Malmö - Annestad / Bunkeflostrand

Sadelmakarebyn 2C

Visa på karta

Uteplats - Sovalkov - Välplanerad

Varmt välkomna till denna välplanerade 1,5 rummare med sovalkov, belägen på andra våningen med hiss från markplan. Här finner ni en öppen och social planlösning mellan vardagsrum och kök, och en härlig uteplats i solsäkert söderläge med plats för utemöbler och grill. Med ett fantastiskt ljusinsläpp från det stora fönsterpartiet. På optimalt läge i lugna och härliga Annestad med närhet till Hyllie station, Emporia och Öresund! Välkomna på visning!

I korthet

Utgångspris 895 000 kr
Månadsavg. 3 884 kr
Rum 1.5
Boarea 43 Kvm
Balkong Uteplats
Typ Bostadsrätt
Ägandeform Bostadsrätt - Lägenhet
Byggår 2004
Visa all fakta

Ansvarig mäklare

Beatrice Paulsson

Peter Starck
Bitr. mäklare

Visning

Vänligen ring eller maila för tidsbokning! Visa alla

Uteplats

Härlig uteplats i solsäkert söderläge. Här kan man njuta av sol och grill hela dagen! Träplankor på marken och insynsskyddande buskage.

Alla bilder

Vardagsrum

Från hallen når man det rymliga och luftiga vardagsrummet. Rummet får ett fantastiskt ljusinsläpp från det stora fönsterpartiet och genom altandörren. Med plats för soffa och matplats.

Alla bilder

Sovalkov

Mycket praktisk sovalkov avskiljd av glasblock för privat känsla. Här ryms en 1.40 säng och ett sängbord.

Alla bilder

Kök

Trevligt kök i öppen planlösning mot vardagsrummet. Bra med plats för förvaring bakom ljusa köksluckor som matchas mot det vita kaklet. Utrustat med kyl/frys, spis, fläkt och diskmaskin i rostfritt utförande.

Alla bilder

Badrum

Ett väl tilltaget badrum i ljusa, fräscha kulörer. Vitt klinker på golvet som snyggt matchas mot det vita och gröna kaklet. Utrustat med handfat med kommod, wc och dusch med vikbara glasväggar. Det är redan förberett för tvättmaskin för den som önskar.

Alla bilder

Hall

Ni välkomnas in i en ljus och luftig hall med avhängningsmöjligheter direkt till höger. Den rymliga klädkammaren erbjuder gott med förvaringsmöjligheter. Med sobert vita väggar och parkettgolv. 

Alla bilder

Förening

Föreningen har lämnat följande uppgifter om fastigheten. Vi uppmanar den slutlige köparen att själv bekräfta denna information med någon representant för styrelsen.

FÖRENINGSINFORMATION:
Brf Sadelmakaren nr 1 är beläget söder om Malmö i Bunkeflostrand / Annestad och uppfördes 2004. Föreningen består av två 5 våningshus och innefattar 55st lägenheter. Föreningens 55 lägenheter består av: 14st - 1 rok, 15st - 2 rok och 26st - 3 rok. Marken innehas med tomträt som omföhandlas 2025.

Ekonomi: 
I dagsläget finns det inga planerade avgiftsförändringar.

Föreningen tar ut en fast elkostnad om 250 kr/mån som läggs på månadsavin. En gång om året läser den boende av sin elmätare och rapporterar den faktiska förbrukningen till Kanslihuset. Sedan reglerar den ekonomiska förvaltaren summan vilket betyder att det antingen kan bli en inbetalning eller en återbetalning för lägenhetsinnehavaren.

Föreningen accepterar inte juridiska person som medlemmar. 
Föreningen accepterar delat ägande.

Den slutgiltige köparen ombedes att själv kontrollera ovanstående information med representant från föreningen.

Renoveringar - Utförda och planerade

2009 Installerades grindar på terrassplan och fjärröppnare till garageport. 
2015 Fasad/träytor/balkonger. 
2016/2017 Planteringar runt huset och på gården 
2016 Ny tvättmaskin och torktumlare.

För tillfället finns det inga större renoveringar planerat.

Parkering

Föreningen erbjuder 26 garageplatser för en kostnad om 600 kr/mån. Separat kösystem tillämpas och för tillfället är det 2 personer i kö. Garageplatser och kölista administreras av Kanslihuset, för mer information maila anette.cederholm@kanslihuset.se.

Fri parkering i området på gatan.

TV/bredband

TV ingår i avgiften via CanalDigital. Bredband tecknas av enskild medlem via bredbandsbolaget. Ingår ej i avgiften.

Gemensamma utrymmen

Föreningen tillhandahåller två tvättstugor belägna på markplan. I vardera tvättstuga finns två tvättmaskiner, torktumlare samt torkskåp. Här finns även en mangel. Det finns även två cykelförråd och barnvagnsrum.

Alla bilder

Område

Allmänt
Här bor man på ett mycket lugnt och trivsamt område med närhet till storslagna och härliga grönytor, vackra vyer och välbevarat naturreservat längst kustremsan. Här har man vårdcentral och Bunkeflocentrum med mataffär, bank och annan vardaglig service inom gångavstånd. Mycket barnvänligt område med både dagis och skola upp till årskurs 9 i närheten. Det finns även fler fina lekplatser på området. 

Kommunikation
Annestad erbjuder det bästa utav två världar; närheten till naturen, havet och stränderna gör att det alltid finns något att uppleva och via de goda kommunikationsmöjligheterna och citytunneln nås enkelt Malmö City och Köpenhamn med storstadens lockande puls.

Närservice
I närheten ligger det mysiga Limhamn som erbjuder mysiga cafeér, restauranger, butiker och fiskrökeri. Området ligger inte heller långt ifrån Svågertorp med affärer såsom IKEA, Ilva och Bauhaus. Runt hörnet hittar du Hyllie med Malmö Arena där evenemang som konserter, ishockey och Disney on Ice utspelas. Snart öppnar också det nya köpcentrat Emporia.

Alla bilder

Försäljnings­information

ALLMÄN INFORMATION: De uppgifter som lämnas i objektsbeskrivning, prospekt samt i annan annonsering är i huvudsak grundade på information lämnad av säljaren. Viss väsentlig information är också inhämtad ifrån berörd förening och/eller dess förvaltare. Uppgifterna kontrolleras av fastighetsmäklaren endast om omständigheterna ger anledning till det. Köpare/spekulanter uppmanas att kontrollera dessa uppgifter samt annat som är av betydelse för köpet av bostadsrätten.  

BUDGIVNING
Vid köp av bostadsrätt är varken säljare eller köpare bunden förrän ett skriftligt köpeavtal undertecknats av bägge parter. Innan dess kan säljare och köpare ändra sig utan att motparten kan ställa några krav. Säljaren behöver inte sälja till den som givit högsta budet. Fastighetsmäklaren får ej fatta egna beslut i fråga om försäljningen utan det är hela tiden säljaren som bestämmer. Ansvarig mäklare måste alltid vidarebefordra bud som inkommer innan köpeavtal har undertecknats och säljaren avgör sedan om det nya budet ska antas eller avfärdas. Mer information om budgivning finns att hämta på Fastighetsmäklarinspektionens hemsida, www.fmi.se
 
LÅNELÖFTE
För dig som är intresserad och vill lägga bud på bostaden är det viktigt att ha ett lånelöfte. Fastighetsmäklaren behöver få information om vem som är långivare och på så vis får säljaren reda på att det finns ett seriöst bud med godkänd finansiering.
 
BOENDEKOSTNADSKALKYL
Ansvarig fastighetsmäklare tillhandahåller gärna en individuell boendekostnadskalkyl vid förfrågan. Enligt gällande lag finns det en skyldighet från mäklarens sida att erbjuda den slutlige köparen en individuell boendekostnadskalkyl. Den som inte vill lämna ut information om sin privatekonomi eller redan anser sig ha fullgod inblick hur bostadsköpet påverkar hushållets ekonomi har möjlighet att avstå från en sådan kalkyl.
 
ÖVERLÅTELSE- & PANTSÄTTNINGSAVGIFT
Föreningen eller den ekonomiska förvaltaren tar i normalfallet ut en överlåtelseavgift på högst 2,5 % av prisbasbeloppet, det varierar om den faller på säljaren eller köparen. I regel tas också en pantsättningsavgift om 1 % av prisbasbeloppet per pant, om man pantsätter bostaden.
 
UNDERSÖKNINGSPLIKT
Fastighetsmäklaren uppmanar köpare och spekulanter att noggrant undersöka fastighetens skick för att fullgöra sin undersökningsplikt enligt Köplagens § 20. Är man som köpare/spekulant osäker på vad detta innebär så uppmanas man härmed att kontakta ansvarig mäklare för frågor kring detta. Undersökningsplikten är förhållandevis långtgående.

MÄTINFORMATION
Information om bostadens boarea hämtas i regel från berörd föreningen, dess förvaltare eller säljaren. Boarea kan variera beroende på skillnader mellan olika uppmätningsnormer och spekulanter uppmanas därför att kontrollmäta boarean. Information om hur man mäter upp bostaden kan man få genom fastighetsmäklaren eller på http://www.sis.se/matabostad
 
BANKKONTAKT
Kontakta gärna vår samarbetspartner Sparbanken Syd för boendekostnadskalkyl och lånerådgivning. Sparbanken Syd på Malmö Arena hjälper dig/er gärna, ring dem på 040-37 40 00.

MEDDELA
Om ni är intresserade av denna lägenhet efter visningen vänligen kontakta mäklaren. 

ÖVRIGT
När du varit i kontakt med Bülow & Lind för visning godkänner du att Bülow & Lind, eller tredje part, kontaktar dig i form av telefonsamtal, sms eller mail på de kontaktuppgifter du lämnat till fastighetsmäklaren vid visningen eller bokningen av visningen.

Alla bilder

Planlösning

Med reservation för avvikelser

Fakta

Utgångspris 895 000 kr
Månadsavg. 3 884 kr
Ingår i avgift Värme, Vatten, Kabel-TV
Adress Sadelmakarebyn 2C
Kommun Malmö
Område Annestad / Bunkeflostrand
Typ Bostadsrätt
Ägandeform Bostadsrätt - Lägenhet
Rum 1.5
Boarea 43 Kvm (Föreningens information)
Balkong Uteplats
Byggår 2004
Förening Brf Sadelmakaren 1
Pantsatt Ja
Förråd Källare
Byggnadssätt
Uppvärmning Fjärrvärme

Boka en kostnadsfri värdering här!

Boka visning

Vänligen ring eller maila för tidsbokning!