Burlöv - Arlöv

Bäckvägen 108

Visa på karta

Barnvänligt - 4 sovrum - Uterum

Fräscht brf-radhus om 5 rum och smakfullt, renoverat kök. 4 sovrum, 2 badrum med dusch resp badkar, uterum, 2 uteplatser, och trädgårdstäppa mot "gröning". Värme och garage ingår i mån.avgiften/hyran. Mycket barnvänligt område. Välkommen att boka tid för visning!

I korthet

Utgångspris 1 295 000 kr
Månadsavg. 7 356 kr
Rum 5
Boarea 103.5 Kvm
Typ Bostadsrättsradhus
Ägandeform Bostadsrätt - Småhus
Byggår 1983
Visa all fakta

Ansvarig mäklare

Ing-Marie Bengtsson

Direkt:
Mobil: 070-253 63 73

Ansvarig mäklare: Ing-Marie Bengtsson
Kontakta

Visning

Nästa visning hålls:

Imorgon
  • Torsdag 17 januari 16:00 - 16:30
Visa alla

Fasad

Välkommen till detta fräscha bostadsrättsradhus, om 103,5 kvm. Huset är i finfint skick som har renoverats och fräschats upp med bl.a. genomgående nya innerdörrar, golv och målade/tapetserade väggar. Här är det bara att flytta in! Till huset hör garage i separat länga och förråd på framsidan av huset. Bilfritt område som är mycket trevligt och barnvänligt med lekplats för de små på innergården. Välkommen till Bäckvägen - ett område där de flesta bott många, många år. Att området är mycket trivsamt är uppenbart!

Alla bilder

Hall

Välkommen in! Ljus hall med laminatgolv och vitmålad trappa till ovanvåningen. Garderob. Under trappan finns ett bra utrymme för sparkcyklar och fotbollar etc. Eller varför inte en byrå eller en skön fåtölj för att avnjuta bästa boken med en god kopp kaffe. 

Hall - ov: Även hallen på ovanvåningen är ljus och fräsch. 

Alla bilder

Kök

Snyggt, renoverat kök med nya köksluckor (2015), nytt kakel (2016) och laminatgolv. Matplats med plats för 4-6 personer och halvt burspråk som ger ett fint ljusinsläpp. Utrustning: Spis med häll, spisfläkt, kyl/frys, inbyggnadsmicro samt diskmaskin (2017).

Alla bilder

Vardagsrum

Fräscht vardagsrum med stora fönster, laminatgolv och fondvägg. Utgång till uterum, uteplats och en av de största trädgårdstäpporna på området. 

Alla bilder

Uterum

Ombonat och mysigt uterum med framdragen el för belysning och värmeelement etc. På baksidan av huset finns även en stenlagd uteplats och lättskött trädgårdstäppa, belägen mot grönområde. 

Alla bilder

Sovrummen

Sovrummen som finns på ovanvåningen är 4 till antalet:

Sovrum 1: Stort sovrum med laminatgolv och fondvägg.
Sovrum 2: Bra sovrum med laminatgolv och fondvägg som idag används som s.k. föräldrasovrum. 1 garderob. 
Sovrum 3: Även det tredje sovrummet är stort och har mjuk heltäckningsmatta (original prarkettgolv under) och hel garderobsvägg. Fönster med halvt burspråk.
Sovrum 4: Är det minsta sovrummet och är perfekt som barn-/gäst- eller arbetsrum. På golvet ligger det mjuk heltäckningsmatta och under det finns parkettgolv i original. 

Alla bilder

Badrum

Halvkaklat badrum - bv: Badkar, WC och handfat.
Badrum - ov: Dusch, WC och handfat. 

Alla bilder

Tvättstuga

Separat tvättstuga med både över- och underskåp. Utrusning: Tvättmaskin (2017), torktumlare (2015) och tvättho.

Alla bilder

Uteplats

Framsida med stor, plattlagd uteplats mot innergården, läge söder. På framsidan av huset finns även förrådet. 

Även på baksidan av huset finns en trevlig, stenlagd uteplats och såklart den "egna" grästäppan.

Alla bilder

Område

Arlöv ligger på utmärkt pendlingsläge med goda kommunikationer med såväl buss som tåg och dessutom är det en jättefin cykelbana till såväl Malmö/Lund som Lomma. Man promenerar snabbt och lätt till både busshållplatser och tågstationen i Arlöv. Till Sockerbitstorget som är Arlöv centrum är det gångavstånd och här finns jourbutik, bibliotek, restauranger, frisör mm. Gång-/cykelavstånd är det också till både Burlöv Center och Burlövsbadet. Burlöv Center erbjuder allt du behöver inom shopping och på Burlövsbadet finns förutom badet även ett omtyckt gym. 

Alla bilder

Riksbyggen Burlövshus nr 5

Föreningen finns på Bäckvägen 101-146 i Arlöv/Burlövs kommun. FastighetsbeteckningTågarp 15:140. Byggår 1982/83 med inflyttning fr o m mars 1983. Lägenhetsfördelning: 24 st 3 r o k och 22 st 4 r o k.

2017 har föreningen bytt tak och takpannor samt nya fönster.

Läs mer på: https://www.burlovshus5.se

Alla bilder

Försäljningsformation, bostadsrätt

ALLMÄN INFORMATION: De uppgifter som lämnas i objektsbeskrivning, prospekt samt i annan annonsering är i huvudsak grundade på information lämnad av säljaren. Viss väsentlig information är också inhämtad ifrån berörd förening och/eller dess förvaltare. Uppgifterna kontrolleras av fastighetsmäklaren endast om omständigheterna ger anledning till det. Köpare/spekulanter uppmanas att kontrollera dessa uppgifter samt annat som är av betydelse för köpet av bostadsrätten.  

 

BUDGIVNING
Vid köp av bostadsrätt är varken säljare eller köpare bunden förrän ett skriftligt köpeavtal undertecknats av bägge parter. Innan dess kan säljare och köpare ändra sig utan att motparten kan ställa några krav. Säljaren behöver inte sälja till den som givit högsta budet. Fastighetsmäklaren får ej fatta egna beslut i fråga om försäljningen utan det är hela tiden säljaren som bestämmer. Ansvarig mäklare måste alltid vidarebefordra bud som inkommer innan köpeavtal har undertecknats och säljaren avgör sedan om det nya budet ska antas eller avfärdas. Mer information om budgivning finns att hämta på Fastighetsmäklarinspektionens hemsida, www.fmi.se
 
LÅNELÖFTE
För dig som är intresserad och vill lägga bud på bostaden är det viktigt att ha ett lånelöfte. Fastighetsmäklaren behöver få information om vem som är långivare och på så vis får säljaren reda på att det finns ett seriöst bud med godkänd finansiering.
 
BOENDEKOSTNADSKALKYL
Ansvarig fastighetsmäklare tillhandahåller gärna en individuell boendekostnadskalkyl vid förfrågan. Enligt gällande lag finns det en skyldighet från mäklarens sida att erbjuda den slutlige köparen en individuell boendekostnadskalkyl. Den som inte vill lämna ut information om sin privatekonomi eller redan anser sig ha fullgod inblick hur bostadsköpet påverkar hushållets ekonomi har möjlighet att avstå från en sådan kalkyl.
 
ÖVERLÅTELSE- & PANTSÄTTNINGSAVGIFT
Föreningen eller den ekonomiska förvaltaren tar i normalfallet ut en överlåtelseavgift på högst 2,5 % av prisbasbeloppet, det varierar om den faller på säljaren eller köparen. I regel tas också en pantsättningsavgift om 1 % av prisbasbeloppet per pant, om man pantsätter bostaden.
 
UNDERSÖKNINGSPLIKT
Fastighetsmäklaren uppmanar köpare och spekulanter att noggrant undersöka fastighetens skick för att fullgöra sin undersökningsplikt enligt Köplagens § 20. Är man som köpare/spekulant osäker på vad detta innebär så uppmanas man härmed att kontakta ansvarig mäklare för frågor kring detta. Undersökningsplikten är förhållandevis långtgående.

 

MÄTINFORMATION
Information om bostadens boarea hämtas i regel från berörd föreningen, dess förvaltare eller säljaren. Boarea kan variera beroende på skillnader mellan olika uppmätningsnormer och spekulanter uppmanas därför att kontrollmäta boarean. Information om hur man mäter upp bostaden kan man få genom fastighetsmäklaren eller på http://www.sis.se/matabostad
 
BANKKONTAKT
Kontakta gärna vår samarbetspartner Sparbanken Syd för boendekostnadskalkyl och lånerådgivning. Sparbanken Syd på Malmö Arena hjälper dig/er gärna, ring dem på 040-37 40 00.

 

ÖVRIGT
När du varit i kontakt med Bülow & Lind för visning godkänner du att Bülow & Lind, eller tredje part, kontaktar dig i form av telefonsamtal, sms eller mail på de kontaktuppgifter du lämnat till fastighetsmäklaren vid visningen eller bokningen av visningen.

Alla bilder

Planskiss Bäckvägen 108 - bv

Med reservation för avvikelser

Planskiss Bäckvägen 108 - ov

Med reservation för avvikelser

Fakta

Utgångspris 1 295 000 kr
Månadsavg. 7 356 kr
Ingår i avgift Värme, Vatten, Kabel-TV, Garageplats
Adress Bäckvägen 108
Kommun Burlöv
Område Arlöv
Typ Bostadsrättsradhus
Ägandeform Bostadsrätt - Småhus
Rum 5
Boarea 103.5 Kvm (Föreningens information)
Byggår 1983
Förening Riksbyggen Brf Burlövshus nr 5
Förråd Ja
Ventilation Mekanisk
Fönster 3-glas
TV/Internet Comhem
Driftskostnad 8 000 kr/år varav:
El: 7 800 kr
Övrigt: 200 kr
Övrigt avser arrende till kommunen för del av trädgårdstäppan.
Beräknat på 4 person(er)
Energiprestanda 130 kWh/kvm/år

Boka en kostnadsfri värdering här!

Boka visning

  • Torsdag 17 januari 16:00 - 16:30
    • Bokad visning. Boka direkt på www.bulowlind.se. Välkomna!
    • 16:00 FULLBOKAD
    • 16:15 Boka den här tiden