Burlöv - Arlöv

Grangatan 7

Visa på karta

Friliggande - Inglasat uterum - Garage

Otroligt vacker 1930-talsvilla i 2-plan med inredd vindsvåning och mycket fräsch källare med klinkergolv. Här bjuds på allt från högt i tak och vackra fotlister till härliga sällskapsytor, helrenoverat kök och 2 helkaklade badrum samt gäst-wc. Stort, inglasat uterum, flera stenlagda uteplatser och stor, uppväxt trädgårdstomt med växthus och förråd. Garage med fjärrstyrd garageport. Lugnt belägen på återvändsgata. Riktigt bra kommunikationer med såväl buss som tåg.

I korthet

Utgångspris 3 650 000 kr
Rum 7
Boarea 152 Kvm
Biarea 110 Kvm
Tomtarea 775 Kvm
Typ 2-plansvilla med källare
Ägandeform Friköpt - Småhus
Byggår 1936
Visa all fakta

Ansvarig mäklare

Ing-Marie Bengtsson

Direkt:
Mobil: 070-253 63 73

Ansvarig mäklare: Ing-Marie Bengtsson
Kontakta

Visning

Tveka inte att höra av dig till mäklaren om du är intresserad av en visning. Visa alla

Budgivning pågår

Högsta bud: 3 700 000 kr – Visa budhistorik

Välkommen

Mycket ståtlig, friliggande 1930-talsvilla, belägen med stor härlig trädgård på återvändsgata. Välkommen att boka tid för visning!

För att se alla bilder - klicka på "Alla bilder".

Alla bilder

Hall

Hall - bv: Välkommen in! Här finns gäst-wc, garderob och stentrappa till både källar- och ovanvåning. Klinkergolv. 

Alla bilder

Kök

Snyggt, renoverat kök med utgång till det helt underbara uterummet - som från tidigare våren till sena hösten blir ett stort extrarum - för mysig samvaro. Köket har klinkergolv med golvvärme. Det finns gott om skåp och lådor till bra förvaring samt riktigt bra arbetsytor. I övrigt är köket fullutrustat och funktionellt. Ett kök att trivas i helt enkelt! Utrustning: Induktionshäll, kyl, fräck spisfläkt, inbyggnadsugn (självrengörande) och -mikro samt diskmaskin. 

Alla bilder

Matplats

I direkt anslutning till köket finns matplats med parkettgolv och fönster mot den fina trädgården på baksidan. 

Alla bilder

Vardagsrum

Stort vardagsrum i fil med burspråk och vackert ekparkettgolv. Vid behov av ytterligare sovrum finns här möjlighet att dela av vardagsrummet. 

Alla bilder

Hall - övre plan

Hall - ov: Nätt hall med fönster både i stentrappan upp till ovanvåningen och direkt när man gått uppför trappan. Först kommer första delen med vitmålat trägolv och trappa till vindsvåningen. Därefter kommer ett mindre allrum med fönster mot trädgården och parkettgolv. Det rummet används idag som kontor. 

Alla bilder

Allrum

I hallen på ovanvåningen finns trappan upp till vindsvåningen som består av både allrum och ett stort sovrum. Allrummet har vackert trägolv och halvmånefönster. Här finns gott om plats för barnens data-/TV-spel, gästsängar, träningscykeln eller varför inte några riktigt sköna fåtöljer/soffa för att njuta av en god bok och bara koppla av. 

Alla bilder

Sovrummen

Det finns 2 stora sovrum på ovanvåningen, varav ett av de används som TV-rum. Båda sovrummen har självklart fint ekparkettgolv.

På vindsvåningen finns det tredje sovrummet och vid behov kan allrummet på vindsvåningen delas av om man önskar ytterligare sovrum. Golvet på hela vindsvåningen är vackert brädgolv i original. 

Alla bilder

Mäklaren i Burlöv

Kul att ni visar intresse för denna bostad!

Mitt namn är Ing-Marie Bengtsson och jag har arbetat som fastighetsmäklare i Burlöv sedan 2003, då jag tog min högskoleexamen som fastighetsmäklare. Jag har bott med min familj i Åkarp i 15 år och därför har Burlövs kommun på ett naturligt sätt blivit mitt gebit. Som person är jag driven, målinriktad och social. Ska jag göra något – ska det göras ordentligt – gärna med ett leende på läpparna. År efter år är jag den mäklare som förmedlar flest bostäder och får flest rekommendationer i Burlövs kommun (källa: Hitta mäklare). Jag lovar att göra mitt bästa för att ni ska få korrekt information och att alla ska få samma möjligheter att tänka, bjuda och köpa.

Eftersom jag mestadels ägnar dagarna åt att prata med människor så brukar det vara enklast att nå mig via mejl. Så snart jag får en lucka så hör jag av mig med ett svar, eller ett telefonsamtal. Normalt är fredagar och lördagar lediga dagar för mig, men undantag förekommer.

Har ni frågor så är ni varmt välkomna att skicka dessa via: 
i-m.bengtsson@bulowlind.se.

Är ni i behov av hjälp med lånelöfte eller en värdering/samtal kring eget nuvarande boende så står jag gärna till tjänst, och all förhandsrådgivning är självklart gratis.

Mina tidigare uppdragsgivare har betygsatt mitt arbete och skrivit egna kommentarer kring hur de tycker att jag skött mig. Allt finns att läsa på >> www.hittamaklare.se/ingmarie.bengtsson

Alla bilder

Instagram

Den som vill vara först med att få reda på kommande bostadsförsäljningar i Åkarp och Arlöv följer lämpligen mitt konto på Instagram som heter: Maklaren_i_Burlov. Nya uppdrag visas alltid där allra först, oftast flera veckor före det syns på öppna internetsidor.

Alla bilder

Uterum

Med utgång från köket kommer man ut i det stora, härliga, inglasade uterummet som är tilläggsisolerat och har isolerglas-kanaltak samt isolerade golv och väggar. Uterummet är helt underbart att sitta i. Kom på visningen och prova så får du se! Uterummet används från tidiga våren till sena hösten. Tack vare att det är isolerat går det självklart att nyttja uterummet året om, förutsatt att man stöttar med lite extra värme. Vem vill inte sitta till bords här ute på nyårskvällen/-natten?

Alla bilder

Badrum

Förutom gästtoaletten på bottenvåningen, finns det även 2 helkaklade badrum. Ett på ovanvåningen och ett i källaren. 
Stort badrum - ov: Svart klinkergolv (1990) och kaklade väggar (2018) och dubbla handfat med kommod samt duschkabin med radio, inbyggd massage och belysning. Här finns också ett fönster ut mot trädgården på baksidan. 

Det andra badrummet finns i källaren och är helkaklat 2013 med fräckt mosaikgolv i duschutrymmet. Utrustning: Dusch med duschväggar, handfat med kommod och handdukstork. 

Alla bilder

Gästtoalett

Från hallen på bottenvåningen nås gästtoaletten som är helkaklad 1992 i grått/vitt. Utrustning: WC och handfat. 

Alla bilder

Hobbyrum

Det finns 2 stora rum med fönster och klinkergolv i källaren, varav ett rum med burspråk. Jag har kallat de båda för hobbyrum - men passar lika gott som gillestuga, gästrum, träningsrum eller varför inte förvaring - kort och gott! Här finns möjligheter!

Alla bilder

Tvättstuga

Stor tvättstuga med fönster och klinkergolv. Här finns också ut-/uppgång till trädgården. Utrustning: Tvättmaskin, torktumlare och tvättho. 

Alla bilder

Uteplats

Förutom det stora, inglasade uterummet finns flera stenlagda uteplatser, alla i soligt syd-/västläge!

Alla bilder

Garage

Stort garage om 23 kvm med fjärrstyrd garageport. Framför garaget finns plats för ytterligare 2-3 bilar. 

Det finns även ett förråd om 7 kvm på baksidan av huset. 

Alla bilder

Månadskostnad

Om priset är 3.650.000 kr och vi utgår från att köparen har 15 % i egen insats och att räntan är 2 %, så betyder det en kostnad på 3.620 kr/månad efter ränteavdraget på 30 % (och exklusive amortering). Lägg därtill fastighetens driftskostnad (ca 2.193 kr/mån) och fastighetsavgiften (671 kr/mån) så får ni fram er nettoboendekostnad per månad: 6.484 kr. 

Alla bilder

Trädgård

Stor, uppväxt trädgård med häckar, buskar, träd, växthus och flera stenlagda uteplatser. Här finns gott om plats för att sparka boll och/eller hoppa studsmatta. 

Alla bilder

Renoveringar

2018: Ansluten till fiber; Burlövs Öppna stadsnät
2018: Kaklade väggar, badrum ovanvåning
2018: Ny elcentral med jordfelsbrytare
2015: Ny bänkskiva, kök
2015: Inbyggnadsmikro
2015: Inbyggnadsugn - självrengörande
2015: Duschkabin med radio och inbyggd massage samt belysning, ovanvåning
2014: Tvättmaskin
2013: Torktumlare
2013: Handfat, bottenvåning
2013: Helkaklat badrum - källarvåning
2013: Dusch, handfat och handdukstork - badrum, källarvåning
2009: Klinkergolv, tvättstuga och "hobbyrummen"
2008: WC, ovanvåning
2005: handfat, ovanvåning
2004: Uppvärmningsystem; pellets
2004: Nytt kök (Kvikk)
1996: Nya fönster våning botten- och ovanvåning
1992: Helkaklad gästtoalett, bottenvåning
1990: Klinkergolv, badrum ovanvåning
1980: Nytt tak, betongtakpannor (bygglov finns)
1979: Tilläggsisolerad + tegelfasad (bygglov finns)

Övrigt: Takfläkt i sovrum och lös garderob i källaren ingår inte i köpet!

Alla bilder

Område

Lugnt, mycket barnvänligt område på återvändsgata med en stor nyanlagd lekplats ett stenkast bort. 

Arlöv ligger på utmärkt pendlingsläge med goda kommunikationer med såväl buss som tåg. Man promenerar snabbt och lätt till busshållplatser och till tågstationen i Arlöv är det gång-/cykelavstånd. Dessutom är det gångavstånd till Sockerbitstorget som är Arlöv centrum och här finns jourbutik, bibliotek, restauranger, frisör mm. Gång-/cykelavstånd är det också till både Burlöv Center och Burlövsbadet. Burlöv Center erbjuder allt du behöver inom shopping och på Burlövsbadet finns förutom badet även ett omtyckt gym.

Alla bilder

Planskiss Grang 7, Arlöv - bv

Med reservation för avvikelser

Planskiss Grang 7, Arlöv - kv

Med reservation för avvikelser

Planskiss Grang 7, Arlöv - ov

Med reservation för avvikelser

Planskiss Grang 7, Arlöv - vv

Med reservation för avvikelser

Fakta

Utgångspris 3 650 000 kr
Adress Grangatan 7
Kommun Burlöv
Område Arlöv
Typ 2-plansvilla med källare
Ägandeform Friköpt - Småhus
Rum 7
Boarea 152 Kvm (Uppmätning enligt SS 21054:2009)
Biarea 110 Kvm (Uppmätning enligt SS 21054:2009)
Tomtarea 775 Kvm (Fastighetsregistret)
Byggår 1936
Grundläggning Källare
Stomme Tegel (källare=betong)
Fasad Tegel
Tak Betongtakpannor (1980)
Plåtarbete Lackerat plåt
Ventilation Självdrag
Uppvärmning Pellets (panna 2004)
Vatten/Avlopp Kommunalt vatten året om. Kommunalt avlopp.
Fönster 3-glasfönster (1996) våning 1 och 2. (Vindsvåning och källare: originalfönster)
Driftskostnad 26 310 kr/år varav:
Värme: 13 155 kr
El: 7 114 kr
Vatten/Avlopp: 4 411 kr
Sotning: 350 kr
Renhållning: 1 280 kr
Beräknat på 2 person(er)
Energiprestanda 161 kWh/kvm/år
Taxeringskod 220
Taxeringsvärde 2 292 000 kr
Summa pantbrev 501 700 kr

Boka en kostnadsfri värdering här!

Budgivning pågår

Högsta bud: 3 700 000 kr

Bud Budgivare Datum Tid
3 700 000 kr Budgivare 2 2019-09-15 16:22
3 680 000 kr Budgivare 1 2019-09-15 16:20
3 670 000 kr Budgivare 2 2019-09-15 14:00
3 650 000 kr Budgivare 1 2019-09-15 13:30