Malmö - Sorgenfri

Bodekullsgatan 33A

Visa på karta

Genomgående ljus - Väldisponerad - Luftig

På andra våningen, på populära Sorgenfri hittar vi denna väldisponerade lägenhet som bjuder på 76 trivsamma och generöst luftiga kvadratmeter. Med kvalitéer såsom; genomgående planlösning med ljus från två väderstreck, en härlig balkong i sydväst, två bra sovrum, ett fräscht badrum, ett välplanerat kök och vackra parkettgolv. I en mycket stabil och välskött förening. Välkommen på visning!

I korthet

Utgångspris 1 495 000 kr
Månadsavg. 4 085 kr
Rum 3
Boarea 76.1 Kvm
Våning 2
Typ Bostadsrätt
Ägandeform Bostadsrätt - Lägenhet
Visa all fakta

Ansvarig mäklare

Peter Starck

Direkt:
Mobil: 070-886 01 13

Ansvarig mäklare: Peter Starck
Kontakta

Visning

Tveka inte att höra av dig till mäklaren om du är intresserad av en visning. Visa alla

Budgivning pågår

Högsta bud: 1 495 000 kr – Visa budhistorik

Vardagsrum

Stort och trivsamt vardagsrum med väldisponerade ytor. Här finns gott om plats för både soffgrupp och matsalsmöblemang. Stora fönster med rikligt ljusinsläpp ger ett mycket ljust rum. Originalparkettgolv i gott skick och vita väggar. I anslutning till vardagsrummet finner vi den stora balkongen i sydväst.

Alla bilder

Kök

Snyggt och uppfräschat kök med bra arbetsytor och gott om förvaringsutrymmen. Ljusa köksluckor matchas snyggt mot det vita kaklet och bänkskivan i trä. Utrustat med: Spis, fläkt, kyl/frys samt diskmaskin. På golvet ligger ett målat trägolv och väggarna är vita. Trevlig matplats för 4 personer. 

Alla bilder

Sovrum 1

Generöst och rymligt sovrum med gott om plats för både dubbelsäng och förvaring. Ljusa väggar samt parkett på golvet. Härligt fönsterparti ut mot den lugna gatan.

Alla bilder

Sovrum 2

Väggarna är ljusa och på golvet ligger även här en fin parkett. Rummet används idag som sovrum och kan med enkelhet även användas som arbetsrum eller gästrum.

Alla bilder

Badrum

Helkaklat och fräscht badrum i sobra färger. Ljusa kaklade väggar som snyggt matchas mot det sandfärgade klinkergolvet. Utrustat med: wc, dusch, tvättställ, handdukstork och skåp för förvaring.

Alla bilder

Balkong

Väl tilltagen balkong i solsäkert sydvästläge, in mot den lugna gården. Fullt möblerbar för härligt umgänge under varma sommarkvällar.

Alla bilder

Hall

Välkomnande hall med gott om förvaringsutrymme i den stora klädkammaren och bra med avhängningsmöjligheter. På golvet ligger parkett i originalutförande och väggarna är målade vita. Från hallen når man bostadens samtliga rum.

Alla bilder

Förening

Bostadsrättsföreningen Bragdeborg har lämnat följande uppgifter om fastigheten. Vi uppmanar den slutlige köparen att själv bekräfta denna information med någon representant för styrelsen.

Brf Bragdeborg bildades år 1945 och äger fastigheten Bragden 4 med adress Bodekullsgatan 33 A och B. Föreningen består av  24 st lägenheter. Riksbyggen sköter den ekonomiska förvaltningen.

AVGIFT
Avgiften höjdes med 3% i januari 2019 för att följa inflationen samt för att vara rustad för framtida underhåll. Bostadsrättstillägg ingår i avgiften.

TV & INTERNET
Föreningen är ansluten till kabel-TV och bredband via Comhem samt bredband via fiber från Telenor. Grundutbudet av TV-kanaler ingår i avgiften.

RENOVERINGAR & UNDERHÅLL
1990 - Nya vattenledningar i alla lägenheter och sanitära installationer
1994 - Omläggning av husets tak (innertak och yttertak)
1996 - Säkerhetsdörrar och nya balkonger.
2000 - Ny tvättmaskin, Nytt torkrum, fläkt, utsug plus installation.
2001 - Bredband (Bredbandsbolaget), nytt godkänt el-system, brandvarnare i alla lägenheter och andra utrymmen samt dränering av trädgård.
2002 - Dusch köptes och installerades i källaren.
2003 - Badrumsfläktar i alla lägenheter, högtrycksspolning av avloppssystemet, inköp av stor tvättmaskin samt OVK -besiktning.
2004 - Målning av väggar i båda trapporna, nya soprumsdörrar sant staket på långsidan av trädgården.
2005 - Nya klinkers samt målning av tvättstuga och torkrum, stenläggning på tre fasadrabatter samt kontroll av skyddsrum.
2006 - U-formade cykelställ, målning av träpartier, utsida trappingångar samt ventilation på lägenhetsfönster.
2007 - Klinkers till del av källargolv
2008 - Sotning av ventilationer i lägenheter samt skorstenar, nya brandvarnare i samtliga lägenheter, vind, trapphus.
2008 - Högtrycksspolning av vattenstammar samt plattsättning av uteplatsen.
2009 - Byte plåttak entréer, hängrännor och stuprör från tak.
2010 - Målning skyddsrum samt ny torktumlare.
2013 - Spolning och filmning av avloppsstammar samt ny tvättmaskin.
2013 - Nya fönsterbleck.
2014 - Ny mangel, relining av lägenheter.
2015 - Relining av bottenplatta samt rensning av kanaler i lägenheter och tvättstuga, samt OVK.
2017 - Nytt porttelefonsystem

Under året planerar föreningen att renovera eller byta ut fönster och dörrar i källaren.

PARKERING
Föreningen har inget garage eller parkeringsplatser. I området råder boendeparkering och flera MKB garage finns i närheten som man kan ställa sig i kö till.

GEMENSAMT
Föreningen har tre stycken tvättmaskiner, en torktumlare, en mangel och ett torkrum. I källaren finns utrymmen för cyklar och under trappan i respektive trapphus finns plats för att låsa in barnvagnar.

Besök gärna föreningens hemsida för mer information: http://bragdeborg.se/

Alla bilder

Område

Allmänt
Lugnt område i östra Sorgenfri/Nobel. I närområdet finner du allt en malmöbo kan tänkas behöva; matbutiker, videobutiker, pizzerior, bussanslutningar och mycket mer. Folkets Park, Nobeltorget, Västra Sorgenfri och St Knut är grannområden med mycket att erbjuda. Möllevångstorget, med alla dess restauranger, barer och uteställen, är inte heller långt borta, och låt oss inte glömma Möllans fantastiska handelsmarknad. De centrala affärsstråken vid Triangeln och gågatan ligger också i närområdet.

Alla bilder

Försäljnings­information

ALLMÄN INFORMATION: De uppgifter som lämnas i objektsbeskrivning, prospekt samt i annan annonsering är i huvudsak grundade på information lämnad av säljaren. Viss väsentlig information är också inhämtad ifrån berörd förening och/eller dess förvaltare. Uppgifterna kontrolleras av fastighetsmäklaren endast om omständigheterna ger anledning till det. Köpare/spekulanter uppmanas att kontrollera dessa uppgifter samt annat som är av betydelse för köpet av bostadsrätten.  

 

BUDGIVNING
Vid köp av bostadsrätt är varken säljare eller köpare bunden förrän ett skriftligt köpeavtal undertecknats av bägge parter. Innan dess kan säljare och köpare ändra sig utan att motparten kan ställa några krav. Säljaren behöver inte sälja till den som givit högsta budet. Fastighetsmäklaren får ej fatta egna beslut i fråga om försäljningen utan det är hela tiden säljaren som bestämmer. Ansvarig mäklare måste alltid vidarebefordra bud som inkommer innan köpeavtal har undertecknats och säljaren avgör sedan om det nya budet ska antas eller avfärdas. Mer information om budgivning finns att hämta på Fastighetsmäklarinspektionens hemsida, www.fmi.se
 
LÅNELÖFTE
För dig som är intresserad och vill lägga bud på bostaden är det viktigt att ha ett lånelöfte. Fastighetsmäklaren behöver få information om vem som är långivare och på så vis får säljaren reda på att det finns ett seriöst bud med godkänd finansiering.
 
BOENDEKOSTNADSKALKYL
Ansvarig fastighetsmäklare tillhandahåller gärna en individuell boendekostnadskalkyl vid förfrågan. Enligt gällande lag finns det en skyldighet från mäklarens sida att erbjuda den slutlige köparen en individuell boendekostnadskalkyl. Den som inte vill lämna ut information om sin privatekonomi eller redan anser sig ha fullgod inblick hur bostadsköpet påverkar hushållets ekonomi har möjlighet att avstå från en sådan kalkyl.
 
ÖVERLÅTELSE- & PANTSÄTTNINGSAVGIFT
Föreningen eller den ekonomiska förvaltaren tar i normalfallet ut en överlåtelseavgift på högst 2,5 % av prisbasbeloppet, det varierar om den faller på säljaren eller köparen. I regel tas också en pantsättningsavgift om 1 % av prisbasbeloppet per pant, om man pantsätter bostaden.
 
UNDERSÖKNINGSPLIKT
Fastighetsmäklaren uppmanar köpare och spekulanter att noggrant undersöka fastighetens skick för att fullgöra sin undersökningsplikt enligt Köplagens § 20. Är man som köpare/spekulant osäker på vad detta innebär så uppmanas man härmed att kontakta ansvarig mäklare för frågor kring detta. Undersökningsplikten är förhållandevis långtgående.

 

MÄTINFORMATION
Information om bostadens boarea hämtas i regel från berörd föreningen, dess förvaltare eller säljaren. Boarea kan variera beroende på skillnader mellan olika uppmätningsnormer och spekulanter uppmanas därför att kontrollmäta boarean. Information om hur man mäter upp bostaden kan man få genom fastighetsmäklaren eller på http://www.sis.se/matabostad
 
BANKKONTAKT
Kontakta gärna vår samarbetspartner Sparbanken Syd för boendekostnadskalkyl och lånerådgivning. Sparbanken Syd på Malmö Arena hjälper dig/er gärna, ring dem på 040-37 40 00.

 

ÖVRIGT
När du varit i kontakt med Bülow & Lind för visning godkänner du att Bülow & Lind, eller tredje part, kontaktar dig i form av telefonsamtal, sms eller mail på de kontaktuppgifter du lämnat till fastighetsmäklaren vid visningen eller bokningen av visningen.

Alla bilder

Planritning

Med reservation för avvikelser

Fakta

Utgångspris 1 495 000 kr
Månadsavg. 4 085 kr
Ingår i avgift Värme, Vatten, Kabel-TV
Adress Bodekullsgatan 33A
Kommun Malmö
Område Sorgenfri
Typ Bostadsrätt
Ägandeform Bostadsrätt - Lägenhet
Rum 3
Boarea 76.1 Kvm (Föreningens information)
Våning 2
Förening Brf Bragdeborg
Pantsatt Ja
Energiprestanda 154 kWh/kvm/år

Boka en kostnadsfri värdering här!

Boka visning

Tveka inte att höra av dig till mäklaren om du är intresserad av en visning.

Budgivning pågår

Högsta bud: 1 495 000 kr

Bud Budgivare Datum Tid
1 495 000 kr Budgivare 3 2019-01-15 21:15
1 410 000 kr Budgivare 2 2019-01-15 21:13
1 395 000 kr Budgivare 1 2019-01-14 17:22