Lund - Nilstorp

Kastanjegatan 25 a

Visa på karta

GAVELLÄGE - BALKONG - STABIL FÖRENING

Välkommen till denna välplanerade och ljusa gavelfemma på populära Nilstorp. Hiss från markplan, stabil förening, busshållplats och mataffär på behagligt avstånd och närhet till centrum. Lägenheten har tre sovrum, vardagsrum, matrum, kök, badrum och gästtoalett. Den genomgående planlösningen på gaveln ger ljusinsläpp från tre väderstreck. Balkong i eftertraktat västerläge. Varmt välkommen på visning!

I korthet

Utgångspris 2 725 000 kr
Månadsavg. 5 978 kr
Rum 5
Boarea 110 Kvm
Våning 2
Hiss Ja
Balkong Ja Västerläge
Typ Bostadsrätt
Ägandeform Bostadsrätt - Lägenhet
Byggår 1962
Visa all fakta

Ansvarig mäklare

Magnus Lind

Direkt:
Mobil: 070-626 73 13

Ansvarig mäklare: Magnus Lind
Kontakta

Visning

Tveka inte att höra av dig till mäklaren om du är intresserad av en visning. Visa alla

Budgivning pågår

Högsta bud: 2 725 000 kr – Visa budhistorik

Hall

Hissen från markplan tar oss upp till lägenheten där vi möts av en ljus och rymlig hall. I anslutning till hallen finns en gästtoalett. På golvet ligger plastmatta och det är ljusa tapeter på väggarna.

Alla bilder

Gästtoalett

Gästtoalett med wc och handfat. Denna toalett kan man bygga ut och även få plats med dusch genom att använda den inbyggda garderoben som finns i rummet intill. Här finns möjlighet att dela av lägenheten så att man kan hyra ut denna del och då är det prakiskt att det finns toalett med dusch i uthyrningsdelen. 

Alla bilder

Master bedroom

Första rummet från hallen är det största sovrummet. Det är rymligt med inbyggd garderob, ljusa tapeter och plastmatta på golvet.

Alla bilder

Sovrum 2 & 3

Fortsatt längs med hallen finns ytterligare två sovrumm på vänster hand. Dessa två sovrum är lika stora, det ligger plastmatta på golven och rummen har ljusa tapeter..

Alla bilder

Vardagsrum

När man passerat de tre sovrummen så kommer man fram till ett generöst och ljust vardagsrum som ligger på hörnet av byggnaden med ljusinsläpp från två väderstreck. Från vardagsrummet når man västerbalkongen med utsikt över föreningens jättefina trädgård/innergård. Vardagsrummet har nyslipat parkettgolv och ljusa väggar.

Alla bilder

Balkong

Balkongen har plats för möblemang och ligger vindskyddad i västerläge med utsikt över grönskande villakvarter.

Alla bilder

Matrum

I anslutning till vardagsrummet och köket ligger det stora och härliga matrummet. Här är nyslipad parkett och väggarna är ljusa. Om man behöver fler sovrum så går det utmärkt att använda detta rum till det ändamålet.

Alla bilder

Kök

Köket är original i tidstypisk 60-talsstil med målade köksluckor och är utrustat med spis och kyl/frys. Ytan är välplanerad så det finns utrymme för ett normalstort matbord med köksstolar. På golvet ligger plastmatta och väggarna är ljusa.

Alla bilder

Badrum

Det stora badrummet är uppdelat i två delar. En del med dusch och handfat som har våtrumsmatta på golvet och vita kakelplattor på väggarna. Den andra delen har toalett och handfat. Det går att ta ner väggen mellan dessa utrymmen och göra ett stort fint badrum som även får plats till tvättmaskin/torktummlare om så önskas.

Alla bilder

Område

Nilstorp är ett av Lunds mest populära områden. Två koloniområden ligger helt nära. Här är väldigt lugnt men ändå nära till Lunds centrum. Har man barn så finns Vegalyckas skola tvärs över gatan. Denna skola är för dom minsta barnen årskurs F-3. I anslutning till skolan finns en stor lekplats. En liten bit från Kastanjegatan 25 finns en nyrenoverad och fräsch ICA butik som har ett bra utbud på varor, och med långa öppetider. Med tanke på fastighetens läge så tar det inte många minuter att promenera eller cykla till centrum, men skulle man vilja åka buss istället så finns det en hållplats ca 100 meter från fastigheten. För den som arbetar i Malmö så är det väldigt smidigt att komma ut på E22:an.

Alla bilder

Förening

Brf. Vagnmakaren i Lund finns i den attraktiva stadsdelen Nilstorp i södra Lund. Föreningen har en informativ hemsida.

Huset är byggt 1962 och innehåller 42 lägenheter i sex vångingsplan ovanför entréplanet. Huset har tre entréer med hissar ända ner till markplanet där det finns bl.a. tvättstuga och lägenhetsföråd. Till huset hör en stor grönskade trädgård.

Föreningen har 66 parkeringsplatser och hyr även ut till utomstående för 325 kr/mån i mån av tillgång. Medlemmar betalar 200 kr/mån.

Fasaden har renoverats 2017 och taket tilläggsisolerats. Det finns fiber-bredband i alla lägenheter och lägenhetsdörrar har bytts till säkerhetsdörrar. Styrelsen satsar på ett tryggt och trivsamt boende. För en ökad säkerhet har fastigheten ett elektroniskt passagesystem där alla gemensamma dörrar öppnas med tagg (beröringsfri bricka). För att underlätta passage t.ex. till tvättstugan och in och ut ur huset finns dörrar med dörrautomatik.

Bor man hos Brf. Vagnmakaren i Lund har man nära till allt. Från huset finns utmärkta kommunikationer, busslinje 5 stannar strax utanför huset och den går till centrum, Lunds C och Nova köpcentrum. Mårtenstorget når man till fots på 10-15 minuter. Snett över gatan ligger ICA-butiken Satelliten som har postservice. Tvärs över gatan finns Vegaskolan med klasser från F-3. Tre förskolor, Blomman, Äpplet och Arken ligger nästgårds.

Efter försäljningen av den aktuella bostadsrätten kommer föreningen ha kvar tre lägenheter som upplåts med hyresrätt . Detta innebär framtida ekonomiska tillskott när de blir bostadsrätter. Den redan goda ekonomin kommer då att bli ännu bättre.

Bostadsrättstillägg ingår inte i månadsavgiften utan tecknas av varje enskild medlem tillsammans med sin hemförsäkring.

Relining av avloppsstammarna är pågående arbete.

Alla bilder

Planlösningar

Med reservation för avvikelser

Alternativ planlösning

Med reservation för avvikelser

Fakta

Utgångspris 2 725 000 kr
Månadsavg. 5 978 kr
Ingår i avgift Värme, Vatten, Kabel-TV, Internet
Adress Kastanjegatan 25 a
Kommun Lund
Område Nilstorp
Typ Bostadsrätt
Ägandeform Bostadsrätt - Lägenhet
Rum 5
Boarea 110 Kvm (Föreningens information)
Våning 2
Hiss Ja
Balkong Ja Västerläge
Byggår 1962
Förening Brf Vagnmakaren i Lund
Pantsatt Nej
Förråd Ja, i markplan
Byggnadssätt
Ventilation Frånluft
Uppvärmning Fjärrvärme
TV/Internet TV: Com Hem / Internet: Telia fiber
Driftskostnad 7 440 kr/år varav:
El: 5 040 kr
Försäkring: 2 400 kr

Boka en kostnadsfri värdering här!

Boka visning

Tveka inte att höra av dig till mäklaren om du är intresserad av en visning.

Budgivning pågår

Högsta bud: 2 725 000 kr

Bud Budgivare Datum Tid
2 725 000 kr Budgivare 4 2019-05-22 15:00
2 695 000 kr Budgivare 3 2019-05-20 11:52
2 670 000 kr Budgivare 2 2019-05-14 20:40
2 550 000 kr Budgivare 2 2019-05-14 20:14