Hörby

Önneköp 8051

Visa på karta

På vackert läge med utsikt över det böljande skånska landskapet ligger denna avstyckade gård med anor från 1900-talets början. Fastigheten ligger 2 mil sydväst om Höör och 3 mil söder om Kristianstad. Friköpt tomt om 10 209 kvm.

I korthet

Utgångspris 300 000 kr
Boarea 83 Kvm
Biarea 7 Kvm
Tomtarea 10209 Kvm
Typ 1-plansvilla
Ägandeform Friköpt - Gård
Byggår 1900
Visa all fakta

Ansvarig mäklare

Daniel Hansson

Direkt:
Mobil: 070-989 69 49

Ansvarig mäklare: Daniel Hansson
Kontakta

Visning

Tveka inte att höra av dig till mäklaren om du är intresserad av en visning. Visa alla

Byggnader

Fastigheten är bebyggd med boningshus, garage, stallbyggnad och två ekonomibyggnader.

Byggnaderna är i dåligt skick och får ej beträdas utan tillstånd.

Fastigheten är ansluten till elnät.

Enskilt vatten/avlopp.

Alla bilder

Omgivningar

Böljande omgivningar med fält, ängar och skogspartier.

Alla bilder

Tomtkarta

Alla bilder

Information om affären

BUDGIVNING
Vid köp av fastighet, tomträtt eller bostadsrätt är varken säljare eller köpare bunden förrän ett skriftligt köpeavtal undertecknats av bägge parter. Innan dess kan säljare och köpare ändra sig utan att motparten kan ställa några krav. På Bülows & Lind tillämpar vi öppen budgivning, vilket innebär att fastighetsmäklaren löpande redovisar högsta budet till säljare och övriga spekulanter. Säljaren behöver inte sälja till den som givit högsta budet. Fastighetsmäklaren får ej fatta egna beslut i fråga om försäljningen utan det är hela tiden säljaren som bestämmer. Ansvarig mäklare måste alltid vidarebefordra bud som inkommer innan köpeavtal har undertecknats och säljaren avgör sedan om det nya budet ska antas eller avfärdas. Mer information om budgivning finns att hämta på www.fastighetsmaklarnamnden.se.

LÅNELÖFTE
För dig som är intresserad och vill lägga bud på bostaden är det viktigt att ha ett lånelöfte. Fastighetsmäklaren behöver få information om vem som är långivare och på så vis får säljaren reda på att det finns ett seriöst bud med godkänd finansiering.

BOENDEKOSTNADSKALKYL
Ansvarig fastighetsmäklare tillhandahåller gärna en individuell boendekostnadskalkyl vid förfrågan. Enligt gällande lag finns det en skyldighet från mäklarens sida att erbjuda den slutlige köparen en individuell boendekostnadskalkyl. Den som inte vill lämna ut information om sin privatekonomi eller redan anser sig ha fullgod inblick hur bostadsköpet påverkar hushållets ekonomi har möjlighet att avstå från en sådan kalkyl.

LAGFART & PANTBREV
Lagfartsavgiften (stämpelskatten) är f n 1,5 % av köpeskillingen samt en avgift på f n 875 kronor som betalas av köparen. Köparen står även för kostnaden vad gäller uttagande av nya pantbrev, som för närvarande är 2 % av pantbrevsbeloppet samt en avgift på f n 375 kr per pantbrev.

UNDERSÖKNINGSPLIKT
Köparen uppmanas att noga undersöka bostadens skick. Informationen i objektsbeskrivningen är till största delen hämtad från säljaren. Ansvarig fastighetsmäklare kontrollerar säljarens uppgifter i enlighet med gällande lagstiftning.
 
MÄTINFORMATION
Information om bostadens boarea har hämtats från Lantmäteriets register. Boarea kan variera beroende på skillnader mellan olika uppmätningsnormer och spekulanter uppmanas därför att kontrollmäta boarean. Information om hur man mäter upp bostaden kan man få genom fastighetsmäklaren eller på http://www.sis.se/upload/632107901998187500.pdf

Alla bilder

Fakta

Utgångspris 300 000 kr
Adress Önneköp 8051
Kommun Hörby
Typ 1-plansvilla
Ägandeform Friköpt - Gård
Boarea 83 Kvm (Fastighetsregistret)
Biarea 7 Kvm (Fastighetsregistret)
Tomtarea 10209 Kvm (Fastighetsregistret)
Byggår 1900
Pantsatt Nej
Vatten/Avlopp Enskilt vatten året om. Enskilt avlopp, 3 kammarbrun 2005.
Taxeringskod 220
Taxeringsvärde 420 000 kr
Summa pantbrev 563 000 kr

Boka en kostnadsfri värdering här!

Boka visning

Tveka inte att höra av dig till mäklaren om du är intresserad av en visning.