Lund - Råbylund

Agronomvägen 2

Visa på karta

Generös balkong - Förstaparkett vid Råbysjön - Nyproducerad

I slutet av november har ni möjlighet att bo på förstaparkett vid Råbysjön. Den stora sjön på 2,5 hektar tillsammans med grönskan utgör utsikten från balkongen i härligt söderläge. Balkongen har en härlig yta på ca 15 kvm. Lägenheten ligger belägen på tredje våningen och har fönster i tre väderstreck. Planlösningen är flexibel och har ursprungligen tre sovrum. Här har man gjort tillvalet att plocka ner en vägg för att skapa större sällskapsytor. Ni har modernt kök i vinkel med rymlig matplats vid två fönster. Badrummet är helkaklat och har bekvämligheten av egen tvättmaskin och torktumlare. Det finns en extra toalett som även har egen dusch. Ett bekvämt boende för hela familjen att samlas och trivas i! Välkommen att kontakta oss för mer information.

I korthet

Utgångspris 3 795 000 kr
Månadsavg. 4 489 kr
Rum 3
Boarea 91 Kvm
Våning 3
Hiss Ja
Balkong Balkong
Typ Bostadsrätt
Ägandeform Bostadsrätt - Lägenhet
Byggår 2018-2020
Visa all fakta

Ansvarig mäklare

Magnus Lind

Direkt:
Mobil: 070-626 73 13

Ansvarig mäklare: Magnus Lind
Kontakta

Visning

Tveka inte att höra av dig till mäklaren om du är intresserad av en visning. Visa alla

Välkommen

Här har ni en härlig lägenhet med flexibel planlösning på 91 kvm. Ni har fönster i tre väderstreck och generös balkong på ca 15 kvm i söder med utsikt över sjön och slätten. Hallen har bra förvaringsmöjligheter. Köket ligger trevligt i vinkel och har även matplats med två fönster och utgång till balkongen. I köket, som har vita skåpsluckor och vitt kakel finns en ekmönstrad bänkskiva av laminat. Säljarna har valt att välja bort ett sovrum för större sällskapsytor, men finns möjlighet att skapa ett tredje sovrum. Badrummet är helkaklat och har bekvämligheten med egen tvättmaskin och torktumlare. Badrummet är utrustat med badkar och det finns även ett extra toalettutrymme utrustat med dusch.

I lägenheten är väggarna genomgående vita och ligger ekparkett i alla rum förutom toalett och badrum som har klinker.

Säljarna har gjort flertalet tillval i lägenheten: bänkskiva av eklaminat, två dimmers, skjutdörrsgarderob med spegeldörrar i hallen och sovrum 1, badrumsskåp i badrummet samt skärbräda och vinhylla i köket.

Hiss finns från garageplan.

Alla bilder

Förening

Brf Sjösidan byggs och projekteras av JM och bestå av 92 lägenheter när allt är klart. Byggnationen påbörjades 2018 och är planerad att bli klart 2020. Brf Sjösidan kommer att bestå av fyra femvåningshus placerade på norra delen av Råby sjöpark.

Mellan husen anläggs parkliknande och grön gårdsmark. Bilar kommer få plats att parkera i garaget och endast besökare och cyklister kommer att ha parkeringsplats ovan jord. I anslutning till bostäderna kommer det finnas miljöhus där du kan sortera returavfall.

Den öppna kvartersstrukturen ger också fina utblickar i alla väderstreck från husens fyra första plan. Högst upp i husen blir en indragen femte våning där bostäderna får milsvid utsikt. Här kommer det inte att bli någon störande bebyggelse som skymmer sikten.

I månadsavgiften inkluderas värme, kallvatten och allmän renhållning/skötsel i föreningen. Utöver tillkommer årsavgift för varmvatten. Årsavgift för varmvatten debiteras efter individuellt uppmätt förbrukning.

Lägenheterna har individuell mätning och debitering av varmvatten. Schablonberäknad kostnad är 1869 kr/år (156 kr/mån).

Årsavgift för Telia triple-play (bredband, kabel-TV, telefoni - fast del) tillkommer också med 2640 kr/år (220 kr/mån).

Föreningen kommer tillhandahålla 63 st garageplatser. Kostnad 700 kr/mån.

Föreningen kommer även ha 4 st p-platser ovan mark. Kostnad 300 kr/mån.

Alla bilder

Område

I Södra Råbylund bor ni i ett expansivt område med en blandning av villor, radhus och lägenheter. Ni bor i ett område med mycket grönska och inbjudande utemiljöer för både barn och vuxna. Råbysjön är kommunens största dagvattenmagasin på ca 2,5 hektar. I området kan ni promenera, träna på utegym, spela utomhusspel, sitta vid sjön eller bara njuta av naturen. Det kommer även finnas ett café i närheten av sjön. I Södra Råbylund finns det förskola och grundskola och finns även planer på att utöka detta. Tillsammans med huvudgatan så bildar de nya gatorna en rutnätsstruktur med gång- och cykelvägar och går längs med gatorna mot bostadskvarteren i riktning mot parken och Råbysjön. Utmed huvudgatan med ett centralt läge finns ett torg med busshållplats.

Alla bilder

Försäljningsinformation - Bostadsrätt

ALLMÄN INFORMATION
De uppgifter som lämnas i objektsbeskrivning, prospekt samt i annan annonsering är i huvudsak grundade på information lämnad av säljaren. Viss väsentlig information är också inhämtad ifrån berörd förening och/eller dess förvaltare. Uppgifterna kontrolleras av fastighetsmäklaren endast om omständigheterna ger anledning till det. Köpare/spekulanter uppmanas att kontrollera dessa uppgifter samt annat som är av betydelse för köpet av bostadsrätten.

BUDGIVNING
Vid köp av fastighet, tomträtt eller bostadsrätt är varken säljare eller köpare bunden förrän ett skriftligt köpeavtal undertecknats av bägge parter. Innan dess kan säljare och köpare ändra sig utan att motparten kan ställa några krav. Säljaren behöver inte sälja till den som givit högsta budet. Fastighetsmäklaren får ej fatta egna beslut i fråga om försäljningen utan det är hela tiden säljaren som bestämmer. Ansvarig mäklare måste alltid vidarebefordra bud som inkommer innan köpeavtal har undertecknats och säljaren avgör sedan om det nya budet ska antas eller avfärdas. Mer information om budgivning finns att hämta på Fastighetsmäklarinspektionens hemsida, www.fmi.se

LÅNELÖFTE
För dig som är intresserad och vill lägga bud på bostaden är det viktigt att ha ett lånelöfte. Fastighetsmäklaren behöver få information om vem som är långivare och på så vis får säljaren reda på att det finns ett seriöst bud med godkänd finansiering.

BOENDEKOSTNADSKALKYL
Ansvarig fastighetsmäklare tillhandahåller gärna en individuell boendekostnadskalkyl vid förfrågan. Enligt gällande lag finns det en skyldighet från mäklarens sida att erbjuda den slutlige köparen en individuell boendekostnadskalkyl. Den som inte vill lämna ut information om sin privatekonomi eller redan anser sig ha fullgod inblick hur bostadsköpet påverkar hushållets ekonomi har möjlighet att avstå från en sådan kalkyl.

ÖVERLÅTELSE- & PANTSÄTTNINGSAVGIFT
Föreningen eller den ekonomiska förvaltaren tar i normalfallet ut en överlåtelseavgift på högst 2,5 % av prisbasbeloppet, det varierar om den faller på säljaren eller köparen. I regel tas också en pantsättningsavgift om 1 % av prisbasbeloppet per pant, om man pantsätter bostaden.

UNDERSÖKNINGSPLIKT
Fastighetsmäklaren uppmanar köpare och spekulanter att noggrant undersöka fastighetens skick för att fullgöra sin undersökningsplikt enligt Köplagens § 20. Är man som köpare/spekulant osäker på vad detta innebär så uppmanas man härmed att kontakta ansvarig mäklare för frågor kring detta. Undersökningsplikten är förhållandevis långtgående.

MÄTINFORMATION
Information om bostadens boarea hämtas i regel från berörd föreningen, dess förvaltare eller säljaren. Boarea kan variera beroende på skillnader mellan olika uppmätningsnormer och spekulanter uppmanas därför att kontrollmäta boarean. Information om hur man mäter upp bostaden kan man få genom fastighetsmäklaren eller på http://www.sis.se/matabostad.

BANKKONTAKT
Kontakta gärna vår samarbetspartner Handelsbanken Ideon för boendekostnadskalkyl och lånerådgivning. Ring dem på 046-159590.

ÖVRIGT
När du varit i kontakt med Bülow & Lind för visning godkänner du att Bülow & Lind, eller tredje part, kontaktar dig i form av telefonsamtal, sms eller mail på de kontaktuppgifter du lämnat till fastighetsmäklaren vid visningen eller bokningen av visningen. Önskar du inte bli kontaktad så meddelar du bara det så tar vi bort dig ur våra register.

Alla bilder

Planlösning

Med reservation för avvikelser

Planlösning - alternativ

Med reservation för avvikelser

Fakta

Utgångspris 3 795 000 kr
Månadsavg. 4 489 kr
Ingår i avgift Värme, Kallvatten, Allmän renhållning/skötsel i föreningen
Adress Agronomvägen 2
Kommun Lund
Område Råbylund
Typ Bostadsrätt
Ägandeform Bostadsrätt - Lägenhet
Rum 3
Boarea 91 Kvm (Säljarens information)
Våning 3
Hiss Ja
Balkong Balkong
Byggår 2018-2020
Förening Brf Sjösidan
Pantsatt Ja
Förråd 1 st förråd i källaren
Byggnadssätt
Ventilation Frånluftsventilation med värmeåtervinning. Tilluft via uteluftventiler bakom radiatorer
Uppvärmning Fjärrvärme, vattenburet system med radiatorer
Fönster 3-glasfönster i trä med aluminiumbeklädd utsida
TV/Internet Telia triple-play (bredband, kabel-TV, telefoni - fast del)

Boka en kostnadsfri värdering här!

Dokument

  • Inga dokument tillgängliga

Boka visning

Tveka inte att höra av dig till mäklaren om du är intresserad av en visning.