bredvid badrummet. Här finns tvättmaskin (Cylinda 2018) och torktumlare (Cylinda 2019). Tvättstugan har praktisk tvättbänk med förvaring och ovanför hänger ett förvaringsskåp. Blandaren är ny från september. Väggarna är målade vita och på golvet ligger det blå plastmatta. I tvättstugan finner ni säkringsskåpet där jordfelsbrytare installerats detta år.

Alla bilder

Kök

Köket är stort och luftigt. Här finns bra utrymme för hela familjen att samlas runt matbordet. Köksinredningen är vit och luckorna har lackerats om under hösten 2019. Inredningen matchas av vit bänkskiva av laminat (ny hösten 2019), bänkskiva av rostfritt stål och vitt kakel mot väggen ovanför.  Utrustningen består av spis med ugn, fläkt, diskmaskin, kyl (2016) och frys (2016). Köket har bra med både skåpsförvaring och arbetsytor. Väggarna är tapetserade ljusa och på golvet ligger det en mönstrad plastmatta. Från köket har ni utgång direkt till balkongen.

Alla bilder

Balkong

Från köket kommer ni ut till balkongen, perfekt läge att kunna sätta sig ute och äta. Här kan ni njuta av morgon- och förmiddagssolen. Utanför balkongen växer ett stort körsbärsträd som blommar vackert med vita blommor under våren. Balkongen ligger skyddat under tak och på golvet har man lagt in ny trätrall.

Alla bilder

Sovrum 1

Lägenhetens ena sovrum har ni tillgång till via köket. Här har ni gott om yta till större säng, garderob och skrivbord. Väggarna är nytapetserade med ett blommigt mönster och på golvet ligger det plastmatta.

Alla bilder

Vardagsrum

Direkt när man kommer in i vardagsrummet lägger man märke till den härliga yta som finns att möblera på flera olika sätt. Ni får in härligt ljusflöde genom de stora fönsterpartierna. Väggarna är tapetserade vita och golvet är nyslipat samt lackerat. Vidare från vardagsrummet kommer ni till det andra sovrummet.

Alla bilder

Sovrum 2

Även detta sovrum känns ljust och rymligt. Väggarna är vitmålade och på golvet ligger det plastmatta. Det finns bra utrymme att möblera med större säng, garderob och skrivbord.

Alla bilder

Förening

Brf Domarringen uppfördes 1987. Totalt 184 bostäder samt en föreningslokal befinner sig på Rudeboksvägen 568 till 936 på Gunnesbo i Lund.

Fördelningen av lägenheter i föreningen är följande:
64 st - 2 rum och kök
60 st - 3 rum och kök
60 st - 4 rum och kök

83 st garageplatser samt 112 st parkeringsplatser
Besöksparkeringar finns vid norra infarten till området.

Parkeringsplatserna tillhör lägenheterna och är obligatorisk, kostnad 50kr/mån. Till garageplatserna har man separat kö. Kostnad tillkommer för hyra av garageplats. Garage och parkering hanteras av Riksbyggen.

Föreningen är ansluten till Com Hem. Internet och digital-tv ingår i avgiften till föreningen. Det ingår bredband 50/10 samt paketet Small för TV.

Föreningen har bostadsrättstillägg till alla lägenheter.

Till varje lägenhet ingår ett varm- och ett kallförråd.

Mer informationer finner ni i årsredovisningen och på föreningens hemsida: www.domarringenlund.se

Alla bilder

Område

Gunnesbo präglas av närhet till naturen med Nöbbelövs Mosse och Gunnesbo 4 H lantgård alldeles intill. I mitten av Gunnesbo ligger en gammal vikingakulle, Räfvs hög, varifrån man kan se ända till Turning Torso i Malmö.

För den som är intresserad av odling går det att hyra odlingslotter från kommunen. Ni kan läsa mer om detta här: https://www.lund.se/uppleva--gora/Parker-lek-natur/koloniomraden-och-odlingslotter/odlingslotter/

Utbildning
Centralt i området finns också Gunnesboskolan. Det finns även flera förskolor i Gunnesbo mer om dem kan man läsa på Lund Kommuns hemsida: https://www.lund.se/utbildning--forskola/

Närservice
På Traktorvägen ligger Stora Coop, City Gross och ICA Kvantum. I Gunnesbo har ni även nära till köpcentret Nova Lund med stort urval av olika butiker och restauranger.

Kommunikation

Bilpendling: Från Lund når du lätt de stora motorvägarna E6:an och E22:an.

Busspendling: Stadsbuss nummer 4 tar dig från Gunnesbo mot centrala Lund.

Tågpendling: Från Gunnesbo station finns mycket goda möjligheter till tågpendling både söderut till Lund-Malmö-Köpenhamn samt norrut till bl a Landskrona och Helsingborg.

Alla bilder

Försäljningsinformation - Bostadsrätt

ALLMÄN INFORMATION
De uppgifter som lämnas i objektsbeskrivning, prospekt samt i annan annonsering är i huvudsak grundade på information lämnad av säljaren. Viss väsentlig information är också inhämtad ifrån berörd förening och/eller dess förvaltare. Uppgifterna kontrolleras av fastighetsmäklaren endast om omständigheterna ger anledning till det. Köpare/spekulanter uppmanas att kontrollera dessa uppgifter samt annat som är av betydelse för köpet av bostadsrätten.

BUDGIVNING
Vid köp av fastighet, tomträtt eller bostadsrätt är varken säljare eller köpare bunden förrän ett skriftligt köpeavtal undertecknats av bägge parter. Innan dess kan säljare och köpare ändra sig utan att motparten kan ställa några krav. Säljaren behöver inte sälja till den som givit högsta budet. Fastighetsmäklaren får ej fatta egna beslut i fråga om försäljningen utan det är hela tiden säljaren som bestämmer. Ansvarig mäklare måste alltid vidarebefordra bud som inkommer innan köpeavtal har undertecknats och säljaren avgör sedan om det nya budet ska antas eller avfärdas. Mer information om budgivning finns att hämta på Fastighetsmäklarinspektionens hemsida, www.fmi.se

LÅNELÖFTE
För dig som är intresserad och vill lägga bud på bostaden är det viktigt att ha ett lånelöfte. Fastighetsmäklaren behöver få information om vem som är långivare och på så vis får säljaren reda på att det finns ett seriöst bud med godkänd finansiering.

BOENDEKOSTNADSKALKYL
Ansvarig fastighetsmäklare tillhandahåller gärna en individuell boendekostnadskalkyl vid förfrågan. Enligt gällande lag finns det en skyldighet från mäklarens sida att erbjuda den slutlige köparen en individuell boendekostnadskalkyl. Den som inte vill lämna ut information om sin privatekonomi eller redan anser sig ha fullgod inblick hur bostadsköpet påverkar hushållets ekonomi har möjlighet att avstå från en sådan kalkyl.

ÖVERLÅTELSE- & PANTSÄTTNINGSAVGIFT
Föreningen eller den ekonomiska förvaltaren tar i normalfallet ut en överlåtelseavgift på högst 2,5 % av prisbasbeloppet, det varierar om den faller på säljaren eller köparen. I regel tas också en pantsättningsavgift om 1 % av prisbasbeloppet per pant, om man pantsätter bostaden.

UNDERSÖKNINGSPLIKT
Fastighetsmäklaren uppmanar köpare och spekulanter att noggrant undersöka fastighetens skick för att fullgöra sin undersökningsplikt enligt Köplagens § 20. Är man som köpare/spekulant osäker på vad detta innebär så uppmanas man härmed att kontakta ansvarig mäklare för frågor kring detta. Undersökningsplikten är förhållandevis långtgående.

MÄTINFORMATION
Information om bostadens boarea hämtas i regel från berörd föreningen, dess förvaltare eller säljaren. Boarea kan variera beroende på skillnader mellan olika uppmätningsnormer och spekulanter uppmanas därför att kontrollmäta boarean. Information om hur man mäter upp bostaden kan man få genom fastighetsmäklaren eller på http://www.sis.se/matabostad.

BANKKONTAKT
Kontakta gärna vår samarbetspartner Handelsbanken Ideon för boendekostnadskalkyl och lånerådgivning. Ring dem på 046-159590.

ÖVRIGT
När du varit i kontakt med Bülow & Lind för visning godkänner du att Bülow & Lind, eller tredje part, kontaktar dig i form av telefonsamtal, sms eller mail på de kontaktuppgifter du lämnat till fastighetsmäklaren vid visningen eller bokningen av visningen. Önskar du inte bli kontaktad så meddelar du bara det så tar vi bort dig ur våra register.

Alla bilder

Planlösning

Med reservation för avvikelser

Fakta

Utgångspris 2 195 000 kr
Månadsavg. 4 245 kr
Ingår i avgift Värme, Vatten, Kabel-TV, Internet, Parkeringsplats
Adress Rudeboksvägen 602
Kommun Lund
Område Gunnesbo
Typ Bostadsrätt
Ägandeform Bostadsrätt - Lägenhet
Rum 3
Boarea 85.5 Kvm (Föreningens information)
Våning 2 av 2
Hiss Nej
Balkong 2st balkonger
Byggår 1987
Förening Riksbyggen Brf Domarringen
Pantsatt Nej
Förråd Kallförråd vid entrén och varmförråd i föreningens källare
Byggnadssätt
TV/Internet Com Hem
Driftskostnad 6 600 kr/år varav:
El: 3 600 kr
Försäkring: 3 000 kr
Driftkostnad är kostnaden för el och försäkring. Detta anpassas individuellt efter val av leverantör och förbrukning.
Beräknat på 1 person(er)
Energiprestanda 144 kWh/kvm/år

Boka en kostnadsfri värdering här!

Boka visning

  • Onsdag 16 oktober 17:00 - 17:45
    • Vänligen ring eller maila för tidsbokning!
    • 17:00 FULLBOKAD