Malmö - Djupadal

Örtoftagatan 49

Visa på karta

Barnvänligt - Trivsamt - Bra läge

Flytta till sköna Djupadal / Rosenvång. Det finns nu möjlighet till ett härligt trivsamt boende med en ljuvlig och insynsskyddad trädgård i söderläge. Otroligt välutnyttjade och trivsamma kvadratmetrar (103 boyta + 60 kvm källare). På ovanvåningen finns 3 sovrum och badrum samt utgång till söderbalkong. På bottenvåningen finns ett trivsamt kök och vinklat vardagsrum med öppen spis samt gästtoalett. I källaren finns tvättstuga mm.

I korthet

Utgångspris 4 475 000 kr
Rum 5
Boarea 103 Kvm
Biarea 60 Kvm
Tomtarea 361 Kvm
Typ Radhus
Ägandeform Tomträtt - Småhus
Byggår 1950
Visa all fakta

Ansvarig mäklare

Therese Tjernberg
Bitr. mäklare

Visning

Tveka inte att höra av dig till mäklaren om du är intresserad av en visning. Visa alla

Budgivning pågår

Högsta bud: 4 000 000 kr – Visa budhistorik

Kök

Köket har samma golv som ligger i hallen och väggarna har här en tapet vid matplatsen designad av Josef Frank från Boråstapeter som man blir glad av. Resten av väggarna är målade i en matchande blå ton förutom en bit som har svart griffeltavelfärg. 

Vit köksinredning med nysprutmålade luckor i vitt. Vit/gråmelerad arbetsbänk imed infälld vask. Vitt kakel som stänkskydd. Spis rostfri med glashäll ( Electrolux ), diskmaskin ( Bosch), Kyl/frys (Bosch). Matplats vid fönster för 4-6 personer. 

 

Alla bilder

Vardagsrum

Vardagsrummet är från början två rum som det öppnats upp emellan med ett stort fyrkantigt valv. I rummet med öppen spis ligger ekparkettgolv, stuckaturlister i takvinkeln och medelhavsgönt målade väggar. Dörr ut till uteplats med tak i söderläge. Rummet som idag används som matsal/bibliotek har vitmålade väggar.

Alla bilder

Toalett

Gästtoaletten har klinkers på golvet och vitt kakel bakom handfatet med kommod, i övrigt vitmålad strukturtapet. Toalettstol av märket Ifö. Ett vackert blyglasfönster släpper in dagsljuset.

Alla bilder

Hall

Hallen nere är inbjudande med tapeter på väggarna i ett vågrätt mönster av vita och röda ränder. På golvet ligger ett vinygolv typ parkett. Avhängningsplats förr ytterkäderna, dörr in till gästtoaletten och trappa upp till 2:a våningen samt dörr som leder till trapphuset ner i källaren.

2:a våningens hall har vitmålade väggar, ett trägolv, klädkammare och fyra stycken stora garderober samt dörr in till utrymme bakom hallen. Lucka upp till vinden.

Alla bilder

Sovrum - Övre plan

Sovrum 1, längst ner till höger har ett trägolv och vitmålade väggar. Här finns dörr ut till söderbalkongen med utsikt mot trädgården.

Sovrum 2 har också ett trägolv och vitmålad strukturtapet.

Sovrum 3, har ett laminatgolvtyp parkett och väggarna har vitmålad strukturtapet. Här finns en garderob.

Alla bilder

Balkong

Härlig balkong med utsikt åt söder och ut mot den härliga trädgården

Alla bilder

Badrum - Övre plan

Helkaklat badrum med vitt och svart rutigt kakelgolv och vitkaklade väggar. Varmvattenvärmd handduksstege, dusch med infällbara duschväggar, handfat med skåp, toalettstol och en paxfläkt.

Alla bilder

Källare

Trappa ner till källaren med vitmålade väggar, väl nere i källarhallen är golvet flingmålat och förrådsutrymme finns under trappen.

Tvättstuga / pannrum har ljusa klinkers på golvet och väggarna är vitmålade. Här finns TMV oljepanna och en oljetank ( besiktigad ), varmvattenberedare, tvättmaskin (Bosch, 7 kg), fönster (tvåglas)

Rum som används för klädvård, här finns plats för mangel och strykbräda, vita väggar och målat golv.

¨Walk-in closet¨ i källaren med en garderob och avhängningsplats för kläderna.

Rum, idag musikrum med plats för piano mm. Här ligger stora ljusa klinkers på golvet och här finns dörren ut till trädgården.

Rum som använts som sovrum/gästrum och har stora ljusa klinkers på golvet och vitmålade väggar förutom en röd fondvägg.

Alla bilder

Altan

Altan under tak med ett vackert originalstengolv samt en altan under ¨bar himmel¨ med plats för många.

Alla bilder

Trädgård

I stort sett insynsskyddad trädgård med uteplats under tak, odlingslådor, gräsmatta, frukträd, vintergröna växter, lila syren, tulpaner och större odlingslådor med jordgubbar. Fikaplats i söderläge på trätrall. 

Framsidan är stenlagd med vintergröna växter, mindre rabatt. Trappa upp till ingången på huset. 

Alla bilder

Fastighet

Gulteglat radhus i lungt område. Nedfart till garage på framsidan som används som förråd idag. Balkong i söderläge och trappa ner till källarplan från södersidan. Allla fönster utbytta till treglasfönster förutom det i tvättstugan.

 

Alla bilder

Område

Djupadal / Rosenvång är ett av Malmös populäraste och mest omtyckta bostadsområden. Här stortrivs barnfamiljerna. Området består till stor del av radhus, kedjehus och villor, byggda från 1950-talet och framåt. Mitt i området ligger den välrenommerade Djupadalsskolan. I anslutning till skolan ligger den fina Djupadalsparken som inbjuder till lek och rekreation. I området finns även ett flertal förskolor. Närheten till Limhamn, Hyllieområdet samt Malmö City i kombination med småstadskänslan är en av anledningarna till Djupadals popularitet. Bostadsområdet är relativt stort och gränsar till Rudbecksgatan, Bellevuevägen, Annetorpsvägen samt Sunnanväg.

Alla bilder

Information om affären

BUDGIVNING
Vid köp av fastighet, tomträtt eller bostadsrätt är varken säljare eller köpare bunden förrän ett skriftligt köpeavtal undertecknats av bägge parter. Innan dess kan säljare och köpare ändra sig utan att motparten kan ställa några krav. På Bülows & Lind tillämpar vi öppen budgivning, vilket innebär att fastighetsmäklaren löpande redovisar högsta budet till säljare och övriga spekulanter. Säljaren behöver inte sälja till den som givit högsta budet. Fastighetsmäklaren får ej fatta egna beslut i fråga om försäljningen utan det är hela tiden säljaren som bestämmer. Ansvarig mäklare måste alltid vidarebefordra bud som inkommer innan köpeavtal har undertecknats och säljaren avgör sedan om det nya budet ska antas eller avfärdas. Mer information om budgivning finns att hämta på www.fastighetsmaklarnamnden.se.

LÅNELÖFTE
För dig som är intresserad och vill lägga bud på bostaden är det viktigt att ha ett lånelöfte. Fastighetsmäklaren behöver få information om vem som är långivare och på så vis får säljaren reda på att det finns ett seriöst bud med godkänd finansiering.

BOENDEKOSTNADSKALKYL
Ansvarig fastighetsmäklare tillhandahåller gärna en individuell boendekostnadskalkyl vid förfrågan. Enligt gällande lag finns det en skyldighet från mäklarens sida att erbjuda den slutlige köparen en individuell boendekostnadskalkyl. Den som inte vill lämna ut information om sin privatekonomi eller redan anser sig ha fullgod inblick hur bostadsköpet påverkar hushållets ekonomi har möjlighet att avstå från en sådan kalkyl.

LAGFART & PANTBREV
Lagfartsavgiften (stämpelskatten) är f n 1,5 % av köpeskillingen samt en avgift på f n 875 kronor som betalas av köparen. Köparen står även för kostnaden vad gäller uttagande av nya pantbrev, som för närvarande är 2 % av pantbrevsbeloppet samt en avgift på f n 375 kr per pantbrev.

UNDERSÖKNINGSPLIKT
Köparen uppmanas att noga undersöka bostadens skick. Informationen i objektsbeskrivningen är till största delen hämtad från säljaren. Ansvarig fastighetsmäklare kontrollerar säljarens uppgifter i enlighet med gällande lagstiftning.
 
MÄTINFORMATION
Information om bostadens boarea har hämtats från Lantmäteriets register. Boarea kan variera beroende på skillnader mellan olika uppmätningsnormer och spekulanter uppmanas därför att kontrollmäta boarean. Information om hur man mäter upp bostaden kan man få genom fastighetsmäklaren eller på http://www.sis.se/upload/632107901998187500.pdf

Alla bilder

Planritning entréplan

Med reservation för avvikelser

Planritning källarplan

Med reservation för avvikelser

Planritning övre plan

Med reservation för avvikelser

Fakta

Utgångspris 4 475 000 kr
Adress Örtoftagatan 49
Kommun Malmö
Område Djupadal
Typ Radhus
Ägandeform Tomträtt - Småhus
Rum 5
Boarea 103 Kvm (Fastighetsregistret)
Biarea 60 Kvm (Fastighetsregistret)
Tomtarea 361 Kvm (Fastighetsregistret)
Byggår 1950
Grundläggning Källare
Stomme Betong
Fasad Tegel
Tak Tegel
Plåtarbete Svart plåt
Uppvärmning Oljepanna, vattenburen värme. Oljetanken besiktigad och godkänd 2012.
Vatten/Avlopp Kommunalt vatten året om. Kommunalt avlopp.
Fönster 3-glas förutom tvåglas i tvättstugan.
TV/Internet TV Com Hem betalar till gemensam kabel
Driftskostnad 39 462 kr/år varav:
Värme: 10 892 kr
El: 21 797 kr
Vatten/Avlopp: 4 753 kr
Sotning: 540 kr
Renhållning: 1 480 kr
Tomträttsavgäld 90:-/år t.o.m 2022. Gemensam TV-kabel i grannskapet som man betalar 1.072:-/år
Beräknat på 3 person(er)
Taxeringskod 220
Taxeringsvärde 2 554 000 kr
Summa pantbrev 3 168 000 kr

Boka en kostnadsfri värdering här!

Boka visning

Tveka inte att höra av dig till mäklaren om du är intresserad av en visning.

Budgivning pågår

Högsta bud: 4 000 000 kr

Bud Budgivare Datum Tid
4 000 000 kr Budgivare 1 2017-06-05 13:10