Therese TjernbergReg. Fastighetsmäklare

040-300 305 073-509 25 61
therese.tjernberg@bulowlind.se

Jag är en social tjej som älskar möten med nya människor. I yrket som fastighetsmäklare får jag ut mycket av det sociala genom att träffa mycket människor av alla de slag. Det ger mig otroligt mycket som människa att få träffa människor med olika perspektiv på livet.

Uppväxten i Svedala tätort var en bra uppväxt. Jag bodde på Kummingatan, på Roslätt 1, i ett 1 ½ - plans hus. Alla sporter som inkluderade en boll var jag aktiv i.

När jag var 19 år flyttade jag in till storstan, Malmö, och stannade där till 35-års åldern. Min första lägenhet var en liten etta på Ribersborg och efter det har jag bott på Lorensborg, Nobeltorget och St Knut. När jag fick barn flyttade jag tillbaka till min lilla hemort, Svedala, och bosatte mig i ett 1-planshus på Tegelbruket.

Min bakgrund är säljare, säljledarassistent och säljledare. Mäklarbranschen ledde min mamma, som också var fastighetsmäklare, in mig i år 2001. Hon hade då ett eget litet företag som hette Mäklarlinjen i Skåne AB. Där arbetade jag som visningsvärdinna, därefter mäklarassistent och år 2007 tog jag min mäklarexamen på Malmö Högskola.

Jag har varit aktiv i FMF, ( Fastighetsmäklarförbundet ) som ledamot i styrelsen, såväl i Södra regionen som i Solna där huvudkontoret ligger. 

På fritiden spelar jag mycket kort och tävlar i Canasta varje vecka. I Canastaföreningen har jag ett litet styrelseuppdrag som revisor. Jag gillar även att vara ute i naturen, plocka svamp och fiska. Annars är familj och vänner en väldigt viktig ingrediens i mitt liv. I övrigt har jag alltid gillat att skrivaoch skrev en del dikter när jag var yngre. Det intresset har jag med mig, också i mäklaryrket, när jag gör mina objektbeskrivningar.

Jag strävar alltid efter att, i alla lägen, göra mitt yttersta och det gäller såväl privat som i min karriär som fastighetsmäklare. Målet är att både köpare och säljare ska vara nöjda med affären.

Hoppas att vi ses!

Vill du läsa om vad mina tidigare uppdragsgivare tycker om mitt arbete som fastighetsmäklare så kika här.