Malmö - Kvarnby - Husie

Lindells väg 7

Visa på karta

Härlig funkischarm - Fin trädgård med pool - Gym och garage

Mycket fint funkishus med skön takhöjd och härligt ljusinsläpp. Snyggt HTH kök från -06 med glaspartier mot trädgården, inbjudande matrum, två fina helkaklade badrum, 4 sovrum samt källare med ett extra sovrum. Garage samt hobbyrum som används som gym men även perfekt som tonårsavdelning. Underbar och friköpt tomt med flera uteplatser samt uppvärmd pool där många trevliga stunder väntar. Belägen på en mysig och barnvänlig gata med närhet till golfbana, flera lekplatser och den populära Bäckagårdsskolan. Välkommen på visning.

I korthet

Utgångspris 5 975 000 kr
Rum 5
Boarea 198 Kvm
Biarea 130 Kvm
Tomtarea 912 Kvm
Typ 2-plansvilla med källare
Ägandeform Friköpt - Småhus
Byggår 1940
Visa all fakta

Ansvarig mäklare

Andreas Bülow

Direkt: 040-20 82 91
Mobil: 070-830 13 05

Ansvarig mäklare: Andreas Bülow
Kontakta

Visning

Nästa visning hålls om:

6 dagar
  • Söndag 26 november 12:00 - 12:30
    • Vänligen boka in er på hemsidan.
Visa alla

Välkommen

Väkommen på visning till detta gedigna funkisstenhus i 2 plan med källare. Välunderhållet och tillbyggt 2009. Stor stenlagd biluppställningsplats med plats för 6 bilar samt garage med gym.

Alla bilder

Entré

Välkomnande stenlagd entré. Denna del är tillbyggd 2009.

Alla bilder

Entréhall

Ljus och rymlig entréhall på hela 16 kvm som är tillbyggd 2009. Gott om förvaring i garderober med skjutdörrar. Stora härliga fönster som skänker rikligt med dagsljus och bidrar till en luftig känsla. Klinker på golvet med behaglig vattenburen golvvärme.

Alla bilder

Kök

Ljust och smakfullt HTH-kök från 2006 med inredning i klassiskt vitt och gott om arbetsytor. Kyl/frys (Miele), bred induktionshäll, 80 cm (Siemens), diskmaskin (Siemens), fläkt, microvågsugn (Siemens) och ugn (Siemens) -maskinerna är rostfria och från 2006. Spotlights i tak och över arbetsbänkarna. Dubbeldörrar av glas öppnar snyggt upp mot den fina uteplatsen och poolområdet. På golvet ligger klinker med behaglig golvvärme. Genom ett stort härligt valv tar du dig vidare till det inbjudande matrummet.

Alla bilder

Matrum

Ljust och inbjudande matrum med plats för den stora familjen. De stora hörnfönsterna mot trädgården släpper in rikligt med dagsljus. Vita väggar och tidsenligt vitbetsat trägolv.

Alla bilder

Vardagsrum

Trivsamt vardagsrum med stora hörnfönster som skänker ett behagligt ljus. Väggar i vitt och tidsenligt vitbetsat trägolv. 

Alla bilder

Bibliotek

Intill vardagsrummet finns detta mysiga bibliotek där du kan koppla av med en bra bok efter en lång arbetsdag. Mörkgrå klinker på golvet med vattenburen golvvärme. Fondvägg med en snygg Josef Frank tapet bryter snyggt av mot de i övrigt vita väggarna.

Alla bilder

Sovrum 1

I anslutning till biblioteket ligger detta mindre sovrum med vitbetsat trägolv och väggar i vitt med fondvägg. Fönster mot poolen.

Alla bilder

Badrum - Nedre plan

Helkaklat och fräscht badrum från 2001 med helkaklade väggar i vitt samt vit och grå klinker lagd i rutmönster på golvet med värmande elslingor. Handfat med kommod, wc, belyst badrumsskåp, spotlights i taket och härligt bubbelbadkar.

Alla bilder

Trappa

Den vackra och gedigna stentrappan som leder upp till ovanvåningen delas snyggt av i två sektioner med en lite viloplats vid det stora och magnifika fönstret som släpper in rikligt med ljus. 

Alla bilder

Möblerbar hall

På ovanvåningen möts du av en stor och möblerbar hall med ljus och luftig relaxdel. Här kan du kan slå dig ner och njuta av utskiten mot den grönskande trädgården genom alla de stora fönsterna med härligt ljusinsläpp. I hallen finns det även en rymlig walk in closet.

Alla bilder

Badrum - Övre plan

Stilrent och smakfullt badrum från 2009 med helkaklade väggar i vitt som kontrasterar fint mot den snygga klinkern. Golvvärme (el) samt nytt element i gammal stil. Dubbla duschar, brett handfat med kommod från Vedum, panoramaspegel, två fräcka handdukstorkar, vägghängd wc, spotlights i taket och stort fönster som släpper in rikligt med ljus.

Alla bilder

Sovrum 2

Rymligt sovrum med två hörnfönster. Ekparkett på golvet och vita väggar med mörk fondvägg som snygg kontrast. Glasblocksvägg mot hallen som ger rummet extra karaktär.

Alla bilder

Sovrum 3

Sovrum med fönster mot poolen. Ekparkett på golvet och vita väggar med rosa fondvägg.

Alla bilder

Sovrum 4

Rymligt sovrum med två hörnfönster mot söder och väster. Ekparkett på golvet och vita väggar med en snygg fondvägg.

Alla bilder

Källare

Källaren erbjuder fina förvaringsmöjligheter i flertal förvaringsrum och här finns även ett extra sovrum där husets tonåring huserar. Sovrummet är rymligt med två fönster, klinker på golvet och vita väggar med en mörk fondvägg. 

Alla bilder

Tvättstuga

Tvättstuga med helkaklade väggar i vitt och klinker på golvet. Tvättmaskin, torktumlare praktisk vask med arbetsbänk och underskåp.

Alla bilder

Pool

Härligt poolområde med trädäck som länkas ihop med övriga uteplatser. Poolen är uppvärmd och har måtten 8 x 4 meter och ett djup på 1,5 meter. Liner från 2013 och pump från Pahléns. Poolen inbjuder till många trevliga stunder.

Alla bilder

Uteplats

Den första uteplatsen når du lätt från köket genom de dubbla dörrarna. På detta trädäck finns det gott om plats för det stora möblemanget. Det finns även en stenlagd uteplats med plats för loungegruppen samt ytterligare en nersänkt uteplats vid gymet.

Alla bilder

Gym

2013 gjordes halva garaget om till ett isolerat gym med vattenburen golvvärme. I samband med detta drogs avlopp in samt ny takstomme och nytt papptak lades på hela garaget. Stora glaspartier mot poolen samt nersänkt uteplats framför. Rummet funkar även utmärkt som tonårsavdelning. Andra halvan används fortfarande som garage.

 

Alla bilder

Övrigt

2017 Ny Ctc luft/vattenvärmepump

2017 plattläggning och förvaringsplatser görs utanför gymet.

2014 belysning sätts upp rumt poolområdet, runt garage och på staket runt huset. Styrs med skymningsrelä.

2014 omfogning av skorsten samt ny huv.

2013 ny ekparkett på hela ovanvåningen.

2013 ombyggnad till gym. Isolerat och vattenburen golvvärme. Även avlopp indraget. Ny takstomme och nytt papptak läggs på hela garaget.

2013 byttes linern i poolen.

2012 putsatdes muren och garaget.

2009 byggdes huset till.

2009 renoverades badrummet på ovanvåningen.

2005 fasaden tilläggsisolerades.

Fiber via Sydantenn för 390:-/månaden. Köparen tar över säljarens fiberavtal.

Larm via Vericure med kameror och brandvarnare.

 

Alla bilder

Område

Fantastiskt boende i ett barnvänligt område. Mycket lummig och mysig gata med varierad och spännande arkitektur. Bra cykelväg till den populära Bäckagårdsskolan (F-9). I stadsdelen finns det dessutom många bra förskolor. Även fina cykelvägar både in till stan och ut till bokskogen. Bra kommunikationer. På bara 1 minut är man ute på Yttre Ringvägen och för dig som åker buss ligger busshållplatsen ca 100 meter bort. Ca 200 meter till Kvarnby Golfklubb med sina öppna, fina och gröna omgivningar där man även kan stanna till på Kvarny Byakrog. Nära till Toftanäs och dess affärer, såsom t. ex. välsorterade Ica Maxi. Även Citygross på Stora Bernstorp ligger nära. Man promenerar också till natursköna Husie Mosse och lite längre bort finns Bulltofta rekreationsområde men det bästa måste ändå vara att man endast bor 100 meter från ansvarig mäklare. Kort och gott är Kvarnby ett område för dig som gillar att bo lugnt och tryggt med naturen inpå knuten. Välkommen du också!

Alla bilder

Planritning - plan 1

Med reservation för avvikelser

Planritning - plan 2

Med reservation för avvikelser

Planritning - källare

Med reservation för avvikelser

Planritning - garage-gym

Med reservation för avvikelser

Fakta

Utgångspris 5 975 000 kr
Adress Lindells väg 7
Kommun Malmö
Område Kvarnby - Husie
Typ 2-plansvilla med källare
Ägandeform Friköpt - Småhus
Rum 5
Boarea 198 Kvm (Fastighetsregistret)
Biarea 130 Kvm (Fastighetsregistret)
Tomtarea 912 Kvm (Fastighetsregistret)
Byggår 1940
Grundläggning Källare
Stomme Tegel
Fasad Puts
Tak Papp
Plåtarbete Plåt
Ventilation Självdrag
Uppvärmning Luft/vatten värmepump från 2017
Vatten/Avlopp Kommunalt vatten året om. Kommunalt avlopp.
Fönster 3-glas
TV/Internet Fiber via Sydantenn
Driftskostnad 39 720 kr/år varav:
El: 33 000 kr
Vatten/Avlopp: 3 790 kr
Renhållning: 2 930 kr
Försäkring är ej medräknad
Beräknat på 5 person(er)
Taxeringskod 220
Taxeringsvärde 2 388 000 kr
Summa pantbrev 3 513 000 kr
Servitut/GA Samfällighet Malmö SALLERUP S:4
Samfällighet Malmö SALLERUP S:5
Samfällighet Malmö SALLERUP S:6
Samfällighet Malmö SALLERUP S:7
Samfällighet Malmö SALLERUP S:8
Samfällighet Malmö SALLERUP S:16
Samfällighet Malmö SALLERUP S:18
Avtalsservitut ledning

Boka en kostnadsfri värdering här!

Dokument

  • Inga dokument tillgängliga

Boka visning

  • Söndag 26 november 12:00 - 12:30
    • Vänligen boka in er på hemsidan.
    • 12:00 FULLBOKAD