Kävlinge - Löddeköpinge - centralt

Brynjevägen 19

Visa på karta

Perfekt familjevilla - 6 sovrum - garage

Välkomna till Brynjevägen och denna trivsamma familjevilla på lugnt och centralt läge. 1,5pl med vinkel bjuder på 6 sovrum. Lättskött trädgård och mysiga uteplatser, garage med förråd, uterum och ett isolerat förråd som säljaren använder till kontor. Entréplan bjuder på kök med stor matplats, vardagsrum, fyra sovrum, badrum, gästwc och tvättstuga. Ovanvåning med två sovrum och ett litet allrum. Nära skola, centrum och gröna promenadstråk. Välkomna!

I korthet

Utgångspris 4 195 000 kr
Rum 7.5
Boarea 165 Kvm
Tomtarea 416 Kvm
Typ 1 1/2-plansvilla
Ägandeform Friköpt - Småhus
Byggår 1975
Visa all fakta

Ansvarig mäklare

Anna Kajrup

Direkt:
Mobil: 070-263 02 60

Ansvarig mäklare: Anna Kajrup
Kontakta

Visning

Nästa visning hålls om:

5 dagar
Visa alla

Välkommen

Brynjevägen har ett perfekt läge för barnfamiljen med cykelvägar till skola, lekplatser och grönområde, Lödde Centrum samt Center Syd.

Det teglade huset med målade trädetaljer i matchande gult ligger i vinkel med två sovrum ut mot gatan. Den andra vinkeln är högre och inredd med två sovrum samt ett mindre allrum på ovanvåningen. Detta är en perfekt villa för er som behöver flera sovrum och fina sällskapsytor. Framför huset finns en rabatt med prydnadsträd, flera buskar och perenner samt ett staket som gränsar av och ger insynsskydd. En gång av sten leder fram till entrén.

Garage (ca 25m²) med manuell port rymmer en bil och andra bra ha saker. Egen ingång till förråd bredvid och i gattet mellan garaget och grannens hus finns ytterligare ett litet förråd.

 

Alla bilder

Trädgård & Uteplats

Vid entrén väl skyddad vid husets fasad och en mur ligger första uteplatsen. Här njuter man av solen tidig förmiddag och en stund in på eftermiddagen. En markis (eldriven) går att fälla ut om solen känns för stark. Infälld belysning i trädäcket.

Vid hörnet av garaget och grannens fasad finns en rabatt med murgröna och andra perenner. Längs gången bak till trädgårdens baksida växer bl.a. rhododendron, rabarber och andra perenner.

På baksidan vid uterummet och förrådet/kontoret finns ett trädäck där man kan njuta av solens strålar på kvällen. Baksidan är väl skyddad från insyn med många fina buskar, prydnadsgräs/träd och perenner.

 

Alla bilder

Uterum

Ljust vitmålat uterum med plasttak, trätrall på golvet och skjutdörrar i glas som ger en fin utsikt över trädgården.

Här finns god plats för matgrupp eller loungemöbler.

Dörr leder in till förråd (ca9,5m²) som är isolerat och just nu fungerar som hemmakontor. Kan också användas som ett gästrum eller kanske ungdomshäng?

Alla bilder

Entré

Vi stiger in i en rymlig hall, en härligt öppen yta där det finns plats att hänga av sig ytterkläder och skor. Lite längre fram finns en klädkammare. Hallen är navet i huset och härifrån når man de flesta rummen i huset. Trappa upp till ovanvåningen.

På golvet ligger laminat och väggen är vitmålad.

Alla bilder

Kök

Köksinredning i klassisk stilren ek med matchande kakel och klinkers i jordnära toner. En gedigen bänkskiva i svart granit bidrar till att ge köket en elegantare känsla. Golvvärme under fötterna ger en behaglig komfort.

Utrustning; Kyl - Husqvarna, (frys står i tvättstugan), inbyggnadsugn och mikrovågsugn från Bosch, diskmaskin- UPO, häll- Bosch och utdragbar fläkt.

Utrymmet i köket medger enkelt plats för köksö för den som är sugen på att utöka arbetsytorna.

Alla bilder

Matplats

Matplatsen har fint ljusinsläpp från flera fönster och det är gott om plats att duka för familj och vänner.

Alla bilder

Sovrummen

De här två sovrummen har ingång från köket. På golvet ligger ett trägolv som går in under väggen eftersom det en gång varit ett stort sovrum. Det ena rummet har vita väggar med inslag av svarta ränder och det andra har vita och rosa väggar. Fönster ut mot gatan.

Alla bilder

Vardagsrum

Vardagsrummet är ljust  med ett flertal fönster längs en vägg. På golvet ligger parkett och väggarna är målad i beige och brun nyans. Utgång till trädäck och baksidan av trädgården.

Alla bilder

Sovrum 1 & 2

Till höger om vardagsrummet ligger ett större sovrum med plats för dubbelsäng. Rummet har ljusa väggar och laminatgolv. Från sovrummet finns en utgång till uterummet.

Det andra sovrummet ligger bakom trappan i hallen. Här ligger laminatgolv och väggarna är målade i ljus ton.

Alla bilder

Badrum

Helkaklat fräscht badrum i vitt med behaglig golvvärme under svarta klinkers. Handfat med lådor under och spegelskåp ovanför. Wc och duschkabin (2021). Infällda spotlights med dimmerfunktion. Fönster.

Alla bilder

Gästtoalett

Gästtoalett med vitmålade väggar och plastmatta i beige nyans på golvet. Wc samt handfat med hylla och spegelskåp ovanför.

Alla bilder

Tvättstuga

Med ingång från hallen och bredvid köket ligger tvättstugan med tvättmaskin -Bosch och torktumlare LG, städgarderob, varmvattenberedare, vask och frys- Husqvarna.

Alla bilder

Ovanvåning

När vi kommer upp för den vitmålade trappan möts vi av ett litet allrum med plats för skrivbord och bokhyllor. På golvet ligger en plastmatta och väggen är målad i ljus ton. Två takfönster släpper in fint ljus.

Alla bilder

Sovrum - Övre plan

På ovanvåningen finns två sovrum. Ett mindre direkt till vänster med fönster på gaveln. På golvet ligger plastmatta och väggen är vitmålad.

Det andra sovrummet är lite större och har ett takfönster, en stor klädkammare, laminat på golvet och väggen målad i ljus ton.

Alla bilder

Mäklaren informerar

- 2020 imkanaler sotade
- 2020 luft/luft värmepump rengjord
- 2014 bytt panel samt tak på garage.
- 2008-09 alla fönster utbytta till PVC
- 2007/08 badrum renoverades.
- 2003/04 köket renoverades
- 1993 uterum byggt
- Larm finns och kan övertas.
- Pantbrev om 2.176.000kr finns
- Tillträde kan ske i aug/sept-21

- Taxeringsinformation: Småhusenhet, bebyggd (220)
Byggnad, värde: 1 407 000 kr
Mark, värde: 526 000 kr
Summavärde: 1 933 000 kr

Taxeringsår: 2018
Byggår: 1975
Värdeår: 1975

Alla bilder

Område

Området
Villaområde med blandad bebyggelse dels enplanshus och dels 1,5 plans hus. Fina grönområden med lekplats och cykelvägar till förskola och skola.

Allmänt

Löddeköpinge har nära till hav och natur. I närheten finns ett flertal trevliga badplatser samt två inomhusbad inom kommunen. Järavallens strövområde och Lödde Sandskog lockar till friluftsliv året runt och här finns gott om fritidsaktiviteter så som t. ex. golf, paddling och fiske. Även för barnen erbjuds en rad aktiviteter, mest utmärkande är Löddeköpinges stora fotbollsverksamhet men även handboll, innebandy, ridning, padel, dans och simning m.m.

Kommunikation
Bussar mot Malmö, Lund, Kävlinge samt Landskrona.
Med bil via E6:an ca 20 min till Helsingborg, 15 min till Malmö och 10 min till Lund.

Närservice
Löddeköpinge erbjuder två olika centrum.
Dels Lödde Centrum mitt i byn där det finns bl. a. ICA, bageri, blomsteraffär, frisörer, bank, tandläkare och bibliotek.
Förutom det finns Center Syds handelsplats med all tänkbar service man kan behöva på bekvämt avstånd.

Skola
Löddeköpinge är mycket barnvänligt med gott om gång- och cykelvägar genom byn.
I området finns ett flertal förskolor och skolor. För mer info om de olika skolorna vänligen se; www.kavlinge.se

 

Alla bilder

Fakta

Utgångspris 4 195 000 kr
Adress Brynjevägen 19
Kommun Kävlinge
Område Löddeköpinge - centralt
Typ 1 1/2-plansvilla
Ägandeform Friköpt - Småhus
Rum 7.5
Boarea 165 Kvm (Fastighetsregistret)
Tomtarea 416 Kvm (Fastighetsregistret)
Boarean är inte kontrollmätt. För den som anser att boarean är av stor vikt uppmanas att göra en egen kontrollmätning.
Byggår 1975
Grundläggning Betongplatta
Stomme Trä
Fasad Tegel / trägavlar
Tak Betongpannor
Plåtarbete Plast och plåt
Ventilation Självdrag
Uppvärmning Luft/luft värmepump och direktverkande el.
Vatten/Avlopp Kommunalt vatten året om. Kommunalt avlopp.
Fönster 2-glas isoler PVC
TV/Internet Fiber telia öppna
Driftskostnad 33 249 kr/år varav:
El: 26 400 kr
Vatten/Avlopp: 4 131 kr
Renhållning: 2 443 kr
Övrigt: 275 kr
I driftskostnaden ingår värme, hushållsel, larm och sophämtning. Total kostnad ca 33.249kr/år med förbrukning på ca 16.500kWh (förbrukningen är en schablon uträknad av energiteknikern då säljarens förbrukning är onormalt låg- 6000kWh). Fastighetsavgift om 8524kr/år och försäkring tillkommer.
Beräknat på 2 person(er)
Energiprestanda 129 kWh/kvm/år
Taxeringskod 220
Taxeringsvärde 1 933 000 kr
Summa pantbrev 2 176 000 kr

Boka en kostnadsfri värdering här!

Boka visning