Lund - Nilstorp

Kastanjegatan 25 C

Visa på karta

Hiss från markplan - Balkong i väster - Gavelläge

Med hiss direkt i markplan tar ni er upp till andra våningen. Lägenheten har gavelläge med fönster i tre väderstreck vilket gör att den känns ljus och luftig. Fördelat på 110 kvm har ni två sovrum, vardagsrum, matrum, kök, två toaletter, badrum och klädkammare. Balkongen ligger skyddat under tak i härligt västerläge. Här bor ni i en stabil förening och har nära till centrum. På promenadavstånd har ni matbutik, busshållplats, skolor och förskolor. Varmt välkommen på visning!

I korthet

Utgångspris 2 795 000 kr
Månadsavg. 5 954 kr
Rum 4
Boarea 110 Kvm
Våning 2
Hiss Ja
Balkong Balkong i väster
Typ Bostadsrätt
Ägandeform Bostadsrätt - Lägenhet
Byggår 1962
Visa all fakta

Ansvarig mäklare

Magnus Lind

Direkt:
Mobil: 070-626 73 13

Ansvarig mäklare: Magnus Lind
Kontakta

Visning

Tveka inte att höra av dig till mäklaren om du är intresserad av en visning. Visa alla

Hall

I byggnaden kommer ni in i en rymlig trappuppgång och kan smidigt ta hissen direkt från markplan. Väl inne hallen finns det gott om plats till förvaring. Hallen har tapetserade väggar i ljusrosa och vitt och på golvet ligger det parkett. Från hallen har ni dessutom tillgång till klädkammare och platsbyggda garderober.

Alla bilder

Gästtoalett

Direkt till höger i hallen har ni gästtoalett med WC, handfat och spegelskåp. Möjlighet finns att bygga ut toaletten genom att använda garderobsutrymmet från sovrummet för att få plats med dusch. Här finns möjlighet att dela av lägenheten för att hyra ut denna del och är då praktiskt med egen toalett och dusch i uthyrningsdelen.

Alla bilder

Sovrum 1

Stort sovrum med fönster och utsikt ut över föreningens innergård. Det finns två platsbyggda garderober i rummet. Väggarna har rödmålad strukturväv på vägarna och på golvet ligger det plastmatta.

Alla bilder

Sovrum 2

För den som är i behov av ett extra sovrum finns är möjligheten att dela av rummet till två. Väggarna är tapetserade ljusa och på golvet ligger det plastmatta. Även från detta sovrum har ni utsikt över innergården.

Alla bilder

Vardagsrum

När ni passerat hallen och sovrummen kommer ni till vardagsrum med generös och härlig yta. Rummet är placerat i byggnadens hörn och får in ljusinsläpp från två väderstreck. Vardagsrummet har nyslipade parkettgolv och väggarna är tapetserade ljusa. Härifrån kommer ni även ut till balkongen.

Alla bilder

Balkong

Balkongen har härligt västerläge och utsikt över föreningens grönskade innergård. Plats finns till möblemang och är skyddat under tak.

Alla bilder

Matplats

I anslutning till vardagsrum och kök finner ni ett matrum. Här har ni härlig yta att använda till matplats alternativt ett extra sovrum. Parketten är nyslipad och väggarna är tapetserade i blått.

Alla bilder

Kök

Välplanerat kök med både bra förvaringsutrymme och arbetsytor. Inredningen är i original och har ljust målade luckor. Bänkskivan är av rostfritt stål och laminat. Utrustningen består av kyl/frys, fläkt samt spis med ugn. I köket har ni detaljer som skärbräda i inredningen och kryddlådor. Väggarna är tapetserade ljusa med mönster och på golvet ligger det plastmatta.

Alla bilder

Badrum

Från hallen har ni tillgång till badrum utrustat med handfat, badkar, spegelskåp och förvaringsskåp. Väggarna är kaklade och målade i vitt och på golvet ligger det en plastmatta i grön nyans.

Alla bilder

Toalett

Bredvid badrummet har ni toalett med WC, handfat och förvaringsskåp. Väggen mellan rummen går att ta ner för att göra ett stort badrum om så önskas. Här är väggarna målade röda och tapetserade randigt och på golvet ligger det plastmatta.

Alla bilder

Förening

Brf Vagnmakaren i Lund finns i den attraktiva stadsdelen Nilstorp i södra Lund.

Huset är byggt 1962 och innehåller 42 lägenheter i sex vångingsplan ovanför entréplanet. Huset har tre entréer med hissar ända ner rtill markplanet. I markplanet finns bl.a. tvättstuga och lägenhetsföråd. Till huset hör en stor grönskade trädgård.

Föreningen har 66 parkeringsplatser och hyr även ut till utomstående för 325 kr/mån i mån av tillgång. Medlemmar betalar 200 kr/mån.

Fasaden har renoverats 2017 och taket tilläggsisolerats.

Det finns fiber-bredband i alla lägenheter och de flesta lägenhetsdörrarna har bytts till säkerhetsdörrar. Styrelsen satsar på ett tryggt och trivsamt boende. För en ökad säkerhet har fastigheten ett elektroniskt passagesystem där alla gemensamma dörrar öppnas med s.k. "tagg" (beröringsfri bricka). För att underlätta passage t.ex. till tvättstugan och in och ut ur huset finns dörrar med dörrautomatik.

Bor man hos Brf. Vagnmakaren i Lund har man nära till allt. Från huset finns utmärkta kommunikationer, busslinje 5 stannar strax utanför huset och den går till centrum, Lunds C och Nova köpcentrum. Mårtenstorget når man till fots på 10-15 minuter. Snett över gatan ligger ICA-butiken Satelliten som har postservice. Tvärs över gatan finns Vegaskolan med klasser från F-3. Tre förskolor, Blomman, Äpplet och Arken ligger nästgårds.

Mer information hittar ni i föreningens årsredovisning och på deras hemsida: http://vagnmakaren.bostadsratterna.se/

Alla bilder

Nilstorp

 

Nilstorp är en del av stadsdelen Nilstorp-Järnåkra i södra Lund. Området består till största del av villabebyggelse men även ett par bostadsrättsföreningar.

År 1785 fanns det sex bondgårdar och sju gathus i orådet Lilla Råby. Bonden Nils Larsson ägde en av dessa gårdar och efter att ha förvärvat ytterligare en gård skiftades hans ägor 1799 på egen begäran. Hans mark blev istället samlad i ett stycke sydväst om Råbyvägen. Gården flyttades dit 1803 och området fick namnet Nilstorp efter sin ägare.

Området är populärt då det är mycket nära till Lunds stadskärna men är samtidigt ett lugnt och grönt. Från Nilstorp har ni gångavstånd till centrum, men finns även bra busskommunikationer och är nära motorvägspåfart till E22.

Skolor i området är Vegalyckan för åk F-3 och Järnåkraskolan åk 4–9. Det finns även flera förskolor i området.

Borta vid rondellen på Råbyvägen har ni Ica Satelliten och har långa öppettider.

Alla bilder

Planlösning

Med reservation för avvikelser

Alternativ planlösning

Med reservation för avvikelser

Fakta

Utgångspris 2 795 000 kr
Månadsavg. 5 954 kr
Ingår i avgift Värme, Vatten, Kabel-TV, Internet
Adress Kastanjegatan 25 C
Kommun Lund
Område Nilstorp
Typ Bostadsrätt
Ägandeform Bostadsrätt - Lägenhet
Rum 4
Boarea 110 Kvm (Föreningens information)
Lägenheten är registrerad som 5 rok i föreningens register, men har idag 4 rok.
Våning 2
Hiss Ja
Balkong Balkong i väster
Byggår 1962
Förening Brf Vagnmakaren i Lund
Pantsatt Nej
Förråd Förråd i markplan
Byggnadssätt
Ventilation Frånluft
Uppvärmning Fjärrvärme
TV/Internet TV: Com Hem / Internet: Telia fiber
Driftskostnad 7 440 kr/år varav:
El: 5 040 kr
Försäkring: 2 400 kr
Driftkostnad är kostnaden för el och försäkring. Detta anpassas individuellt efter val av leverantör och förbrukning.
Energiprestanda 116 kWh/kvm/år

Boka en kostnadsfri värdering här!

Boka visning

Tveka inte att höra av dig till mäklaren om du är intresserad av en visning.