Malmö - Husie

Ernst Jakobssons gata 14f

Visa på karta

Balkong i väster - Modernt - Optimal planlösning

Modern och mycket välplanerad gavellägenhet med fönster i 3 väderstreck från 2005 på lugnt läge. Tillgång till en stor och härlig balkong i västerläge. Tre bra sovrum. Högt i tak, vilket gör att lägenheten känns större och underlättar förvaringen. Öppen planlösning mellan det ljusa vardagsrummet och köket. Den öppna planlösningen bygger rymd på ett inbjudande och socialt sätt, både kök som vardagsrum känns större. Rymligt kaklat badrum med tvättmaskin och torktumlare. Egen parkeringsplats ingår. Barnvänligt område nära det natursköna Husie Mosse. Buss 35, ett stenkast från dörren, tar dig snabbt in till city/Triangeln. Välkommen på visning

I korthet

Utgångspris 1 250 000 kr
Månadsavg. 6 939 kr
Rum 4
Boarea 76 Kvm
Våning 2/2
Balkong Ja
Typ Bostadsrätt
Ägandeform Bostadsrätt - Lägenhet
Byggår 2005
Visa all fakta

Ansvarig mäklare

Peter Starck

Direkt:
Mobil: 070-886 01 13

Ansvarig mäklare: Peter Starck
Kontakta

Visning

Tveka inte att höra av dig till mäklaren om du är intresserad av en visning. Visa alla

Vardagsrum

Ljust och trivsamt vardagsrum som integreras med köket, vilket gör att rummet känns rymligare och blir ljusare. Nymålade bredspacklade väggar och slitstark laminat på golvet. Dubbla glasdörrar öppnar upp mot den rymliga balkongen i västerläge.

Alla bilder

Kök

Originalkök med gott om skåp och fina arbetsytor. Spis 2016, kyl och frys 2013. Naturligtvis finns diskmaskin och mekanisk fläkt. Inbjudande och rejäl matplats där man har en skön rymd. De stora fönsterpartierna ger rikligt med dagsljus.

Alla bilder

Hall

Välkomnande hall med plats för avhängning. Ovanför ytterdörren finns ett fönster som ger extra ljusinsläpp. Bredspacklade väggar, slitstarkt laminatgolv och en mycket rymlig klädkammare. Generös takhöjd.

Alla bilder

Badrum

Rymligt och fräscht badrum med helkaklade väggar i vitt och våtrumsmatta på golvet. Dusch, wc, vask, belyst badrumsskåp och ett litet fönster som skänker extra ljus. I ena delen finns det även tvättmaskin och torktumlare -14. Under vasken finns ett underskåp. Det finns också ett rymligt badrumsskåp.

Alla bilder

Sovrum 1

Rymligt sovrum med fönster i två väderstrec,högt i tak, bredspacklade väggar och slitstarkt laminatgolv.  Här får man plats med bl.a. dubbelsäng, skrivbord och garderober. 

Alla bilder

Sovrum 2

Sovrum med fönster i två väderstreck. Slitstarkt laminatgolv, högt i tak och bredspacklade väggar. Även här får man plats med bl.a. säng, skrivbord och garderob.  

Alla bilder

Sovrum 3

Ett mindre sovrum med stort fönsterparti. slitstarkt laminatgolv, högt i tak och bredspacklade väggar. Här får man plats med bl.a. säng, skrivbord och garderob.

Alla bilder

Balkong

Rymlig balkong i bästa västerläge.

Alla bilder

Område

Här bor man på ett barnvänligt område nära natursköna Husie Mosse. Andra vackra områden här ute är Bulltofta rekreationsområde och Gyllins trädgård. Nära till flera bra skolor. Även fina cykelvägar både in till stan och ut till bokskogen. Här bor man granne med andra populära områden som Virentofta, Videdal, Stenkällan och Riseberga. På bara någon minut är man ute på Yttre Ringvägen och för dig som åker buss ligger busshållplatsen ca 100 meter bort. Ca 800 meter till Kvarnby Golfklubb med sina öppna, fina och gröna omgivningar. Nära till Toftanäs och dess affärer, såsom t. ex. välsorterade Ica Maxi och Citygross. Kort och gott är Husie ett område för dig som gillar att bo tryggt med naturen inpå knuten. Välkommen du också!

Alla bilder

Förening

Brf Bo Klok Luftvärnet har lämnat följande information om föreningen. Vi ber den slutgiltige köparen att själv bekräfta denna information med någon representant från föreningen.

De sju byggnaderna är uppförda 2005 och består av 42 lägenheter. Föreningen äger marken. Riksbyggen sköter den ekonomiska förvaltningen. En överlåterlse avgift på 1163:- samt en pantsättningsavgift på 465:- debiteras köparen.

AVGIFT
Föreningen avser att höja avgiften årligen med ca 2%. Föreningen har gemensam bostadsrättsförsäkring, vilket innebär att den enskilda lägenehtsinnehavaren inte behöver teckna bostadsrättstillägg. Föreningen har även individuell elmätning.

TV & INTERNET
Kabel-tv finns via ComHem. Basutbudet ingår i avgiften. Även kollektivt bredband, 100/10 Mbit, via ComHem finns och för detta tillkommer 181:- som ett obligatoriskt tillägg till avgiften.

RENOVERINGAR & UNDERHÅLL
Renoverat under 2013 är underhåll/målning av alla förråd, miljöhus och plank, installerat kodlås på miljöhusen 2013, fyllt på singel på grusgångarna, en gångstig av plattor mellan hus 12 och 14, samt breddat rabatten längs singelgången och planterat bya bokhäcksplantor. 2014 tvättades fasaderna samt alla dagvattenbrunnar rensades. Även fönster och dörrar renoverades 2014. 2018 genofördes ett fasadbyte då enstegstätningen släppt in fukt.

PARKERING
En parkeringsplats tillhör lägenheten. Dessutom har föreningen en gästparkering med några platser.

ÖVRIGT
Föreningen har ingen vaktmästare eller städare utan sköter gemensamt all skötsel av grönytor samt underhåll som t.ex. oljning, målning, snöskottning mm. De har även två trädgårdsdagar om året där det förväntas att alla medlemmar deltar. Detta är också ett väldigt bra tillfälle att träffa grannarna och socialisera.

Besök gärna föreningens informativa hemsida för mer information: www.boklokluftvarnet.se

Alla bilder

Övrigt

Varje lägenhet har tillgång till förråd på gården, odlingslott för varje lägenhet finns också. Parkeringsplats ingår i månadsavgiften.

Obligatoriskt bredband via Comhem tillkommer på 181:-/månaden. Hastigheten är 100/10 Mbit/s. Även elen tillkommer på avin med ca 289:-/månade då föreningen tecknat gemensamt elavtal. detta innebär att lägenhetsinnehavaren slipper betala nätavgiften.

Alla bilder

Bra att veta

Ovanstående uppgifter är grundade på av säljaren och av berörd förening lämnad information. Köpare/spekulanter uppmanas att kontrollera uppgifterna från föreningen, att kontrollera samt undersöka bostaden noggrant då bostaden köpes i befintligt skick, samt att kontrollera boarean då det kan förekomma variationer mellan dagens gällande mätnormer och den areauppgift mäklaren erhållit från föreningen. Information om hur man mäter upp bostaden kan man få genom fastighetsmäklaren eller på http://www.sis.se/matabostad. Uppgifter gällande ovanstående kontrolleras av fastighetsmäklaren endast om omständigheterna ger anledning till detta.

Observera att vid renovering samt ombyggnad av lägenheten bör man i varje enskilt fall kontrollera med styrelsen i föreningen att de planerade åtgärderna är tillåtna.

Fastighetsmäklaren har sökt förmå säljaren att lämna så omfattande och relevanta upplysningar om bostadsrätten som möjligt. Fastighetsmäklaren har att lita på säljarens uppgifter och gör kontroller enligt fastighetsmäklarlagen. Ekonomisk ersättning vid förmedling av sidotjänster förekommer inte.

Öppen budgivning tillämpas när det finns flera budgivare. Säljaren bestämmer vem som får köpa, tidpunkten för överenskommelsen och priset. Muntliga bud är inte juridiskt bindande. Fastighetsmäklaren är skyldig att vidarebefordra alla bud som inkommer innan kontrakt är undertecknat, därför är kontraktsskrivning önskvärt snarast möjligt efter avslutad budgivning.

Handpenningen är 10 % av köpesumman och placeras normalt på fastighetsmäklarens klientmedelskonto cirka en vecka efter kontraktskrivningen.

Tillträde sker oftast i köparens bank eller hos fastighetsmäklaren. Slutbetalning görs då och nycklar överlämnas. Mäklaren upprättar en likvidavräkning och försäljningsjournalen undertecknas.

Ansvarig fastighetsmäklare är din, enligt lag, opartiska rådgivare och svarar mer än gärna på dina frågor.

VIKTIGT FÖR DIG SOM ÄR INTRESSERAD

Meddela ansvarig fastighetsmäklare så fort du på allvar överväger att köpa bostaden.

Läs igenom samtliga bilagor som tillhör denna bostadspresentation innan du lägger bud och ställ frågor ifall det finns oklarheter.

Säkerställ din finansiering och erhåll ett lånelöfte vid behov. När du ansöker om lånelöfte så gör oftast banken en individuell boendekostnadskalkyl.

 Även fastighetsmäklare kan hjälpa dig med en individuell boendekostnadskalkyl.

Alla bilder

plaritning bo-klok

Med reservation för avvikelser

Fakta

Utgångspris 1 250 000 kr
Månadsavg. 6 939 kr
Ingår i avgift Värme, Vatten, Kabel-TV, Parkeringsplats. Obligatoriskt bredband via Comhem tillkommer om 181:-/månad. Enhetsmätning el tillkommer
Adress Ernst Jakobssons gata 14f
Kommun Malmö
Område Husie
Typ Bostadsrätt
Ägandeform Bostadsrätt - Lägenhet
Rum 4
Boarea 76 Kvm (Föreningens information)
Våning 2/2
Balkong Ja
Byggår 2005
Förening Brf BoKlok Luftvärnet
Pantsatt Ja
Förråd Rymligt förråd ingår
Byggnadssätt
Ventilation Mekanisk
Uppvärmning Fjärrvärme
Fönster 3-glas
TV/Internet Kabel-tv finns via ComHem. Basutbudet ingår i avgiften. Även kollektivt bredband, 100/10 Mbit, via ComHem finns och för detta tillkommer 181:- som ett obligatoriskt tillägg till avgiften.
Energiprestanda 130 kWh/kvm/år

Boka en kostnadsfri värdering här!

Boka visning

Tveka inte att höra av dig till mäklaren om du är intresserad av en visning.