Burlöv - Arlöv - Kronetorp

Kronetorps allé 31c

Visa på karta

Modernt boende från 2017 - Helglasad balkong med fritt läge - Öppen planlösning

Mycket fin lägenhet från 2017 med öppen planlösning mellan det fina köket och det trivsamma vardagsrummet med stort fönsterparti. Sovrum med gott om förvaring och stort fönsterparti. Stort och smakfullt badrum. Helglasad balkong där man gärna kopplar av och njuter av den fria utsikten. 2:a våningen med hiss från markplan. Här bor man idylliskt med kort promenadavstånd till Burlöv center, simhall, gym och pågatågsstation. Välkommen på visning!

I korthet

Utgångspris 1 295 000 kr
Månadsavg. 3 440 kr
Rum 2
Boarea 59 Kvm
Typ Bostadsrätt
Ägandeform Bostadsrätt - Lägenhet
Byggår 2017
Visa all fakta

Ansvarig mäklare

Andreas Bülow

Direkt:
Mobil: 070-830 13 05

Ansvarig mäklare: Andreas Bülow
Kontakta

Visning

Nästa visning hålls:

Idag!
Visa alla

Välkommen

Välkommen på visning till denna fina lägenhet från 2017 med idylliskt läge.

Alla bilder

Kök

Stilrent och snyggt kök med inredning i klassiskt vitt som kontrasterar fint mot den fräcka kakeln. Spotlights i inredningen som är stämningsfull på kvällen. Bra med skåp och fina arbetsytor. Induktionshäll, ugn, mikrovågsugn, diskmaskin och kyl/frys - alla maskiner är rostfria och givetvis från 2017. Väggar i vitt och parkettgolv som flyter vidare i lägenheten. Inbjudande och generöst tilltagen matplats som ligger luftigt mot vardagsrummet - Här umgås man gärna och dessutom får man härligt ljusinsläpp från det stora fönsterpartiet intill.

Alla bilder

Vardagsrum

Ljust och mycket trivsamt vardagsrum med stort fönsterparti samt utgång till balkongen. Väggar i vitt och parkettgolv. Öppenheten mot köket ger skön rymd.

Alla bilder

Balkong

Helglasad balkong som gör att man bara trivs ännu mer och njuter av en fri utsikt. Här kopplar man gärna av.

Alla bilder

Badrum

Stort och smakfullt badrum med helkaklade väggar och klinker på golvet med behaglig golvvärme. Dusch med glasdörrar, vägghängd wc och handdukstork. Arbetsbänk med vask och kombinerad tvättmaskin/torktumlare under. Här finns även skåp.

Alla bilder

Sovrum

Trevligt sovrum med stort fönsterparti där man vaknar med en fri utsikt. Väggar i vitt, parkettgolv och gott om förvaring bakom garderoberna med skjutdörrar.

Alla bilder

Hall

Välkomnande hall med plats för avhängning samt extra garderober för förvaring. Enhetligt parkettgolv och väggar i vitt.

Alla bilder

Förening

Brf Allén 1 har lämnat följande uppgifter om fastigheten. Vi uppmanar den slutlige köparen att själv bekräfta denna information med någon representant för styrelsen.

Bostadsrättsföreningen Allén 1 bildades år 2015 och är belägen i Arlöv. Föreningen är en äkta förening och består av 32 lägenheter som uppfördes 2017. Fastigheten är friköpt. Delagott Förvaltning sköter den ekonomiska förvaltningen som tar ut en överlåtelseavgift på 1163, vilken betalas av köparen. Även en pantsättningsavgift om 465 kr/pant tas ut.

AVGIFT
Det finns inga planerade avgiftshöjningar i dagsläget.

RENOVERING & UNDERHÅLL
Eftersom föreningen är så pass ny finns det inga utföprda eller planerade renoveringar.

TV & INTERNET
Köparen tecknar eget abonnemang angående kabel-tv och internet med Telia. Fiber via Telia, hastighet 700/700, kostar ca 369 kronor/månad. Basutgift för TV är 49 kronor/månad.

PARKERING
Föreningen erbjuder parkeringsplatser för en avgift på 425 kronor/månad. Dessutom kommer det inom snar framtid finnas möjlighet till garageplatser för en kosntad på 790 kronor/månad.

GEMENSAMT
I källaren finns gemensamma cykel- och barnvagnsförråd. Där finns även förråd.

Alla bilder

Område

Kronetorp Park ligger intill en trivsam gårds- och parkmiljö. Här bor du i ett nybyggt område med lite lantligt läge men har ändå alla bekvämligheter inom behörigt avstånd. 

Arlöv ligger på utmärkt pendlingsläge med goda kommunikationer med såväl buss som tåg och dessutom är det en jättefin cykelbana till Malmö och Lund. Man promenerar snabbt och lätt till både busshållplatser och tågstationen i Arlöv. Till Sockerbitstorget som är Arlöv centrum är det cykelavstånd och här finns jourbutik, bibliotek, restauranger, frisör mm. Till Burlöv Center och Burlövsbadet är det kort gångavstånd. Burlöv Center erbjuder allt du behöver inom shopping och flera restauranger och på Burlövsbadet finns förutom badet även ett omtyckt gym.

Alla bilder

Planlösning

Med reservation för avvikelser

Fakta

Utgångspris 1 295 000 kr
Månadsavg. 3 440 kr
Ingår i avgift Värme, Vatten. en fast avgift på 150 kr tillkommer för el. Individuell mätning av varmvatten och el.
Adress Kronetorps allé 31c
Kommun Burlöv
Område Arlöv - Kronetorp
Typ Bostadsrätt
Ägandeform Bostadsrätt - Lägenhet
Rum 2
Boarea 59 Kvm (Föreningens information)
Byggår 2017
Förening Brf Allén 1
Pantsatt Nej
Byggnadssätt
Driftskostnad 9 540 kr/år varav:
Värme: 1 440 kr
El: 6 300 kr
Försäkring: 1 800 kr
Beräknat på 1 person(er)

Boka en kostnadsfri värdering här!