Burlöv - Arlöv

Grönvägen 5 E

Visa på karta

2:a med barkök - Havsutsikt - Hiss från markplan

Högst upp på nionde våningen med havsutsikt från den inglasade balkongen finns denna fräscha, genomgående 2:a om 68,5 kvm. Lägenheten är i fint skick med vitmålade väggar, nya golv, lister, eluttag mm. Här bjuds på hemtrevligt kök med stor matplats och rymligt vardagsrum - med plats för både soff- och matsalsgrupp - med utgång till inglasad balkong i soligt västerläge. Stort sovrum och helkaklat badrum med dusch. Hiss från markplan. Välkommen att boka tid för visning!

I korthet

Utgångspris 1 095 000 kr
Månadsavg. 3 808 kr
Rum 2
Boarea 68.5 Kvm
Våning 9 av 9
Hiss Ja
Balkong Ja, inglasad balkong
Typ Bostadsrätt
Ägandeform Bostadsrätt - Lägenhet
Byggår 1965
Visa all fakta

Ansvarig mäklare

Ing-Marie Bengtsson

Direkt:
Mobil: 070-253 63 73

Ansvarig mäklare: Ing-Marie Bengtsson
Kontakta

Visning

Tveka inte att höra av dig till mäklaren om du är intresserad av en visning. Visa alla

Välkommen

Välkommen till denna ljusa, genomgående lägenhet i fint skick på mycket trivsamma Grönvägen i Arlöv. 

Klicka på "ALLA BILDER" för att se samtliga bilder!

Alla bilder

Hall

Ljus, möblerbar hall med laminatgolv (2019) och garderober. 

Alla bilder

Kök

Hemtrevligt barkök med laminatgolv (2019), bra arbetsytor och gott om köksskåp. Utrustning: Kyl/frys, spis, spisfläkt, diskmaskin, skafferi och städskåp. 

Alla bilder

Matplats

Stor matplats med laminatgolv (2019) för 4-8 personer. Matplatsen ligger intill fönstret som släpper in gott om extra ljus, vilket uppskattas extra mycket så här års. 

Alla bilder

Vardagsrum

Stort vardagsrum med laminatgolv (2019) och utgång till inglasad balkong med en magnifik utsikt! Storleken på vardagsrummet gör det möjligt att möblera med både soff- och matsalsgrupp. 

Alla bilder

Inglasad balkong

En helt underbar, inglasad balkong med utsikt långt över takåsarna och faktiskt..... havsutsikt! Balkongen ligger dessutom i soligt västerläge. Ett extra rum helt enkelt där du kan njuta i från tidiga våren till sena hösten! 

Alla bilder

Sovrum

Stort sovrum med laminatgolv (2019) och garderob med skjutdörrar. 

Alla bilder

Månadskostnad

Om priset är 1.095.000 kr och vi utgår från att köparen har 15 % i egen insats och att räntan är 2 %, så betyder det en kostnad på 1.086 kr/månad efter ränteavdraget på 30 % (och exklusive amortering). Lägg därtill lägenhetens driftskostnad (ca 172 kr/mån) och månadsavgiften (3.808 kr/mån) så får ni fram er nettoboendekostnad per månad: 5.066 kr

Alla bilder

Badrum

Rymligt, helkaklat badrum med duschkabin, wc samt handfat och badrumskåp.

Alla bilder

Utsikt

Utsikt - en bild säger mer än tusen sägs det... Magnifik utsikt, helt enkelt! 

Alla bilder

Område

Arlöv ligger på utmärkt pendlingsläge med goda kommunikationer med såväl buss som tåg och dessutom är det en jättefin cykelbana hela vägen mellan Malmö och Lund. Man promenerar snabbt och lätt till både busshållplatser och tågstationen i Arlöv. Till Sockerbitstorget som är Arlöv centrum är det gångavstånd och här finns jourbutik, bibliotek, restauranger, frisör mm. Gångavstånd är det också till både Burlöv Center och Burlövsbadet. Burlöv Center erbjuder allt du behöver inom shopping och på Burlövsbadet finns förutom badet även ett omtyckt gym. 

Alla bilder

Mäklaren i Burlöv

Kul att ni visar intresse för denna bostad!

Mitt namn är Ing-Marie Bengtsson och jag har arbetat som fastighetsmäklare i Burlöv sedan 2003, då jag tog min högskoleexamen som fastighetsmäklare. Jag har bott med min familj i Åkarp i 15 år och därför har Burlövs kommun på ett naturligt sätt blivit mitt gebit. Som person är jag driven, målinriktad och social. Ska jag göra något – ska det göras ordentligt – gärna med ett leende på läpparna. År efter år är jag den mäklare som förmedlar flest bostäder och får flest rekommendationer i Burlövs kommun (källa: Hitta mäklare). Jag lovar att göra mitt bästa för att ni ska få korrekt information och att alla ska få samma möjligheter att tänka, bjuda och köpa.

Eftersom jag mestadels ägnar dagarna åt att prata med människor så brukar det vara enklast att nå mig via mejl. Så snart jag får en lucka så hör jag av mig med ett svar, eller ett telefonsamtal. Normalt är fredagar och lördagar lediga dagar för mig, men undantag förekommer.

Har ni frågor så är ni varmt välkomna att skicka dessa via: 
i-m.bengtsson@bulowlind.se.

Är ni i behov av hjälp med lånelöfte eller en värdering/samtal kring eget nuvarande boende så står jag gärna till tjänst, och all förhandsrådgivning är självklart gratis.

Mina tidigare uppdragsgivare har betygsatt mitt arbete och skrivit egna kommentarer kring hur de tycker att jag skött mig. Allt finns att läsa på >> www.hittamaklare.se/ingmarie.bengtsson

Alla bilder

Instagram

Den som vill vara först med att få reda på kommande bostadsförsäljningar i Åkarp och Arlöv följer lämpligen mitt konto på Instagram som heter: Maklaren_i_Burlov. Nya uppdrag visas alltid där allra först, oftast flera veckor före det syns på öppna internetsidor.

Alla bilder

Förening

Föreningen består av 467 lägenheter. Husen byggdes mellan 1964-64 och föreningen äger marken. Inom föreningen finns även 97 garageplatser (ca 250 kr/mån) och 370 p-platser (ca 105 kr/mån). Till dessa är det ett separat kösystem som tillämpas.

Tvättstuga finns i källaren.
Förråd tillhörande lägenheten finns.

Internetanslutning 100 M/bit Bredband via Net@once ingår i månadsavgiften.
Kabel-TV via ComHem ingår i avgiften.

Garage- och P-plats finns att hyra, kösystem tillämpas.

Bostadsrättstillägget bekostas gemensamt av föreningen, medan bostadsrättsinnehavaren ansvarar för själva hemförsäkringen.

Föreningen har tecknat gemensamt el-avtal för de boende och debiteras preliminärt varje månad. Avläsning och reglering sker en gång per år.

Föreningen ser över sitt underhåll löpande.
Gjorda renoveringar:

2017 Nya vattenstammar (tappvattenrör)
2015 Relining av avloppsstammar
2010 Nytt tak, gemensam el, bredband och IP-telefoni
2007/2008 Vatten- och avloppsstammarna spolades
2005 trapphus, tvättstugor, garagetak, asfalt och miljöhus byggdes
2003 Nya fönster

Det finns för närvarande inte någon planerad avgiftshöjning.

Ovanstående uppgifter är inhämtade av berörd förening. Spekulanter uppmanas att kontrollera dessa uppgifter med föreningen samt uppgifter gällande lediga p-platser, kommande renovringar och eventuella avgiftshöjningar.

Alla bilder

Försäljningsformation, bostadsrätt

ALLMÄN INFORMATION: De uppgifter som lämnas i objektsbeskrivning, prospekt samt i annan annonsering är i huvudsak grundade på information lämnad av säljaren. Viss väsentlig information är också inhämtad ifrån berörd förening och/eller dess förvaltare. Uppgifterna kontrolleras av fastighetsmäklaren endast om omständigheterna ger anledning till det. Köpare/spekulanter uppmanas att kontrollera dessa uppgifter samt annat som är av betydelse för köpet av bostadsrätten.  

 

BUDGIVNING
Vid köp av bostadsrätt är varken säljare eller köpare bunden förrän ett skriftligt köpeavtal undertecknats av bägge parter. Innan dess kan säljare och köpare ändra sig utan att motparten kan ställa några krav. Säljaren behöver inte sälja till den som givit högsta budet. Fastighetsmäklaren får ej fatta egna beslut i fråga om försäljningen utan det är hela tiden säljaren som bestämmer. Ansvarig mäklare måste alltid vidarebefordra bud som inkommer innan köpeavtal har undertecknats och säljaren avgör sedan om det nya budet ska antas eller avfärdas. Mer information om budgivning finns att hämta på Fastighetsmäklarinspektionens hemsida, www.fmi.se
 
LÅNELÖFTE
För dig som är intresserad och vill lägga bud på bostaden är det viktigt att ha ett lånelöfte. Fastighetsmäklaren behöver få information om vem som är långivare och på så vis får säljaren reda på att det finns ett seriöst bud med godkänd finansiering.
 
BOENDEKOSTNADSKALKYL
Ansvarig fastighetsmäklare tillhandahåller gärna en individuell boendekostnadskalkyl vid förfrågan. Enligt gällande lag finns det en skyldighet från mäklarens sida att erbjuda den slutlige köparen en individuell boendekostnadskalkyl. Den som inte vill lämna ut information om sin privatekonomi eller redan anser sig ha fullgod inblick hur bostadsköpet påverkar hushållets ekonomi har möjlighet att avstå från en sådan kalkyl.
 
ÖVERLÅTELSE- & PANTSÄTTNINGSAVGIFT
Föreningen eller den ekonomiska förvaltaren tar i normalfallet ut en överlåtelseavgift på högst 2,5 % av prisbasbeloppet, det varierar om den faller på säljaren eller köparen. I regel tas också en pantsättningsavgift om 1 % av prisbasbeloppet per pant, om man pantsätter bostaden.
 
UNDERSÖKNINGSPLIKT
Fastighetsmäklaren uppmanar köpare och spekulanter att noggrant undersöka fastighetens skick för att fullgöra sin undersökningsplikt enligt Köplagens § 20. Är man som köpare/spekulant osäker på vad detta innebär så uppmanas man härmed att kontakta ansvarig mäklare för frågor kring detta. Undersökningsplikten är förhållandevis långtgående.

 

MÄTINFORMATION
Information om bostadens boarea hämtas i regel från berörd föreningen, dess förvaltare eller säljaren. Boarea kan variera beroende på skillnader mellan olika uppmätningsnormer och spekulanter uppmanas därför att kontrollmäta boarean. Information om hur man mäter upp bostaden kan man få genom fastighetsmäklaren eller på http://www.sis.se/matabostad
 

ÖVRIGT
När du varit i kontakt med Bülow & Lind för visning godkänner du att Bülow & Lind, eller tredje part, kontaktar dig i form av telefonsamtal, sms eller mail på de kontaktuppgifter du lämnat till fastighetsmäklaren vid visningen eller bokningen av visningen.

Alla bilder

Planskiss Grönvägen 5 E, Arlöv

Med reservation för avvikelser

Fakta

Utgångspris 1 095 000 kr
Månadsavg. 3 808 kr
Ingår i avgift Värme , Vatten , Kabel-TV , Internet
Adress Grönvägen 5 E
Kommun Burlöv
Område Arlöv
Typ Bostadsrätt
Ägandeform Bostadsrätt - Lägenhet
Rum 2
Boarea 68.5 Kvm (Föreningens information)
Våning 9 av 9
Hiss Ja
Balkong Ja, inglasad balkong
Byggår 1965
Förening Riksbyggens Brf Burlövshus 1
Pantsatt Ja
Förråd Vind
Byggnadssätt
Uppvärmning Fjärrvärme
Fönster 3-glas
TV/Internet Kabel-TV samt Bredband (Net at Once, 100 Mbit) ingår i hyran
Driftskostnad 2 064 kr/år varav:
El: 2 064 kr
Beräknat på 3 person(er)
Energiprestanda 119 kWh/kvm/år

Boka en kostnadsfri värdering här!

Boka visning

Tveka inte att höra av dig till mäklaren om du är intresserad av en visning.