Mäklaren i Husie

2020-03-11

Tack för att vi fått förtroendet att sälja flest bostäder i Husie även under 2019! Bülow & Lind är den mäklarfirma som säljer flest bostäder i Husie. Andreas Bülow är inte bara en av två delägare i Bülow & Lind Fastighetsförmedling utan också den fastighetsmäklare som säljer flest hus i Husie och dessutom till högst snittpriser. Han är även den mest rekommenderade mäklaren i Husie. (källa Hitta mäklare och Hemnet)

Andreas Bülow är själv uppvuxen i Husie, på Riseberga. Efter att ha bott några år inne i Malmö flyttade han åter till Husie, Videdal, och är nu boende i Kvarnby. Så ingen har bättre lokalkännedom än vad han har! Dessutom har han många spekulanter i sitt köparregister som söker hus i området. Funderar du själv på att sälja kommer Andreas gärna hem till dig och berättar vad han kan erbjuda.

Vill du också anlita en mäklare som är glad och positiv, har hög kompetensnivå och en utpräglad servicekänsla? Då är Andreas mäklaren för dig!

Letar du bostad i Husie och vill få lite förhandsinformation om bostäder som är på väg till försäljning så följ gärna Andreas på Instagram.