Malmö - Husie - Stenkällan - Intill Videdal

Riksdalergatan 18

Visa på karta

Fin friköpt tomt - Uterum - Inredd källare

Trevligt och gediget stenhus med fina sällskapsytor och möjlighet att få upp till 5 sovrum. Inredd källare med badrum, allrum, bar, sovrum och fina förvaringsmöjligheter. Inbjudande uterum mot den lummiga och friköpta tomten på 862 kvm. Garage. Beläget på lugn gata. Välkommen på visning.

I korthet

Utgångspris 3 395 000 kr
Rum 6
Boarea 125 Kvm
Biarea 98 Kvm
Tomtarea 862 Kvm
Typ 1 1/2-plansvilla med källare
Ägandeform Friköpt - Småhus
Byggår 1925
Visa all fakta

Ansvarig mäklare

Andreas Bülow

Direkt:
Mobil: 070-830 13 05

Ansvarig mäklare: Andreas Bülow
Kontakta

Visning

Nästa visning hålls om:

2 dagar
Visa alla

Välkommen

Välkommen på visning till Riksdalergatan 18.

Framsida med biluppställningsplats. Lummig baksida med härlig grönska och fruktträd. Stenlagd uteplats och den friköpta tomten på 862 kvm erbjuder fina lekytor för barnen.

Alla bilder

Garage

Garage och förråd på ca 36 kvm.

Alla bilder

Uterum

Inbjudande uterum som förlänger säsongen. Här kopplar man gärna av i den lugna miljön och njuter av utsikten mot den lummiga trädgården.

Alla bilder

Hall

Välkomnande hall med vackert sjöstensgolv, väggar i vitt, spotlights i taket och spiraltrappa som leder till ovanvåningen.

Alla bilder

Vardagsrum

Ljust och trivsamt vardagsrum som ligger luftigt mot köket. Plats för både soffgrupp och matsalsmöbler. Ekparkett på golvet.

Alla bilder

Kök

Kök med inredning i tidlös ek från -04. Lagom med skåp och fina arbetsytor. Diskmaskin -15, fläkt -04, spishäll -15, ugn -15 och kyl/frys -15. Spotlights i taket som ger trivsamt ljus. Köket ligger luftigt mot vardagsrummet med en avgränsande bardel.

Alla bilder

Allrum

Trevligt rum med laminatgolv och väggar i vitt med en fondvägg. Här har man access till uterummet och det finns även trappa ner till den inredda källaren.

Alla bilder

Sovrum 1

Sovrum med fönster åt två håll, laminatgolv och väggar i vitt med fondvägg

Alla bilder

Sovrum 2

Sovrum med två garderober, laminatgolv och ljusa väggar.

Alla bilder

Badrum - Entréplan

Helkaklade väggar och klinker på golvet. Dusch, wc, handfat med kommod och spotlights i taket. Det är fel på golvbrunnen så badrummet behöver renoveras.

Alla bilder

Sovrum 3

Rejält sovrum med fönster åt tre håll, parkettgolv och väggar i ljusgrått.

Alla bilder

Allrum/Sovrum

Trevligt allrum som enkelt kan göras om till sovrum med hjälp av en vägg. Parkettgolv, garderober, väggar i vitt och grått.

Alla bilder

Källare

Uppvärmd och mycket användbar källare med bland annat bar och fina förvaringsutrymmen.

Alla bilder

Allrum/Källare

Mysigt allrum med klinker och väggar i vitt. Perfekt rum för tonåringarna.

Alla bilder

Sovrum källare

Sovrum med klinker och väggar i vitt.

Alla bilder

Badrum - Källare

Helkaklade väggar i vitt och klinker på golvet. Badkar, wc, handfat med underskåp, belyst spegel, tvättmaskin -16 och torktumlare.

Alla bilder

Övrigt

Öppen fiber via Telia.

Ena källarväggen åt norr är dränerad.

Träpanel på gavelspetsen åt söder är bytt.

Källarfönster, källardörr och dörren till uterummet byttes 2016. De flesta av de andra fönsterna är från -99.

Fel på golvbrunnen på badrummet på entréplan så badrummet behöver renoveras.

Alla bilder

Område

Här bor man på ett barnvänligt område nära natursköna Husie Mosse. Andra vackra områden här ute är Bulltofta rekreationsområde och Gyllins trädgård och man promenerar även till Jägersro köpcentrum. Nära till flera skolor. Även fina cykelvägar både in till stan och ut till bokskogen. Här bor man granne med andra populära områden som Virentofta och Videda. På bara någon minut är man ute på inre Ringvägen och för dig som åker buss ligger busshållplatsen nära. Kort och gott är Husie ett område för dig som gillar att bo tryggt med naturen inpå knuten. Välkommen du också!

Alla bilder

Försäljningsinformation, fastighet

ALLMÄN INFORMATION: De uppgifter som lämnas i objektsbeskrivning, prospekt samt i annan annonsering är i huvudsak grundade på information lämnad av säljaren. Viss väsentlig information är också inhämtad ifrån Lantmäteriet. Uppgifterna kontrolleras av fastighetsmäklaren endast om omständigheterna ger anledning till det. Köpare/spekulanter uppmanas att kontrollera dessa uppgifter samt annat som är av betydelse för köpet av fastigheten. 

BUDGIVNING
Vid köp av fastighet, tomträtt eller bostadsrätt är varken säljare eller köpare bunden förrän ett skriftligt köpeavtal undertecknats av bägge parter. Innan dess kan säljare och köpare ändra sig utan att motparten kan ställa några krav. Säljaren behöver inte sälja till den som givit högsta budet. Fastighetsmäklaren får ej fatta egna beslut i fråga om försäljningen utan det är hela tiden säljaren som bestämmer. Ansvarig mäklare måste alltid vidarebefordra bud som inkommer innan köpeavtal har undertecknats och säljaren avgör sedan om det nya budet ska antas eller avfärdas. Mer information om budgivning finns att hämta på Fastighetsmäklarinspektionens hemsida, www.fmi.se
 
LÅNELÖFTE
För dig som är intresserad och vill lägga bud på bostaden är det viktigt att ha ett lånelöfte. Fastighetsmäklaren behöver få information om vem som är långivare och på så vis får säljaren reda på att det finns ett seriöst bud med godkänd finansiering.
 
BOENDEKOSTNADSKALKYL
Ansvarig fastighetsmäklare tillhandahåller gärna en individuell boendekostnadskalkyl vid förfrågan. Enligt gällande lag finns det en skyldighet från mäklarens sida att erbjuda den slutlige köparen en individuell boendekostnadskalkyl. Den som inte vill lämna ut information om sin privatekonomi eller redan anser sig ha fullgod inblick hur bostadsköpet påverkar hushållets ekonomi har möjlighet att avstå från en sådan kalkyl.
 
LAGFART & PANTBREV
Lagfartsavgiften (stämpelskatten) är f n 1,5 % av köpeskillingen samt en avgift på f n 875 kr som betalas av köparen. Köparen står även för kostnaden vad gäller uttagande av nya pantbrev, som för närvarande är 2 % av pantbrevsbeloppet samt en avgift på f n 375 kr per pantbrev.
 
UNDERSÖKNINGSPLIKT
Fastighetsmäklaren uppmanar köpare och spekulanter att noggrant undersöka fastighetens skick för att fullgöra sin undersökningsplikt enligt Jordabalken 4:19. Är man som köpare/spekulant osäker på vad detta innebär så uppmanas man härmed att kontakta ansvarig mäklare för frågor kring detta. Undersökningsplikten är förhållandevis långtgående. Till sin hjälp kan man exempelvis anlita en godkänd besiktningsman.  

MÄTINFORMATION
Information om fastighetens areor hämtas i regel från Lantmäteriet eller säljaren. Boarea kan variera beroende på skillnader mellan olika uppmätningsnormer och spekulanter uppmanas därför att kontrollmäta boarean. Information om hur man mäter upp bostaden kan man få genom fastighetsmäklaren eller på http://www.sis.se/matabostad
 
BANKKONTAKT
Kontakta gärna vår samarbetspartner Sparbanken Syd för boendekostnadskalkyl och lånerådgivning. Sparbanken Syd på Malmö Arena hjälper dig/er gärna, ring dem på 040-37 40 00.

ÖVRIGT
När du varit i kontakt med Bülow & Lind för visning godkänner du att Bülow & Lind, eller tredje part, kontaktar dig i form av telefonsamtal, sms eller mail på de kontaktuppgifter du lämnat till fastighetsmäklaren vid visningen eller bokningen av visningen.

Alla bilder

Planritning bottenvåning

Med reservation för avvikelser

Planritning ovanvåning

Med reservation för avvikelser

Planritning källare

Med reservation för avvikelser

Fakta

Utgångspris 3 395 000 kr
Adress Riksdalergatan 18
Kommun Malmö
Område Husie - Stenkällan - Intill Videdal
Typ 1 1/2-plansvilla med källare
Ägandeform Friköpt - Småhus
Rum 6
Boarea 125 Kvm (Fastighetsregistret)
Biarea 98 Kvm (Fastighetsregistret)
Tomtarea 862 Kvm (Fastighetsregistret)
Byggår 1925
Grundläggning Källare
Stomme Tegel
Fasad Puts och fasadpanel
Tak Tegelpannor
Plåtarbete Plåt
Ventilation Självdrag
Uppvärmning Direktverkande el samt luft-luft värmepump
Vatten/Avlopp Kommunalt vatten året om. Kommunalt avlopp.
Fönster 2-glas och 3-glas
TV/Internet Öppen fiber via Telia
Driftskostnad 37 925 kr/år varav:
El: 31 325 kr
Vatten/Avlopp: 3 670 kr
Renhållning: 2 930 kr
Uppvärmd yta är 223 kvm. Försäkring är ej medräknad.
Beräknat på 3 person(er)
Taxeringskod 220
Taxeringsvärde 2 237 000 kr
Summa pantbrev 975 000 kr

Boka en kostnadsfri värdering här!

Boka visning