Eslöv

Berga 223

Visa på karta

Hästgård - Helrenoverat 2015 - Lantläge

Ett modernt boende endast 5 min från centrala Eslöv som blev helrenoverat 2015. Här finns det möjligheter till mindre djurhållning med stallbyggnad till fyra hästar och med stor verkstad/lager för egenföretagaren.

I korthet

Utgångspris 3 995 000 kr
Rum 5
Boarea 135 Kvm
Tomtarea 10200 Kvm
Typ 1-plansvilla
Ägandeform Friköpt - Gård
Visa all fakta

Ansvarig mäklare

Daniel Hansson

Direkt:
Mobil: 070-989 69 49

Ansvarig mäklare: Daniel Hansson
Kontakta

Visning

Vänligen boka visningstid via hemsidan! Visa alla

Fastighet

Stor friköpt fastighet om 10 200 m² med gott om plats för både familjen, näringsverksamheten och djurhållning. Infarten till huset består av en stor grön gräsmatta och en grusväg för fordon med in- & utfart. Förutom boendet finns det även stall, hage, ekonomibyggnad för verkstad/lager samt en mindre byggnad med garage.

Alla bilder

Entré

En entréhall bjuder in och ger en försmak av boendet som genomgående har ljusa släta väggar och ett snyggt träfärgat golv med underliggande golvvärme.

Alla bilder

Vardagsrum

Stort och öppet rum med rejält med svängrum och bra ljus flöde från tre vädersträck och utgång till det tilltagna trädäcket (2017) i trädgården. I vardagsrummet finns plats för en stor lat soffa och en större matgrupp i anslutning till köket. På golvet ligger ett parkettgolv som löpande fortsätter ut i resten av boendet.

Alla bilder

Kök

Fräscht och modernt kök ett läckert barbord som gör matlagningen aningen mer social. Köket bjuder på fina förvarings- och arbetytor och köksinredning består av vita luckor, kaklat stänkskydd som passar bra ihop med bänkskivan. Utrustat med induktionsspis, spisfläkt, varmluftsugn, diskmaskin, stor kyl/frys.

Alla bilder

Sovrummen

SOVRUM 1: Stort gavelsovrum i avskilt läge från resten av huset. Rummet bjuder på plats för dubbelsäng och övriga sovrumsmöbler.

SOVRUM 2: Det andra stora sovrummet i huset med plats för dubbelsäng samt övriga sovrumsmöbler.

SOVRUM 3: Sovrum av god storlek med plats för enkelsäng och skrivbord. 

RUM 4: Detta genomgångsrum kan med fördel användas som allrum, kontor eller sovrum vid behov. 

Alla bilder

Badrum

BADRUM 1: I anslutning till sovrum 1 finns detta snygga helkaklade badrum med klinkers på golv och med härligt bubbelbad. Badrummet är utrustat med vägghängd toalett, vask med kommod och spegel samt vattenburen handdukstork.

BADRUM 2: Snyggt helkaklat badrum med klinkers på golvet och dusch med svängbara glasdörrar och takdusch. Utrustningen består av vägghängd toalett, bidé, vask med kommod, spegelskåp, eluppvärmd handdukstork och ett förvaringsskåp.

Alla bilder

Tvättstuga

Tvättstuga med väl lämpad arbetsbänk och utrustat med tvättmaskin samt torktumlare. Här finns även husets värmepump (luft/vatten/golvvärme).

Alla bilder

Stall

Stallbyggnad (byggt ca 1970, värdeår 2002) om c:a 90 m² med 4 boxar varav 1 fölningsbox, c:a 2,5 meter takhöjd. Vatten och avlopp finns tillgängligt i stallet. Intill stallet finns en hage med nybyggt väderskydd så att hästarna kan gå på lösdrift.

Alla bilder

Verkstad

Verkstad om ca 150 m² med gott om takhöjd. Byggnaden har garageport för enkel in/utfart.

Alla bilder

Tomtkarta

Alla bilder

Försäljningsinformation, fastighet

ALLMÄN INFORMATION: De uppgifter som lämnas i objektsbeskrivning, prospekt samt i annan annonsering är i huvudsak grundade på information lämnad av säljaren. Viss väsentlig information är också inhämtad ifrån Lantmäteriet. Uppgifterna kontrolleras av fastighetsmäklaren endast om omständigheterna ger anledning till det. Köpare/spekulanter uppmanas att kontrollera dessa uppgifter samt annat som är av betydelse för köpet av fastigheten. 

BUDGIVNING
Vid köp av fastighet, tomträtt eller bostadsrätt är varken säljare eller köpare bunden förrän ett skriftligt köpeavtal undertecknats av bägge parter. Innan dess kan säljare och köpare ändra sig utan att motparten kan ställa några krav. Säljaren behöver inte sälja till den som givit högsta budet. Fastighetsmäklaren får ej fatta egna beslut i fråga om försäljningen utan det är hela tiden säljaren som bestämmer. Ansvarig mäklare måste alltid vidarebefordra bud som inkommer innan köpeavtal har undertecknats och säljaren avgör sedan om det nya budet ska antas eller avfärdas. Mer information om budgivning finns att hämta på Fastighetsmäklarinspektionens hemsida, www.fmi.se
 
LÅNELÖFTE
För dig som är intresserad och vill lägga bud på bostaden är det viktigt att ha ett lånelöfte. Fastighetsmäklaren behöver få information om vem som är långivare och på så vis får säljaren reda på att det finns ett seriöst bud med godkänd finansiering.
 
BOENDEKOSTNADSKALKYL
Ansvarig fastighetsmäklare tillhandahåller gärna en individuell boendekostnadskalkyl vid förfrågan. Enligt gällande lag finns det en skyldighet från mäklarens sida att erbjuda den slutlige köparen en individuell boendekostnadskalkyl. Den som inte vill lämna ut information om sin privatekonomi eller redan anser sig ha fullgod inblick hur bostadsköpet påverkar hushållets ekonomi har möjlighet att avstå från en sådan kalkyl.
 
LAGFART & PANTBREV
Lagfartsavgiften (stämpelskatten) är f n 1,5 % av köpeskillingen samt en avgift på f n 875 kr som betalas av köparen. Köparen står även för kostnaden vad gäller uttagande av nya pantbrev, som för närvarande är 2 % av pantbrevsbeloppet samt en avgift på f n 375 kr per pantbrev.
 
UNDERSÖKNINGSPLIKT
Fastighetsmäklaren uppmanar köpare och spekulanter att noggrant undersöka fastighetens skick för att fullgöra sin undersökningsplikt enligt Jordabalken 4:19. Är man som köpare/spekulant osäker på vad detta innebär så uppmanas man härmed att kontakta ansvarig mäklare för frågor kring detta. Undersökningsplikten är förhållandevis långtgående. Till sin hjälp kan man exempelvis anlita en godkänd besiktningsman.  

MÄTINFORMATION
Information om fastighetens areor hämtas i regel från Lantmäteriet eller säljaren. Boarea kan variera beroende på skillnader mellan olika uppmätningsnormer och spekulanter uppmanas därför att kontrollmäta boarean. Information om hur man mäter upp bostaden kan man få genom fastighetsmäklaren eller på http://www.sis.se/matabostad
 
BANKKONTAKT
Kontakta gärna vår samarbetspartner Sparbanken Syd för boendekostnadskalkyl och lånerådgivning. Sparbanken Syd på Malmö Arena hjälper dig/er gärna, ring dem på 040-37 40 00.

ÖVRIGT
När du varit i kontakt med Bülow & Lind för visning godkänner du att Bülow & Lind, eller tredje part, kontaktar dig i form av telefonsamtal, sms eller mail på de kontaktuppgifter du lämnat till fastighetsmäklaren vid visningen eller bokningen av visningen.

Alla bilder

Planlösning

Med reservation för avvikelser

Fakta

Utgångspris 3 995 000 kr
Adress Berga 223
Kommun Eslöv
Typ 1-plansvilla
Ägandeform Friköpt - Gård
Rum 5
Boarea 135 Kvm (Säljarens information)
Tomtarea 10200 Kvm (Fastighetsregistret)
Pantsatt Nej
Byggnadssätt
Grundläggning Krypgrund/Gjuten betongplatta
Fasad Puts
Tak Plåt
Ventilation Självdrag
Uppvärmning Luft/vatten värmepump - Golvvärme
Vatten/Avlopp Enskilt vatten året om. Enskilt avlopp.
Fönster 2-glas
Driftskostnad 27 500 kr/år varav:
El: 25 000 kr
Vatten/Avlopp: 2 500 kr
Beräknat på 5 person(er)
Energiprestanda 49 kWh/kvm/år
Taxeringskod 121, 220
Taxeringsvärde 1 212 000 kr
Summa pantbrev 1 170 000 kr
Servitut/GA Redovisning av rättigheter kan vara ofullständig.
Samfällighet Eslöv BERGA S:3
Samfällighet Eslöv BERGA S:17
Samfällighet Eslöv BERGA S:18
Samfällighet Eslöv BERGA S:19
Samfällighet Eslöv BERGA S:20
Samfällighet Eslöv BERGA S:21
Samfällighet Eslöv BERGA S:22
Samfällighet Eslöv BERGA S:23

Boka en kostnadsfri värdering här!