Malmö

Ernst Jakobssons gata 4E

Visa på karta

Modernt - Mycket välplanerad - Balkong

Modern och mycket välplanerad lägenhet från 2005 med fönster i tre väderstreck på lugnt läge. Två bra sovrum och en härlig balkong i bästa västerläge. Högt i tak, vilket gör att lägenheten känns större och underlättar förvaringen. Den öppna planlösningen mellan kök och vardagsrum bygger rymd på ett inbjudande och socialt sätt, både kök som vardagsrum känns större. Rymligt badrum med både tvättmaskin och torktumlare. Egen parkeringsplats ingår. Barnvänligt område nära det natursköna Husie Mosse. Närhet till eftertraktade skolor som bl.a. Bäckagårdsskolan och Montessorigrundskolan Maria. Bra kommunikationer. Buss 35, ett stenkast från dörren, tar dig snabbt in till city/Triangeln. Välkommen på visning!

I korthet

Utgångspris 1 095 000 kr
Månadsavg. 5 751 kr
Rum 3
Boarea 63 Kvm
Våning 2/2
Hiss Nej
Balkong Ja
Typ Bostadsrätt
Ägandeform Bostadsrätt - Lägenhet
Byggår 2005
Visa all fakta

Ansvarig mäklare

Peter Starck

Direkt:
Mobil: 070-886 01 13

Ansvarig mäklare: Peter Starck
Kontakta

Visning

Nästa visning hålls om:

4 dagar
Visa alla

Vardagsrum

Vardagsrummet är ett luftigt och härligt rum med ett stort dörrparti i glas som skänker rummet rikligt med ljus. Väggarna är målade i lysande vitt och på golvet ligger ett nytt laminatgolv.  Rummet har en social planlösning och ligger öppet mot köket vilket skapar en social atmosfär. Vardagsrummet ger plats för både soffgrupp och matplats.

Alla bilder

Balkong

Mysig balkong med trägolv där man gärna sitter och njuter. 

Alla bilder

Kök

Det ljusa köket har vit köksinredning med vitt kakel ovan bänkskivan. Här finns det gott om förvaringsmöjligheter och bra arbetsytor. Köket är utrustat med: kyl/frys (2017), spis och spisfläkt (2004) och diskmaskin (2018). Matplatsen kan förlängas för att rymma hela det stora sällskapet.    

Alla bilder

Sovrum 1

Sovrummet är väl tilltaget och rymmer utöver dubbelsängen även en arbetshörna. Parkettgolv och målade väggar.

Alla bilder

Sovrum 2

Behagligt sovrum som tack vare de två fönstren som skänker rummet härligt med ljus. Släta väggar och parkettgolv.  

Alla bilder

Badrum

Stilrent badrum med ljus våtrumsmatta mot vitkaklade väggar. Utrustat med wc, vask, spegelskåp och en duschhörna. Praktisk tvättdel med tvättmaskin och torktumlare (2018) och bänkskiva för avlastning. 

Alla bilder

Hall

Välkomnande hall med goda avhängningsmöjligheter. Parkettgolv och släta, ljusa väggar. Praktisk klädkammare som rymmer bra med förvaring.  

Alla bilder

Övrigt

Varje lägenhet har tillgång till förråd på gården, odlingslott för varje lägenhet finns också. Parkeringsplats ingår i månadsavgiften.

Obligatoriskt bredband via Comhem tillkommer på 181:-/månaden. Hastigheten är 100/10 Mbit/s. Även elen tillkommer på avin med ca 289:-/månade då föreningen tecknat gemensamt elavtal. detta innebär att lägenhetsinnehavaren slipper betala nätavgiften.

Alla bilder

Förening

Brf Bo Klok Luftvärnet har lämnat följande information om föreningen. Vi ber den slutgiltige köparen att själv bekräfta denna information med någon representant från föreningen.

De sju byggnaderna är uppförda 2005 och består av 42 lägenheter. Föreningen äger marken. Riksbyggen sköter den ekonomiska förvaltningen. En överlåterlse avgift på 1163:- samt en pantsättningsavgift på 465:- debiteras köparen.

AVGIFT
Föreningen avser att höja avgiften årligen med ca 2%. Avgiften höjdes senast den 1/1 2019 med 4% pga av den nyligen utförda fasadrenoveringen. Föreningen har gemensam bostadsrättsförsäkring, vilket innebär att den enskilda lägenehtsinnehavaren inte behöver teckna bostadsrättstillägg. Föreningen har även individuell elmätning.

TV & INTERNET
Kabel-tv finns via ComHem. Basutbudet ingår i avgiften. Även kollektivt bredband, 100/10 Mbit, via ComHem finns och för detta tillkommer 181:- som ett obligatoriskt tillägg till avgiften.

RENOVERINGAR & UNDERHÅLL
Renoverat under 2013 är underhåll/målning av alla förråd, miljöhus och plank, installerat kodlås på miljöhusen 2013, fyllt på singel på grusgångarna, en gångstig av plattor mellan hus 12 och 14, samt breddat rabatten längs singelgången och planterat bya bokhäcksplantor. 2014 tvättades fasaderna samt alla dagvattenbrunnar rensades. Även fönster och dörrar renoverades 2014. 2018 genofördes ett fasadbyte då enstegstätningen släppt in fukt.

PARKERING
En parkeringsplats tillhör lägenheten. Dessutom har föreningen en gästparkering med några platser.

ÖVRIGT
Föreningen har ingen vaktmästare eller städare utan sköter gemensamt all skötsel av grönytor samt underhåll som t.ex. oljning, målning, snöskottning mm. De har även två trädgårdsdagar om året där det förväntas att alla medlemmar deltar. Detta är också ett väldigt bra tillfälle att träffa grannarna och socialisera.

Besök gärna föreningens informativa hemsida för mer information: www.boklokluftvarnet.se

Alla bilder

Område

Här bor man på ett barnvänligt område nära natursköna Husie Mosse. Andra vackra områden här ute är Bulltofta rekreationsområde och Gyllins trädgård. Nära till flera bra skolor. Även fina cykelvägar både in till stan och ut till bokskogen. Här bor man granne med andra populära områden som Virentofta, Videdal, Stenkällan och Riseberga. På bara någon minut är man ute på Yttre Ringvägen och för dig som åker buss ligger busshållplatsen ca 100 meter bort. Ca 800 meter till Kvarnby Golfklubb med sina öppna, fina och gröna omgivningar. Nära till Toftanäs och dess affärer, såsom t. ex. välsorterade Ica Maxi och Citygross. Kort och gott är Husie ett område för dig som gillar att bo tryggt med naturen inpå knuten.Bilderna är tagna ca 300 meter från föreningen. Välkommen du också!

Alla bilder

Försäljnings­information

ALLMÄN INFORMATION: De uppgifter som lämnas i objektsbeskrivning, prospekt samt i annan annonsering är i huvudsak grundade på information lämnad av säljaren. Viss väsentlig information är också inhämtad ifrån berörd förening och/eller dess förvaltare. Uppgifterna kontrolleras av fastighetsmäklaren endast om omständigheterna ger anledning till det. Köpare/spekulanter uppmanas att kontrollera dessa uppgifter samt annat som är av betydelse för köpet av bostadsrätten.  

 

BUDGIVNING
Vid köp av bostadsrätt är varken säljare eller köpare bunden förrän ett skriftligt köpeavtal undertecknats av bägge parter. Innan dess kan säljare och köpare ändra sig utan att motparten kan ställa några krav. Säljaren behöver inte sälja till den som givit högsta budet. Fastighetsmäklaren får ej fatta egna beslut i fråga om försäljningen utan det är hela tiden säljaren som bestämmer. Ansvarig mäklare måste alltid vidarebefordra bud som inkommer innan köpeavtal har undertecknats och säljaren avgör sedan om det nya budet ska antas eller avfärdas. Mer information om budgivning finns att hämta på Fastighetsmäklarinspektionens hemsida, www.fmi.se
 
LÅNELÖFTE
För dig som är intresserad och vill lägga bud på bostaden är det viktigt att ha ett lånelöfte. Fastighetsmäklaren behöver få information om vem som är långivare och på så vis får säljaren reda på att det finns ett seriöst bud med godkänd finansiering.
 
BOENDEKOSTNADSKALKYL
Ansvarig fastighetsmäklare tillhandahåller gärna en individuell boendekostnadskalkyl vid förfrågan. Enligt gällande lag finns det en skyldighet från mäklarens sida att erbjuda den slutlige köparen en individuell boendekostnadskalkyl. Den som inte vill lämna ut information om sin privatekonomi eller redan anser sig ha fullgod inblick hur bostadsköpet påverkar hushållets ekonomi har möjlighet att avstå från en sådan kalkyl.
 
ÖVERLÅTELSE- & PANTSÄTTNINGSAVGIFT
Föreningen eller den ekonomiska förvaltaren tar i normalfallet ut en överlåtelseavgift på högst 2,5 % av prisbasbeloppet, det varierar om den faller på säljaren eller köparen. I regel tas också en pantsättningsavgift om 1 % av prisbasbeloppet per pant, om man pantsätter bostaden.
 
UNDERSÖKNINGSPLIKT
Fastighetsmäklaren uppmanar köpare och spekulanter att noggrant undersöka fastighetens skick för att fullgöra sin undersökningsplikt enligt Köplagens § 20. Är man som köpare/spekulant osäker på vad detta innebär så uppmanas man härmed att kontakta ansvarig mäklare för frågor kring detta. Undersökningsplikten är förhållandevis långtgående.

 

MÄTINFORMATION
Information om bostadens boarea hämtas i regel från berörd föreningen, dess förvaltare eller säljaren. Boarea kan variera beroende på skillnader mellan olika uppmätningsnormer och spekulanter uppmanas därför att kontrollmäta boarean. Information om hur man mäter upp bostaden kan man få genom fastighetsmäklaren eller på http://www.sis.se/matabostad
 
BANKKONTAKT
Kontakta gärna vår samarbetspartner Sparbanken Syd för boendekostnadskalkyl och lånerådgivning. Sparbanken Syd på Malmö Arena hjälper dig/er gärna, ring dem på 040-37 40 00.

 

ÖVRIGT
När du varit i kontakt med Bülow & Lind för visning godkänner du att Bülow & Lind, eller tredje part, kontaktar dig i form av telefonsamtal, sms eller mail på de kontaktuppgifter du lämnat till fastighetsmäklaren vid visningen eller bokningen av visningen.

Alla bilder

Planlösning

Med reservation för avvikelser

Fakta

Utgångspris 1 095 000 kr
Månadsavg. 5 751 kr
Ingår i avgift Värme, vatten, kabel-tv och parkeringsplats. Obligatoriskt bredband via Comhem tillkommer om 181:-/månad. Enhetsmätning el tillkommer
Adress Ernst Jakobssons gata 4E
Kommun Malmö
Typ Bostadsrätt
Ägandeform Bostadsrätt - Lägenhet
Rum 3
Boarea 63 Kvm (Föreningens information)
Våning 2/2
Hiss Nej
Balkong Ja
Byggår 2005
Förening Brf BoKlok Luftvärnet
Pantsatt Ja
Förråd Ja
Byggnadssätt
Ventilation Frånluft
Uppvärmning Fjärrvärme
Fönster 3-glas
Driftskostnad 2 100 kr/år varav:
Försäkring: 2 100 kr
Energiprestanda 130 kWh/kvm/år

Boka en kostnadsfri värdering här!