Lund - Väster

Grisslevägen 11

Visa på karta

Hiss från markplan - Balkong i söder - Öppna ytor

Med hiss direkt från markplan tar ni er högst upp i huset där ni också når denna lägenhet på 95 kvadratmeter. Huset byggdes 2010 har flera av nyproduktionens bekvämligheter. Ni kommer in i en öppen hall där ljuset strömmar in från glaspartierna ut mot balkongen. Lägenheten har stora öppna ytor och inbjuder till sällskap. Vardagsrummet är lättmöblerat och ligger intill köket. Balkongen ligger i solsäkert söderläge där ni enkelt får plats med större utemöblemang. Lägenheten har två bra sovrum, klädkammare samt badrum och gästtoalett. I badrummet finns även bekvämligheten av egen tvättmaskin och torktumlare. För den som har bil så tar ni smidigt hissen ner till källaren och kommer vidare till garaget. Här bor ni i ett lugnt område, har nära till Lunds centrum och citylivets utbud. I närområdet finns det trevliga promenadstråk, skola, förskolor, vårdcentral samt matbutik. Kollektivtrafik går med täta avgångar och ni har ca 15 min till Lunds tågstation. Varmt välkommen på visning!

I korthet

Utgångspris 3 650 000 kr
Månadsavg. 4 384 kr
Rum 3
Boarea 95 Kvm
Våning 3 av 3
Hiss Ja
Balkong Balkong i söder
Typ Bostadsrätt
Ägandeform Bostadsrätt - Lägenhet
Byggår 2010
Visa all fakta

Ansvarig mäklare

Magnus Lind

Direkt:
Mobil: 070-626 73 13

Ansvarig mäklare: Magnus Lind
Kontakta

Visning

Tveka inte att höra av dig till mäklaren om du är intresserad av en visning. Visa alla

Hall

Bekvämt med i hiss i markplan tar ni er upp på högsta våningen i huset. När ni kommer in i lägenhetens hall slås man av det underbara ljusinsläpp som flödar fritt. Ni har bra väggytor till klädhängare och till skoförvaring. Väggarna är vitmålade och på golvet ligger det vacker parkett som även är genomgående i resten av lägenheten. Hallen sträcker sig runt hörnet till vänster och leder er vidare till alla rum i lägenheten och även en rymlig klädkammare.

Alla bilder

Kök

Köket ligger i härlig öppen planlösning mot vardagsrummet. Ljus inredning bryts av mot det mörkgrå kaklet på väggen och svart bänkskiva av laminat. Ni har både bra arbetsytor och skåpsförvaring. Tack vare de öppna väggytorna känns köket ljust och luftig. Detta skapar även härlig plats för umgänge då ni har bra plats till matmöbler intill köksdelen. Utrustningen består av kyl och frys i fullhöjd, diskmaskin, inbyggnadsmikro, spishäll, ugn och fläkt.

Alla bilder

Balkong

I underbart söderläge har ni det perfekta stället att njuta utomhus av. Skulle solen bli för stark finns det valmöjligheten att rulla ut markisen. Tack vare läget högt upp i huset har ni härlig utsikt över trädtopparna och hustaken. På balkongen har ni möjlighet att ställa fram till exempel loungemöbler eller matgrupp till större sällskap.

Alla bilder

Vardagsrum

Här har ni härlig yta att disponera! Det finns bra utrymme till större soffgrupp och TV-möbler. Här är väggarna tapetserade med ett ljust mönster och på golvet har ni vacker parkett. Stora fönsterpartier och glasdörr ut mot balkongen ger rummet underbart ljusflöde.

Alla bilder

Badrum

Badrummet är helkaklat med ljusa och behagliga färgval. Väggarna är kaklade i ljus ton och på golvet ligger det sandfärgat klinker. Badrummet är utrustat med WC, kommod, spegelskåp, handdukstork (el) och dusch med vikbara glasdörrar. Ni har även egen tvättmaskin och torktumlare vilket underlättar i vardagen. Om man viker in duschdörrarna så finns det även gott om golvyta att ställa fram torkställ. Här finns praktiskt arbetsbänk och även två skåp.

Alla bilder

Kontor

Lägenheten har två bra sovrum varav det ena idag används som kontor. Det finns gott om plats att möblera både med säng och förvaringsmöbler. I rummet har ni även tre inbyggda garderober. Här är väggarna målade ljusa och på golvet ligger det parkett.

Alla bilder

Sovrum

Det andra sovrummet ligger intill och har bra yta till dubbelsäng och garderob. Rummets väggar är ljusmålade och på golvet ligger det parkett. Från sovrumsfönstret har ni utsikt över föreningens gårdsområde.

Alla bilder

Klädkammare

Från hallen, intill sovrummen, har ni en rymlig klädkammare. Längs med två väggar har ni klädstång och hyllor som rymmer mycket förvaring. I klädkammaren är väggarna målade vita och på golvet ligger det parkett.

Alla bilder

Toalett

Från hallen har ni tillgång till toaletten, perfekt till när man har gäster. Här finns WC, handfat och ett spegelskåp. På golvet ligger det mörkgrå klinker, en vägg är klädd med vitt kakel och resterande väggarna är målade vita.

Alla bilder

Förening

Brf Vinkelhaken har tre flerbostadshus med totalt 63 bostadsrättslägenheter samt en lokal som hyrs ut till förskoleverksamhet. Inflyttning skedde våren-sommaren 2010 och fastigheterna är byggda om tre etapper av JM’s projekt ”Lund Väster”.

Lägenhetsfördelning:

11 st 2 rok

29 st 3 rok

20 st 4 rok

3 st 5 rok

Den tekniska förvaltningen av sköts av Bredablick och den ekonomiska förvaltningen sköts av BoNea.

Månadsavgiften höjdes med 2% vid årsskiftet 2019.

Parkering

I föreningen finns det totalt 70 garageplatser under jord och 16 ovan jord. Parkeringen bevakas av Q-Park både ovan och under jord. Garageplatser finns att hyra för 650 kr per månad. I garaget finns fyra platser till elbilar där de kan laddas. Kostnaden för el faktureras efter förbrukningen.

Med hiss ner till källaren går ni via en kort passage för att komma till garaget. Smidigt när man ska bära tunga saker från bilen till lägenheten.

Gästparkering
Det finns möjlighet att parkera i garaget som gäst. Gästparkering kostar 50 kr per dygn och ska begäras en vecka i förväg. Önskemål om gästparkering skickas till styrelsens e-postadress.

Bredband och TV

Bredband, TV och telefoni levereras av Telia, via fiber/Telia Triple Play. Kostnaden för detta betalas varje månad som ett obligatoriskt tillägg.

Avgifter för varmvatten och el
Kostnaden för varmvatten ingår inte i avgiften. Varmvatten debiteras fyra gånger om året i förhållande till förbrukning och skickas ut i samband med månadsavgiften. El faktureras separat och betalas direkt till Kraftringen.

Planerat underhåll 2020

Spoling av ledningar: spolning av ledningar dränvattensystem och spillvattensystem.

Gemensamma ytor

Föreningen har en gemensam innergård med utemöbler och även en boulebana att nyttja av medlemmarna. I anslutning till innegården finns det även ett stort cykelförråd som är låst och sophanteringsrum.

Mer information hittar ni i årsredovisningen eller på föreningens informativa hemsida: http://www.vinkelhaken.se/

Alla bilder

Försäljningsinformation - Bostadsrätt

ALLMÄN INFORMATION
De uppgifter som lämnas i objektsbeskrivning, prospekt samt i annan annonsering är i huvudsak grundade på information lämnad av säljaren. Viss väsentlig information är också inhämtad ifrån berörd förening och/eller dess förvaltare. Uppgifterna kontrolleras av fastighetsmäklaren endast om omständigheterna ger anledning till det. Köpare/spekulanter uppmanas att kontrollera dessa uppgifter samt annat som är av betydelse för köpet av bostadsrätten.

BUDGIVNING
Vid köp av fastighet, tomträtt eller bostadsrätt är varken säljare eller köpare bunden förrän ett skriftligt köpeavtal undertecknats av bägge parter. Innan dess kan säljare och köpare ändra sig utan att motparten kan ställa några krav. Säljaren behöver inte sälja till den som givit högsta budet. Fastighetsmäklaren får ej fatta egna beslut i fråga om försäljningen utan det är hela tiden säljaren som bestämmer. Ansvarig mäklare måste alltid vidarebefordra bud som inkommer innan köpeavtal har undertecknats och säljaren avgör sedan om det nya budet ska antas eller avfärdas. Mer information om budgivning finns att hämta på Fastighetsmäklarinspektionens hemsida, www.fmi.se

LÅNELÖFTE
För dig som är intresserad och vill lägga bud på bostaden är det viktigt att ha ett lånelöfte. Fastighetsmäklaren behöver få information om vem som är långivare och på så vis får säljaren reda på att det finns ett seriöst bud med godkänd finansiering.

BOENDEKOSTNADSKALKYL
Ansvarig fastighetsmäklare tillhandahåller gärna en individuell boendekostnadskalkyl vid förfrågan. Enligt gällande lag finns det en skyldighet från mäklarens sida att erbjuda den slutlige köparen en individuell boendekostnadskalkyl. Den som inte vill lämna ut information om sin privatekonomi eller redan anser sig ha fullgod inblick hur bostadsköpet påverkar hushållets ekonomi har möjlighet att avstå från en sådan kalkyl.

ÖVERLÅTELSE- & PANTSÄTTNINGSAVGIFT
Föreningen eller den ekonomiska förvaltaren tar i normalfallet ut en överlåtelseavgift på högst 2,5 % av prisbasbeloppet, det varierar om den faller på säljaren eller köparen. I regel tas också en pantsättningsavgift om 1 % av prisbasbeloppet per pant, om man pantsätter bostaden.

UNDERSÖKNINGSPLIKT
Fastighetsmäklaren uppmanar köpare och spekulanter att noggrant undersöka fastighetens skick för att fullgöra sin undersökningsplikt enligt Köplagens § 20. Är man som köpare/spekulant osäker på vad detta innebär så uppmanas man härmed att kontakta ansvarig mäklare för frågor kring detta. Undersökningsplikten är förhållandevis långtgående.

MÄTINFORMATION
Information om bostadens boarea hämtas i regel från berörd föreningen, dess förvaltare eller säljaren. Boarea kan variera beroende på skillnader mellan olika uppmätningsnormer och spekulanter uppmanas därför att kontrollmäta boarean. Information om hur man mäter upp bostaden kan man få genom fastighetsmäklaren eller på http://www.sis.se/matabostad.

BANKKONTAKT
Kontakta gärna vår samarbetspartner Handelsbanken Ideon för boendekostnadskalkyl och lånerådgivning. Ring dem på 046-159590.

ÖVRIGT
När du varit i kontakt med Bülow & Lind för visning godkänner du att Bülow & Lind, eller tredje part, kontaktar dig i form av telefonsamtal, sms eller mail på de kontaktuppgifter du lämnat till fastighetsmäklaren vid visningen eller bokningen av visningen. Önskar du inte bli kontaktad så meddelar du bara det så tar vi bort dig ur våra register.

Alla bilder

Planlösning

Med reservation för avvikelser

Fakta

Utgångspris 3 650 000 kr
Månadsavg. 4 384 kr
Ingår i avgift Värme, Kallvatten, Kabel-TV, Internet
Adress Grisslevägen 11
Kommun Lund
Område Väster
Typ Bostadsrätt
Ägandeform Bostadsrätt - Lägenhet
Rum 3
Boarea 95 Kvm (Föreningens information)
Våning 3 av 3
Hiss Ja
Balkong Balkong i söder
Byggår 2010
Förening Brf Vinkelhaken i Lund
Pantsatt Ja
Förråd Stort förråd i källaren
Byggnadssätt
Uppvärmning Fjärrvärme
TV/Internet Telia
Energiprestanda 67 kWh/kvm/år

Boka en kostnadsfri värdering här!

Boka visning

Tveka inte att höra av dig till mäklaren om du är intresserad av en visning.