Malmö - Riseberga - Kungshälla

Rönnbackegatan 31B

Visa på karta

Stort vardagsrum med härliga fönsterpartier - 4 sovrum - Renoveringsbehov

Mycket välplanerat 1-plans kedjehus med stora fönsterpartier och härligt ljusinsläpp. Stort vardagsrum i vinkel, rymligt kök, gästtoalett samt fyra sovrum vilket gör att huset även rymmer den stora familjen. Härligt läge då huset ligger lugnt och skyddat på en skafttomt. Lummig och friköpt tomt med mycket sol. Garage samt uppfart med plats för flera bilar. Huset är i behov av renovering men kommer att bli ett underbart familjeboende med sina 136 ljusa och luftiga m². Barnvänlig idyll endast 200 meter från Bulltofta rekreationsområde. Välkommen på visning!

I korthet

Utgångspris 3 195 000 kr
Rum 5
Boarea 136 Kvm
Biarea 7 Kvm
Tomtarea 496 Kvm
Typ 1-plansvilla
Ägandeform Friköpt - Småhus
Byggår 1968
Visa all fakta

Ansvarig mäklare

Andreas Bülow

Direkt:
Mobil: 070-830 13 05

Ansvarig mäklare: Andreas Bülow
Kontakta

Visning

Tveka inte att höra av dig till mäklaren om du är intresserad av en visning. Visa alla

Välkommen

Välkommen på visning till detta trivsamma boende som ligger inbäddat i grönska. Trädgården ligger rakt i söder vilket ger sol hela dagarna. Till bilen har man eget garage samt en rejäl uppfart som rymmer ett flertal bilar. Efter renovering så kommer denna bostad bli helt fantastisk med sina ljusa och stora ytor.

Alla bilder

Vardagsrum

Generöst tilltaget vardagsrum i vinkel med stora fönsterpartier som skänker härligt ljusinsläpp. Vardagsrummet är lättmöblerat då man i ena delen kan ha stor soffgrupp och i andra delen har man utmärkt matsalsdel.  Härifrån når man även trädgården och uteplatsen under tak.

Alla bilder

Kök

Rymligt kök med gott om skåp och fina arbetsytor. Det stora fönsterpartiet ger både köket fin karaktär samtidigt som ljuset flödar in. Utrustat med diskmaskin, gasspis med elugn, fläkt, kyl och frys. Matplats för åtta personer så stora familjen med lätthet får plats runt bordet.

Alla bilder

Sovrum 1

Stort sovrum som vetter mot trädgården.

Alla bilder

Sovrum 2

Även detta sovrum är av modell större och ytan räcker gott till den stora sängen samt skrivbord och stora byrån. Inbyggd garderob med skjutdörrar. Från detta sovrum har man även utgång till trädgården.

Alla bilder

Sovrum 3

Det tredje sovrummet vetter mot framsida, även detta med generösa ytor. Här finns även garderober med skjutdörrar.

Alla bilder

Sovrum 4

Det minsta av de fyra men det perfekta rummet för de små. Även detta vetter åt husets framsida. Alla sovrum bjuder på skönt ljusinsläpp likt övriga boendet.

Alla bilder

Badrum

Rymligt badrum med helkaklade väggar och klinker på golvet. Rejäl dusch, wc, handdukstork, dubbla handfat med skåp under de båda samt panoramaspegel ovanför.  Behagligt ljusinsläpp från takfönstret.

Alla bilder

Gästtoalett

Vid hall/entré har man denna praktiska gästtoalett med helkaklade väggar och klinker på golvet. Wc och handfat samt fönster.

Alla bilder

Grovkök

Grovkök med klinker på golvet. Tvättmaskin, vask, skåp och gaspanna. Här finns även ingång.

Alla bilder

Hall

Luftig och välkomnande hall med klinker vid entrén och i övrigt vacker ekparkett. Bra med plats för avhängning och hallen får trivsamt ljusinsläpp från två takfönster.

Alla bilder

Uteplats

Överbyggd och skyddad uteplats där man gärna kopplar av.

Alla bilder

Trädgård

Friköpt tomt som är lummig med skyddat läge åt söder. Perfekt för både solbad samt härliga grillkvällar i goda vänners lag. Huset ligger på en skafttomt dit man tar sig via en uppfart som rymmer flera bilar. Det är tack vare det är en skafttomt som gör att man här bor så lugnt och skyddat, härligt ...

Alla bilder

Område

Här bor man i en barnvänlig miljö på väldigt lugn och trevlig gata, nära Bulltofta Rekreationsområde, som har vacker natur, minigolfbana, motionsslingor, sjöar, skog, grillplatser och bra pulkabackar på vintrarna. I området finns det skolor, förskolor  och många fina lekplatser. Busshållsplatsen med 6:ans linje ligger nära och välsorterade Ica-Maxi och andra affärer promenerar man till.  För den som gillar golf finns Kvarnby Golfklubb i närheten som även har restaurang. Såväl Yttre som Inre Ringvägen nås snabbt vilket gör det enkelt och snabbt att ta sig till exemelvis Danmark. Kort och gott ett väldigt trevligt och lugnt område med mycket grönområden - En idyll för barnfamiljerna!

Alla bilder

Planritning

Med reservation för avvikelser

Fakta

Utgångspris 3 195 000 kr
Adress Rönnbackegatan 31B
Kommun Malmö
Område Riseberga - Kungshälla
Typ 1-plansvilla
Ägandeform Friköpt - Småhus
Rum 5
Boarea 136 Kvm (Fastighetsregistret)
Biarea 7 Kvm (Fastighetsregistret)
Tomtarea 496 Kvm (Fastighetsregistret)
Byggår 1968
Grundläggning Krypgrund
Stomme Trä
Fasad Tegel och fasadpanel
Tak Papp
Plåtarbete Koppar och målad plåt
Ventilation Självdrag
Uppvärmning Gas
Vatten/Avlopp Kommunalt vatten året om. Kommunalt avlopp.
Fönster 2-glas och 3-glas
TV/Internet Fiber finns i gatan men är ej inkopplat.
Driftskostnad 31 392 kr/år varav:
El: 8 250 kr
Vatten/Avlopp: 2 800 kr
Renhållning: 1 530 kr
Gas: 18 812 kr
Beräknat på 1 person(er)
Energiprestanda 145 kWh/kvm/år
Taxeringskod 220
Taxeringsvärde 2 387 000 kr
Summa pantbrev 834 000 kr

Boka en kostnadsfri värdering här!