Burlöv - Arlöv

Dikesvägen 16

Visa på karta

Kanonskick - Barnvänligt - Garage

Brf-radhus om 101 kvm på barnvänligt område med mysig innergård. Här bjuds på helrenoverat kök, 3 stora sovrum och 2 badrum med dusch resp badkar samt separat tvättstuga. Ljust vardagsrum med stora fönster och utgång till uterum och uteplats samt lättskött trädgårdstäppa med förmiddagsssol. Eftermiddags-/kvällssolen avnjutes med fördel på den stora uteplatsen på framsidan. Garage med fjärrstyrd garageport. Riktigt bra kommunikationer med såväl buss som tåg. Välkommen att boka tid för visning!!

I korthet

Utgångspris 1 695 000 kr
Månadsavg. 6 342 kr
Rum 4
Boarea 101 Kvm
Balkong Uterum och uteplats på både fram- och baksida
Typ Bostadsrättsradhus
Ägandeform Bostadsrätt - Småhus
Byggår 1982
Visa all fakta

Ansvarig mäklare

Ing-Marie Bengtsson

Direkt:
Mobil: 070-253 63 73

Ansvarig mäklare: Ing-Marie Bengtsson
Kontakta

Visning

Tveka inte att höra av dig till mäklaren om du är intresserad av en visning. Visa alla

Budgivning pågår

Högsta bud: 1 700 000 kr – Visa budhistorik

Fasad

Välkommen till detta trevliga och fräscha radhus i mycket fint skick som är beläget på lugnt, bilfritt område. Förutom uterum finns det härliga uteplatser på både fram- och baksida. Till huset hör garage med fjärrstyrd garageport samt isolerat förråd som båda ingår i månadsavgiften. 

Hela huset har genomgått mängder av renoveringar de senaste 5 åren med bl.a. helrenoverat kök, helkaklat badrum, genomgående samma golv på hela bottenvåningen, delvis nya innerdörrar, trappan har fått en platsbyggd garderob och trappstegen har fått ett lyft genom att de inte längre är "öppna". På ovanvåningen har man också lagt nytt golv som är enhetligt och naturligtvis har alla väggar och tak fått sig ett lyft också. Utomhus har uterummet fått ett nytt plasttak och på hela baksidan ligger det nu snygg marksten. 

Klicka på "ALLA BILDER" för att se alla bilder!

Alla bilder

Hall

Välkomnande hall med laminatgolv och halvvägg mot köket. Garderob med skjutdörrar (exkl inredning) vid entrén som ingår, likaså den platsbyggda, praktiska garderoben - även den här med skjutdörrar - under trappan som leder oss till ovanvåningen. 

Hall - ov: Nätt hall med laminatgolv och riktigt stor och praktisk klädkammare med flera garderober och hyllor.

Alla bilder

Kök

Snyggt, helrenoverat kök (2013) med laminatgolv. Utrusning: Induktionshäll, spisfläkt, kyl (~2017), frys (~2017), inbyggnadsugn (2018), inbyggnadsmicro samt diskmaskin (2018). Matplats för 4-6 pers med halvt burspråk som ger ett fint ljusinsläpp. 

Alla bilder

Vardagsrum

Mycket fräscht vardagsrum med laminatgolv och utgång till uterum med nytt tak samt stor, insynsskyddad uteplats med marksten (2015).

Alla bilder

Uterum

Stort, trivsamt uterum med nytt tak (2018). Här finns flera fönster och altandörr som leder oss ut på baksidan med inhängnad, stenlagd uteplats.

Alla bilder

Sovrum 1

Stort, helt underbart sovrum med halvt burspråk. Sovrummet är smakfullt och praktiskt avdelat med halvvägg - och den mindre delen används idag som sminkhörna. Det här uttrymmet är perfekt även till babysängen eller skrivbordet etc. Skåpen som hänger på väggen ovanför sminkbordet ingår, om man så önskar. 

Alla bilder

Sovrum 2

Det andra sovrummet är också stort och här finns bra med plats för säng, skrivbord och bokhylla etc. 

Alla bilder

Sovrum 3

Även det tredje sovrummet är bra i storlek och har flera garderober (som ingår). Här ryms gott och väl säng, skrivbord och bokhylla etc. 

Alla bilder

Badrum

Badrum - bv: Snyggt helkaklat badrum (2015). Utrustning: Badkar, WC, handfat med kommod och handdukstork.
Badrum - ov: Badrum med kaklad dusch, handfat med kommod (2013) och badrumsskåp (2013). 

Alla bilder

Tvättstuga

Uppfräschad tvättstuga med bänkskiva i kompositsten, tvättho, tvättmaskin (2012), torktumlare (2014) och både över- och underskåp. 

Alla bilder

Uteplats

Entrésidan är stenlagd och här finns gott om plats för en stor sitt-/utegrupp, läge väster. På baksidan finns den stora stenlagda uteplatsen med marksten. Uteplatsen på baksidan är helt insynsskyddad och här finns plats för både en stor sitt-/utegrupp och cyklar, fotbollar etc.

Alla bilder

Område

Bilfritt område med goa grannar och innergården är mycket barnvänligt med sittgrupper och lekplats för de små. 

Arlöv ligger på utmärkt pendlingsläge med goda kommunikationer med såväl buss som tåg och dessutom är det en jättefin cykelbana till Malmö/Lund och Lomma. Man promenerar snabbt och lätt till både busshållplatser och tågstationen i Arlöv. Till Sockerbitstorget som är Arlöv centrum är det gångavstånd och här finns jourbutik, bibliotek, restauranger, frisör mm. Gång-/cykelavstånd är det också till både Burlöv Center och Burlövsbadet. Burlöv Center erbjuder allt du behöver inom shopping och på Burlövsbadet finns förutom badet även ett omtyckt gym. 

Alla bilder

Allmän beskrivning

Genomgående nya fönster och ytterdörrar (2009).
Nya tak 2014.

Föreningen äger fastigheten Tågarp 15:21 i Burlövs kommun. Byggnaderna är uppförda 1982. Fastighetens adress är Dikesvägen i Arlöv. Totalt finns 70 st lägenheter, varav 33 st 3:or och 37st 4:or. Total bostadsarea är 6.808 kvm.
Fastigheterna är fullvärdesförsäkrade i Folksam. Hemförsäkring bekostas av bostadsrättsinnehavarna. Bostadsrättstillägg för medlemmar ingår dock i föreningens försäkring. Alla bilder

Försäljningsformation, bostadsrätt

ALLMÄN INFORMATION: De uppgifter som lämnas i objektsbeskrivning, prospekt samt i annan annonsering är i huvudsak grundade på information lämnad av säljaren. Viss väsentlig information är också inhämtad ifrån berörd förening och/eller dess förvaltare. Uppgifterna kontrolleras av fastighetsmäklaren endast om omständigheterna ger anledning till det. Köpare/spekulanter uppmanas att kontrollera dessa uppgifter samt annat som är av betydelse för köpet av bostadsrätten.  

 

BUDGIVNING
Vid köp av bostadsrätt är varken säljare eller köpare bunden förrän ett skriftligt köpeavtal undertecknats av bägge parter. Innan dess kan säljare och köpare ändra sig utan att motparten kan ställa några krav. Säljaren behöver inte sälja till den som givit högsta budet. Fastighetsmäklaren får ej fatta egna beslut i fråga om försäljningen utan det är hela tiden säljaren som bestämmer. Ansvarig mäklare måste alltid vidarebefordra bud som inkommer innan köpeavtal har undertecknats och säljaren avgör sedan om det nya budet ska antas eller avfärdas. Mer information om budgivning finns att hämta på Fastighetsmäklarinspektionens hemsida, www.fmi.se
 
LÅNELÖFTE
För dig som är intresserad och vill lägga bud på bostaden är det viktigt att ha ett lånelöfte. Fastighetsmäklaren behöver få information om vem som är långivare och på så vis får säljaren reda på att det finns ett seriöst bud med godkänd finansiering.
 
BOENDEKOSTNADSKALKYL
Ansvarig fastighetsmäklare tillhandahåller gärna en individuell boendekostnadskalkyl vid förfrågan. Enligt gällande lag finns det en skyldighet från mäklarens sida att erbjuda den slutlige köparen en individuell boendekostnadskalkyl. Den som inte vill lämna ut information om sin privatekonomi eller redan anser sig ha fullgod inblick hur bostadsköpet påverkar hushållets ekonomi har möjlighet att avstå från en sådan kalkyl.
 
ÖVERLÅTELSE- & PANTSÄTTNINGSAVGIFT
Föreningen eller den ekonomiska förvaltaren tar i normalfallet ut en överlåtelseavgift på högst 2,5 % av prisbasbeloppet, det varierar om den faller på säljaren eller köparen. I regel tas också en pantsättningsavgift om 1 % av prisbasbeloppet per pant, om man pantsätter bostaden.
 
UNDERSÖKNINGSPLIKT
Fastighetsmäklaren uppmanar köpare och spekulanter att noggrant undersöka fastighetens skick för att fullgöra sin undersökningsplikt enligt Köplagens § 20. Är man som köpare/spekulant osäker på vad detta innebär så uppmanas man härmed att kontakta ansvarig mäklare för frågor kring detta. Undersökningsplikten är förhållandevis långtgående.

 

MÄTINFORMATION
Information om bostadens boarea hämtas i regel från berörd föreningen, dess förvaltare eller säljaren. Boarea kan variera beroende på skillnader mellan olika uppmätningsnormer och spekulanter uppmanas därför att kontrollmäta boarean. Information om hur man mäter upp bostaden kan man få genom fastighetsmäklaren eller på http://www.sis.se/matabostad
 
BANKKONTAKT
Kontakta gärna vår samarbetspartner Sparbanken Syd för boendekostnadskalkyl och lånerådgivning. Sparbanken Syd på Malmö Arena hjälper dig/er gärna, ring dem på 040-37 40 00.

 

ÖVRIGT
När du varit i kontakt med Bülow & Lind för visning godkänner du att Bülow & Lind, eller tredje part, kontaktar dig i form av telefonsamtal, sms eller mail på de kontaktuppgifter du lämnat till fastighetsmäklaren vid visningen eller bokningen av visningen.

Alla bilder

Planskiss - Dikesv 16 - bv

Med reservation för avvikelser

Planskiss - Dikesv 16 - ov

Med reservation för avvikelser

Fakta

Utgångspris 1 695 000 kr
Månadsavg. 6 342 kr
Ingår i avgift Värme, Vatten, Kabel-TV och Garageplats
Adress Dikesvägen 16
Kommun Burlöv
Område Arlöv
Typ Bostadsrättsradhus
Ägandeform Bostadsrätt - Småhus
Rum 4
Boarea 101 Kvm (Föreningens information)
Balkong Uterum och uteplats på både fram- och baksida
Byggår 1982
Förening Riksbyggens Brf Burlövshus nr 4
Förråd Fristående förråd på framsidan
Ventilation Mekansik frånluft
Uppvärmning Fjärrvärme
Fönster 3-glas (2009)
TV/Internet Comhem
Driftskostnad 7 800 kr/år varav:
El: 7 800 kr
Beräknat på 5 person(er)
Energiprestanda 122 kWh/kvm/år

Boka en kostnadsfri värdering här!

Boka visning

Tveka inte att höra av dig till mäklaren om du är intresserad av en visning.

Budgivning pågår

Högsta bud: 1 700 000 kr

Bud Budgivare Datum Tid
1 700 000 kr Budgivare 1 2019-02-18 09:31