Malmö - Bunkeflostrand

Lönnallén 17

Visa på karta

Påkostat stenhus från 2006 - Härlig takhöjd och stora fönsterpartier - Spa

Ypperlig arkitektur med stora fönsterpartier, imponerande takhöjd och genomtänkt planlösning. Välbyggt och mycket bra skött 1-plans stenhus med inbjudande kök som ligger luftigt mot det underbara vardagsrummet med skön rymd och kamin, exklusiva badrum och 3-4 bra sovrum. Fin och välskött trädgård med fritt läge och granne med lekplats. Stenlagda uteplatser och spabad att koppla av i. Välkomna till en vardag av lyx på barnvänligt område!

I korthet

Utgångspris 6 275 000 kr
Rum 5
Boarea 156 Kvm
Tomtarea 625 Kvm
Typ 1-plansvilla
Ägandeform Friköpt - Småhus
Byggår 2006
Visa all fakta

Ansvarig mäklare

Andreas Bülow

Direkt:
Mobil: 070-830 13 05

Ansvarig mäklare: Andreas Bülow
Kontakta

Visning

Tveka inte att höra av dig till mäklaren om du är intresserad av en visning. Visa alla

Välkommen

Välkommen till detta moderna och mycket fina boende på Lönnallén 17.

Alla bilder

Entré

Luftig och välkomnande entré där man direkt möts av härlig takhöjd och en modern och hemtrevlig känsla som man får i ett väl omhändertaget hus som fortfarande upplevs som nästan nytt. I hallen finns garderober med skjutdörrar som skänker god förvaring.

 

Alla bilder

Vardagsrum

Mycket inbjudande rum med skön rymd och känsla, härlig takhöjd om ca 3,6 m och riktigt stora fönsterpartier som ger fantastiskt ljusinsläpp.
En cylinderformad täljstenskamin är placerad så den ses från samtliga sällskapsytor. Här kommer den öppna planlösning mellan vardagsrum och matplats verkligen till sin rätt.
De ljusa väggarna, det ljusa klinkergolvet och de infällda dimbara spotlightsen i taket är genomgående till matplats och kök.

Alla bilder

Kök

Välutrustat och trevligt u-format kök med 2 fönster placerade vid den stora arbetsytan/granitbänkskivan. Snyggt med mörk granitskiva mot de massiva skåpsluckorna i ek. Ovanför finns ny och snygg mosaik från Bisazza. Utrustat med fristående kyl/frys Electrolux "side-by-side" med integrerad is- och vattendispenser, inbyggnadsugn och mikro, häll, fläkt, integrerad diskmaskin och vinkyl (Samsung).

En trevlig bar/ö är placerad mitt i köket.

Alla bilder

Badrum 1

Påkostade badrum i stilrena färg- och materialval med bland annat inredning från Villeroy & Boch. Båda badrummen är utrustade med vattenburen golvvärme.

Detta badrum nås via "master bedroom" och är inrett med hörnbadkar, duschhörna med takdusch, kommod, vägghängda skåp, vägghängd toastol, handdukstork och spotlights i taket med dimmer. Stående fönster och infällda speglar.

 

Alla bilder

Badrum 2

Snyggt badrum med helkaklade väggar och klinker på golvet. Dusch med takdusch. Övrig inredning är kommod, vägghängt skåp och handdukstork. Även här ger ett stående fönster ljusinsläpp och spotlightsen i taket går att "dimma".

Alla bilder

Sovrum 1

"Master bedroom" med ett anslutande lyxigt badrum med både badkar och dusch. Via badrummet nås en klädkammare.
Junckers skeppsgolv och nymålade väggar i vitt.

Alla bilder

Sovrum 2

Fönster mot framsidans uteplats, söderläge.
Junckers skeppsgolv och nymålade väggar i vitt.

Alla bilder

Sovrum 3

Ligger med fönster mot baksidan.
Junckers skeppsgolv och ljusa målade väggar.

 

Alla bilder

Allrum/Sovrum

Nyttjas idag som tv-rum, men kan enkelt skärmas av och bli ett 4:e sovrum om så önskas. Även här ligger ett fint Junckers skeppsgolv och väggarna är målade i en ljus ton.

Alla bilder

Grovkök

Välplacerat vid entrén och trevligt med fönster vid den praktiska arbetsbänken. Här finns även vask, tvättmaskin och torkskåp. Ljust klinkergolv och kaklade väggar. Anslutande klädkammare som även nås via ena badrummet.

Alla bilder

Uteplats

På baksidan, på den stenlagda uteplatsen intill loungemöblerna och solstolarna inbjuder ett lyxigt utespa till bad året om. Extra stämning får man till genom att dimma utomhusbelysningen och låta musiken flöda genom utomhushögtalarna (Bose). Denna uteplats har härligt solläge från 13-14 tiden tills dess att solen går ner. Inhängnat med uppvuxen insynsskyddande vintergrön häck mot gröning och stängsel+buskar mot angränsande lekplats. Kanonläge för barnfamiljen!
Även på framsidan finns en stenlagd uteplats med skönt söderläge. Denna uteplats nås enkelt via en glasad altandörr i köket, vilket gör detta till en perfekt "grillhörna". En snygg designgrill ingår i köpet. En markis skyddar vid för mycket sol eller lite regn. Glasat vind- & insynsskydd ramar snyggt in uteplatsen.

Alla bilder

Spa

Inbjudande bubbelbad där man gärna kopplar av efter en lång arbetsdag.

Alla bilder

Trädgård

Fin lättskött trädgård med sol hela dagen!

Alla bilder

Övrigt

Gediget och välbyggt betonghus.
Isolerade innerväggar (stålreglar, gips).

Fina innerdörrar av ek.

Carport med infällda spotlights i taket.
Längre in på tomten, bakom carporten finns ett förråd (putsad leca).
Två extra förvaringsutrymmen med brädat golv finns på vinden, nås via utfällbara vindstrappor.

Mellan huset och carporten sitter en låsbar grind som gör baksidan inhängnad.

Larm ingår ej.

Fiber via Ownit för 279:-/månaden. Köparen tar över säljajens fiberavtal.

Alla bilder

Byggnadsbeskrivning

Småhusenhet, helårsbostad (220)
Byggnad, värde: 3 129 000 kr
Mark, värde: 1 147 000 kr
Summavärde: 4 276 000 kr

Taxeringsår: 2018
Byggår: 2006
Värdeår: 2006

Alla bilder

Område

Trevligt kvarter med många barnfamiljer och lekplats precis intill. Blandad bebyggelse och trivsamt läge.

 

Alla bilder

Försäljningsinformation, fastighet

ALLMÄN INFORMATION: De uppgifter som lämnas i objektsbeskrivning, prospekt samt i annan annonsering är i huvudsak grundade på information lämnad av säljaren. Viss väsentlig information är också inhämtad ifrån Lantmäteriet. Uppgifterna kontrolleras av fastighetsmäklaren endast om omständigheterna ger anledning till det. Köpare/spekulanter uppmanas att kontrollera dessa uppgifter samt annat som är av betydelse för köpet av fastigheten. 

BUDGIVNING
Vid köp av fastighet, tomträtt eller bostadsrätt är varken säljare eller köpare bunden förrän ett skriftligt köpeavtal undertecknats av bägge parter. Innan dess kan säljare och köpare ändra sig utan att motparten kan ställa några krav. Säljaren behöver inte sälja till den som givit högsta budet. Fastighetsmäklaren får ej fatta egna beslut i fråga om försäljningen utan det är hela tiden säljaren som bestämmer. Ansvarig mäklare måste alltid vidarebefordra bud som inkommer innan köpeavtal har undertecknats och säljaren avgör sedan om det nya budet ska antas eller avfärdas. Mer information om budgivning finns att hämta på Fastighetsmäklarinspektionens hemsida, www.fmi.se
 
LÅNELÖFTE
För dig som är intresserad och vill lägga bud på bostaden är det viktigt att ha ett lånelöfte. Fastighetsmäklaren behöver få information om vem som är långivare och på så vis får säljaren reda på att det finns ett seriöst bud med godkänd finansiering.
 
BOENDEKOSTNADSKALKYL
Ansvarig fastighetsmäklare tillhandahåller gärna en individuell boendekostnadskalkyl vid förfrågan. Enligt gällande lag finns det en skyldighet från mäklarens sida att erbjuda den slutlige köparen en individuell boendekostnadskalkyl. Den som inte vill lämna ut information om sin privatekonomi eller redan anser sig ha fullgod inblick hur bostadsköpet påverkar hushållets ekonomi har möjlighet att avstå från en sådan kalkyl.
 
LAGFART & PANTBREV
Lagfartsavgiften (stämpelskatten) är f n 1,5 % av köpeskillingen samt en avgift på f n 875 kr som betalas av köparen. Köparen står även för kostnaden vad gäller uttagande av nya pantbrev, som för närvarande är 2 % av pantbrevsbeloppet samt en avgift på f n 375 kr per pantbrev.
 
UNDERSÖKNINGSPLIKT
Fastighetsmäklaren uppmanar köpare och spekulanter att noggrant undersöka fastighetens skick för att fullgöra sin undersökningsplikt enligt Jordabalken 4:19. Är man som köpare/spekulant osäker på vad detta innebär så uppmanas man härmed att kontakta ansvarig mäklare för frågor kring detta. Undersökningsplikten är förhållandevis långtgående. Till sin hjälp kan man exempelvis anlita en godkänd besiktningsman.  

MÄTINFORMATION
Information om fastighetens areor hämtas i regel från Lantmäteriet eller säljaren. Boarea kan variera beroende på skillnader mellan olika uppmätningsnormer och spekulanter uppmanas därför att kontrollmäta boarean. Information om hur man mäter upp bostaden kan man få genom fastighetsmäklaren eller på http://www.sis.se/matabostad
 
BANKKONTAKT
Kontakta gärna vår samarbetspartner Sparbanken Syd för boendekostnadskalkyl och lånerådgivning. Sparbanken Syd på Malmö Arena hjälper dig/er gärna, ring dem på 040-37 40 00.

ÖVRIGT
När du varit i kontakt med Bülow & Lind för visning godkänner du att Bülow & Lind, eller tredje part, kontaktar dig i form av telefonsamtal, sms eller mail på de kontaktuppgifter du lämnat till fastighetsmäklaren vid visningen eller bokningen av visningen.

Alla bilder

Planritning 2d

Med reservation för avvikelser

Fakta

Utgångspris 6 275 000 kr
Adress Lönnallén 17
Kommun Malmö
Område Bunkeflostrand
Typ 1-plansvilla
Ägandeform Friköpt - Småhus
Rum 5
Boarea 156 Kvm (Fastighetsregistret)
Tomtarea 625 Kvm (Fastighetsregistret)
Byggår 2006
Grundläggning Betongplatta
Fasad Filtad/målad betong
Tak Betongpannor
Plåtarbete Hängrännor, stuprör i aluzink
Ventilation Mekanisk frånluft
Uppvärmning Frånluftsvärmepump med återvinning (Nibe Fighter 310P). Vattenburen golvvärme. Luft-luftvärmepump installerad 2012.
Vatten/Avlopp Kommunalt vatten året om. Kommunalt avlopp.
Fönster Velfac 2-glas
TV/Internet Fiber via Ownit för 279:-/månaden.
Driftskostnad 29 294 kr/år varav:
El: 22 856 kr
Vatten/Avlopp: 4 448 kr
Renhållning: 1 990 kr
17.582 kWh, varav ca. 5.000 kWh på uppvärmning av utespa.
Beräknat på 4 person(er)
Taxeringskod 220
Taxeringsvärde 4 276 000 kr
Summa pantbrev 2 850 000 kr

Boka en kostnadsfri värdering här!

Boka visning

Tveka inte att höra av dig till mäklaren om du är intresserad av en visning.